Ilmiö nimeltä Trump

Anonyymi

Trump on mielenkiintoinen ilmiö. Monet USA:n kuuluisat julkkispastorit ovat olleet panemassa kättään Trumpin pään päälle.
Trumpin puolesta lienee rukoiltu enemmän kuin kenenkään muun valtiomiehen?
Asian tekee vielä mielenkiitoisemmaksi se, että ihmisen kehonhan sanotaan olevan Jumalan temppeli: "Ettekö tiedä, että olette Jumalan temppeli ja Jumalan Henki asuu teissä?" (1.Kor.3:16)

Mikä henki asuu tai asui maailman suurimmassa valtiomiehessä? Pohtimista...

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä,tätä olen minäkin järkyttyneenä seurannut!!!!!Suuria profetoivat,Paula White voimakkaampana.Mistä hengestä nämä sanomat tulevat?????

    • Anonyymi

      Jaak.1:27:Puhdas ja tahraton jumalanpalvelus on käydä katsomassa orpoja ja leskiä heidän ahdistuksessaan ja varjella itsensä niin,ettei maailma saastuta.Mitä tekevät nämä julkkispastorit,keräävät omaisuutta,oman egonsa palvontaa,nämä heidän massakokoukset eivät ole Jumalasta.Paula Whiten esiintyminen on irvokasta.

    • Anonyymi

      Paula White ainakin on ihan järkyttävää kuunneltavaa. Trumpin henkisenä neuvonantajana sekoittanut hänen ajatusmaailmansa.

    • Anonyymi

      Tässä on kyseessä kristittyjen suurin voima, raha, kuten jo aiemmin esitettiin... Huijausta siis kristillisten hyvyys. Ahneus on tuhonnut heidät. Manalaan joutuvat kaikki ahneet tekouskovaiset..

    • Anonyymi

      " Monet USA:n kuuluisat julkkispastorit ovat olleet panemassa kättään Trumpin pään päälle. "

      ... sillä onhan kirjoitettu, että viimeisinä aikoina maan täyttävät väärät profeetat ja antikristukset.

    • Anonyymi

      Trumpin perheessä on ainakin presbyteerejä, ortodoksijuutalaisia ja katolilaisia.
      Siitä tuli mieleeni yksi tunnettu kirjailija ja hänen perheensä, jossa oli monta perheenjäsentä. Ystäviäni kun olivat, he pyysivät minua vierailemaan ja ruokailemaan heidän kanssaan. Istuessamme ruokapöytään, huomasin, että pöydän ympärillä oli niin monta ihmistä kuin siihen mahtui. Tarmoa täynnä olevia vilkkaita olivat melkein jokainen. He kertoivat olevansa kukin eri puolueen kannattajia. Oli kokoomuslaisia, keskustalaisia, sosiaalidemokraatteja ja kommunisteja. En nyt varmasti muista mitä kaikkia olivat, mutta äärilaitoja oli ja keskeltäkin. Kukin oli kiihkeä puolueensa kannattaja. Väittely oli hupaisaa seurattavaa. Mutta kuinka ollakaan se oli kuin pienoisyhteiskunta. Perhettä on usein verrattukin yhteiskuntaan pienoiskoossa. Kaikki olivat suurin piirtein kaikesta eri mieltä. Mutta sivistyneenä perheenä jokainen kunnioitti myös toisen mielipidettä ja he olivat kaikki selvästi kiintyneitä ja pitivät toisistaan hyvin paljon.

    • Anonyymi

      Siksi Trump-parka varmasti onkin niin sekaisin, kun kaikenmaailman Paula Whitet ym. saavat, jostain lähteestä, (mistä?) kaikenmaailman viestejä.
      Ovat Trumpin henkisiä neuvonantajia. Sotkeehan sellainen show, mitä youtubesta olen katsellut, viisaankin ihmisen ajatusmaailman.

    • Anonyymi

      Se mitä Trumpin kukistuminen eräiden profetaalisten kirjoitusten mukaan merkitsee on käymässä toteen. Nimittäin viikon tai kahden ajan ovat demonit ja muut henkivallat (väärät kristukset, väärät profeetat) lisänneet tuntuvasti aktiviteettiään. On profetoitu, että tulee käymään vaikeaksi käytää jopa sellaisia nimiä, jotka ovat pyhimyksiä tai marttyyreitä olleet. Kaikki vetoaminen ja viittaaminen uskonnon kannalta tärkeisiin nimiin vaikeutuu ehkä jo Euroopan uuden tekijänoikeusdirektiivinkin johdosta, joka Suomessa astuu voimaan luultavasti ensi vuoden alkupuolella.
      Kuinka kukaan voi rukoilla pyhimystä tai marttyyriä, jos henkivallat ja demonit aktiivisesti luovat väärää kuvaa tuosta pyhimyksestä. Tai jos jonkun marttyyrin mainitseminen johtaisi välittömästi katkeruuteen tai vihapuheisiin. HETI KUN VAALIT OLIVAT OHITSE ALKOIVAT DEMONIT JA HENKIVALLAT VALTAVAN VYÖRYTYKSEN!

      • Anonyymi

        "Kuinka kukaan voi rukoilla pyhimystä tai marttyyriä, jos henkivallat ja demonit aktiivisesti luovat väärää kuvaa tuosta pyhimyksestä."

        Ketä pyhimystä tarkoitat?

        "HETI KUN VAALIT OLIVAT OHITSE ALKOIVAT DEMONIT JA HENKIVALLAT VALTAVAN VYÖRYTYKSEN!"

        Kenenkähän puolella nämä mainitsemasi Demonit ja henkivallat sitten vaalien jälkeen näyttivät olevan? Millä puolella itse olit? Mikä nyt on väärä ja mikä oikea puoli?


    • Anonyymi

      Biden ei tiedä edustamansa puolueen muutosta sillä se on jo kommunistinen.

      • Anonyymi

        ano 11:46 siis sinun mukaasi yli puolet äänestäneistä amerikkalaisista äänesti kommareita. Aika vaikea uskoa tuota juttua. Taidat nähdä komuja joka puolella. Sinun kannatta hakea ajoissa ammattiapua.


    • Anonyymi

      Kristityille ei anneta maallista valtaa. Ennen vanhaan heluntaiherätyksessä ei sallittu jäsenten poliittistatoimintaa jopa äänestämistä pidettiin pahana. Vallanhimoa esiintyy ajottain.
      Mielestäni sen verran voi harrastaa politiikkaa, että äänestää kahden pahan väliltä pienimmän pahan.

    • Anonyymi

      Trumpin ovat aivopesseet menestysteologit.
      Vaelluksella ei väliä.

    • Anonyymi

      Nykyään hkirkossa on vallalla polittinen agitaatio, etenkin kokoomusagitaatio. Niin Porissakin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe