Äänestän sitoutumatonta, joka uskaltaa ajatella ja äänestää itsenäisesti.

Anonyymi

SDP on murtoluku. Keskusta on murtoluku. Vihreät on murtoluku. Vasemmistoliitto on murtoluku. RKP on murotoluku. Eikä näistä saa kokonaista vaikka kuinka ynnäisi.

Kennelklubilaisia on varmaan 10% väestöstä? Sen verran suomalaisista harrastaa myös puoluepolitiikkaa. He itse uskovat omaan toimintaansa. Sen voi arvioida siitä, että tutkimusten mukaan noin 10% suomalaisista uskoo poliitikkoihin. Kuka nyt itseään soimaisi.

Eikö ole kummallista, että ne 90%, jotka eivät harrasta politiikkaa ja eivät usko poliitikkoihin, antavat kuitenkin poliitikkojen hoitaa asioitaan. Ja sitten läykyttää siitä ihan loputtomiin asti. Eikö se ole energian tuhlausta? Resurssien väärää käyttöä?

Eikö ole ihmeellistä kannattaa vaan osatotuutta elämästä? Jokainen puolue esittää osatotuuden, jolla se yrittää saada ihmisiä äänestämään puoluepelissään juuri heitä päättämään kaikkien asioista. He kuitenkin ajavat omaa osatotuuden asiaa. Eikö se ole ristiriitaista?

Tuo osatotuuden puolue äänestää ryhmäpäätöksen mukaan oman totuuden puolesta. Pakottaa itse asiassa kaikkia jäseniään äänestämään osatotuuden puolesta, vaikka jäsen olisi eri mieltä. Eikö se ole kummallista? Eikö tietyllä tavalla äänestämään pakottaminen ole sananvapauden rajoittamista? Eikös meillä ole sananvapaus perustuslain mukaan!

Eikö olisi parempi valita sellaisia ihmisiä päättämään asioistamme, jotka kannattavat kaikkia totuuksia eikä vain osatotuutta! Ihmiset ajattelevat. Cogito ergo sum, ajattelen, olen siis olemassa. Olemassa olo, läsnäolo asioiden edessä ja päätökset kaikkien parhaaksi, eikä vaan osatotuuden kannattajien parhaaksi.

Sitoutumattomat eivät sitoudu osatotuuteen. Pitää olla läsnä ja ajatella, mikä on parasta kaikkien kannalta, päättää ja äänestää omantunnon mukaan. Sitä on järkevä päätöksenteko. Osatotuus on murtoluku, ei kokonaisluku. Pitää olla kokonainen. Valtuustossa pitää olla kaikkien asialla. Sitä äänestäjien valtakirja edellyttää. Kun valitaan ja astutaan johonkin elimeen, niin ovella siirrytään kaikkien edustajaksi. Sitä osatotuuden edustajat eivät tee, he kirjoituttavat nimensä perään puoluenimen, osatotuuden merkin.

Äänestän seuraavissa vaaleissa sitoutumatonta järkevää ihmistä, joka on valmis ajattelemaan omilla aivoilla ja äänestämään vapaasti omantunnon mukaan parhain päin. Osatotuus on murtoluku. Kannatan kokonaista maailmaa. Sitoutumattomat ovat vapaita ajamaan kokonaisuuden etua.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ok. Niin kauan kun henkilön nimen perään kirjoitetaan puoluetunnus, niin asiat eivät muutu parempaan suuntaan. Ensi vaaleihin pitkä lista sitoutumattomia ehdokkaita, Kyllä kiitos.

    • Anonyymi

      Sitoutumattomien enemmistö valtuustoon. Puolueiden poliittinen ohjaus on niin nähty. Politiikka ja asioiden hoitaminen ovat kaksi eri asiaa.

    • Anonyymi

      juurikin näin

    • Anonyymi

      Asiat ei muutu äänestämällä, sama hiljainen eliitti vetelee naruista kaikkia päättäjiä puolueväriin katsomatta. Kaikki menee vain huonompaan suuntaan poliitikkojen johdolla, kansan pitäisi saada päättää omasta kohtalostaan.

      • Anonyymi

        Se on sitä puolueiden valtapeliä, jossa valtuustoryhmän edustajille sanotaan, miten pitää äänestää. Sitoutumattomana saat ajatella ihan itse ja äänestää sen mukaan mikä on omasta mielestä paras ratkaisu.

        Koulutetut ajattelevat ihmiset osaavat ajatella, Kaikki osaavat, jos uskaltavat. Päätöksentekoon ei tarvita puolueen poliittista ohjailijaa kertomaan, miten asiat on. Sellainen on vain yhden tai harvojen kabinetissa sopima mielipide. Ei välttämättä totuus tai hyvä vaihtoehto olleenkaan. Motiivi voi olla puolueohjelma, raha tai muu hyöty. Lehtikuvissa hymyillään ja sanotaan, että me olemme puolueessa x sitä ja sitä mieltä. Se on vale. Puolueen valtuustoryhmässä a% on jotain mieltä, b% on jotain toista mieltä ja voi olla vielä kolmattakin mieltä. Pääasia on, että päättävän elimen eli valtuuston enemmistön mielipide voittaa. Se edellyttää omantunnon mukaan äänestämistä eikä poliittista ohjausta. Ryhmäpäätökset johtavat siihen, että joskus enemmistön mielipide ei voita. Se ei voi olla oikein. Se on sananvapauden rajoittamista. Se on demokratian häpeä. Sitoutumattomat ovat pelastus. Niin kauan kuin henkilön nimen perään kirjoitetaan puoluetunnus, niin asiat eivät ole kunnossa. Kun henkilö astuu sisään valtuustosaliin, niin hän edustaa valtakirjallaan kaikkia lappeenrantalaisia. Silloin pitää oma puolue ja tausta unohtaa. Se on laki ja järjestys.


    • Anonyymi

      Olihan Myö-liike vai onko vieläkin vai hajosiko riitoihin saamatta mitään aikaiseksi. Sama laulu jatkuu äänestää ketä tahansa.

    • Anonyymi

      Mitä väliä onko sitoutumaton vai ei koska voi sopia eri ryhmien välillä omasta äänestyskäyttäytymisestä.

    • Anonyymi

      Persut!

    • Anonyymi

      Kunnissa päätetään siitä, milloin kirjasto on auki, miten terveydenhuolto hoidetaan, korjataanko kadut sekä pysyykö lähikoulu auki. Siinä ei tarvita puolueiden ryhmäkuria. eikä lehmänkauppoja, eikä ohjausta Helsingin puoluetoimistota.

      Terve maalaisjärki, jota sitoutumattomat edustaa, on ehdoton vaatimus päätöksissä. Terve maalaisjärki. Sitoutumattomat valtuustoon.

    • Anonyymi

      Sitoutumattomat valtuustoon.

    • Anonyymi

      "Vaaleissa valitaan henkilö, ei puoluetta. Puolue on vain tekninen vaaliliitto ihmisten välillä. Sen vaaliliiton voi muodostaa monta puoluetta tai ryhmittymää yhdessä. Martat, golfarit, tenniksen pelaajat,..

      Kaikkien pienien ryhmittymien pitäisi muodostaa tekninen vaalilitto valtpuolueita vastaan vaaleissa. Sillä tavalla vaaliliitto saa enemmän ääniä ja edustajia valtuustoon.

      Valtuuston ovella vaaliliiton, olkoonpa se puolue tai muu ryhmittymä. viitta otetaan pois. Jokainen valtuutettu edustaa kaikkia kaupunkilaisia, niin laki ja asetukset sanovat. Valtuustoryhmillä ei ole mitään valtaa lain mukaan. Jos toisin väittää, valehtelee. Valtuustoryhmät voivat toimia informaation jakokanavina. On virheellistä sanoa ja valehtelua, jos sanotaan, että me ollaan sitä ja sitä mieltä, kun oikeasti valtuustoryhmän jäsenistö osa on sitä mieltä ja osa kolmatta mieltä.

      Jokainen valtuutettu saa henkilökohtaisen valtakirjan, jota hän kantaa mukanaan vaikka vaihtaisi valtuustoryhmää. Se on ikioma valtuutus kaikilta kaupunkilaisilta. Ei voi tietää kuka äänesti. Sen takia pitää palvella kaikkia eikä antaa valtakirjaansa jonkin puolueen käyttöön, joka ajaa vain osatotuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe