Yksityisomisteinen Liiga-Saipa Oy se jaksaa painostaa

Anonyymi

Yksityisomisteinen Liiga-Saipa Oy se jaksaa painostaa Lappeenrannan päättäjiä ja viranhaltijoita rakentamaan jäähallin/monitoimiareenan Lappeenrannan keskustaan. Mikäli sellainen, täysin yksittäisen yrityksen intressejä palveleva halli rakennettaisiin veronmaksajien rahoilla, olisi kyseessä Lappeenrannan historian suurin veronmaksajien rahojen puhallus.

Liiga-Saipa Oy on lupautunut rahoittamaan ainoastaan Lappeenrannan keskustaan rakennettavaa monitoimiareenaa muutamalla miljoonalla (hallin kokonaiskustannuksiin nähden hyvin vaatimattomalla prosentuaalisella osuudella) ja haluaa vastineeksi hallin ravintolatoiminnat itselleen. Eihän sellainen voi olla pääosin julkisin varoin rahoitettavassa hankkeessa edes mahdollista! Sama kuin joku veisi oman naulakkonsa jonnekin julkiseen tilaan ja sanoisi, että narikkamaksut kuuluu tästä lähtien nyt minulle. Ravintolatoiminnat pitää kilpailuttaa hankintalain mukaisesti.

Tulevana viikonloppuna näemme, millaisen laajan keskustahallia puoltavan artikkelin paikallinen ”puolueeton” sanomalehti ”puolueettoman” päätoimittajan johdolla taas kehittää. Viime viikonloppuna oli laaja, koko aukeaman käsittävä artikkeli, kun keskustahallille olikin nyt löytynyt rahoittajia, jotka olivat yhdessä lupautuneet rahoittamaan keskustahallia miljoonalla eurolla. Keskustaan tulevan hallin kokonaiskustannus pysäköintihalleineen olisi lähes sata miljoonaa euroa, niin nyt nämä ”sijoittajiksi” ja ”rahoittajiksi” lehdessä mainitut henkilöt olivat saaneet kokoon noin yhden prosentin hallin kokonaiskustannuksista. Ja suuret raflaavat otsikot.. Hallilla on rahoittaja!

Aikaisemmin hallin rahoittajaa etsimään palkattiin jopa yksityinen konsultti, mutta niin hölmöä rahoittajaa ei Suomesta tai koko maailmasta löytynyt, joka olisi lähtenyt rahoittamaan tuollaisen hankkeen.

Itselläni tämä jäähalli/monitoimiareenan ajaminen väkisin Lappeenrannan keskustaan on saanut sen verran niskakarvat pystyyn, että... alan boikotoimaan koko Saipan toimintaa ja tapahtumia.

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Mikäli sellainen, täysin yksittäisen yrityksen intressejä palveleva halli rakennettaisiin veronmaksajien rahoilla, olisi kyseessä Lappeenrannan historian suurin veronmaksajien rahojen puhallus. "

      Onko Ikean toteutumaton "halli" sitten hopealla?

      • Anonyymi

        Ei kaupunki ole rakentamassa Ikealle hallia.


    • Anonyymi

      Älkää aina morkatko Saipaa !

    • Anonyymi

      Saipa voi tehdä ravintolabusinestä ilman halliakin vaikka Valtakadulla.

    • Anonyymi

      Johan se itkuvirsi tuli tämän päivän lehdessä... Meillä ei ole toimintaedellytyksiä, jos meille ei rakenneta suurta areenaa keskustaan...

      Rahoittakoon itse hallinsa sitten. Ei muille yrityksillekään toimitiloja verovaroilla rakenneta!

      • Anonyymi

        Paitsi Imatralla, jossa kaupunginhallituksen pj:n firmalle kauounki rakentaa uuden hallin ja ostaa ylihintaan savimaalle rakennetut vanhat toimitilat ylihintaan rasittamaan veronmaksajien taloutta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi Imatralla, jossa kaupunginhallituksen pj:n firmalle kauounki rakentaa uuden hallin ja ostaa ylihintaan savimaalle rakennetut vanhat toimitilat ylihintaan rasittamaan veronmaksajien taloutta!

