Miten käy Trumpille ?

Anonyymi

Viikon päästä tiistaina on vaalit,kaikki ennusteet povaavat Trumpille tappiota, jos Trump häviää niin syytesuojan puuttuessa voiko hän joutua vankilaan? Vai anooko mies turvapaikkaa Venäjältä?

28

<50

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Trump käy lopun ikäänsä oikeutta erilaisista syytteistä.

      Tuskin tuo koskaan vankilaan joutuu, mutta köyhäintaloon kyllä tai syytingile lastensa nurkkiin.

      • Anonyymi

        Totta. Oikeudenkäynnit kestää vuosia ja Trump ehtii kuolla ennen päätöstä.


    • Anonyymi

      Viikon päästä tiistaina nautin kun kuulen persujen ulinaa vaalivilpistä Trumpin häviön myötä,taidan pitää vapaapäivän ja seurata palstaa ja muuta internet virtaa... se on ehdottomasti vuoden kohokohta,toinen on tammikuussa kun amerikanpersuporkkanaa raahataan väkisin ulos valkoisestatalosta.......mahtavia hetkiä edessä!

      • Anonyymi

        Kyllä teidän viherhippien nautinnot tiedetään... taikasieniä ja hamppua, sitten tullaan horisemaan kiilusilmäisenä sekavia tällekin foorumille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä teidän viherhippien nautinnot tiedetään... taikasieniä ja hamppua, sitten tullaan horisemaan kiilusilmäisenä sekavia tällekin foorumille.

        Kihihiiii porkkana...tirsk


      • Anonyymi

        Kohta on tiistai trallalaa porkana kokee vaalitappion, lasittunut latse silmissään hän toteaa: Noitavainoa... epärehelliset vaalit...


    • Anonyymi

      Mitä turhia! Korona tuhosi presidentti Trumpin jatkoonpääsy mahikset. Ei kai hän itsekään enää mahdollisuuksinsa usko?
      Mielenkiintoinen viikosta 45v 2020 tulee muodostuun.

      Mielestäni Donalt Trumpin tulee psyyke saamaan kohtalaisen pysäyttävän laakin. Show-miehenä hän nousee kyllä jaloilleen.
      Kuitenkin Usa-vaalien 2020 jälkipyykkiä ja huuhtelua käytäneen vielä kevätkaudellakin.

      • Anonyymi

        Kyllä se jatkoon pääsyn pilasi Trump ihan itse


    • Anonyymi

      Kymmeniä törkeitä virkarikoksia, maanpetturuus, veronkierrot, huijaukset jne.

      Montako sataa vuotta vankeutta?

      • Anonyymi

        Tuosta listasta puuttuu raiskaukset ja kähminnät ja rasistiset teot ja kirjoitukset.


      • Anonyymi

        Amerikan persu lähtee lusimaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amerikan persu lähtee lusimaan

        Presidentti Trump toivoi Hillary Clintonille mahdollisimman pitkää vankilatuomiota.
        Maailmalle olisi parempi että mr Trump siirtyisi siviilihommiin enempää valtion kassaa rasittamatta.

        Olin suomalaisena yksityishenkilönä musertuneen pettynyt, että hän tuli valituksi neljä vuotta sitten nyt päättyvälle kaudelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presidentti Trump toivoi Hillary Clintonille mahdollisimman pitkää vankilatuomiota.
        Maailmalle olisi parempi että mr Trump siirtyisi siviilihommiin enempää valtion kassaa rasittamatta.

        Olin suomalaisena yksityishenkilönä musertuneen pettynyt, että hän tuli valituksi neljä vuotta sitten nyt päättyvälle kaudelleen.

        Yleensä kun kongressille valehtelee valan vannottuaan, joutuu vakilaan useaksi vuodeksi. Ylensä kun pitää salaisia valtion asiakirjoja playstaissonin kovalevyllä ja hävittää niitä kummeniä tuhansia kiinni jäätyään, joutuu useaksi vuodeksi vankilaan. Trumpin toive on jokaisen lakia noudattavan toive. Kommareilla vaan on eri säännöt.


    • Anonyymi

      Trump häviää nämäkin vaalit, niinkuin hävisi 4 vuotta sitten - suomalaisten mediasopulien toiveunissa.

      En todellakaan toivo Trumpin voittavan, mutta mediasopulien jäkätys ja omien toiveiden värittämä uutisointi on mennyt naurettavuuksiin. Jokainen gallup ja kysely, joka ennakoi Trumpin häviötä, toitotetaan julki. Kaikki Trumpin voittoa ennustavat sivuutetaan olan kohautuksella ja selitetään jollain verukkeella virheelliseksi.

      Sitten ollaan taas ihmetyksen sormi hämmästyksen suussa, jos Trump voittaa. Ihan sama kuvio kuin 4 vuotta sitten.

      • Anonyymi

        Mitä hevonpaskan väliä sinulle on siitä, kuka voittaa USA:n persidentinvaalit. samaa voi kysyä jokaiselta täällä ahdistustaan purkavalta tomppelita.


    • Anonyymi

      Trump tulee voittamaan vaalit täysin selkeällä erolla Bideniin nähden.

      Tästä on tehty netissä useita laskelmia, osavaltio osavaltiolta, ja laskun lopputilos osoittaa että Trump voittaa nämäkin vaalit.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Trump on siirtynyt jo johtoasemaan.


    • Anonyymi

      Äänestyslippuja saattaa kadota ja kaikenlaista tapahtua..

    • Anonyymi

      FiveThirtyEight laskee presidenttiehdokkaiden voiton todennäköisyyttä. Sivuston tuoreimman ennusteen mukaan Bidenilla on tällä hetkellä jo 90 prosentin ja Trumpilla enää kymmenen prosentin mahdollisuus voittaa.

      • Anonyymi

        Bideen voitto on siis yhtä varma kuin Killaryn.


    • Anonyymi

      Jos ennustukset käyvät toteen, vaalien jälkeen senaatti on demokraattien hallussa 51–49. Yhdistettynä Valkoisen talon ja edustajainhuoneen hallintaan se tarkoittaa, että demokraatit voisivat viedä läpi haluamiaan mullistuksia Yhdysvaltain verotukseen, terveydenhuoltoon, ympäristönsuojeluun ja moneen muuhun asiaan.

      Ei Yhdysvalloista pohjoismaalaista hyvinvointivaltiota tulisi, mutta askelia siihen suuntaan se ottaisi. Valtio ottaisi väistämättä suuren roolin koronaviruspandemian aiheuttaman talouskriisin hoitamisessa.

      Omatkin hyvästelevät

      Trump teki neljässä vuodessa republikaanisesta puolueesta omansa. Presidentin suuri ja lojaali ydinkannattajajoukko varmisti, että Trumpin kyseenalaistaminen oli republikaanille poliittinen itsemurha.

      Trump saattoi katkaista puoluetoverinsa uran yhdellä twiitillä. Se takasi, että republikaanipoliitikot myötäilivät presidenttiään kaikessa.

      Viimeisen puolen vuoden aikana Trumpista on tullut puolueelleen taakka. Koronaviruspandemia romahdutti amerikkalaisten luottamuksen presidenttiin. George Floydin kuolemasta alkaneet mielenosoitukset eivät tilannetta parantaneet. Lähestyvä vaalitappio on saanut jopa jotkut republikaaneista ottamaan viime hetkillä etäisyyttä Trumpiin.

      Texasin republikaanisenaattori John Cornyn sanoi Houston Chroniclelle, että Trumpin koronatartunta oli merkki hänen suojauksensa putoamisesta.

      Arizonassa alakynnessä oleva Martha McSally ei suostunut vaaliväittelyssä vastaamaan, onko hän ylpeä tuestaan presidentille.

      Pohjois-Carolinassa paikastaan taisteleva Thom Tillis sanoi Politicolle, että republikaanienemmistö senaatissa on paras vastapaino Bidenin presidenttiydelle.

      Kun demokraattien lisäksi jo omatkin ovat jättämässä hyvästejä presidentille, on se gallupejakin varmempi merkki tulevasta tappiosta. Republikaanit saattavat 4. marraskuuta katua, etteivät sanoneet Donille ”bye” jo aikaisemmin.

    • Anonyymi

      Vaalitappion uhkaama Donald Trump ajaa suurvaltaa täyteen sekasortoon. Jälkiä voidaan joutua korjaamaan vuosikymmeniä, kirjoittaa erikoistoimittaja Seppo Varjus.
      Pari viime päivää Washingtonissa ovat olleet kuin Suuri Käsikirjoittaja ei osaisi päättää tehdäänkö komediaa, tragediaa vai kauhufilmiä.

      Mahdollisesti kuolettavaa tautia kantava presidentti heiluu Valkoisen talon parvekkeella. Hän irrottaa maskin kasvoiltaan ja tunkee sen ylimielisesti taskuunsa.

      Samaan aikaan tauti ajaa karanteeniin niin presidentin esikuntaa kuin Yhdysvaltain sotilasjohtoakin. Yli 200 000 amerikkalaista on kuollut.

      Donald Trumpin mielestä tavallinen influenssa on vaarallisempi.

      Uutta virtaa lääkkeistä saanut presidentti ei piittaa pienistä vaan suuntaa uusiin taisteluihin.

      Tiistaina presidentti Trump ilmoitti keskeyttävänsä neuvottelut uudesta talouden elvytyspaketista. Demokraattien hallitsema edustajainhuone on hyväksynyt yli 2 000 miljardin dollarin paketin. Republikaanit vastustavat sitä. Heille kelpaisi huomattavasti pienempi paketti.

      Asia ei ole mustavalkoinen. Jotkut demokraatitkin ovat syyttäneet edustajainhuoneen puhemiestä Nancy Pelosia liian tiukan linjan vetämisestä neuvotteluissa.

      Trump lupaa nyt, että asia hoituu sitten, kun hänet on valittu uudestaan. Sitä ennen tuhannet pienet yritykset voivat kaatua koronaviruksen taloudellisiin seurauksiin.

      Yhdysvaltain työttömyys- ja sosiaaliturva ovat täynnä aukkoja. Heikkenevä tilanne iskee suoraan ihmisten arkeen, sanoivat todellisuudesta irtautuneet pörssikurssit mitä tahansa. Nyt nekin pelästyivät.

      Yhdysvallat kulkee kohti sekasortoa.

      • Anonyymi

        Muistan tuon kolumnin. Siinä ei tarkemmin ajateltuna ollut paljon järkeä. Taloudellisia seurauksia joudutaan korjaamaan vuosikymmeniä? Trumphan vaikuttaa haluavan nimenomaan pelastaa talouden pandemian seurauksilta. Jutusta saa myös kuvan, että koronavirus ei olisi levinnyt eikä aiheuttanut kuolonuhreja missään muualla kuin Yhdysvalloissa.


    • Anonyymi

      Trumpin vaalivankkurit jatkavat kohti voittoa ja koirat räksyttää jaloissa.

    • Anonyymi

      Niinhän ne ennusti viime vaaleissakin. Ei sano mitään. Tiistaina se vasta nähdään.

    • Anonyymi

      Voihan se olla että Trump häviää, vaikka itse toivoisin että hän saisi vielä toisen kauden aikaa näyttää mitä pystyisi tekemään perinteisen läntisen elämäntavan suojelemiseksi. Jos niin tapahtuu niin Trump voi osin syyttää itseään siitä, että on aina julkisuudessa vain nokitellut, huudellut mitä mieleen juolahtaa ja antanut medialle tekosyyn maalata hänestä ja kannattajistaan kärjistetty vihollis kuva. Olettaen siis että vaalit ylipäätään ovat rehelliset.

      • Anonyymi

        Mikähän se on tämä "perinteinen länsimainen elämäntapa" jota Trump niin suojelee? Eihän se ole muuta kuin tv-viihteestä julkisuuteen noussut narsistinen oman edun tavoittelija, sitäkö on länsimaalaisuus parhaimmillaan?


    • Anonyymi

      Trumpin kohtalonhetki on lähellä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe