Horrossaarnaaja varoitti helluntailaista

Anonyymi

Heti 1900-luvun alussa, kun helluntailaisen lahkon jäseniä alkoi tulla Amerikasta tänne Suomeen julistamaan harhaoppejaan, niin Jumala antoi sanan aikamme tunnetuimmalle profeetalle eli Helena Konttiselle, joka Johanneksen tavoin jopa horroksessa julisti helluntailaisuuden varottavaksi vääräksi hengeksi ja harhaopiksi, joka pitää kiertää kaukaa.
Kuulemalla kuulkaa tai olkaa kuulematta.

34

1069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jumala kun antaa ihmiselle tärkeän tiedon taivaasta ihminen voi vaipua horrokseen, niinkuin Helena Konttinen.

      Dan. 10:9 "Ja minä kuulin hänen sanainsa äänen; ja kuullessani hänen sanainsa äänen minä vaivuin horroksiin kasvoilleni, kasvot maata vasten."

    • Anonyymi

      Helena Konttinen oli väärä profeetta joka käytti okkulttisia menetelmiä saarnatessaan.

      Vertaaminen Danieliin ei oikein toimi sillä ei Daniel saarnannut horroksessa.

      • Anonyymi

        Olitko kuulemassa?


    • Anonyymi

      Mikä tekisi Helena Konttisesta tunnetun tai ainakaan Jumalan profeetan? Tuo ennustus on sellainen, jonka vuoksi en usko Helena Konttisen olleen Jumalan profeetta. Kun en ole hänen elämäänsä niin tutustunut, niin en tiedä, oliko hän vain oman viisautensa varassa vai oliko taustalla jotain Jumalaa vastustavaa.

      • Anonyymi

        ... Mutta se "horrossaarnaaja"-titteli jo laittaa vähän epäilemään, mikä Konttisen tausta oikein oli.


      • Anonyymi

        "Mikä tekisi Helena Konttisesta tunnetun tai ainakaan Jumalan profeetan?"

        Just joo... tänä päivänä maailmassa on lukematon määrä ihmisiä, jotka kertovat olevansa profeettoja... Ympäripyöreät "profetiat" ja se että he kertovat tai kehuvat olevansa profeettoja, niin sekö on todiste tänä päivänä heidän profetaalisuudesta?


    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa. Helena Konttinen oli oikea profeetta, joka varoitti helluntailaisuuden henkivallan tulosta Suomeen.

      7 Sillä ei Herra, Herra tee mitään, ellei hän ilmoita salauttansa palvelioillensa prophetaille.

      Teita on ainakin varoitettu helluntailaisuudesta. Kuulkaa tai olkaa kuulematta.

      • Anonyymi

        haha turhaan huutelet, helluntaita ei viedä kuin sokeaa pässiä lukutaito on vähintään sata prosenttia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Helena Konttinen ennusti myös, että Kristuksen toinen tuleminen tapahtuisi ennen vuootta 1925. Tätä ennen kristityt näkisivät nälkää, kokisivat vainoja, sotaa ja kuivuutta. Myös ankara rutto kohtaisi tosiuskovat. Konttinen uskoi olevansa Johanneksesta seuraava profeetta ja saavansa suoraa tietoa Jumalalta.

      Että silleesti........

    • Anonyymi

      Sen perusteella, mitä Wikipedia kirjoittaa hänestä, näen yhtymäkohtia tähän:

      Apostolien teot 16

      16 Ja tapahtui meidän mennessämme rukouspaikkaan, että meitä vastaan tuli eräs palvelijatar, jossa oli tietäjähenki ja joka tuotti paljon tuloja isännilleen ennustamisellaan.
      17 Hän seurasi Paavalia ja meitä ja huusi sanoen: "Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien".
      18 Ja tätä hän teki monta päivää. Mutta se vaivasi Paavalia, ja hän kääntyi ja sanoi hengelle: "Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä". Ja se lähti sillä hetkellä.
      19 Mutta kun hänen isäntänsä näkivät, että tulojen toivo oli heiltä kadonnut, ottivat he Paavalin ja Silaan kiinni ja vetivät heidät torille hallitusmiesten eteen.

      • Anonyymi

        Ei Helena Konttinen rahasta ennustellut niinkuin helluntailaiset tekevät. tilinumerot, maksulliset puhelinnumerot pyörii kuvaruudun alaosassa kun nuo tietäjähenkiset helluntailaiset lukevat mantrojaan TV7:ssa, usein vaalea suomalainen nainen on haksastanut mustaan helluntailaiseen "profeettaan".


    • Anonyymi

      aloitus on taas sataropaskaa, konttinen oli kaikkea muuta kuin Jumalan sanansaattaja, ihmiset ei siihen aikaan ymmärtäneet mitään kunhan istuivat silmät pyöreinä huivejaan hypistellen.

      Kukaan ei osannut arvioida Raamatulla mitään hänestä, taikauskoinen kansa oli vaikka porakaivoon vedettävissä, papeilla ei ollut huolta muutakuin palkastaan ja virastaanm ei mitään kykyä nähdä mistä on kysymys.

    • Anonyymi

      ”Olin vaihetuspäivänä v. 1912 yliluonnollisessa tilassa ihan ensimmäiseksi sanonut: Täällä on saapuvilla kansakoulunopettaja (nimenkin olin sanonut), joka on aikonut mennä BROFELDTIN ja SMITHIN (olivat helluntalaisia) seuroihin.

      Sitten olin puhunut, millä kannalla ovat nämä miehet.
      B:stä olin sanonut, että se oli hurskaasti herännyt, mutta vaarinottamattomuus on eksyttänyt hänet ja nyt on mennyt uusimaan Jumalan töitä (uudestikastamaan ihmisiä), sekä sen Hengen alle, joka ei ole Jumalasta, sillä hänellä ei ole henkien erottamisen lahjaa.- Kokonaan kiellettiin sinne menemästä.

      -Toisen kerran näytettiin minulle tämän liikkeen ensimmäisestä alusta.
      Los Anglesissa Amerikassa puhui kerran kokouksessa suomalainen pappi tulkin välityksellä siitä, kun Pietari ja Johannes paransivat ramman (Apt. 3. Luku); ja hän julisti puheessa Jumalan suurta voimaa.

      Kotiin mennessä siitä kokouksesta oli yhdeksän henkeä yhdessä joukossa, jotka keskustelivat miten apostoleilla oli siihen aikaan semmoinen voima, mutta ei ole nyt. Yksi joukosta selitti väärällä tavalla, että Jeesus jätti sen voiman ainoastaan ensimmäisille opetuslapsilleen. Ja kaikki suostuivat siihen. Silloin kuulivat niin kuin humauksen taivaasta, joka läheni heitä niin, että jo kuulivat siinä ääniä. Ja kun he pysähtyivät, kuulivat selvästi , että Herra Jeesus sanoi, että hän on sama eilen. Tänäpäivänä ja iankaikkisesti.

      Silloin heidän sydämelleen tuli, että nyt Henki heille kirkasti sen, että ovat väärin puhuneet; eivätkä (yhdeksän henkeä)menneet kotiinsa, vaan semmoiseen huoneeseen, missä tiesivät olevan rauhallista.
      He laskeutuivat siellä polvilleen rukoilemaan taivaan Herraa.
      Silloin vuodatettiin Henki heidän päälleen ja todistettiin, että he saavat sen saman lahjan kuin oli apostoleilla.

      Sen Hengen voimalla he sitten herättivät ihmisiä synnin unesta ja paransivat sairaita, monenkaltaisia. Esim. Eräs 2-vuotias lapsi oli saanut halvauksen, ja sitte äitinsä sen vieressään tukehutti raskaasti nukkuessaan. Äidille tuli ankara murhe. Kun oli kuullut, että siellä rukouksella parannetaan, niin meni niille Jumalan ihmisille puhumaan murhettansa. Heille heräsi paikalla usko, että lapsi voidaan vielä saada elvytetyksi. He läksivät ja rukouksella sen elvyttivät.

      Kaikki sairaat eivät paranneet; eivät ne, joille oli pantu sairaus hengelliseksi siunaukseksi. Nuo uskovaiset puhelivat aina toisilleen, että se ja se sairas on heidän sydämelleen tullut, ja sitte viettivät useampia rukoushetkiä yhdessä sen sairaan puolesta, ennekuin menivät hänen luokseen.
      -Näin Herra heissä toimi, ja tämä alku oli totisesti Jumalan Hengen työtä.

      Tästä liikkeestä kuulivat myös ne kaksi miestä, jotka sitten toivat sen meidän maahamme. Toinen heistä oli mukanakin niitä ihmetöitä näkemässä ja hänen sydämensä mielistyi niihin lahjoihin. Näiden kahden miehen sydämet olivat vielä vailla hurskasta herätystä ja Jumalan Hengen osallisuutta, eivätkä nuo uskovaiset vielä ottaneet heitä joukkoonsa, ennenkuin olisivat nähneet, että heissä totisesti Herran työ on saanut tapahtua heidän omalle kohdalleen.. Tästä huolimatta he sitte kahden rupesivat toimimaan eroten noista muista.

      Alkoivat Amerikassa, mutta kun eivät saaneet kannatusta siirtyivät pois. Ja minne tulivat, aina esittivät paljo todistuksia siitä, mitä noiden uskovaisten seurassa oli toimitettu siellä Los Anglesissa; ja silloin rupesi ihmisiä laumoittain juoksemaan heidän perässään, kun heillä molemmilla on suuri puhelahja.
      Kun he oikein ovat puhuneet ja riehuneet siitä hengen ilosta ja armon kyllyydestä, niin se on voittanut ihmisiä hyvin paljon ja siihen on tullut semmoinen hurmaava henki.
      Minun tietääkseni eivät ole yhtään ihmettä tehneet.
      Myöskin näytettiin, että jos nämä miehet rukoilevat sairasten Herran omien puolesta, niin sitä suurempi voima tulee taudille.

      He ovat puheissaan kuvanneet Jumalan rakkauden ja uskon voiman suureksi, ja ne puolet ainoastaan Raamatusta todistaneet, mutta puhetta elämän parannuksesta ei ole ollut mukana. Sitte se on vähä kerrassaan mennyt niin pitkälle, että on tapahtunut ihan lihallisia saastaisuuksia.

      Yksi asia, mistä on ymmärrettävä, ettei nykyinen helluntailiike ole Jumalasta on se, kun siinä käsitetään, että se liike kulkee yksilö-ihmisen mukana ja siitä leviää; niinkuin jos kuletettaisiin viinalekkereitä paikasta toiseen ja siitä aina silloin saisivat ne, jotka tulisivat ottamaan.
      Minuunkaan ei kestään muusta ihmisestä tullut hengellisyys, eikä pidä yhdenkään ihmisen minun kauttani tulla horrostilaan. Jumalan sana on kyllä jäävä tekemään työtä minun kauttani heränneissä, mutta ei sama muoto ole jäävä, niinkuin helluntailiikkeessä on sama muotokin kaikilla.

      )

    • Anonyymi

      LIIKE SUOMESSA

      Olin kerran erään Ollin kanssa helluntalaisten seuroissa Hämekoskella.
      Niillä oli uukuniemeläinen johtaja, jonka kautta oli jo kahdeksattakymmentä ihmistä tullut ”helluntaihengessä” puhujiksi. He sanoivat, että Jumala on taivaasta astunut alas ja tullut tuohon johtajaan, jossa heidän pitää Jumalaa kumartaa ja kaikkien pitää tulla yhtä pyhiksi, niin ettei enää heihin synti tartu, eikä heissä synnin vikaa löydy.

      Kokouksen lopulla siellä syttyi suuri melu, olivat pitkällään lattialla ja huusivat mikä milläkin äänellä. Yksikin vaimo rinkui hyvin kovasti.
      Kun me sanoimme, ettemme voineet sitä hyväksyä, tulivat kokouksesta päästyä meidän perästä yöpaikkaan ja valittivat, ettemme päässeet yhdessä heidän kanssaan iloitsemaan; ja rukoiltiin yhdessä, että Jumala liikuttaisi kielet.
      Olli ja minä rukoilimme, että jos se on Jumalasta, niin hän antaisi meille yhtäläisen lahjan ja ilon, mutta jos se ei ole, niin Jumala ei salli yhdenkään noista ”kielilläpuhujista” täälä kertaa puhua. Ja sillä kertaa ei kukaan puhunut kielillä.

      -Siellä käydessämme ei heidän johtajansa, tuo meille tuttu mies, ollut saapuvilla.
      Minulle sanottiin unessa, että tavoitamme hänet kotonaan Uukuniemellä ja ”niin on teidän tehtävä kuin teille annetaan vaikutus omaantuntoon Jumalalta”. Niin kävi. Heti kun näimme hänet, niin hän rupesi kovasti vapisemaan joka jäsenessä, eikä voinut olla pystyssä, niin että meitä oikein kauhistutti.
      Sen perästä olin uneton useita öitä ja jo rupesi minunkin leukojani repimään.
      Jouduin jo vähän kerrallaan epäuskoonkin, kun tuon miehen sisaret Raamatun sanoilla puolustivat sitä liikettä ja tuomitsivat meitä, että olemme nousseet sortamaan Jumalan töitä.

      Sitte oli Parikkalan puolella käydessä yliluonnollinen, jossa alotettiin selittää, että niinkuin vielä unessa vakuutin, että se henki ei ole oikea, niin se nytkin vielä vakuutetaan. Raamatussa on kirjoitettuna: ”Jos niin taitaisi tapahtua, niin valitutkin eksytetään”

      Valituita eksyttääkseen täytyy vihanhengen (saatanan) pukeutua kaunistettuun muotoon ja valkeuden pukuun ja aikaansaada ihmeitäkin, sillä eiväthän Herran valitut muuta tottele, kuin Jumalan sanaa ja voimallisia töitä ja sen vuoksi on mahdollisuus heikommasti juurtuneita valituita eksyttää. Mutta se ei ole itsessään muu, kuin eksytyksen ja pimeyden henki.

      Kun olin Hämekoskella ajatellut niistä ihmisistä, että ne ovat vain teeskentelijöitä, niin sanottiin nyt, ettei niin ole, vaan he ovat kukin todella jäsenissään tuntemassa semmoista väristystä ja se on viholliselta Ja jos ei eksytyksen henki voiman henkenä liikkuisi, niin mistä tulisi viimeisenä päivänä ne ihmiset ja sielut, jotka kertovat Herralle, että sinun nimessäsi olemme suuria töitä tehneet (Vrt. Matt. 7:21—24). Työt täytyy maan päällä ilmetä, kun kerran niitä tuomiolla kerrotaan.
      Sitte oli siitä selitys, minkä vuoksi on mahdotonta valituita eksyttää. Niillä on vahva profeetallinen sana ja Kristus on heille tullut taivaan leiväksi, niin että Herran valitsemat sielut eivät muusta elä, kuin täydellisistä Jumalan armolahjoista ja Hengen siunauksesta. Sen tähden on tarkoin tutkittava henget, onko ne Jumalasta, vai ei”.

      Toisen kerran oli yliluonnollisessa tilassa meidän kotona tästä selitystä muutamain ystäväin läsnä ollessa.
      Minun kauttani heränneitä oli neljä, jotka olivat menneet helluntailiikkeeseen; ja minulle kerrottiin, että ne jo ”puhuivat kielillä”.
      Siitä tuli niin kova levottomuus, että koko yön itkin ja rukoilin niiden edestä. Ne olivat minun mielestäni olleet oikein eläviä sieluja.
      Sitte neljännellä tunnilla aamulla menin yliluonnolliseen tilaan, jossa ilmoitettiin, että heidät veti se, kun tuo johtaja on heille puhunut ja ennustanut heidät pyhäksi pappeudeksi ja valituksi suvuksi maailman lopulla, jotka oikein merkillä merkitään.
      Niille kaikille on luvattu ennustuksen henki ja parantamisen lahja ja että tuomiollakin ovat loistavampia kuin yksikään muu ihminen.

      Kaikilla siinä liikkeessä on semmoinen mielipide, että he tulevat muita etevämmiksi. Ne neljä henkilöä tulivat vietellyiksi juuri sen kautta, että niitä rupesi se lahjain runsaus ja suuruus miellyttämään.
      Vielä eroitettiin siinä ilmoituksessa sekin, että he olivat yksistään pyytäneet sitä ”helluntaihenkeä”, eivätkä ensinkään kysyneet: ”Onko se sinusta, Herra?”, eivätkä sitäkään kysyneet Jumalalta, ovatko ne lahjat häneltä hyväksi heille katsotut, vaan uskoivat ainoastaan sen, mitä heille oli puhuttu ihmisiltä, jotka ovat ennustaneet ainoastaan oman sydämensä aatteita.
      Ja he tulivat sen hengen saamaan sen kautta, kun antoivat täydellisen suostumuksensa antautuakseen siihen. Sitte tunsivat voiman hengessään ja jäsenissään jo toimivan”.
      (Lainausta Helena Konttisen kirjasta)

    • Anonyymi

      Niinpä niin. Mihinkähän herätysliikkeeseen on tullut eniten ns. julkisuuden henkilöitä: iskelmälaulajia, missejä, huippu-urheilijoita, malleja. Ja toisaalta rapajuoppoja, huumeiden käyttäjiä, vankilan kundeja. Selvästi eniten helluntaiherätykseen. Siis ovat pelastuneet.

      • Anonyymi

        Helena Konttinen oli tietäjähengen vallassa oleva valheprofeetta.
        Hän laiminlöi perheensä ja lapsensa ja profetoi usein päin honkia,
        1. Tim 5
        "Mutta jos joku ei pidä huolta omaisistaan ja varsinkaan ei perhekuntalaisistaan, niin hän on kieltänyt uskon ja on uskotonta pahempi."


    • Anonyymi

      Taidat olla jo sinäkin syyshorroksessa. Kaiva kirkaslamppusi. Sulla on käyttöä hyvinkin sille juuri tänään.

    • Anonyymi

      No, puhutaan sitten historiasta.:) Karismaattisuutta oli luterilaisten piirissä kauan ennen kuin helluntailaisuus saapui Suomeen. Sekin tapahtui lestadiolaisten toimesta, jotka kutsuivat norjalaisen metodistipappi Barratin Suomeen kertomaan Azusa-kadun tapahtumista.

      Suomessa oli 1800 ja 1900-lukujen taitteessa useita herätysliikkeitä, joissa vaikuttivat naispuoliset horrossaarnaajat. Vaikka liikkeet nousivat kirkon piiristä, niin ne itse asiassa muistuttivat Azusa-kadun herätystä. Poikkeuksena horrokseen vaipuminen, jota harrastetaan okkultismissa ja luonnonuskonnoissa.

      Paavo Ruotsalainen liikkui myös alunperin ympyröisssä, joissa puhuttiin kielillä, vaivuttiin transsiin, nähtiin näkyjä ja profetoitiin. Kun väki pellolla kaatui hengen vaikutuksesta, niin työt jätettiin kesken. Ja raavaat suomalaiset miehet juoksivat pappilaan ostamaan hengellistä kirjallisuutta.

      Viidesläisyyden perustaja, rovasti Urho Muroma, koki myös vuonna 1912 voimakkaan hengellisen herätyksen. Hän kertoi vaipuneensa hurmokseen ja täyttyneensä Pyhällä Hengellä. Siitä lähtien hän oli vahvasti ratkaisukristillinen, mikä näkyy edelleen viidennessä herätysliikkeessä.

      Joten se siitä tuontitavarasta............

      • Anonyymi

        Eksyttäviä henki on monta, kuten Leegiossa aikanaan.
        Saatana tietää, että usealla katiskalla (lahkolla) saa pyydystettyä enemmän kaloja kuin yhdellä.
        Helluntailaisuus on antikristuksen hengen synnyttämä harhaoppi eli heresia, jota jokaisen uskovan pitää kiertää kaukaa, eikä päästää sellaista sisälle huoneeseensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eksyttäviä henki on monta, kuten Leegiossa aikanaan.
        Saatana tietää, että usealla katiskalla (lahkolla) saa pyydystettyä enemmän kaloja kuin yhdellä.
        Helluntailaisuus on antikristuksen hengen synnyttämä harhaoppi eli heresia, jota jokaisen uskovan pitää kiertää kaukaa, eikä päästää sellaista sisälle huoneeseensa.

        Sinulla tuntuu olevan henkilökohtaista kokemusta tuon antikristillisen hengen kanssa, kun noin rakastat tuota Konttisen antikristillistä opetusta. Taidatte olla hengenheimolaisia.

        Keksisitköhän huomiseksi jotain ajankohtaisempaa rienaustapausta?


    • Anonyymi

      Dan.8:18 Biblia. Ja kuin hän minut kansani puhui, putosin minä näännyksiin maahan kasvoilleni; ja hän rupesi minuun, ja nosti minut seisaalle.

    • Anonyymi

      Karjalan profeetta Helena Konttinen osasi varoittaa etukäteen 40 helluntaiseurakuntaa Suomeen perustaneesta Smith lahkojohtajasta. Myöhemmin tuo miehimys tuomittiin 6 kk vankeuteen homoseksuaalisesta hurjastelusta kahden hellaripojan kanssa. Oikea profeetta oli.

      ”Olin vaihetuspäivänä v. 1912 yliluonnollisessa tilassa ihan ensimmäiseksi sanonut: Täällä on saapuvilla kansakoulunopettaja (nimenkin olin sanonut), joka on aikonut mennä BROFELDTIN ja SMITHIN (olivat helluntalaisia) seuroihin.
      Sitten olin puhunut, millä kannalla ovat nämä miehet.

      • Anonyymi

        Konttiselle ei tullut seuraajia, kumma kun ei kukaan alkanut oppilaakseen!

        helluntai kasvaa ja menestyy mailmalla, joko heitä lienee kymmenen kertaa lutterin määrä,, ja konttiset menee omaan paikkaansa ajallaan. ja saa oman palkkansa, kuten nämä jotka koittavat konttisellakin lyödä helluntaita hah turhaa vaivaa näkevät.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika ajoin tulee kotimaisia epäilyttäviä ilmiöitä. En muista raamatusta yhtään mainintaa unisaarnaamisesta. On hyvin epäilyttävää. Miksi sellaiseen pitäisi ryhtyä? Käsittämätöntä. Jumala on antanut srklle armolahjat. Ilmiöön Helena Konttinen pitää olla todella varovainen. Tosin kuollut v. 1916. Varovainen piti olla myös Oulun profetioihin 60-luvun lopussa.

      • Anonyymi

        Jumala voi vaivuttaa ihmisen uneen antaessaan väkeviä näkyjä ja sanomia puhuttavaksi. Sillloin valvetajunta ei häiritse Jumalan ilmoitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala voi vaivuttaa ihmisen uneen antaessaan väkeviä näkyjä ja sanomia puhuttavaksi. Sillloin valvetajunta ei häiritse Jumalan ilmoitusta.

        Mihin raamatunjakeeseen se perustuu? Esimerkkejä raamatusta? Enpä usko moiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala voi vaivuttaa ihmisen uneen antaessaan väkeviä näkyjä ja sanomia puhuttavaksi. Sillloin valvetajunta ei häiritse Jumalan ilmoitusta.

        Niinpä ehdotankin että kirkkojen saarnapönttöjen tilalle pitää laittaa bonnelpatjasängyt, jossa papin on hyvä saada näitä "Jumalan uneenvaivutuksia", olis mielenkiintoista kuulla mitä Herra tahtoisi kirkkokansalle sanoa !


    • Anonyymi

      Entä Ellen G. White...?

      • Anonyymi

        Ellen G.White oli harhaoppinen lahkolainen.
        2. Tim. 3:6 Nämä näet tunkeutuvat koteihin ja kietovat valtaansa syntien rasittamia, monenlaisten oikkujensa riepottelemia naisparkoja, [Tit. 1:11]


    • Anonyymi

      Varoitukset taisivat mennä kuuroille korville.

      • Anonyymi

        niinpä, helluntai on lisääntynyt suuresti konttisen päivistä !

        mailmalla heitä on jo liki kymmenen kertaa lutterin jokkoa enemmän.


    • Anonyymi

      Helena Konttinen sanoi että maahan siunaamattomat huutaa, no ei huuda, maja jäi tänne ja siellä sitten annattiin toinen päätepaikoista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      4156
    2. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      79
      2337
    3. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1811
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      173
      1697
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    6. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1291
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    10. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1093
    Aihe