        Samanlaiselle savimaalle se uusikin halli tulee. Katselin kesällä kun (virolaiset?) rakennusmiehet pyöri siinä mutakuopassa vasaroineen. On se muuten ihme puhallus tuo Vuoksenniskan hallin myynti kaupungille, näinköhän olisi Karpolla asiaa...


      • Anonyymi

        Itkuvirsi: "Määrätilanteissa esitettäviä valitusrunoja, jotka on improvisoitu perinteisistä aineksista. Itkuvirsiperinnettä harjoitetaan Suomessa vain ortodoksikarjalaisten keskuudessa ja lappeenrantalaisen jääkiekkojoukkue Saimaan Pallon toimitusjohtajan antamissa haastatteluissa. Lappeenrantaan itkuvirsiperinteen toi aiemmin valmentajana toiminut Pekka Tirkkonen."


    • Anonyymi

      No nythän tämä avaa mielestäni aika mielenkiintoisen keskustelua aiheesta, tarvitaanko ylipäätään tuota liigasaipaa lappeenrantaan ?

      Menestys on ollut enimmäkseen heikkoa ja kannattavuus on keikkunut
      - 0 vuoiskausia.

      Jos saipa ei kerran halua/pysty tuolla uudessa kisapuistossa toimimaan niin varmaan sen uuden hallin voi sitten rakentaa harrastajille jotka sitä tarvitsevat.

      Ei varmaan tarvitse olla edes niin pramea kuin nämä primadonnakiekkoilijat ilmeisesti tarvitsevat.

      • Anonyymi

        Mestikseen nuo menestyksen puolesta kuuluisikin. Ketterää vastaan tulisi jännittäviä pelejä, eikä enää tartteisi itkeä lehdessä hallia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mestikseen nuo menestyksen puolesta kuuluisikin. Ketterää vastaan tulisi jännittäviä pelejä, eikä enää tartteisi itkeä lehdessä hallia.

        Kaakkois-Suomen derby: Saipa vs Ketterä! Ehkä yhteisvoimin voisivat voittaa liigan, jos siellä Imatralla olisi uskoa voittoon enemmän kuin Lappeenrannassa. Täällä ajatellaan vain messujen tuomia kahvipullarahoja.

        Saipa saisi viidellä miljoonalla melkoisen pelaajabudjetin kymmeneksi vuodeksi, mutta johto haluaa sijoittaa ne rahat keittiökalusteisiin. (10x 500.000 = 5.000.000)


    • Anonyymi

      Itse asiassa jos tarkastellaan Markkasen toimitusjohtajana olemisen aikaa niin ei ole juurikaan kehumista.

      • Anonyymi

        Kyllälhän siinä kiekkoja koppailessa on saanut täydet valmiudet teejiin hommiin.
        eiku....


      • Anonyymi

        Markkanen samaa sarjaa kuin kansanedustajat; katuojasta nostettuja idiootteja joilla ei älyllisiä edellytyksiä hoitaa hommiaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Markkanen samaa sarjaa kuin kansanedustajat; katuojasta nostettuja idiootteja joilla ei älyllisiä edellytyksiä hoitaa hommiaan

        Laittakaa Markkanen makkaran myyntiin,,niin tulos paranee...Ei tommoinen porukka mitään hallia tarvii,,voivat pelata kaupungin lahdella max,700-1000 katsojaa peleissä


    • Anonyymi

      Monta makkaraa pitää myydä, että 5 miljoonaa maksaa itsensä takaisin!

    • Anonyymi

      Näillä nyt ilmaantuneilla nk. "rahoittajilla" ei ole muuta mielessä kuin, että saisivat itselleen urakoita rakentamisvaiheessä tai muussa muodossa rahansa nopeasti ja moninkertaisesti takaisin.

    • Anonyymi

      Mikä Saipa 😂😂😂 ?

    • Anonyymi

      Voisin ostaa (rahoittaa) tuonne halliin vaikka vessan pöntön.. ja sitten jokainen joka käy kusella maksaa mulle vitosen..

      Tai oven.. ja jokainen joka kulkee siitä ovesta joutuu maksumieheksi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe