Aihe

Venäläisiä suunnitelmia

Paul Goble käsittelee blogissaan venäläisen kommentaattori Igor Yakovenkon kirjoitusta venäläisen median esittämistä väittesitä ja tavoitteista. Ne paljastavat, että Duginin opit ovat levinneet laajasti Venäjälle ja sen hallintoon sekä sen kontrolloimaan mediaan ja näin myös yhteiskuntaa. Ja siksi ovat näin vaarallisia jopa maailman rauhalle ja osaltaan osoittavat, miksi Suomen tulisi pikaisesti hakeutua NATO:n jäseneksi tuon rikollisvaltio Venäjän vieressä. Laitan linkin englanninkieliseen kirjoitukseen ja tarjoan hieman korjatun googlekäännöksen tuosta kirjoituksesta.

http://windowoneurasia2.blogspot.com/2020/10/in-russia-radical-revanchism-becoming.html

Staunton, 23. lokakuuta - Yksi vaarallisimmista ansoista, joihin poliittiset analyytikot voivat pudota, on hylätä törkeät ja siksi epäolennaiset ääri-ajatukset, joita poliittiset johtajat ilmaisevat raa'alla ja radikaalisella tavalla jotenkin merkityksettöminä ja vähemmän huomionarvoisina lukuun ottamatta ehkä sitä, että niillä pyritään saamaan kannatusta kansan syviltä riveiltä.

Tarkkailijat huomauttavat toistuvasti ja löyhästi, että ajatukset johtajan poliittisten vastustajien lukitsemisesta kaikkien juutalaisten tappamisesta ja entisten imperiumien valloittamisesta ovat niin radikaaleja, että edes ne, jotka sanovat nämä asiat, eivät todellakaan usko niitä eivätkä lopulta toimi niiden pohjalta.

Mutta yhä uudelleen viimeisen vuosisadan aikana maasta toiseen tällaiset marginaalista alkaneet ajatukset ovat menneet valtavirtaan ja johtaneet vallanpitäjien kauhistuttaviin tekoihin. Niitä ei siis pitäisi vähätellä, vaan ne pitäisi huomioda mahdollisimman tarkasti, koska ne ovat saaneet johtajien huomion ja näin ne voivat tulla politiikan perustaksi.

188

313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yksi tällainen teema, marginaalinen vielä vuosikymmen sitten tai sitä ennen, joka on menossa yhä enemmän valtavirtaan Venäjällä, ainakin valtionhallituksen keskusteluohjelmien tasolla, on se, että Venäjän on otettava takaisin entiset Neuvostoliiton tasavallat, koska ne ovat "osa historiallista Venäjää" ja koska ne eivät ole missään tapauksessa "todellisia" maita.

   Eräässä erityisen tärkeässä artikkelissa Moskovan kommentaattori Igor Jakovenko sanoo, että jos kuuntelemme Venäjän valtion televisiokanavien keskusteluohjelmia, voidaan vain päätellä, että revansismista, entisen Neuvostoliiton alueen valloittamisesta on tullut "Venäjän pääidea"

   kasparov.ru/material.php?id=5F91BB1A583C6

   Ja vaikka on todennäköistä, että Venäjä, joka on huomattavasti heikompi ja jakautuneempi kuin useimmat myöntävät, ei pysty saavuttamaan tätä tavoitetta, hän ehdottaa, on kaikki syyt ajatella, että Kremlissä ja sen ympäristössä olevat ihmiset, mukaan lukien Vladimir Putin, uskovat, että tämä on oikea tavoite, ja he pyrkivät toteuttamaan sen.

   Loppujen lopuksi Moskova on käyttänyt suoraa sotilaallista voimaa Georgiaa ja Ukrainaa vastaan ​​ja vaatinut, että koko Neuvostoliiton jälkeinen tila on Venäjän vaikutusalue, johon kenelläkään, ei lännellä eikä Kiinalla, ole mitään oikeutta osallistua. Ja on onnistunut vaikuttamaan sekä venäläiseen että länsimaiseen mielipiteeseen tältä osin.

   Jopa venäläiset, jotka eivät halua käynnistää revansistista kampanjaa, hyväksyvät yleensä ajatuksen, että entiset Neuvostoliiton tasavallat ovat osa heidän perintöään, ja jopa ulkomaiset hallitukset, jotka tunnustavat nämä maat, pitävät niitä "uusina itsenäisinä valtioina" tai Venäjän "lähiulkomaina. "

  • Ja vaikka länsimaiden hallitukset ja kommentaattorit käyttävät näitä termejä vähemmän kuin ennen, he näyttävät myös olevan yhä vähemmän halukkaita tukemaan näitä maita Venäjää vastaan, mikä antaa Moskovalle omista heikkouksistaan ​​huolimatta suuremman mahdollisuuden edetä revansistisessa suunnassa.

   Jakovenkon artikkeli on tärkeä paitsi siksi, että hän kertoo Venäjän televisiossa nyt ilmaistusta törkeydestä, törkeydestä, josta lännessä ei koskaan kerrota, vaan myös siksi, että hän viittaa äskettäiseen artikkeliin, joka tarjoaa eräänlaisen yhteenvedon niille venäläisille, jotka hyväksyvät revansismin luonnollisena, väistämättömänä ja välttämättömänä:

   Venäjän valtion uutistoimiston Novostin säännöllisen kommentaattorin Petr Akopovin artikkeliin, johon Jakovenko viittaa, on sivustollaan "Venäjällä ei ole valinnanvaraa post-Soviet Space -alueella". Se on häiritsevää lukemista etenkin siksi, että se näyttää tiivistävän sen, mitä monet muut venäläiset TV-puhuvat päät nyt sanovat.

   ria.ru/20201008/rossiya-1578624414.html

   "Venäjä itse", Akopov kirjoittaa, "tarkkailee entisen Neuvostoliiton tasavalloissa tapahtuvia tapahtumia huolellisesti ja yhteiskunta etsii vastausta kysymykseen: mitä meidän on tehtävä kaikkien näiden ongelmien suhteen: seisoa syrjässä ja katsella, puuttua aktiivisesti tai tehdä jotain muuta? "
   Monien mielestä kaikki on menetetty, mukaan lukien monien venäläisissä eliiteissä, jotka pelkäävät, että amerikkalaiset, turkkilaiset tai kiinalaiset etenevät ja Venäjä vetäytyy ja jatkaa tällä tavoin, hän väittää. Ja he ovat hyväksyneet väärän länsimaisen väitteen, jonka mukaan Venäjän federaatio on todellinen Venäjä ja että sen tulisi keskittyä yksin omiin ongelmiinsa.

   ""Todellinen "Venäjä hajosi vuonna 1991," Akopov vaatii, "ja kaikki ongelmat, joita on seurannut sekä Venäjällä että Neuvostoliiton jälkeisessä tilassa, ovat vain sen seurausta. Kyllä, vuonna 1991 Venäjää kutsuttiin Neuvostoliitoksi ja siinä oli paljon epäoikeudenmukaisia ​​järjestelyjä venäläisten suhteen, mutta tämä oli venäläisten rakentama valtio."

  • "Venäjä ei koskaan ollut siirtomaaimperiumi, ja sen alueen kasvu ja muiden kansojen yhdistäminen (harvemmin valloitus) oli objektiivinen prosessi Venäjän kansan ja sen valtion kasvulle", Akopov jatkaa. Ihmiset, jotka asuivat noissa maissa, "säilyttivät maansa, kulttuurinsa ja elämäntapansa".

   Novosti-kommentaattorin mukaan "Neuvostoliiton hajoaminen ei ollut vain geopoliittinen katastrofi. Se oli ensinnäkin tragedia sekä venäläisille (joista tuli jakautunut kansa, puhumattakaan miljoonista pakolaisista ja uudelleensijoittajista), mutta myös käytännöllisesti katsoen kaikille suuren historiallisen Venäjän kansalaisille."

   "Kaikki siirtomaaimperiumit hajoavat", liberaaliset länsimaalaiset vakuuttavat meille." He tulivat valtaan 1990-luvulla, ja he sanoivat meille: "Kehitä oma Venäjän federaatiosi ja ole tyytyväinen siihen." Mutta "tämä oli häpeämätön valhe ... koska Venäjän federaatio ei voinut kehittyä itsestään, koska se on vain osa historiallista Venäjää."

   "Venäjällä tänään Venäjän federaation muodossa ei yksinkertaisesti ole muuta vaihtoehtoa: se voi olla joko historiallisen Venäjän, Neuvostoliiton täysimittainen laajennus tai se voi lakata olemasta kokonaan." Tämän näkemyksen omistaminen, Akopov sanoo, "ei ole revansismia, vaan yksinkertaisesti Venäjän historian lakien ymmärtämistä" ja "meidän vastuumme esi-isiemme ja jälkeläistemme edessä "."

  • Mutta se ei koske vain Venäjää: "Neuvostoliiton jälkeisen historian kaikki kokemukset osoittavat, ettei yksikään entisistä Neuvostoliiton tasavalloista ole saavuttanut menestyvää itsenäistä valtiorakennusta." Sen sijaan he epäonnistuvat kotona ja joutuvat konflikteihin keskenään kuten Karabahissa tai palvelevat taistelijoina Venäjää vastaan ​​lännen puolesta.

   Venäjällä ei ole pohjimmiltaan valinnanvaraa tässä tilanteessa: "Meidän on kokoonnuttava yhteen ja palautettava tilamme ja palattava Venäjän historian päätielle. Vladimir Putin ja hänen toveritoverinsa ovat todellakin työskennelleet jo monien vuosien ajan ilman liiallista PR:ä tai melua."

   Akopov sanoo, että lännen pyrkimykset ajaa Venäjä pois Neuvostoliiton jälkeisestä alueelta ovat palanneet ja vakuuttavat yhä useammat venäläiset siitä, että siellä käydään taistelu Venäjän puolesta ja että tämä on "kaiken geopoliittisen strategiamme perusta ja yleensä Venäjän sivilisaation elämän strategia sellaisenaan."

  • Lisää Goblen blogista, tällä kertaa venäläisen kommentaattori Liliya Shevtsovalta:

   http://windowoneurasia2.blogspot.com/2020/10/putins-foreign-policy-has-united-west.html

   Laitan tällä kertaa vain muutamia oleellisia kohtia hieman korjattuna googlekäännöksenä:

   "Staunton, 28. lokakuuta - Vladimir Putinin vakaumus siitä, että hän voisi pakottaa lännen tekemään yhteistyötä hänen kanssaan aggressiivisilla toimilla sitä vastaan, on aiheuttanut tahattomia seurauksia Kremlille sekä ulkomailla, missä länsi on yhdistynyt Venäjää vastaan, että kotimaassa, jossa jotkut uskovat ettei Putin ole tarpeeksi aggressiivinen, Liliya Shevtsova sanoo."

   "Kreml ei halunnut vastakkainasettelua, mutta oletti, että se voi toimia aggressiivisesti ja länsimaat eivät reagoi, venäläinen analyytikko sanoo. Mutta tämä on osoittautunut virheelliseksi laskelmaksi. Sekä länsimaiden hallitukset että kansat suhtautuvat Venäjään yhä epäilevämmin ja vihamielisemmin."

   "Tämä uusi länsimainen kanta luo uuden tilanteen itse Venäjällä, Shevtsova sanoo; ja muutos voi olla vielä tärkeämpää sille, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Tähän asti Putin ja suuri osa venäläisestä eliitistä uskoivat voivansa hyökätä länteen haluamallaan tavalla, mutta kykenevänsä hyödyntämään edelleen lännessä esiintyviä etuja.

   Nyt tämä uskomus on heikentynyt, ellei kokonaan tuhottu, eikä Putinin kanta, joka on aina pyrkinyt yhteistyöhön huolimatta hänen omasta toiminnastaan, joka vaikeuttaa sitä, ei enää näytä voittavalta yhdistelmältä monille venäläisille. Monet syyttävät häntä ongelmistaan, mutta toisten mielestä tarvitaan paljon tiukempaa politiikkaa länteen."

   "Jälkimmäiselle ryhmälle Putin näyttää "melkein kuin länsimaalaiselta", ja he haluaisivat nähdä jonkun, joka aikoo eristää Venäjän lännestä ja vastustaa sitä, eikä jonkun, joka on eristänyt maan tahattomasti eikä ole ottanut tarvitaan toimia yhtenäisen lännen torjumiseksi.

   Suurin ongelma näille ryhmille ja kaikille Kremlissä oleville, jotka haluavat sellaista politiikkaa, on rahan löytämien tällaiseen politiikkaan. Kuten Shevtsova toteaa, valtiovarainministeriö on juuri vaatinut maan puolustusbudjetin leikkaamista pikemminkin kuin sotilasohjelmien laajentamista.

   Putin ja hänen tiiminsä joutuivat siten noidankehään ilman selkeää ulospääsyä. Ne ovat provosoineet lännen yhtenäisyyteen, mutta niillä ei ole resursseja Venäjän jälleenrakentamiseksi, jos se pysyy eristyksissä ja ristiriidassa länsimaiden kanssa, jotka eivät enää näe sitä potentiaalisena kumppanina vaan pikemminkin uhkana."

   • Anonyymi

    Harhaista materiaalia ja maanista copy/pasteeraamista.


   • Anonyymi

    Voimme olla onnellisia ja ainakin turvassa, koska meillä on ehkä maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtakunnassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Harhaista materiaalia ja maanista copy/pasteeraamista.

    Asia taisi olla sinulle liian tuskainen sisäistettäväksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voimme olla onnellisia ja ainakin turvassa, koska meillä on ehkä maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtakunnassa.

    Ei Suomi sentään niin iso ole.


   • moloch_horridus kirjoitti:

    Ei Suomi sentään niin iso ole.

    Eikä oma vakaa hallintomme takaa turvaa epävakaan ja arvaamattoman rikollisvaltio Venäjän vieressä, jota johtavat sotakiimaiset varkaat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voimme olla onnellisia ja ainakin turvassa, koska meillä on ehkä maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtakunnassa.

    Maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtiossa naapurina, kyllä kelpaa.

    Mutta katsokaapa tätä....Yhdysvaltain ns. "demokratia" saa yhä synkempiä muotoja kun demokraattijohtaja Nancy Pelosi, joka on USA:n kongressin puhemies, sanoi olevansa erittäin varma, että Joe Biden valitaan presidentiksi ensi tiistaina, huolimatta mikä äänten lukumäärä on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtiossa naapurina, kyllä kelpaa.

    Mutta katsokaapa tätä....Yhdysvaltain ns. "demokratia" saa yhä synkempiä muotoja kun demokraattijohtaja Nancy Pelosi, joka on USA:n kongressin puhemies, sanoi olevansa erittäin varma, että Joe Biden valitaan presidentiksi ensi tiistaina, huolimatta mikä äänten lukumäärä on.

    "Maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtiossa naapurina, kyllä kelpaa."

    Toki kelpaisi, mutta kun siellä ei ole missään mielessä vakaa hallinto, vaan juuri päinvastoin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Maailman vakain hallinto, maailman suurimmassa valtiossa naapurina, kyllä kelpaa.

    Mutta katsokaapa tätä....Yhdysvaltain ns. "demokratia" saa yhä synkempiä muotoja kun demokraattijohtaja Nancy Pelosi, joka on USA:n kongressin puhemies, sanoi olevansa erittäin varma, että Joe Biden valitaan presidentiksi ensi tiistaina, huolimatta mikä äänten lukumäärä on.

    Et sitten edes ymmärtänyt mitä Pelosi sanoi sanoessaan tuntevansa vahvasti että Biden valitaan tiistaina ja nimitetään presidentiksi tammikuussa. Valinta tapahtuu luonnollisesti silloin kun kansalaiset ne äänensä antavat, eli äänestyksen päättyessä kansalaiset ovat presidentinvalintansa sitten tiistaina tehneet. Ääntenlaskenta ja nimitys tapahtuvat sen jälkeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sitten edes ymmärtänyt mitä Pelosi sanoi sanoessaan tuntevansa vahvasti että Biden valitaan tiistaina ja nimitetään presidentiksi tammikuussa. Valinta tapahtuu luonnollisesti silloin kun kansalaiset ne äänensä antavat, eli äänestyksen päättyessä kansalaiset ovat presidentinvalintansa sitten tiistaina tehneet. Ääntenlaskenta ja nimitys tapahtuvat sen jälkeen.

    Ruskea-Venäjällä valinta on aina eri aikaan kuin äänestämiset


   • Anonyymi

    Jos Lontoosta vaikuttavien oligarkkien ,joita Kasparov edustaa, aatemaailma on noin sairas niin onni että naapurimaamme johdossa on joviaali ja yhteistyöhaluinen Vladimir Putin. Ajatellappa jos rajan takana olisi nyky-USA:n kaltainen räjähdystynnyri, silloin todellakin menisi yöunet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos Lontoosta vaikuttavien oligarkkien ,joita Kasparov edustaa, aatemaailma on noin sairas niin onni että naapurimaamme johdossa on joviaali ja yhteistyöhaluinen Vladimir Putin. Ajatellappa jos rajan takana olisi nyky-USA:n kaltainen räjähdystynnyri, silloin todellakin menisi yöunet.

    Putin johtaa Venäjää juuri yhdessä noiden venäläisten oligarkkiensa kanssa joilla on asuntojakin ympäri maailmaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos Lontoosta vaikuttavien oligarkkien ,joita Kasparov edustaa, aatemaailma on noin sairas niin onni että naapurimaamme johdossa on joviaali ja yhteistyöhaluinen Vladimir Putin. Ajatellappa jos rajan takana olisi nyky-USA:n kaltainen räjähdystynnyri, silloin todellakin menisi yöunet.

    Venäjä on paljon epävakaampi kuin USA, vaikka USA:sta uutisoidaan enemmän.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sitten edes ymmärtänyt mitä Pelosi sanoi sanoessaan tuntevansa vahvasti että Biden valitaan tiistaina ja nimitetään presidentiksi tammikuussa. Valinta tapahtuu luonnollisesti silloin kun kansalaiset ne äänensä antavat, eli äänestyksen päättyessä kansalaiset ovat presidentinvalintansa sitten tiistaina tehneet. Ääntenlaskenta ja nimitys tapahtuvat sen jälkeen.

    Ei, vaan oli ääntenmäärä mikä tahansa, eli rajua vaalivilppiä on luvassa.
    Mitä muuta sieltä voisi odottaa, onhan nuo pressavaalit olleet kerta kerran jälkeen yhtä sekoilua?


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ei Suomi sentään niin iso ole.

    Tuossa on arvon kolleega totuuden siementä.
    Muistaakseni UKK vastasi NL:n -suomen valtioliitto kysymykseen, ettei hänestä ole niin suuren maan johtajaksi ... . :-)


  • Anonyymi

   Toivotavasti molokilla on tarpeeksi lääkkeitä. Viikonloppu on aluillaa ja pakkomielteet alkavat oleaan jo mittavia. Psykoosilta tuo haiskahtaa.
   Jos psykoosi iskee viikonloppuna, niin ei ole takuuta pääsekö hän sisälle laitokseen, vai jääkö palstalle riehumaan.

  • Anonyymi

   Jotain uskosta tulevaan, ja vakaaseen yhteiskuntaan kertoo venäläisten vähäinen sijoittaminen kotimarkkinoihin. Päinvastoin, valuuttaa pakenee ulos suuria määriä. Veroparatiisit ovat suosiossa, eikä eliitin rahojen perään vainukoirat hauku.........Aloitusketju on ymmärrettävästi trolleille liian vaikeaselkoista, kun yksinkertaisetkin asiat tuottavat ylivoimaisia vaikeuksia. Siltä suunnalta ei kannata odottaa mitään avauksia järkevään ajatustenvaihtoon.

  • Anonyymi

   Venäjä avaa maailman suurimman kultakaivoksen.
   Venäjän suurin kullankaivaja Polyus kertoi, että se pyrkii saamaan 100 prosentin omistusoikeuden Sukhoi Log -kultaesiintymään Siperiassa, jonka kooksi arvioidaan 540 miljoonaa tonnia malmia, joka sisältää 40 miljoonaa unssia kultaa.

   Ei siellä napeilla pelata.

   • Jospa niilllä rahoilla saataisiin kaikkiin venäläisiin kouluhin sisävessat ulkokhuusien sijaan. Mutta turha toivo, Putin laittaa ne kuitenkin jonkin uuden ihmeaseen kehittelyyn.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Jospa niilllä rahoilla saataisiin kaikkiin venäläisiin kouluhin sisävessat ulkokhuusien sijaan. Mutta turha toivo, Putin laittaa ne kuitenkin jonkin uuden ihmeaseen kehittelyyn.

    Natsimeininkiä Venäjällä!

    Kultaa!

    Verta!

    Myrkkykaasuja!

    Raunioita!


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Jospa niilllä rahoilla saataisiin kaikkiin venäläisiin kouluhin sisävessat ulkokhuusien sijaan. Mutta turha toivo, Putin laittaa ne kuitenkin jonkin uuden ihmeaseen kehittelyyn.

    Kaikki luonnonvaroista irtisaadut varat ohjautuvat suuren johtajan piirille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki luonnonvaroista irtisaadut varat ohjautuvat suuren johtajan piirille.

    Juuri näin.


  • Anonyymi

   Onko joku NATOhautoja aloittanut jankutuksen Venäjän uhasta jonkun Duginin kirjoitusten vuoksi mutta niitä ei ainakaan venäläisessä mediassa ole julkaistu kuin yhden kerran mutta NATOhautomot vissiin seuraa Duginin puheita yliopistojen seminaareissa joita siteeraavat väärin lännen medioissa. Konstit on monet

   • Tässä ei käsitelty Duginia muuten kuin nimeltä mainiten hänen oppinsa, jota Venäjä valtiollinen TV noiden venäläisten kommentaattoreiden mukaan syöttää kansalle jatkuvalla syötöllä. Etkö kyennyt lukemaan kaikkea?


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Tässä ei käsitelty Duginia muuten kuin nimeltä mainiten hänen oppinsa, jota Venäjä valtiollinen TV noiden venäläisten kommentaattoreiden mukaan syöttää kansalle jatkuvalla syötöllä. Etkö kyennyt lukemaan kaikkea?

    Dugin on venäläisen ruSSonatsismin kätilö, joka pullauttelee maailmaan paskaa, verta ja päättömiä, kädettömiä ja jalattomia lapsosia kuin Saatana hedelmiään.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Tässä ei käsitelty Duginia muuten kuin nimeltä mainiten hänen oppinsa, jota Venäjä valtiollinen TV noiden venäläisten kommentaattoreiden mukaan syöttää kansalle jatkuvalla syötöllä. Etkö kyennyt lukemaan kaikkea?

    Venäjän tv ei näy mutta historiotsijan puheet ei ole mitään nykyisen valtion toimintaa ohjaava oppi vaan tulkintaa aikaisemmista valtiomuotojen toiminnasta


   • Anonyymi kirjoitti:

    Venäjän tv ei näy mutta historiotsijan puheet ei ole mitään nykyisen valtion toimintaa ohjaava oppi vaan tulkintaa aikaisemmista valtiomuotojen toiminnasta

    Tässä ei nyt ollut puhe historijoitsijasta, vaan nykytilanteen analysoijista.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Tässä ei nyt ollut puhe historijoitsijasta, vaan nykytilanteen analysoijista.

    3xUraa Venäjän Molokin mainostamalle revanssille!


   • Anonyymi kirjoitti:

    3xUraa Venäjän Molokin mainostamalle revanssille!

    Paitsi, että minä haluan rauhaa enkä revanssia, kuten jokainen muu, joka on lukenut kirjoituksiani, ymmärtää.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Tässä ei nyt ollut puhe historijoitsijasta, vaan nykytilanteen analysoijista.

    Dugin on Venäjän ja NLn historian tutkija eikä mikään RyskyRiiheläinen joten Nazzejen ei ole syydä panikoita kun Duginilla ei ole valtuuksia eikä halua määrätä Venäjän joukkoja Suomeen eikä sitä tee kukaan muukaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Dugin on Venäjän ja NLn historian tutkija eikä mikään RyskyRiiheläinen joten Nazzejen ei ole syydä panikoita kun Duginilla ei ole valtuuksia eikä halua määrätä Venäjän joukkoja Suomeen eikä sitä tee kukaan muukaan.

    Et siis vieläkään ymmärrä, ettei tässä keskustella Duginista, vaan hänen imperialistisista ajatuksistaan, joita Venäjän hallinnon kontrolloima media syöttää venäläisille 24/7 niin, että he jopa alkavat uskoa niihin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Et siis vieläkään ymmärrä, ettei tässä keskustella Duginista, vaan hänen imperialistisista ajatuksistaan, joita Venäjän hallinnon kontrolloima media syöttää venäläisille 24/7 niin, että he jopa alkavat uskoa niihin.

    Höpö höpö Dugin ei saa palstatilaa Venäjän mediassa eikä länsimediassakaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö Dugin ei saa palstatilaa Venäjän mediassa eikä länsimediassakaan.

    Tässä ei keskustellakaan Duginista, vaan hänen imperialistisista ajatuksistaan, joita Venäjän media syöttää kansalle 24/7 ja joita jotkut uskovat, kuten aloituksesta voit lukea.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Paitsi, että minä haluan rauhaa enkä revanssia, kuten jokainen muu, joka on lukenut kirjoituksiani, ymmärtää.

    Jospa sinulla olisikin ajatuksia??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jospa sinulla olisikin ajatuksia??

    Jokainenhan voi täällä ihan itse verrata kirjoituksiani sinun kirjoituksiisi ja päätellä, kummalla niitä ajatuksia on.


  • Anonyymi

   Yksinkertaisempia aloitukssia, muotoin emme ymärä Pietari tehtaala. Suomennos vaikee, ja tulloo väärä vastaus, väärä kysymykseen. Sit palkka laskee. A- VOT HARASOO

  • Anonyymi

   Natoväki herätys!

   Dugin tuloo!

   Paetkaa Lontooseen klubien suojaan!

   Menkää nyt jo!!!

  • Anonyymi

   Raja railona aukeaa, varjelen vartija sitä.

   Nyt otamme vain samanhenkisen kaverin mukaan. Natoon!

  • Anonyymi

   Venäjä on kiistatta fasisistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio.
   Suomi Natoon.

   • Anonyymi

    po. "fasistinen".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Tässä mololle niitä järkisyitä miksi emme mene Natoo.

    Meillä on rauha ja hyvä olla. Miksi lisäisimme vastakkain asettelua ja agressioita ja rajoittaisimme ulkopoliittista vapauttamme Jollain Natoon liittymisellä.
    Samalla asettumalla jonkun ulkopuolisen tahon ohjaamisen alaiseksi tahoksi.
    Asioissa jotka pystymme kyllä itsekkin ratkaisemaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä mololle niitä järkisyitä miksi emme mene Natoo.

    Meillä on rauha ja hyvä olla. Miksi lisäisimme vastakkain asettelua ja agressioita ja rajoittaisimme ulkopoliittista vapauttamme Jollain Natoon liittymisellä.
    Samalla asettumalla jonkun ulkopuolisen tahon ohjaamisen alaiseksi tahoksi.
    Asioissa jotka pystymme kyllä itsekkin ratkaisemaan.

    En löytänyt yhtään järkisyytä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    En löytänyt yhtään järkisyytä.

    ...järkikin oli kateissa...

    Suomen Ei ole syytä liittyä natoon.


  • Anonyymi

   Molo tekee loistavaa työtä sen eteen , että Suomi ei tule koskaan liittymään Natoon.
   Jos joku on epävarma omasta kannastaan , Molon juttuja luettuaan ymmärtää , että Natoa kannattaa lähinnä vainoharhaiset sekopäät. Sellaiseen ei jämäkät isänmaalliset
   suomalaiset lähde mukaan.

   • Se on sinun käsityksesi, joillakin muilla on toisenlaiset käsitykset.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Se on sinun käsityksesi, joillakin muilla on toisenlaiset käsitykset.

    Naton kannatus räpistelee jossain 20 %:n tietämillä. On siinä horolla elvistelemistä.


   • Anonyymi

    ”Sellaiseen ei jämäkät isänmaalliset suomalaiset lähde mukaan”

    Stallari on kaikkea muuta kuin isänmaallinen Suomen puolesta ja mahtaneeko olla edes itse suomalainen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Naton kannatus räpistelee jossain 20 %:n tietämillä. On siinä horolla elvistelemistä.

    Ja kun valtiojohtomme toteaa, että nyt on aika liittyä NATO:on, niin enemmistö suomalaisista äänestääkin jäsenyyden puolesta.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ja kun valtiojohtomme toteaa, että nyt on aika liittyä NATO:on, niin enemmistö suomalaisista äänestääkin jäsenyyden puolesta.

    Sitä odotellessa. Tsempiä ja jaksamista sinulle.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ja kun valtiojohtomme toteaa, että nyt on aika liittyä NATO:on, niin enemmistö suomalaisista äänestääkin jäsenyyden puolesta.

    Valtiojohtomme on myös todennut ettei kannata ärsyttää Venäjää Nato leikeillä, eikä antaa Naton käyttää alueitamme hyökkäystoimiin. Suomi on aloittaessaan sodan häviäjä.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ja kun valtiojohtomme toteaa, että nyt on aika liittyä NATO:on, niin enemmistö suomalaisista äänestääkin jäsenyyden puolesta.

    Ai teillä Lontoossa on jo pidetty Suomen Natovaalit. :D :D :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Valtiojohtomme on myös todennut ettei kannata ärsyttää Venäjää Nato leikeillä, eikä antaa Naton käyttää alueitamme hyökkäystoimiin. Suomi on aloittaessaan sodan häviäjä.

    Keksit Suomen valtiojohdolle omia toteamuksiasi. On tietysti myös aivan selvää, ettei Suomi aloita sotaa Venäjää vastaan, mutta päinvastoin se ei olekaan selvää, koska Venäjä on jo osoittanut viis veisaavansa kansainvälisestä laista ja sopimuksista ja hyökännyt liittoutumattomiin naapurimaihinsa. Mutta NATO-maihin se ei ole hyökännyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai teillä Lontoossa on jo pidetty Suomen Natovaalit. :D :D :D

    Emme ole Lontoossa, vaan Suomessa. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Molo. "viimeisessä gallupissa"

    Tarkoitatko sitä Hesarin hullun hauskaa juttua. Mistä Sauli Niinistökin totesi että ( HÖPÖ HÖPÖ )


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Keksit Suomen valtiojohdolle omia toteamuksiasi. On tietysti myös aivan selvää, ettei Suomi aloita sotaa Venäjää vastaan, mutta päinvastoin se ei olekaan selvää, koska Venäjä on jo osoittanut viis veisaavansa kansainvälisestä laista ja sopimuksista ja hyökännyt liittoutumattomiin naapurimaihinsa. Mutta NATO-maihin se ei ole hyökännyt.

    Suomi ei liity agressiivisesti räksyttävään vesikauhuiseen Natoon.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Myös nykyinen presidenttimme saattaa kääntää kantansa. Jussi Niinistö ja Timo Soini ovat todellakin hyvi esimerkkejä, koska kumpikaan ei halunnut Suomea NATO:n jäseneksi ennen valtaan noustuaan, mutta saatuaan reaalipolitiikan opetusta ja jouduttuaan vastuuseen Suomen turrvallisuudesta Niinistö siirtyi kannattamaan NATO-jäsenyyttä ja Soinikin kehumaan yhteistyötä NATO:n kanssa:

    – Nato on tärkeä toimija Euroopan turvallisuuden kannalta ja on oma etumme, että yhteistyö Naton kanssa on tiivistä. On turha yrittää maalata Naton toimintaa provokatiiviseksi, kun se puolustusliittona vastaa Venäjän voimapolitiikkaa.

    Samoin käy nyt useille demari- ja vasemmisto- sekä vihreille poliitikoille, jotka joutuvat oikeasti vastuuseen Suomen turvallisuudesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Molo. "viimeisessä gallupissa"

    Tarkoitatko sitä Hesarin hullun hauskaa juttua. Mistä Sauli Niinistökin totesi että ( HÖPÖ HÖPÖ )

    En tarkoita, vaan viimeistä tietämääni galluppia tästä aiheesta. Eikä Niinistö totea Hesarin artikkeleista noin muuten kuin sinun harhaisessa mielessäsi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomi ei liity agressiivisesti räksyttävään vesikauhuiseen Natoon.

    Ei tietenkään, vaan NATO:on, joka turvaa Euroopassa rauhan rikollisvaltio Venäjän vierellä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Viimeinen gallup oli otos suomalaisten näkemyksestä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Et sitten kyennyt ymmärtämään, että Jussi Niinistö oli NATO-jäsenyyden vastustaja aloittaessaan puolustusministerinä. Realismi Suomen uhista ja turvallisuudesta sai hänet muuttamaan kantansa, niin kuin pitääkin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    En tarkoita, vaan viimeistä tietämääni galluppia tästä aiheesta. Eikä Niinistö totea Hesarin artikkeleista noin muuten kuin sinun harhaisessa mielessäsi.

    "#"#"(Mistä Sauli Niinistökin totesi että ( HÖPÖ HÖPÖ )"#"#"

    Totesi kyllä, kun häneltä haastattelussa siintä artikelista kysyttiin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Viimeinen gallup oli otos suomalaisten näkemyksestä.

    Ja näinhän siinä kävi taas.

    Moloch: ("Viimeinen gallup oli otos suomalaisten näkemyksestä.")

    Ikävä kyllä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Juuh .... niin patriootit me teemme, mutta tuollainen pro-ryssätrolli ja terveydelle vaarallinen suolistoloinen ei lukeudu isänmaallisiin suomalaisiin, varsinkaan kun lähtökohdat ovat siellä p-afrikan , m-alkuisessa valtioissa, jonka virallinen kielikin on ranska.
    Vai miten se oli J-Lo ...... ?.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juuh .... niin patriootit me teemme, mutta tuollainen pro-ryssätrolli ja terveydelle vaarallinen suolistoloinen ei lukeudu isänmaallisiin suomalaisiin, varsinkaan kun lähtökohdat ovat siellä p-afrikan , m-alkuisessa valtioissa, jonka virallinen kielikin on ranska.
    Vai miten se oli J-Lo ...... ?.

    pöh. "niin me patriootit teemme" po.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "#"#"(Mistä Sauli Niinistökin totesi että ( HÖPÖ HÖPÖ )"#"#"

    Totesi kyllä, kun häneltä haastattelussa siintä artikelista kysyttiin.

    "Totesi kyllä, kun häneltä haastattelussa siintä artikelista kysyttiin."

    Ei ole todennut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja näinhän siinä kävi taas.

    Moloch: ("Viimeinen gallup oli otos suomalaisten näkemyksestä.")

    Ikävä kyllä.

    Eipä siinä gallupissa ollut ikävää asiaa muille kuin tiltuille.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Et sitten kyennyt ymmärtämään, että Jussi Niinistö oli NATO-jäsenyyden vastustaja aloittaessaan puolustusministerinä. Realismi Suomen uhista ja turvallisuudesta sai hänet muuttamaan kantansa, niin kuin pitääkin.

    no niimpä, ei ihme ettei tullut uudelleen valituksi eduskuntaan, kun petti äänestäjänsä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    no niimpä, ei ihme ettei tullut uudelleen valituksi eduskuntaan, kun petti äänestäjänsä.

    Äänestäjät eivät saaneet tietää samaa, mitä Niinistö.


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Suomalainen oikeisto on yli sata vuotta uskonut – ja yrittänyt uskotella muillekin suomalaisille – että sananvapaus tarkoittaa sitä, että voidaan arvostella Venäjää. Yli sata vuotta kestänyttä vihaa ei ole lieventänyt edes se tosiseikka, että Venäjä sentään ensimmäisenä tunnusti Suomen itsenäisyyden – eikä asettanut esteitä itsenäistymisellemme.

    URHO KEKKOSEN AIKANA tavoiteltiin muuta ja paljon arvokkaampaa. Uskallan väittää, että Suomen itsenäisyyden reilun sadan vuoden aikana Suomessa sananvapaus oli vahvimmillaan 1960- ja 70-luvuilla. Tämä väite vaatii tietenkin perusteluja. Nykyäänhän valtaisa märkäkorvaisten toimittajien joukko on tietävinään, että juuri Kekkosen aika oli sananvapauden pohjanoteeraus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomalainen oikeisto on yli sata vuotta uskonut – ja yrittänyt uskotella muillekin suomalaisille – että sananvapaus tarkoittaa sitä, että voidaan arvostella Venäjää. Yli sata vuotta kestänyttä vihaa ei ole lieventänyt edes se tosiseikka, että Venäjä sentään ensimmäisenä tunnusti Suomen itsenäisyyden – eikä asettanut esteitä itsenäistymisellemme.

    URHO KEKKOSEN AIKANA tavoiteltiin muuta ja paljon arvokkaampaa. Uskallan väittää, että Suomen itsenäisyyden reilun sadan vuoden aikana Suomessa sananvapaus oli vahvimmillaan 1960- ja 70-luvuilla. Tämä väite vaatii tietenkin perusteluja. Nykyäänhän valtaisa märkäkorvaisten toimittajien joukko on tietävinään, että juuri Kekkosen aika oli sananvapauden pohjanoteeraus.

    Kekkosen aikaan ei sopinut arvostella julkisesti mediassa itäistä ystävää, muistan sen ajan oikein hyvin. Se ei ollut sananvapautta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalainen oikeisto on yli sata vuotta uskonut – ja yrittänyt uskotella muillekin suomalaisille – että sananvapaus tarkoittaa sitä, että voidaan arvostella Venäjää. Yli sata vuotta kestänyttä vihaa ei ole lieventänyt edes se tosiseikka, että Venäjä sentään ensimmäisenä tunnusti Suomen itsenäisyyden – eikä asettanut esteitä itsenäistymisellemme.

    URHO KEKKOSEN AIKANA tavoiteltiin muuta ja paljon arvokkaampaa. Uskallan väittää, että Suomen itsenäisyyden reilun sadan vuoden aikana Suomessa sananvapaus oli vahvimmillaan 1960- ja 70-luvuilla. Tämä väite vaatii tietenkin perusteluja. Nykyäänhän valtaisa märkäkorvaisten toimittajien joukko on tietävinään, että juuri Kekkosen aika oli sananvapauden pohjanoteeraus.

    " Tämä väite vaatii tietenkin perusteluja. Nykyäänhän valtaisa märkäkorvaisten toimittajien joukko on tietävinään, että juuri Kekkosen aika oli sananvapauden pohjanoteeraus."

    Ne perustelut sitten jäivät pois.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    " Tämä väite vaatii tietenkin perusteluja. Nykyäänhän valtaisa märkäkorvaisten toimittajien joukko on tietävinään, että juuri Kekkosen aika oli sananvapauden pohjanoteeraus."

    Ne perustelut sitten jäivät pois.

    Kekkosen aika poikkesi sitä edeltävästä itsenäisyyden ajasta siinä, että 70-luvulla kaikilla merkittävillä puolueilla oli useita kertoja viikossa ilmestyvät omat sanomalehtensä. Tuolloin myös yleisradiossa ja televisiossa saivat muutkin kuin oikeistolaiset äänensä kuuluville. Yhteiskunnan ilmapiiri vapautui ennen kokemattomalla tavalla – ja kansalaiset rohkaistuivat tuomaan esille myös omia ajatuksiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kekkosen aika poikkesi sitä edeltävästä itsenäisyyden ajasta siinä, että 70-luvulla kaikilla merkittävillä puolueilla oli useita kertoja viikossa ilmestyvät omat sanomalehtensä. Tuolloin myös yleisradiossa ja televisiossa saivat muutkin kuin oikeistolaiset äänensä kuuluville. Yhteiskunnan ilmapiiri vapautui ennen kokemattomalla tavalla – ja kansalaiset rohkaistuivat tuomaan esille myös omia ajatuksiaan.

    Haha. Tarkoitat, että kun oikeistolaisia meilipiteitä sensuroitiin ja Reporadio esitti diktatuurin puolesta propagandavalheita, niin se oli sinun mielestäsi sananvapauden huippu.


  • Anonyymi

   "Niinistö: En usko sotaan, uskon auringonpaisteeseen"

   Niinistön mukaan suomalainen ajattelu ja maanpuolustustahto oli eri tasolla kuin virolaisten. "Suomi luotti jo toisen maailmansodan aikana omaan armeijaan, mutta ei sotimiseksi vaan puolustamiseksi."

   Viro ei ole köyhä maa, mutta olen kuullut, että ihmiset eivät halua asua täällä, koska Viro on köyhä ja ulkomaalaisten joukkojen miehittämä jälleen kerran. Virolaiset ostavat itsensä asepalveluksesta vapaaksi ja lähtevät pois. Silloin kyse on elintasopakolaisista ja maanpuolustushaluttomuudesta, Ilves kähisi.

  • Anonyymi

   Niinistön mukaan: "Suomi luotti jo toisen maailmansodan aikana omaan armeijaan, mutta ei sotimiseksi vaan puolustamiseksi."

   Suomi ei halua sotia USA:n tai jonkun vesikauhuisen ja korruptoituneen Natomaan puolesta.

   Suomella ei ole hyökkäysvoimia, eikä sellaisen liittolaiseksi hankkiuduta. Suomella on PUOLUSTUSVOIMAT!

   • Anonyymi

    Nato juuri nimenomaan on puolustusliitto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nato juuri nimenomaan on puolustusliitto.

    Nato on muuttunut puolustusliitosta hyökkäysliitoksi. Siviilit ovat saaneet tuta sielä mihin Nato on hyökännyt.

    Nato on nykyisin pelkkä rikollinen "liivijengi".


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nato on muuttunut puolustusliitosta hyökkäysliitoksi. Siviilit ovat saaneet tuta sielä mihin Nato on hyökännyt.

    Nato on nykyisin pelkkä rikollinen "liivijengi".

    Suomella ei ole hyökkäysvoimia, eikä sellaisen Naton kaltaisen rikollisjengin liittolaiseksi hankkiuduta.

    Suomella on PUOLUSTUSVOIMAT!

    t. Suomen kansa SUURI Natovastainen enemmistö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nato on muuttunut puolustusliitosta hyökkäysliitoksi. Siviilit ovat saaneet tuta sielä mihin Nato on hyökännyt.

    Nato on nykyisin pelkkä rikollinen "liivijengi".

    Myrkky-Putella on liivit ja oligarkkijengi, kiduttaja-pikkudiktaattori Madurolla on prospectin liivi, yösusi-Kirurgi myös jengissä on aina liiveissä.


   • "Niinistön mukaan: "Suomi luotti jo toisen maailmansodan aikana omaan armeijaan, mutta ei sotimiseksi vaan puolustamiseksi.""

    Jouduimme silloin myös luottamaan ainoaan saatavilla olevaan liittolaiseeen, natsi-Saksaan. Siksi nyt pitäisi valita parempia liittolaisia, NATO.

    "Suomi ei halua sotia USA:n tai jonkun vesikauhuisen ja korruptoituneen Natomaan puolesta.

    Suomella ei ole hyökkäysvoimia, eikä sellaisen liittolaiseksi hankkiuduta. Suomella on PUOLUSTUSVOIMAT!"

    Siksi juuri Suomen pitäisikin liittyä 30 demokraattisen maan puolustusliittoon NATO:on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Nato on muuttunut puolustusliitosta hyökkäysliitoksi. Siviilit ovat saaneet tuta sielä mihin Nato on hyökännyt.

    Nato on nykyisin pelkkä rikollinen "liivijengi".

    NATO ei juurikaan ole hyökkäillyt, mutta kahdessa maassa se on lopettanut kansanmurhat ja kolmannessa tukee sen demokraattisesti valittua hallintoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Myrkky-Putella on liivit ja oligarkkijengi, kiduttaja-pikkudiktaattori Madurolla on prospectin liivi, yösusi-Kirurgi myös jengissä on aina liiveissä.

    Putin ei aja valokuvissa ikinä kaksipyöräisellä moottoripyörällä. Tässäkin kuvassa istuu sivuvaunullisen Uralin päällä, joka itseasiassa on Natsi-Saksan aikainen BMW R71 jonka tuotannon Neuvostoliitto vei itselleen toisen maailmansodan päätyttyä, ja sitä samaa valmistetaan Uralina yhä:
    https://www.pinterest.ie/pin/683773155900663021/


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    NATO ei juurikaan ole hyökkäillyt, mutta kahdessa maassa se on lopettanut kansanmurhat ja kolmannessa tukee sen demokraattisesti valittua hallintoa.

    3x Uraa toveri Mololle aktiivisesta Natopropagoinnista !se vaan ei johda mihinkään.Valistunut Suomen kansa ei usko höpötyksiäsi Venäjästä.Venäjällä on rauhanomaiset suhteet Suomeen .Onneksemme Sinun propagointisi ei vaikuta Venäjän ja Suomen aikomuksiin ja tekemisiin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Niinistön mukaan: "Suomi luotti jo toisen maailmansodan aikana omaan armeijaan, mutta ei sotimiseksi vaan puolustamiseksi.""

    Jouduimme silloin myös luottamaan ainoaan saatavilla olevaan liittolaiseeen, natsi-Saksaan. Siksi nyt pitäisi valita parempia liittolaisia, NATO.

    "Suomi ei halua sotia USA:n tai jonkun vesikauhuisen ja korruptoituneen Natomaan puolesta.

    Suomella ei ole hyökkäysvoimia, eikä sellaisen liittolaiseksi hankkiuduta. Suomella on PUOLUSTUSVOIMAT!"

    Siksi juuri Suomen pitäisikin liittyä 30 demokraattisen maan puolustusliittoon NATO:on.

    Nato on VAIN JA AINOASTAAN HYÖKKÄILLYT!

    Mikä kauheinta - SIVIILIEN KIMPPUUN!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin ei aja valokuvissa ikinä kaksipyöräisellä moottoripyörällä. Tässäkin kuvassa istuu sivuvaunullisen Uralin päällä, joka itseasiassa on Natsi-Saksan aikainen BMW R71 jonka tuotannon Neuvostoliitto vei itselleen toisen maailmansodan päätyttyä, ja sitä samaa valmistetaan Uralina yhä:
    https://www.pinterest.ie/pin/683773155900663021/

    Ja jumalauta vielä akselivaltojen rengastamalla Bemulla.

    Yokohaman öljy-slicksit alla!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin ei aja valokuvissa ikinä kaksipyöräisellä moottoripyörällä. Tässäkin kuvassa istuu sivuvaunullisen Uralin päällä, joka itseasiassa on Natsi-Saksan aikainen BMW R71 jonka tuotannon Neuvostoliitto vei itselleen toisen maailmansodan päätyttyä, ja sitä samaa valmistetaan Uralina yhä:
    https://www.pinterest.ie/pin/683773155900663021/

    Ural näyttää kuvassa varsin isolta kun kuski on pieni. Taustalla tavanomainen venäläisvaltatie.


   • Anonyymi kirjoitti:

    3x Uraa toveri Mololle aktiivisesta Natopropagoinnista !se vaan ei johda mihinkään.Valistunut Suomen kansa ei usko höpötyksiäsi Venäjästä.Venäjällä on rauhanomaiset suhteet Suomeen .Onneksemme Sinun propagointisi ei vaikuta Venäjän ja Suomen aikomuksiin ja tekemisiin.

    Venäjällä oli vielä paremmat suhteet Ukrainaan vielä vuoteen 2014 asti, kunnes se sinne hyökkäsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin ei aja valokuvissa ikinä kaksipyöräisellä moottoripyörällä. Tässäkin kuvassa istuu sivuvaunullisen Uralin päällä, joka itseasiassa on Natsi-Saksan aikainen BMW R71 jonka tuotannon Neuvostoliitto vei itselleen toisen maailmansodan päätyttyä, ja sitä samaa valmistetaan Uralina yhä:
    https://www.pinterest.ie/pin/683773155900663021/

    Koska moottoripyöräilyään esittävä Putler ei voi käyttää julkisesti apupyöriä, on sen oltava kolmepyöräinen, aina on joko traikki tai sivuvaunullinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomella ei ole hyökkäysvoimia, eikä sellaisen Naton kaltaisen rikollisjengin liittolaiseksi hankkiuduta.

    Suomella on PUOLUSTUSVOIMAT!

    t. Suomen kansa SUURI Natovastainen enemmistö.

    "t. Suomen kansa SUURI Natovastainen enemmistö."

    Jota sä ja ne 3-4 vuotiaas mielikuvituskaverit eivät edusta ... ikinä, missään.


  • Anonyymi

   Venäjä, 5 kirjainta joihin voit luottaa!

   • Anonyymi

    Venäjä, 5 kirjainta joihin voit luottaa!

    Njet Nato


   • Anonyymi

    Venäjä, 5 kirjainta joihin voit luottaa!

    Nato Sucks


   • Anonyymi

    sattumoisin sanassa venäjä on kuusi kirjainta, miksi viiteen vain voi luottaa
    - kyllähän venäjään voi luottaa, enempi, kuin länsimaisiin rosvoihin
    -eipä sen puolee, etteikö venäläisille tavara kelpaa, kerran eräs vei suuren uuden taulutelevision huvilalleen ja tyhjensi ulkohuusin aluksen tyhjään laatikkoon, viedäkseen tullessaan kaatopaikalle ja poikkesi huoltoasemalle kahville, ajoi venäläisen turistilinja-auton viereen ja kun tuli kahvilta, oli linja-auto lähtenyt ja laatikkokin peräkärrystä.


  • Anonyymi

   Suuri ongelma onkin juuri siinä, että Suomi viedään natoon täysin laittomasti, kuten laadittiin isäntämaasopimus.
   Ainoa pelote, joka on estänyt näitä isänmaanpettureita, on aito pelko Venäjän reagoimisesta.
   Ollaan nähty, että harva mutta vaikutusvaltainen aines on valmis vaikka mihin ja katsotaan mikä tekosyy lavastetaan...maanpettureita on vaikuttavilla paikoilla, kuten oli ennen talvisotaa 30-luvulla.

   Maanpettreista ehkä vapainta aikaa oli tuo 60-70-luvut, silloin oltiin vapaita ja oli sananvapaus ja sitä uskallettiin ilmaista ilman 'käräjillä käyntiä'.
   Toisin kuin nyt.

   • Anonyymi

    Idänvinkuvalle "sananvapaus" onkin itänaapurin arvostelun kieltäminen YYA-sopimuksella (Ystävyys, yhteistyö-, ja avunanto) diktatuurin kanssa. Varsovan liiton mailla ja Suomella oli Neuvostoliiton sanelema YYA-sopimus, se olikin sellainen "sopimus" josta ei voinut kieltäytyä.


   • Anonyymi

    Et sitten ole lukenut viranomaistemme turvallisuus-selontekoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sitten ole lukenut viranomaistemme turvallisuus-selontekoja.

    Vastaus, anon. 19.32


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Idänvinkuvalle "sananvapaus" onkin itänaapurin arvostelun kieltäminen YYA-sopimuksella (Ystävyys, yhteistyö-, ja avunanto) diktatuurin kanssa. Varsovan liiton mailla ja Suomella oli Neuvostoliiton sanelema YYA-sopimus, se olikin sellainen "sopimus" josta ei voinut kieltäytyä.

    YYAsopimus oli paras sopimus mikä Suomella on koskaan ollut kun se perustui vaihtokauppaan ja alijäämiä ei syntynyt ulkomaan kauppataseeseen


   • "Suuri ongelma onkin juuri siinä, että Suomi viedään natoon täysin laittomasti, kuten laadittiin isäntämaasopimus."

    Oikeuskansleri on tutkinut isäntämaasopimuksen ja sen solmimisen eikä siinä ollut mitään laitonta. Sinä siis valehtelet.

    "Ainoa pelote, joka on estänyt näitä isänmaanpettureita, on aito pelko Venäjän reagoimisesta."

    Suomen itsenäisyyden turvaamisen puolesta toimivat eivät ole isänmaanpettureita muiden kuin tiltujen mielestä ja jos joku vastustaa Suomen NATO-jäsenyyttä pelätessään Venäjän reagointia, niin sellaistahan todellakin voidaan kutsua pelkuriksi. Taidat itse kuulua joukkoon.

    "Ollaan nähty, että harva mutta vaikutusvaltainen aines on valmis vaikka mihin ja katsotaan mikä tekosyy lavastetaan...maanpettureita on vaikuttavilla paikoilla, kuten oli ennen talvisotaa 30-luvulla."

    Maanpettureita ovat juuri he, jotka eivät halua Suomen saavaan NATO-maiden turvatakuita, koska se on Venäjän etu. Toki NATO-jäsenyyttä voi vastustaa muistakin syistä, joten maanpettureita on Suomessa vain pieni vähemmistö. Taidat itse kuulua joukkoon.

    "Maanpettreista ehkä vapainta aikaa oli tuo 60-70-luvut, silloin oltiin vapaita ja oli sananvapaus ja sitä uskallettiin ilmaista ilman 'käräjillä käyntiä'.
    Toisin kuin nyt."

    Haha. Väitteesi ovat täysin järjettömiä. Nykyisin sananvapaus on Suomessa aivan eri tasolla kuin 1960-luvulla, jolloin Neuvostoliiton kritisoimisesta ja kommunismin vastustamisesta seurasi sanktioita.


  • Anonyymi

   Tällä hetkellä venäläiset varastavat Suomessa autojen katalysaattoreita. GRU väkeä .

  • Anonyymi

   Suomalaisen sananvapautta suitsitaan jatkuvasti ja vaihtoehtomedioita vainotaan.
   Menty kovaa vauhtia edesmenneen NL:ton tahtiin, miten seuraavaksi, aletaanko ihmisiä viemään kodeistaan 'kuulusteluihin', kuten 30-luvulla tehtiin?

   Tosifakta on se, että jos joudumme yksipuolisen valemedian varaan, olemme tosi pimennossa maailman tapahtumista.

   • "Suomalaisen sananvapautta suitsitaan jatkuvasti ja vaihtoehtomedioita vainotaan."

    Suomessa on eräs maaiman vapain media. Siellä sinun ihannemaassasi venäjällä sen sijaan sensuuri ja median vainoaminen on raakaa todellisuutta. Esim. yli 100 korruptiota ja politiikkaa tutkinutta toimittajaa on tapettu Putinin hallintokausien aikana. Se asia on tietysti sinusta aivan ok.

    "Menty kovaa vauhtia edesmenneen NL:ton tahtiin, miten seuraavaksi, aletaanko ihmisiä viemään kodeistaan 'kuulusteluihin', kuten 30-luvulla tehtiin?"

    Venäjällä sitäkin jo tapahtuu. Se ei kuitenkaan sinua huoleta lainkaan.

    "Tosifakta on se, että jos joudumme yksipuolisen valemedian varaan, olemme tosi pimennossa maailman tapahtumista."

    Aivan. Siksi kannattaa keskittyä seuraamaan aitoa mediaa, joka on sitoutunut journalistisiin pelisääntöihin, valemedia sijaan.


   • Anonyymi

    Kannattaa seurata Venäjän mediaa niin löytää uutsisia joista YLE on visusti vaiti mutta YLElle kelpaa hyvin NYTn valeuutiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa seurata Venäjän mediaa niin löytää uutsisia joista YLE on visusti vaiti mutta YLElle kelpaa hyvin NYTn valeuutiset.

    Etkö tiennyt, että Venäjän media on sensuroitu poropagandaa levittävä valemedia, joka käy informaatiosotaa Putinin läpimädän hallinnon puolesta länsimaisia yhteiskuntia ja demokratioita vastaan?


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Etkö tiennyt, että Venäjän media on sensuroitu poropagandaa levittävä valemedia, joka käy informaatiosotaa Putinin läpimädän hallinnon puolesta länsimaisia yhteiskuntia ja demokratioita vastaan?

    Höpö , höpö. Venäjällä on Suomeen verrattuna monikymmen kertainen määrä
    TV- ja radiokanavia. Myös lehdistöä samassa suhteessa. Internet toimii koko maassa.
    Sitten tämä urpo alkaa sopottaa sensuurista. Miten sellaista voi sensuroida ja etenkin
    miksi pitäisi.
    Juuri oli uutisissa , että Usan media sensuroi presidenttinsä puheita , mene sinne
    julistamaan oppejasi läpimädistä hallinnoista ja muusta hölyn pölystä , mitä suollat
    täällä päivittäin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö , höpö. Venäjällä on Suomeen verrattuna monikymmen kertainen määrä
    TV- ja radiokanavia. Myös lehdistöä samassa suhteessa. Internet toimii koko maassa.
    Sitten tämä urpo alkaa sopottaa sensuurista. Miten sellaista voi sensuroida ja etenkin
    miksi pitäisi.
    Juuri oli uutisissa , että Usan media sensuroi presidenttinsä puheita , mene sinne
    julistamaan oppejasi läpimädistä hallinnoista ja muusta hölyn pölystä , mitä suollat
    täällä päivittäin.

    Meillä sensuroidaan jatkuvasti ja tukitaan suita, esimerkkejä on jo paljon. Yleensä ottaen, kun seuraamme valta-valemediaa, tulemme aivan varmasti tyhmemmiksi, mitä muuten olisimme.
    Oletteko nähneet näissä medioissa muuta, kuin yhdensuuntaista menoa ja ne mediat, jotka tarjoavat todellista faktaa, pyritään vaientamaan hinnalla millä hyvänsä.
    Tämä vaino jo todistaa asiani, miksi niitä vainotaan ja suljetaan...tietysti siksi ettei valemedia paljastuisi, vaikka sehän on ollut jo pitkään selvä asia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Meillä sensuroidaan jatkuvasti ja tukitaan suita, esimerkkejä on jo paljon. Yleensä ottaen, kun seuraamme valta-valemediaa, tulemme aivan varmasti tyhmemmiksi, mitä muuten olisimme.
    Oletteko nähneet näissä medioissa muuta, kuin yhdensuuntaista menoa ja ne mediat, jotka tarjoavat todellista faktaa, pyritään vaientamaan hinnalla millä hyvänsä.
    Tämä vaino jo todistaa asiani, miksi niitä vainotaan ja suljetaan...tietysti siksi ettei valemedia paljastuisi, vaikka sehän on ollut jo pitkään selvä asia.

    Asiallinen kommentti. Suomen sananvapautta kurjistaa entisestään se , että median
    omistus on muutamien käsissä. Esim . Sanoma pystyy manipuloimaan kansaa
    julkaisemalla vain heille sopivaa tietoa. Se , jos mikä , on sensuuria pahimmillaan.
    Pienet paikallislehdet on lakkautettu tai ne on ostettu suurten omistajien toimesta.
    Esimerkiksi Hesari antaa auliisti palstatilaa Venäjän ja Valko-Venäjän toisinajattelijoille ,
    mutta Suomen toisinajattelijoille ei tipu julkisuutta. Suomalainen "sananvapaus" on lähinnä vitsi.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Etkö tiennyt, että Venäjän media on sensuroitu poropagandaa levittävä valemedia, joka käy informaatiosotaa Putinin läpimädän hallinnon puolesta länsimaisia yhteiskuntia ja demokratioita vastaan?

    Washington Times sai tietoja, että näissä USA:n Presidentinvaaleissa annettiin yli 1,8 miljoonaa haamuääntä yli 29 piirikunnassa, jotka olivat äänestäjiä joilla ei ollut enää ns. äänioikeutta, kuten esim. kuolleet äänestäjät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö , höpö. Venäjällä on Suomeen verrattuna monikymmen kertainen määrä
    TV- ja radiokanavia. Myös lehdistöä samassa suhteessa. Internet toimii koko maassa.
    Sitten tämä urpo alkaa sopottaa sensuurista. Miten sellaista voi sensuroida ja etenkin
    miksi pitäisi.
    Juuri oli uutisissa , että Usan media sensuroi presidenttinsä puheita , mene sinne
    julistamaan oppejasi läpimädistä hallinnoista ja muusta hölyn pölystä , mitä suollat
    täällä päivittäin.

    "Höpö , höpö. Venäjällä on Suomeen verrattuna monikymmen kertainen määrä
    TV- ja radiokanavia."

    Jotka ovat Venäjän hallinnon sensuroimia ja valvomia. Venäjän median vapaus maailmanlaajuisessa vertailussa on sijalla 149.

    "Myös lehdistöä samassa suhteessa."

    Ja se on sensuroitua yhtä voimakkkaasti. Mielivaltaiset vankeustuomiot uhkaavat, jos hallintoa vastustavia mielipiteitä tai sille kiusallisia aiheita nostetaan esille.

    "Internet toimii koko maassa."

    Tarkoitat varmaankin Runetia. Internetiäkin Venäjä sensuroi kehittämällä venäläisille oman vaihtoehtoisen kanavan.

    "Sitten tämä urpo alkaa sopottaa sensuurista. Miten sellaista voi sensuroida ja etenkin
    miksi pitäisi."

    Sensuuri Venäjällä on todellista, siellä ei ole vapaata tiedonvälitystä.

    "Juuri oli uutisissa , että Usan media sensuroi presidenttinsä puheita , mene sinne
    julistamaan oppejasi läpimädistä hallinnoista ja muusta hölyn pölystä , mitä suollat täällä päivittäin."

    USA:n media ei anna USA:nkaan presidentin levittää vapaasti valheita, Venäjällä media puolestaan pakotetaan levittämään Putinin valheita.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Etkö tiennyt, että Venäjän media on sensuroitu poropagandaa levittävä valemedia, joka käy informaatiosotaa Putinin läpimädän hallinnon puolesta länsimaisia yhteiskuntia ja demokratioita vastaan?

    Investment Watch kirjoittaa hyvin mielenkiintoisesta tiedosta, jonka mukaan USA:n kansallinen turvallisuus (NSA) olisi tehnyt salaisen lisävarmisteen kiistanalaisten postiäänten laillisuuden varmistamiseksi. Tietojen mukaan laillisissa dokumenteissa käytetty vesileima on sisältänyt radioaktiivisista isotoopeista puhdistettua nestettä, joka voidaan tarkastaa erillisellä laitteella. Huomattavaa on, että demokraattipuolue ei olisi ollut tietoinen tästä huippusalaisesta dokumenttien aitouden varmenteesta, joka saattaa samalla vahvistaa epäillyn vaalivilpin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Meillä sensuroidaan jatkuvasti ja tukitaan suita, esimerkkejä on jo paljon. Yleensä ottaen, kun seuraamme valta-valemediaa, tulemme aivan varmasti tyhmemmiksi, mitä muuten olisimme.
    Oletteko nähneet näissä medioissa muuta, kuin yhdensuuntaista menoa ja ne mediat, jotka tarjoavat todellista faktaa, pyritään vaientamaan hinnalla millä hyvänsä.
    Tämä vaino jo todistaa asiani, miksi niitä vainotaan ja suljetaan...tietysti siksi ettei valemedia paljastuisi, vaikka sehän on ollut jo pitkään selvä asia.

