Aihe

Bensa halpaa miksi vaikka polttoaineveroa korotettiin?

Anonyymi

95E 1,308€/litra monella asemalla Turussa. Ei muutenkaan ole polttoaineveron jälkeen hinnat paljon nousseet, viime aikoina vain laskeneet.

15

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No onneksi meillä ei ole Vanhasen kepun gps-kyttäilyyn perustuvaa tienkäyttömaksutasaveroa tai Orpon kokoomuksen kolminkertaiseksi korotettua ajoneuvoveroa riesana. Ne ei laskisi vaikka polttoaineiden hinnat saattaa jopa veronkorotuksesta huolimatta laskea. Ei lisäveroja autoilulle, polttoainevero riittää!

  • Anonyymi

   Tyttöhallitus osaa verotuksen optimoinnin. Verot nostettiin tappiin, mutta kuluttajahinta painettiin samalla ennätyksellisen alas. Mitä persut tähän?

   • Anonyymi

    Toimet kuluttajien eduksi.


  • Anonyymi

   Turussa myyvät kusella jatkettua bensaa

   • Anonyymi

    Tankkasin Turussa viimeksi muistaakseni keväällä 2013. Vielä on sama kinneri alla ja hyvin käy ja kukkuu. Pitäisköhän kusta ittekin joskus tankkiin, jos se ei kerran menoa haittaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tankkasin Turussa viimeksi muistaakseni keväällä 2013. Vielä on sama kinneri alla ja hyvin käy ja kukkuu. Pitäisköhän kusta ittekin joskus tankkiin, jos se ei kerran menoa haittaa?

    Auton ecu nostaa syöttöä jos putkia pitkin tuleva litku sisältää jotain muutakin kuin bensaa, eli kulutus vain nousee. Tiätty jos liikaa vettä niin alkaa tuleen käyntiongelmia. Bensaan kusemisen hyöty/haitta on öbaut +-0 jos vain kertaalleen kuset tankkiin.


  • Anonyymi

   polttoainevero ei koske minua, kun en liiku julkisilla, enkä omista omaa kulkuneuvoa

   • Anonyymi

    Meidän kylällä on yleinen polkupyörä, jotka käydään vuoronperään polkemassa. "Village bicycle", sanos jenkki.


  • Anonyymi

   1.308€ litra ei ole halpaa...mummon rahassa 7.80mk litra...ei kuulosta ihan ilmaiselta vieläkään.

  • Anonyymi

   Kaljan hinta pitäisi saada Saksan tasolle myös.

  • Anonyymi

   Halpaa on menovesi. Mukava ajella melkein ilmaisella bensalla. Nostaisivat vaikka 5 euroon litra, niin pahimmat ruuhkat helpottaisivat.

  • Anonyymi

   Nyt vihervasemmistoa harmittaa, kun bensan hinta halpenee.

   • Anonyymi

    Persut ollu hiljaa, ovat varmaan joutuneet menemään töihin. Vielä kun voisivat muuttaa taas mökkeihinsä asumaan, koska perskeko nosti joka vuosi(4) lämmityspolttoaineiden veroa.

    "Energiaveroihin on tehty lukuisia korotuksia viime vuosina. Vaalikauden 2015-2019 aikana lämmityspolttoaineiden veronkorotuksia on tehty joka vuonna: 2016 lämmityksen ja työkoneiden polttoaineisiin tehtiin vuositasolla 75 miljoonan euron veronkorotus; 2017 ja 2018 lämmityspolttoaineiden veroja korotettiin kunakin vuonna 45 miljoonalla eurolla; ja myös 2019 lämmitys- ja työkonepolttoaineiden veroja korotettiin 22 miljoonalla eurolla. Tämän lisäksi vuodelle 2019 yhdistetyn sähkön ja lämmöntuotannon hiilidioksidiveroleikkurin puolitus poistettiin ja energiasisältöveroa alen-nettiin, mikä nettomääräisesti korotti veroja noin 13 miljoonalla eurolla. Liikennepolttoaineiden veroja korotettiin vuonna 2017 tämän lisäksi 100 miljoonalla eurolla."

    Tää hinnanalenneusstrendi alko jo ennen koronaa, toivottavasti kysyntä ja hinnat pysyy alhaalla sen jälkeenkin. Joko sähköautoilu rupee näkymään?


  • Anonyymi

   Bensiini on nyt hyvin halpaa.
   Mutta persut osoittivat mieltään polttoaineverosta Helsingissä tuhlaamalla bensaa.

  • Anonyymi

   No miksi tämä " Tyttöhallitus " nostaa koko ajan Suomalaisten bensan hintaa ? Että silleen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   182
   1928