Aihe

Ja sitten realismia siihen natomaiden koronatilanteeseen

Anonyymi

COVID-19-viruksen aiheuttamia kuolemantapauksia on tähän mennessä ollut Yhdysvalloissa jo noin 243 000.

Biden aloittaa koronaa rajoittavat toimet kahden kuukauden päästä.

Länsi-Euroopan natomaat ovat jumissa koronan takia.

17

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   USA aikoo ensimmäisenä rokottaa kaikki Afganistanissa, Irakissa, Libyassa, Malissa, Somaliassa, Jemenissä ja muualla taistelevat palkkasotilaansa covidrokotteella, vai mitä itä vinkuja.

  • Anonyymi

   Tartuntojen määrä on lokakuusta lähtien kasvanut entistäkin nopeammin. Vaalien ja ääntenlaskennan aikana päivittäisten tartuntojen määrä on ollut jopa yli 120 000. Washingtonin yliopisto ennakoi, että tautiin kuolee vielä jopa 135 000 ihmistä ennen kuin Biden ottaa presidentin tehtävät vastaan tammikuussa.

  • Anonyymi

   Eli 0,075 % kansasta?

   • Anonyymi

    No rokotus se on sekin.


  • Anonyymi

   Yhdysvalloissa koronavirus on vienyt sairaalaan ennätyksellisen määrän amerikkalaisia. Sairaaloissa on nyt noin 59 000 koronapotilasta.

   Koronapotilaiden määrä on kasvanut 30 päivän aikana yli 70 prosenttia, kertoo uutistoimisto Reuters. Edellinen ennätys sairaalahoidossa olevista koronapotilaista on heinäkuulta.

   Yhdysvalloissa on nyt jo kuutena perättäisenä päivänä todettu yli 100 000 koronavirustartuntaa päivässä.

   Koronavirus on tappanut eniten ihmisiä Yhdysvalloissa. Kuolleita on Yhdysvalloissa Johns Hopskinsin yliopiston laskujen mukaan lähes 240 000. Yhdysvaltojen jälkeen eniten koronaviruksen aiheuttamia kuolemia on rekisteröity Brasiliassa ja Intiassa.

   • Anonyymi

    Mutta kohta Yhdysvallat lähtee nousuun. Öljyn osto Venäjältä loppuu ja saamme F-35 hävittäjät.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta kohta Yhdysvallat lähtee nousuun. Öljyn osto Venäjältä loppuu ja saamme F-35 hävittäjät.

    Nyt realismia niihin konehankintoihin. Jenkit rokottaa meitin.


  • Anonyymi

   Voi hemmetti teitä. NATO yhdistetään jo covid rokotteeseen. Kas kun ei ollut valtavan pitkää ketjua perässä, missä kaiken varalta haukutaan Venäjää ja varsinkin Putinia.

   Ja ei, en ole mikään rysäpöksy vaikka pidänkin itsetehdystä kaalilaatikosta. Sitä ei muuten moni osaa tehdä ja kaupan eines on oksettavaa paskaa.

   Olen silloin tällöin vain käynyt lukemassa, kun etusivulla on ollut provokaatinen otsikko. Kyllä NATO fanit, ovat samanlaisia kiihkoilijoita, kuin nämä meidän niin hellyyttävän yksinkertaiset persuliinit.

   Itse olen ollut jo pitkään nostoväessä, joten liittykää puolestani NATO:n tai vaikka Texasin osavaltioon. Mutta jos oikeaa sotaa haluatte nähdä edes sivusta, niin rauhanturvajoukkoihin on ollut jo ikuisuus mahdollisuus mennä.

  • Anonyymi

   Ranskassa koulun edustalla opiskelijat ottivat rajusti yhteen poliisin kanssa, sillä he protestoivat koulujen koronan takia aiheuttamia terveysriskejä.

   Pariisin pohjoispuolellla Compiègnen kaupugissa oppilaat osoittivat tänään mieltänsä tuhoamalla paikkoja.

   Sosiaalisessa mediassa alkoi nopeasti levitä videomateriaalia tapahtuneesta.

   Videolla näkyy, kuinka oppilaat tuhosivat Lycee Mireille Grenet -lukion edustalla olleen poliisiauton.

   Auton tuhoamiseen syyllistyi useita kymmeniä nuoria, jotka hakkasivat ja potkivat poliisiautoa. Videolla muun muassa nuoret hyppivät auton konepellillä ja potkivat tuulilasin rikki. Tämän jälkeen he yrittivät kaataa auton.

   Kaduilla roihusi suuret liekit, kun mielenosoittajat polttivat tavaroita. Poliisi hajaannutti nuorisojoukon kyynelkaasua käyttäen.

  • Anonyymi

   Pardon. Ranskan sairaaloissa ja niiden teho-osastoilla on nyt lähes yhtä paljon ihmisiä kuin koronaviruksen ensimmäisen aallon aikana huhtikuussa, ja maa on ohittanut tartuntojen määrässä Venäjän.

  • Anonyymi

   Yhdysvalloissa on todettu yli 200 000 uutta koronatartuntaa vuorokaudessa, kertoo Johns Hopkinsin yliopiston seuranta.

   Koronatilanne Yhdysvalloissa on pahentunut entisestään. Maassa on todettu jo viikon ajan yli 100 000 uutta tartuntaa päivässä. Guardian kertoo myös, että tiistaina koronan vuoksi sairaalahoidossa olevien ihmisten määrä olisi ollut Yhdysvalloissa suurin sitten pandemian alun. Sairaalassa arvioidaan olevan yli 61 000 ihmistä.

   Esimerkiksi Kaliforniassa sairaalahoidossa olevien määrä on kasvanut 32 prosentilla viimeisen kahden viikon aikana.

   Maanantaina Yhdysvallat ylitti ensimmäisenä maana 10 miljoonan koronatartunnan rajapyykin. Tautiin liittyviä kuolemantapauksia on kirjattu jo lähes 240 000.

   Tässä kunnossa Yhdysvallat ei kykenisi hyökkäämään Eurooppaan.

  • Anonyymi

   Biden kellistää koronan kunhan vain itse suojautuu siltä, sillä korona ei ole vanhuksen paras kaveri.

  • Anonyymi

   Jäähalleja muutetaan korona­sairaaloiksi Moskovassa – lääkäri: Potilaat ovat sairaampia kuin kevään aallossa
   Koronapandemian toinen aalto etenee Venäjällä vauhdilla. Kun sairaalat alkavat olla ääriään myöten täynnä, jäähalleista on tehty uusia kenttäsairaaloita koronapotilaille.

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007611659.html

   Omituista koska Venäjällä piti olla homma hanskassa trollien mukaan. Hanskassa olikin pikkuine....

  • Anonyymi

   Vaikka Moskovan kenttäsairaaloissa on vielä vapaata tilaa, monet Venäjän syrjäisempien seutujen sairaalat ovat ääriään myöten täynnä. Tilanne on sama useilla ruumishuoneilla.

   Venäjä yrittää nyt viimeiseen asti välttää yhteiskunnan laajoja sulkutoimia. Hallinto pistää toiveensa koronarokotteen varaan. Vapaaehtoiset testaavat parhaillaan maan omaa Sputnik V -rokotetta. Moscow Times -lehden kyselyn mukaan suuri osa kansasta suhtautuu entistä epäilevämmin kotimaiseen koronarokotteeseen

   Omituista koska venäjän trollit kehuivat Suomessa kuinka hyvin asiat ovat .....
   Tulkaa tänne, meillä on leipää,,,,

  • Anonyymi

   Yhden päivän 432 kuolemantapauksen synkkä virstanpylväs työnsi Venäjän Covid-19-kuolonuhrien 31593: een. Tämä luku perustuu kansallisen koronavirustietokeskuksen kokoamaan aluetietoon.

   Venäjän virallinen tilastotoimisto Rosstat ilmoitti myöhään perjantaina, että 55 671 henkilöä, joilla oli Covid-19, kuoli huhtikuusta syyskuuhun, viimeisin käytettävissä oleva kuukausi, yksin. Tämä luku tekisi Venäjän Covid-19-kuolonuhrien viidenneksi korkeimman maailmassa.

   Me tarvita apu suomi.

  • Anonyymi

   Natomaiden kannattaisi ottaa oppia Kiinasta, joka tukahdutti koronan tyysten tykkänään.

  • Anonyymi

   Tekeekö korona kuolleista zombeja?

   "Tanskassa koronaviruksen mutaation takia lopetettujen minkkien raatoja on noussut esiin joukkohaudasta armeijan harjoitusalueella Jyllannin länsiosassa.

   Kuolleet minkit haudattiin metrin syvyyteen, kun ympäristöministeriön mukaan haudan olisi pitänyt olla 1,5 metrin syvyinen. Lisäksi makaaberiin ilmiöön on vaikuttanut alueen hiekkainen maaperä, joka ei ole tarpeeksi tiivistä."

   New Yorkissa on pieni saari, jossa on keväällä kuolleiden koronauhrien joukkohauta.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   225
   14750
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13438
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9049
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   41
   6467
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   235
   3785