    Sinulla ovat ajatukset päässeet nyrjähtämään. Luulet, että valtamedia olisi valemediaa, kun todellisuudessa vaihtoehtomedia on sitä. Ja Suomi on tänä vuonnna sananvapaudessa maailmanlaajuisessa vertailussa sijalla 2. Et ymmärrä, miten vapaata suomalainen media on ja siksi luulet, että ihannemaasi Venäjän sananvapautta voisi muka jotenkin verrata siihen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Investment Watch kirjoittaa hyvin mielenkiintoisesta tiedosta, jonka mukaan USA:n kansallinen turvallisuus (NSA) olisi tehnyt salaisen lisävarmisteen kiistanalaisten postiäänten laillisuuden varmistamiseksi. Tietojen mukaan laillisissa dokumenteissa käytetty vesileima on sisältänyt radioaktiivisista isotoopeista puhdistettua nestettä, joka voidaan tarkastaa erillisellä laitteella. Huomattavaa on, että demokraattipuolue ei olisi ollut tietoinen tästä huippusalaisesta dokumenttien aitouden varmenteesta, joka saattaa samalla vahvistaa epäillyn vaalivilpin.

    Eräs USA:n postin työntekijä New Yorkissa on pidätetty torstaina, kun hänen atostaan löytyi 800 perille toimittamatonta postiääntä. Vaalipetoksesta syytetty on 27-vuotias mies nimeltään Brandon Wilson, joka on ollut postin palveluksessa vuodesta 2019 lähtien.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Asiallinen kommentti. Suomen sananvapautta kurjistaa entisestään se , että median
    omistus on muutamien käsissä. Esim . Sanoma pystyy manipuloimaan kansaa
    julkaisemalla vain heille sopivaa tietoa. Se , jos mikä , on sensuuria pahimmillaan.
    Pienet paikallislehdet on lakkautettu tai ne on ostettu suurten omistajien toimesta.
    Esimerkiksi Hesari antaa auliisti palstatilaa Venäjän ja Valko-Venäjän toisinajattelijoille ,
    mutta Suomen toisinajattelijoille ei tipu julkisuutta. Suomalainen "sananvapaus" on lähinnä vitsi.

    Sananvapaus ei tarkoita sitä, että suurenkaan mediakonsernin täytyisi olla puolueeton ja julkaista oman linjansa vastaisia näkemyksiä. Se tarkoittaa sitä, että sinäkin voit perustaa oman lehtesi, jossa julkaiset omia ajatuksiasi ja toivot saavasi lukijakuntaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eräs USA:n postin työntekijä New Yorkissa on pidätetty torstaina, kun hänen atostaan löytyi 800 perille toimittamatonta postiääntä. Vaalipetoksesta syytetty on 27-vuotias mies nimeltään Brandon Wilson, joka on ollut postin palveluksessa vuodesta 2019 lähtien.

    Yhdysvaltain postilaitos on myöntänyt perjantaina, että se on jättänyt 150 000 postiääntä toimittamatta vaalipäivään mennessä, joka on johtanut siihen, että nämä äänet on jätetty kokonaan laskematta. Asiasta raportoi The Washington Times.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Washington Times sai tietoja, että näissä USA:n Presidentinvaaleissa annettiin yli 1,8 miljoonaa haamuääntä yli 29 piirikunnassa, jotka olivat äänestäjiä joilla ei ollut enää ns. äänioikeutta, kuten esim. kuolleet äänestäjät.

    Levität valheita. Sinua taitaa harmittaa, että Trump hävisi. Hyvä niin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Investment Watch kirjoittaa hyvin mielenkiintoisesta tiedosta, jonka mukaan USA:n kansallinen turvallisuus (NSA) olisi tehnyt salaisen lisävarmisteen kiistanalaisten postiäänten laillisuuden varmistamiseksi. Tietojen mukaan laillisissa dokumenteissa käytetty vesileima on sisältänyt radioaktiivisista isotoopeista puhdistettua nestettä, joka voidaan tarkastaa erillisellä laitteella. Huomattavaa on, että demokraattipuolue ei olisi ollut tietoinen tästä huippusalaisesta dokumenttien aitouden varmenteesta, joka saattaa samalla vahvistaa epäillyn vaalivilpin.

    Huomattava on, että mitään laajamittaista vaalivilppiä USA:n presidentinvaaleissa ei ole ollut, vaan kaikki lailliset äänet pyritään alskemaan, vaikka kuinka USA:n presidentti ulvoisi, että lopettakaa laskenta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eräs USA:n postin työntekijä New Yorkissa on pidätetty torstaina, kun hänen atostaan löytyi 800 perille toimittamatonta postiääntä. Vaalipetoksesta syytetty on 27-vuotias mies nimeltään Brandon Wilson, joka on ollut postin palveluksessa vuodesta 2019 lähtien.

    USA:n posti on myös kieltäytynyt noudattamasta oikeuden päätöstä tutkia kadonneita postiääniä ja selittänyt, että se toimii, kuten toimii. Juuri sen vuoksi Trump nimittikin oman miehensä postin johtajaksi, että näin kävisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yhdysvaltain postilaitos on myöntänyt perjantaina, että se on jättänyt 150 000 postiääntä toimittamatta vaalipäivään mennessä, joka on johtanut siihen, että nämä äänet on jätetty kokonaan laskematta. Asiasta raportoi The Washington Times.

    Trumpin oma mies johtaa postia ja siksi postiäänille onkin käynyt noin, kun tiedetään, että enemmistö niistä on Bidenin puolesta.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Höpö , höpö. Venäjällä on Suomeen verrattuna monikymmen kertainen määrä
    TV- ja radiokanavia."

    Jotka ovat Venäjän hallinnon sensuroimia ja valvomia. Venäjän median vapaus maailmanlaajuisessa vertailussa on sijalla 149.

    "Myös lehdistöä samassa suhteessa."

    Ja se on sensuroitua yhtä voimakkkaasti. Mielivaltaiset vankeustuomiot uhkaavat, jos hallintoa vastustavia mielipiteitä tai sille kiusallisia aiheita nostetaan esille.

    "Internet toimii koko maassa."

    Tarkoitat varmaankin Runetia. Internetiäkin Venäjä sensuroi kehittämällä venäläisille oman vaihtoehtoisen kanavan.

    "Sitten tämä urpo alkaa sopottaa sensuurista. Miten sellaista voi sensuroida ja etenkin
    miksi pitäisi."

    Sensuuri Venäjällä on todellista, siellä ei ole vapaata tiedonvälitystä.

    "Juuri oli uutisissa , että Usan media sensuroi presidenttinsä puheita , mene sinne
    julistamaan oppejasi läpimädistä hallinnoista ja muusta hölyn pölystä , mitä suollat täällä päivittäin."

    USA:n media ei anna USA:nkaan presidentin levittää vapaasti valheita, Venäjällä media puolestaan pakotetaan levittämään Putinin valheita.

    Natotiltu jaksaa valehdella. Totuus on kuitenkin , että Venäjällä on monin kertaisesti
    laajempi ja laadukkaampi media kuin Suomessa. Internet toimii vapaasti , ilmeisesti
    vapaammin kuin meillä Suomessa , koska se noin Moloa kiukuttaa.
    Lapsellista väittää , että tietoja sensuroidaan. Tiedon paljoutta on mahdotonta
    sensuroida eikä siihen ole tarvetta. Natotiltunkin valheita voi lukea siellä niin kuin
    muuuallakin.
    Sen sijaan Natotiltun ihanne maassa sensuuri on kirjaimellisesti tätä päivää.
    Edes presidentillä ei ole sananvapautta.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Huomattava on, että mitään laajamittaista vaalivilppiä USA:n presidentinvaaleissa ei ole ollut, vaan kaikki lailliset äänet pyritään alskemaan, vaikka kuinka USA:n presidentti ulvoisi, että lopettakaa laskenta.

    Molon mielestä ei vaalivilppiä ole ollut? Jos ennakkoääniä poltetaan , niitä katoaa ,
    uusia löytyy joiden alkuperää ei tiedetä , ääntenlaskussa epäselvää jne.
    Normi meininkiä demokratiassa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Natotiltu jaksaa valehdella. Totuus on kuitenkin , että Venäjällä on monin kertaisesti
    laajempi ja laadukkaampi media kuin Suomessa. Internet toimii vapaasti , ilmeisesti
    vapaammin kuin meillä Suomessa , koska se noin Moloa kiukuttaa.
    Lapsellista väittää , että tietoja sensuroidaan. Tiedon paljoutta on mahdotonta
    sensuroida eikä siihen ole tarvetta. Natotiltunkin valheita voi lukea siellä niin kuin
    muuuallakin.
    Sen sijaan Natotiltun ihanne maassa sensuuri on kirjaimellisesti tätä päivää.
    Edes presidentillä ei ole sananvapautta.

    Mikään ei saa tiltua luopumaan edes ilmiselvistä valheistaan. Sen sijaan sivulliset lukijat voivat katsoa Venäjän todellisen tilanteen esim. tuolta:

    https://rsf.org/en/ranking


   • Anonyymi kirjoitti:

    Molon mielestä ei vaalivilppiä ole ollut? Jos ennakkoääniä poltetaan , niitä katoaa ,
    uusia löytyy joiden alkuperää ei tiedetä , ääntenlaskussa epäselvää jne.
    Normi meininkiä demokratiassa?

    "Molon mielestä ei vaalivilppiä ole ollut?"

    On aivan varmaa, että noin isoissa vaaleissa sitä on ollut, mutta ei merkittävissä määrin. Suurin uhka lienee Trumpin miehen hallitseman postin kadottamat n.300 000 postiääntä, joista suurin osa olisi mennyt Bidenille.

    "Jos ennakkoääniä poltetaan , niitä katoaa ,
    uusia löytyy joiden alkuperää ei tiedetä , ääntenlaskussa epäselvää jne.
    Normi meininkiä demokratiassa?"

    Kaikissa vaaleissa on vilppiä, myös Suomessa sitä tapahtuu, mutta ei merkittävisssä määrin, kuten ei nyt USA:nkaan vaaleissa. Yrität valehdella, että min muka vittäisin, ettei vilppiä ole lainkaan, kun minä aivan selvästi sanon, että sitä ei ole merkittävissä määrin.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Sananvapaus ei tarkoita sitä, että suurenkaan mediakonsernin täytyisi olla puolueeton ja julkaista oman linjansa vastaisia näkemyksiä. Se tarkoittaa sitä, että sinäkin voit perustaa oman lehtesi, jossa julkaiset omia ajatuksiasi ja toivot saavasi lukijakuntaa.

    Siinähän se ongelma nimenomaan on. Kun media kasaantuu yksiin käsiin ,
    tiedonvälitys yksipuolistuu. Silloin sananvapaus kapenee , koska entistä
    pienempi joukko päättää mitä julkaistaan , mitä ei. Eräänlaista
    sensuuria siis.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinähän se ongelma nimenomaan on. Kun media kasaantuu yksiin käsiin ,
    tiedonvälitys yksipuolistuu. Silloin sananvapaus kapenee , koska entistä
    pienempi joukko päättää mitä julkaistaan , mitä ei. Eräänlaista
    sensuuria siis.

    Media keskittyy, koska useimmat haluavat lukea laadukasta uutisointia.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Molon mielestä ei vaalivilppiä ole ollut?"

    On aivan varmaa, että noin isoissa vaaleissa sitä on ollut, mutta ei merkittävissä määrin. Suurin uhka lienee Trumpin miehen hallitseman postin kadottamat n.300 000 postiääntä, joista suurin osa olisi mennyt Bidenille.

    "Jos ennakkoääniä poltetaan , niitä katoaa ,
    uusia löytyy joiden alkuperää ei tiedetä , ääntenlaskussa epäselvää jne.
    Normi meininkiä demokratiassa?"

    Kaikissa vaaleissa on vilppiä, myös Suomessa sitä tapahtuu, mutta ei merkittävisssä määrin, kuten ei nyt USA:nkaan vaaleissa. Yrität valehdella, että min muka vittäisin, ettei vilppiä ole lainkaan, kun minä aivan selvästi sanon, että sitä ei ole merkittävissä määrin.

    Vai ei ole merkittävissä määrin vaalivilppiä? Missä vaaleissa sitä on sitten ollut
    merkittävissä määrin jos ei näissä? Koko maa on sekaisin, ääniä ei saada laskettua ,
    presidentin puheita sensuroidaan puhumattakaan kansasta.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Mikään ei saa tiltua luopumaan edes ilmiselvistä valheistaan. Sen sijaan sivulliset lukijat voivat katsoa Venäjän todellisen tilanteen esim. tuolta:

    https://rsf.org/en/ranking

    Natotiltu ei pysty kommentoimaan , niin silloin alkaa syyttely valehtelusta.
    Miksi osallistut keskusteluun , jos et siihen kykene.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vai ei ole merkittävissä määrin vaalivilppiä? Missä vaaleissa sitä on sitten ollut
    merkittävissä määrin jos ei näissä? Koko maa on sekaisin, ääniä ei saada laskettua ,
    presidentin puheita sensuroidaan puhumattakaan kansasta.

    "Vai ei ole merkittävissä määrin vaalivilppiä?"

    Aivan. Ei merkittävissä määrin vaalivilppiä, kuten ETYJ:n paikalla olevat tarkkailijat raportoivat.

    "Missä vaaleissa sitä on sitten ollut
    merkittävissä määrin jos ei näissä?"

    Esim. Venäjän ja Valko-Venäjän presidentinvaaleissa.

    "Koko maa on sekaisin, ääniä ei saada laskettua ,"

    Maa ei ole sekaisin, vaan odottaa ääntenlaskentaa, josta jo etukäteen tiedettiin, että se tulee kestämään.

    "presidentin puheita sensuroidaan puhumattakaan kansasta."

    Presidentin ei annettu levittää perusteettomia valheita. Miksi sinä muuten puolustelet tuota valheiden levittäjää?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Natotiltu ei pysty kommentoimaan , niin silloin alkaa syyttely valehtelusta.
    Miksi osallistut keskusteluun , jos et siihen kykene.

    Heh. Luepa linkistäni Venäjän toderllinen tilanne sanavapaudestaan ja luovu valheistasi. Osallistu sitten vasta keskusteluun.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Media keskittyy, koska useimmat haluavat lukea laadukasta uutisointia.

    Tuo oli varmaan vitsi? Miten laatu paranee , jos tarjonta pienenee?
    jäejetön väite.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Vai ei ole merkittävissä määrin vaalivilppiä?"

    Aivan. Ei merkittävissä määrin vaalivilppiä, kuten ETYJ:n paikalla olevat tarkkailijat raportoivat.

    "Missä vaaleissa sitä on sitten ollut
    merkittävissä määrin jos ei näissä?"

    Esim. Venäjän ja Valko-Venäjän presidentinvaaleissa.

    "Koko maa on sekaisin, ääniä ei saada laskettua ,"

    Maa ei ole sekaisin, vaan odottaa ääntenlaskentaa, josta jo etukäteen tiedettiin, että se tulee kestämään.

    "presidentin puheita sensuroidaan puhumattakaan kansasta."

    Presidentin ei annettu levittää perusteettomia valheita. Miksi sinä muuten puolustelet tuota valheiden levittäjää?

    Yksilöi vaalivilpit Venäjän ja Valko-Venäjän vaaleissa , vai etkö pysty?
    Usan vaalivilpeistä on jo nyt pitkä lista ylempänä , ja lisää paljastuu koko ajan.
    Jos presidentin ja kansan mielipiteitä sensuroidaan , silloin ei olla demokratiassa eikä edes diktatuurissa vaan jossain anarkiassa.
    Luulisi nyt natotiltullekin sananvapauden olevan keskeisiä oikeuksia , että
    sitä ei tarvitsisi erikseen puolustella.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Heh. Luepa linkistäni Venäjän toderllinen tilanne sanavapaudestaan ja luovu valheistasi. Osallistu sitten vasta keskusteluun.

    Keskustelussa keskustellaan ja esitetään omia perusteltuja mielipiteitä.
    Jos et siihen pysty , voit mennä linkin vaihtajien omille sivuille vaihtelemaan
    linkkejäsi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo oli varmaan vitsi? Miten laatu paranee , jos tarjonta pienenee?
    jäejetön väite.

    Molo varmaan kuvittelee , että yksi uutislähde riittää. Silloin on vain yksi totuus ja yksi mielipide. Kaikki ovat aina oikeassa kaikissa asioissa ja näin ei synny keskustelua
    eikä riitoja. Uutislähde tuottaisi tietenkin "Molototuutta".


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo oli varmaan vitsi? Miten laatu paranee , jos tarjonta pienenee?
    jäejetön väite.

    Enhän minä niin väittänytkään, vaan että koska useimmat haluavat lukea laadukasta journalismia, niin se johtaa median keskittymiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yksilöi vaalivilpit Venäjän ja Valko-Venäjän vaaleissa , vai etkö pysty?
    Usan vaalivilpeistä on jo nyt pitkä lista ylempänä , ja lisää paljastuu koko ajan.
    Jos presidentin ja kansan mielipiteitä sensuroidaan , silloin ei olla demokratiassa eikä edes diktatuurissa vaan jossain anarkiassa.
    Luulisi nyt natotiltullekin sananvapauden olevan keskeisiä oikeuksia , että
    sitä ei tarvitsisi erikseen puolustella.

    "Yksilöi vaalivilpit Venäjän ja Valko-Venäjän vaaleissa , vai etkö pysty?"

    Sekä Venäjällä että Valko-Venäjällä mm. opposition edustajia on erilaisilla keinoilla estetty asettumasta ehdolle ja ääntenlaskenta on ollut vilpillistä.

    "Usan vaalivilpeistä on jo nyt pitkä lista ylempänä , ja lisää paljastuu koko ajan."

    Epäilemättä pieniä vilppitapauksia sielläkin on, mutta niillä ei ole laajamittaista vaikutusta.

    "Jos presidentin ja kansan mielipiteitä sensuroidaan , silloin ei olla demokratiassa eikä edes diktatuurissa vaan jossain anarkiassa."

    Aivan. Mutta Trump ei esittänyt mielipiteitä, vaan pelkkiä valheita ja siski useat uutiskanavat keskeyttivät hänen puheensa lähetyksen.

    "Luulisi nyt natotiltullekin sananvapauden olevan keskeisiä oikeuksia , että
    sitä ei tarvitsisi erikseen puolustella."

    Ehdottomasti. Kukaan ei tuossakaan tapauksessa estänyt Trumpia puhumasta valheitaan, mutta ei uutiskanavilla ole velvollisuutta niitä esittää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Keskustelussa keskustellaan ja esitetään omia perusteltuja mielipiteitä.
    Jos et siihen pysty , voit mennä linkin vaihtajien omille sivuille vaihtelemaan
    linkkejäsi.

    Linkkini kertoi totuuden Venäjän sanavapauden tilasta ja siksi se sinua ärsyttää. Sinähän et esittänyt mitään mielipidettä, vaan valehtelit Venäjän sananvapauden tilasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Molo varmaan kuvittelee , että yksi uutislähde riittää. Silloin on vain yksi totuus ja yksi mielipide. Kaikki ovat aina oikeassa kaikissa asioissa ja näin ei synny keskustelua
    eikä riitoja. Uutislähde tuottaisi tietenkin "Molototuutta".

    Kuvittelet minulle käsityksiä taas täysin virheellisesti. Minä olen iloinen, että Suomessa on vapaa jamoniarvoinen media. Sanomalehtien liitto:

    "Suomessa ilmestyy noin 250 sanoma- ja kaupunkilehteä. Niistä 40 on vähintään neljä kertaa viikossa ilmestyviä päivälehtiä.

    Sanomalehtien määrä Suomessa on korkea väkilukuun verrattuna, ja jos verrataan päivälehtien kokonaislevikkiä asukasmäärään, sijoittuu Suomi koko maailman tilastossa kolmanneksi."

    Miksi sinä et pysty kertomaan näistä asioisat rehellisesti?


  • Anonyymi

   Vaalitarkkailijat eivät ole huomanneet väärinkäytöksiä Yhdysvaltojen vaaleissa...........Suomen Kuvalehdessä A-L Lauren kertoo venäjän valtion tukemasta uutistoimisto Inosmista, joka kääntää venäjäksi ulkomaisten toimittajien juttuja, lupaa kysymättä, rikkoo tekijänoikeuksia, toiminta tarkoitushakuista, kääntää jutut, että nyanssit katoaa, nostamalla yksityiskohtia esiin tarkoitushakuisesti, yksityiskohdat irrallaan kokonaisuudesta. Näinkin voidaan ihmisten mieliä manipuloida, niin saadaan asiat näyttämään toisessa valossa..

   • Putinin Venäjä on valheen valtakunta.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Putinin Venäjä on valheen valtakunta.

    Usaan ja Moloon verrattuna Venäjältä löytyy vähän valhetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Usaan ja Moloon verrattuna Venäjältä löytyy vähän valhetta.

    Niinkö? Mitä minä olen valehdellut? Kerro pois, niin korjaan virheeni. Tuolta voit muuten lukea Venäjän valhepropagandakoneiston levittämistä yli 10 000 valheesta ja disinformaatiosta:

    https://euvsdisinfo.eu/disinformation-cases/


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Niinkö? Mitä minä olen valehdellut? Kerro pois, niin korjaan virheeni. Tuolta voit muuten lukea Venäjän valhepropagandakoneiston levittämistä yli 10 000 valheesta ja disinformaatiosta:

    https://euvsdisinfo.eu/disinformation-cases/

    Trump yksistään on virassa olessaan valehdellut yli 20000 kertaa. Siihen päälle Usan hallinnon
    ja natotiltu Molon valheet.
    Näihin verrattuna Venäjältä löytyy vähän valhetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Trump yksistään on virassa olessaan valehdellut yli 20000 kertaa. Siihen päälle Usan hallinnon
    ja natotiltu Molon valheet.
    Näihin verrattuna Venäjältä löytyy vähän valhetta.

    Trump onkin vaarallinen idiootti, kuten kerroin jo ennen kuin hänet valittiin presidentiksi. Mutta kerro toki, mitä minä olen sinun mielestäni valehdellut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Trump yksistään on virassa olessaan valehdellut yli 20000 kertaa. Siihen päälle Usan hallinnon
    ja natotiltu Molon valheet.
    Näihin verrattuna Venäjältä löytyy vähän valhetta.

    Yhdysvalloissa Trumpin puheissaan lausumat valheet tuodaan esiin eikä niitä sensuroida.
    Diktaattori Putinia jä hänen valheitaan suojataan Venäjällä Venäjän viranomaisten sensuurilla ja propagandalla.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Trump onkin vaarallinen idiootti, kuten kerroin jo ennen kuin hänet valittiin presidentiksi. Mutta kerro toki, mitä minä olen sinun mielestäni valehdellut.

    Poistamassasi ketjusssa valehtelit esim. Venäjän duuman vaalien äänestysprosentin.
    Sinun valheesi 146%. Oikea tulos 62%. Siinä numeroina valehtelua , joka on helppo todeta.
    Muuta valehtelua ja vääristeltyjä väitteitä jatkuvasti , koskien lähinnä Venäjää , sillä
    ethän sinä muusta kommentoikaan. Esimerkki löytyy hieman ylempää: Putinin Venäjä
    on valheen valtakunta. Järjetön väite ja tietenkin ilman perusteluja.
    Kuitenkin olet hetken päästä jo toteamassa Trumpin yksin valehtevan enemmän
    kuih Venäjä yhteensä. Ristiriitaista kommentointia.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Niinkö? Mitä minä olen valehdellut? Kerro pois, niin korjaan virheeni. Tuolta voit muuten lukea Venäjän valhepropagandakoneiston levittämistä yli 10 000 valheesta ja disinformaatiosta:

    https://euvsdisinfo.eu/disinformation-cases/

    Sinulla riittäisi korjattavaa, olet todella yksinkertainen tapaus.
    Vääntää ja valehtelee lonkalta kaikki ja sitten 'mitä olen valehdellut'?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla riittäisi korjattavaa, olet todella yksinkertainen tapaus.
    Vääntää ja valehtelee lonkalta kaikki ja sitten 'mitä olen valehdellut'?

    Tyhjän suunsoittamisesi sijasta kerro nyt että mitä hän valehtelee ( ja vastaukseksi ei kelpaa että valehtelee kaiken ja muu hölynpöly ).


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhdysvalloissa Trumpin puheissaan lausumat valheet tuodaan esiin eikä niitä sensuroida.
    Diktaattori Putinia jä hänen valheitaan suojataan Venäjällä Venäjän viranomaisten sensuurilla ja propagandalla.

    Paitsi että Putinin ei tarvitse valehdella


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poistamassasi ketjusssa valehtelit esim. Venäjän duuman vaalien äänestysprosentin.
    Sinun valheesi 146%. Oikea tulos 62%. Siinä numeroina valehtelua , joka on helppo todeta.
    Muuta valehtelua ja vääristeltyjä väitteitä jatkuvasti , koskien lähinnä Venäjää , sillä
    ethän sinä muusta kommentoikaan. Esimerkki löytyy hieman ylempää: Putinin Venäjä
    on valheen valtakunta. Järjetön väite ja tietenkin ilman perusteluja.
    Kuitenkin olet hetken päästä jo toteamassa Trumpin yksin valehtevan enemmän
    kuih Venäjä yhteensä. Ristiriitaista kommentointia.

    "Poistamassasi ketjusssa valehtelit esim. Venäjän duuman vaalien äänestysprosentin.
    Sinun valheesi 146%. Oikea tulos 62%. Siinä numeroina valehtelua , joka on helppo todeta."

    Sinä valehtelet minun poistattaneen ketjun. En ole sellaista tehnyt. Venäjän duuman vaaleissa Rostovin vaalipiirin äänestysprosentti oli vaalihuijauksen vuoksi 146%, ei koko vaalien.

    "Muuta valehtelua ja vääristeltyjä väitteitä jatkuvasti , koskien lähinnä Venäjää , sillä
    ethän sinä muusta kommentoikaan. Esimerkki löytyy hieman ylempää: Putinin Venäjä
    on valheen valtakunta. Järjetön väite ja tietenkin ilman perusteluja."

    Väite ei ole järjetön ja perustelut saat halutessasi: Esim. nyt virallinen Venäjä selittelee naurettavilla valheilla Navalnyin myrkytystä muka länsimaiden salajuoneksi Venäjää vastaan ja toisaalta valehtelee, ettei sitä muka koskaan olisikaan tapahtunut, vaan että kyse olisi vain sairaustapauksesta.

    "Kuitenkin olet hetken päästä jo toteamassa Trumpin yksin valehtevan enemmän
    kuih Venäjä yhteensä. Ristiriitaista kommentointia."

    Trump on krooninen valehtelija, mutta ei hän nyt sentään Venäjälle pärjää. Nuo yli 10 000 Venäjän levittämää valhetta ovat vain esimerkkejä, ei kattava luettelo.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla riittäisi korjattavaa, olet todella yksinkertainen tapaus.
    Vääntää ja valehtelee lonkalta kaikki ja sitten 'mitä olen valehdellut'?

    Minä joudun kysymään, koska sinä et kerro, mikä väitteeni olisi vale.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paitsi että Putinin ei tarvitse valehdella

    Ei tarvitsisikaan, mutta niin hän vain tekee.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Poistamassasi ketjusssa valehtelit esim. Venäjän duuman vaalien äänestysprosentin.
    Sinun valheesi 146%. Oikea tulos 62%. Siinä numeroina valehtelua , joka on helppo todeta."

    Sinä valehtelet minun poistattaneen ketjun. En ole sellaista tehnyt. Venäjän duuman vaaleissa Rostovin vaalipiirin äänestysprosentti oli vaalihuijauksen vuoksi 146%, ei koko vaalien.

    "Muuta valehtelua ja vääristeltyjä väitteitä jatkuvasti , koskien lähinnä Venäjää , sillä
    ethän sinä muusta kommentoikaan. Esimerkki löytyy hieman ylempää: Putinin Venäjä
    on valheen valtakunta. Järjetön väite ja tietenkin ilman perusteluja."

    Väite ei ole järjetön ja perustelut saat halutessasi: Esim. nyt virallinen Venäjä selittelee naurettavilla valheilla Navalnyin myrkytystä muka länsimaiden salajuoneksi Venäjää vastaan ja toisaalta valehtelee, ettei sitä muka koskaan olisikaan tapahtunut, vaan että kyse olisi vain sairaustapauksesta.

    "Kuitenkin olet hetken päästä jo toteamassa Trumpin yksin valehtevan enemmän
    kuih Venäjä yhteensä. Ristiriitaista kommentointia."

    Trump on krooninen valehtelija, mutta ei hän nyt sentään Venäjälle pärjää. Nuo yli 10 000 Venäjän levittämää valhetta ovat vain esimerkkejä, ei kattava luettelo.

    Kovasti joutuu natotiltu selittelemään valheitaan. "Rostovin vaalipiiri" sopottaa
    Natotiltu. Vaikeaa on tunnustaa valheensa.
    Perustelet omia valheitasi Venäjän valheilla. Kuitenkaan et pysty todistamaan
    Venäjän valehtelua faktoilla. Joten sinä valehtelet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kovasti joutuu natotiltu selittelemään valheitaan. "Rostovin vaalipiiri" sopottaa
    Natotiltu. Vaikeaa on tunnustaa valheensa.
    Perustelet omia valheitasi Venäjän valheilla. Kuitenkaan et pysty todistamaan
    Venäjän valehtelua faktoilla. Joten sinä valehtelet.

    Vain imbesilli ja epätoivoinen väittää jonkun valehtelevan sanoessaan äänestysprosentin olevan 146%


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kovasti joutuu natotiltu selittelemään valheitaan. "Rostovin vaalipiiri" sopottaa
    Natotiltu. Vaikeaa on tunnustaa valheensa.
    Perustelet omia valheitasi Venäjän valheilla. Kuitenkaan et pysty todistamaan
    Venäjän valehtelua faktoilla. Joten sinä valehtelet.

    Tuossa kaipaamiasi todisteita Rostovin vaalipiirin äänestysprosentista 146%:

    https://euvsdisinfo.eu/how-to-get-a-146-election-result/


  • Anonyymi

   Jenkeissä on nyt nähty todisteilla valtava vaalipetosvyyhti, jota valemedia tukee ja pönkittää.
   Tässä näemme, miten maailma makaa ja mihin ollaan menossa...paha saa hetkeksi valtaa, kunnes se lopullisesti kukistetaan.

   • Anonyymi

    Valemedia näkee vaalipetoevyyhdin ja pönkitää näkyänsä kuten se näkee litteän Maankin.


   • USA:n presidentinvaalit ovat käytännössä rehelliset ja vapaat, mutta toki niissäkin joku aina pyrkii huijaamaan. Mutta sinähän et ollut lainkaan huolissasi Valko-Venäjän presidentinvaaleista, vaikka ne olivat täysin väärennetyt.


  • Anonyymi

   Mitä ihmettä Putin teki banaanin kanssa? Video levisi salamana Venäjällä ja osa ehti jo huolestua
   Venäjällä on keskusteltu kuumeisesti videosta, joka paljastaa Putinin kohtaamat ongelmat keltaisen banaanin kanssa. Huhumylly presidentin terveydestä johti jo siihen, että Kreml kiisti virallisesti väitteet Putinin eroaikeista ja sairaudesta.

  • Anonyymi

   Tämmöinen sekopäiden johtama diktatuuri meillä on naapurinamme ja me vielä haukotellaan tässä suomettuneen puolueettomuuden valhemaailmassamme .
   Olisi korkea aika myöntää tosiasiat , konfliktin alettua emme enään pääse naton suojaan .

  • Anonyymi

   Palstalla näkyy sekopäitä, mielipiteet sen paljastavat.
   Rapakon takana on nyt sisällissota hilkulla vaalipetoksen jälkipyykkinä ja palstalla joku umpisokea trolli paasaa Venäjän tilasta.

   Se mitä on jo ennalta tiedetty jenkkien 'demokratiasta', aukaistiin nyt kaikille kertaheitolla läpinäkyvänä.

   • Itse näkisin, että nuokin vaalit olivat onnistuneita, ennätysmäärä äänestäjiä, eikä laajamittaista vilppiä havaittavissa. Sinua taitaa harmittaa, että Trump häviää.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Itse näkisin, että nuokin vaalit olivat onnistuneita, ennätysmäärä äänestäjiä, eikä laajamittaista vilppiä havaittavissa. Sinua taitaa harmittaa, että Trump häviää.

    Täysin demokratian irvikuva on Usan pressavaalit. Luulisi sen näkyvän natolasienkin
    läpi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täysin demokratian irvikuva on Usan pressavaalit. Luulisi sen näkyvän natolasienkin
    läpi.

    USA:n presidentinvaalit ovat tähän mennessä olleet oikein onnistuneet, laajamittaista vaalivilppiä ei ole esiintynyt, tarkkailijat kertovat niiden sujuneen rehellisesti ja rauhallisesti ja kansa on osallistunut niihin ennätysmäisellä osallistumisprosentilla ja saanut tahtonsa läpi. Venäjällä ollaan taatusti kateellisia.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    USA:n presidentinvaalit ovat tähän mennessä olleet oikein onnistuneet, laajamittaista vaalivilppiä ei ole esiintynyt, tarkkailijat kertovat niiden sujuneen rehellisesti ja rauhallisesti ja kansa on osallistunut niihin ennätysmäisellä osallistumisprosentilla ja saanut tahtonsa läpi. Venäjällä ollaan taatusti kateellisia.

    Sittenhän Usan ja Valko-Venäjän presidentin vaalit ovat kuin toistensa kopiot.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sittenhän Usan ja Valko-Venäjän presidentin vaalit ovat kuin toistensa kopiot.

    Etkö edes joskus kykenisi esittämään muuta kuin järjettömiä väitteitä?


  • Anonyymi

   Ja istuva presidentti saa terveisiä ihan kaukaakin asti: nyt jo jopa katolisten ylin johto varoittaa tuosta salaliitosta joka ei ole enää teoria: Presidentti Donald Trump on "hän, joka vastustaa" ”syvää valtiota” / deep statea, pimeyden lasten viimeistä hyökkäystä", sanoo arkkipiispa Carlo Maria Viganò, joka on kirjoittanut avoimen kirjeen Yhdysvaltain presidentille, varoittaen häntä juonesta jolla maailmanlaajuinen eliitti "alistaa ihmiskunnan" ja tuo "uuden maailmanjärjestyksen".

   • Myös katolisen kirkon arkkipiispat voivat mennä sekaisin, niin kuin tuossa ilmeisesti on käynyt.


  • Anonyymi

   "Putinin Venäjä" kirja kertoo sen hirveyden mitä maa sisällään pitää. Teos jo vuosien takaa, tuskin meno siitä parantunut. Teksti niin rajua, että kirjoittaja täytyi hiljentää, ettei lisää kirjoja ilmestyisi.. Anna P jätti journalistisen jäljen joka ei häviä.

   • Anonyymi

    Fiktiivisia romaaneja on kiva lukea , mutta eihän niitä pitäisi todesta ottaa.
    Jotkut vaan niin herkkiä , että omaksuvat ajatuksia saduistakin.


  • Anonyymi

   USA on supervalta. Neukkula on hyper utopia.

   • Anonyymi

    Hildulla USAlle superlatiiveja riittää vaikka se on vain supervelkainen roistovaltio


  • Anonyymi

   USA:n postimies pidätettiin Kanadan rajalla – Auto täynnä äänestyslipukkeita
   Julkaistu 07.11.2020 14:51, 22 lukukertaa

   Yhdysvaltain postityöntekijää syytetään postin viivästymisestä tai tuhoamisesta sen jälkeen kun USA:n tulli- ja rajavalvontaviranomaiset siepasivat hänet Kanadan rajalla vaalipäivänä. Hänen tavaratila oli täynnä äänestyslipukkeita.

   • Vaalien sabotoijia, demokratian vastustajia aina löytyy. Toivottavasti nuokin äänet saadaan laskettua.


   • Anonyymi

    Amerikkalainen vaalitarkkailija kirjoitti että Biden voittaa jos deep state sen suo ja näyttää että deep state on nostanut Bidenin presidentiksi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Amerikkalainen vaalitarkkailija kirjoitti että Biden voittaa jos deep state sen suo ja näyttää että deep state on nostanut Bidenin presidentiksi

    Tämä palsta on kyllä huvittava kun se on niin täynnä teidän itävinkujien tökeröitä hätävalheita


   • Anonyymi kirjoitti:

    Amerikkalainen vaalitarkkailija kirjoitti että Biden voittaa jos deep state sen suo ja näyttää että deep state on nostanut Bidenin presidentiksi

    Amerikkalainekin vaalitarkkailija voi mennä päästään sekaisin ja alkaa uskoa Qanonin valheita.


   • Anonyymi

    Tyhjiä äänestyslipukkeita, menióssa intiaan täytettäviksi Trumpin äänillä.


  • Anonyymi

   Deep state elokuvia katsoo rysäpöksyt jotka uskovat niihin.

   Nato mies katsoo Jojo Rabbitia ja nauraa kippurassa.

  • Anonyymi

   Silti suomen tulee liittyä natoon muut länsimaat ovat jo siellä , länsimaat loivat naton venäjän uhan takia puolustuksekseen .

  Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   11713
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   2717
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   2082