Valkoinen feminismi ja abortti

Anonyymi

Fem-r ilmoittaa olevansa rodullistettujen feministien liike. Se on määritellyt muutamia käsitteitä:

"Intersektionaalinen feminismi – Feminismin muoto, joka ottaa huomioon erilaiset päällekkäiset syrjinnän muodot, kuten etnisyyden, vammaisuuden ja luokan. Feminismiä ei voida siis ajatella pelkkänä sukupuolikysymyksenä, vaan laajempana yhdenvertaisuusliikkenä, joka ajaa tasa-arvoa kaikille."

"Valkoinen feminismi – Tarkoittaa feministisiä teorioita, toimijoita ja henkilöitä jotka ajavat naisten oikeuksia huomioimatta muita syrjinnän muotoja kuin sukupuolen. Käytännössä tällöin ajetaan valkoisten, toimintakykyisten, cishetero naisten asemaa, eivätkä tällaiset toimijat tunnista omia etuoikeuksiaan suhteessa muihin vähemmistöihin."

Intersektoinaalinen feminismi osoittaa käytännössä valheellisen ja väärämielisen olemuksensa. Kaikkein sorretuin ja syrjityin ihmisryhmä ovat äitinsä kohdussa kasvavat lapset, joista rikkaassa Suomessa joka viides surmataan ”rasituksena”. Jos intersektionaalinen feminismi olisi vakavissaan, se vaatisi lasten mukavuusabortoinnin välitöntä lopettamista intersektionaalisen feministiajattelun pahimpana rikoksena. Samalla vaadittaisiin lopetettavaksi heikossa asemassa olevien nuorten äitien rakenteellinen aborttiin pakottaminen ja muilutus mukavuusabortteihin.

Fem-r nokkii kuitenkin kultajyvän mainitessaan ”valkoisen feminismin”. Etuoikeutettu, jopa snobistinen eliitti ajaa itselleen lisää kaikkia mahdollisia etuja jopa suojattomien lasten mukavuusabortointia myöten. Valkoiselle feministille lapsen abortointiin riittää se, ”ettei lapsi ole riittävän vaalea”. Meneepä valkoinen feminismi niin pitkälle, että se kieltää yleensä YK:n asettamat lapsen ihmisoikeudet ja pitää lapsen elämää vähäisempänä kuin mielipidettään ja kulloistakin oikkuaan. Käsittämätöntä jo on, että valkoinen feminismi pakottaa yhteiskunnan kustantamaan mukavuusabortti-huvit.

17

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lapsensa abortilla surmaavat feministit ovat alinta sontaa, mitä ihmiskunta voi tuottaa.

    • Anonyymi

      Huh kyllä tässä alkaa melkein hyperventiloimaan kun lukee näitä nykypäivän feminismianalyyseja. Olen mieltänyt itseni feministiksi jo nuoresta iästä lähtien ja vielä nyt vanhemmalla iällä väitän olevani feministi.

      On historiallinen fakta että feminismi on ideologiana syntynyt länsimaissa, ja sen on siis valkoisen länsimaisen ihmisen luomus. Siitä ei silti seuraa että olisi olemassa joku "valkoinen feminismi" tai että rotu liittyisi etäisestikään feminismin ideologian ydinajatukseen, siihen mitä feminismi oikeasti ajaa. Se todellakin ON yhden asian liike, naisasialiike, ja piste. Tässä alkaa voimaan fyysisesti pahoin kun naisasialiikkeen yhteydessä aletaan puhua rotuasioista.

      Naiseus ei ole koskaan ollut, ei ole nyt, eikä tule koskaan olemaan rotu. Feminismin tarkoitus ei ole myöskään lietsoa vihaa sukupuolten välille. Eihän kukaan oleta että vaikkapa sokeiden asioita yhteiskunnassa ajavat yhdistykset vihaisivat näkeviä?

      Fem r on läpirasistinen valkoisia demonisoiva liike, vihanlietsoja ja tarkoituksellisen vastakkainasettelun luoja. Se mainostaa olevansa rauhan asialla "että kaikilla olis hyvä olla" mutta samaan aikaan perustuu vihanlietsontaan. Mikään rauhan asialla oleva liike ei voi perustua uhrius- identiteettiin. Uhriksi julistautumiseen sisältyy syytös. Tätä ei moni ymmärrä. Kun joku julistautuu uhriksi, siitä seuraa automaattisesti että jonkun toisen täytyy olla uhriuttaja.

      Fem r omien sanojensa mukaan perustuu "rodullistettujen ehdoilla toimimiseen". Tähän itsessään sisältyy syytös jotakin mystistä "ei rodullistettua" ryhmää vastaan. Valkoihoiset ovat tätä nykyä yksi rodullistetuimmista etnisistä ryhmistä, jos tuohon roturölötykseen lähdetään.

      Fem r yrittää kaapata feminismin käsitteen itselleen mutta selkeästi ajaa aivan eri agendaa. Näin tuntuu käyvän tätä nykyä vähän kaikille ideologioille. Vähän joka asia etäännytetään alkuperäisestä ideasta. Feminismiä ei tarvitse sekoittaa mihinkään muuhun poliittiseen liikkeeseen tai ideologiaan. Sen ei tarvitse olla sen enempää vasemmistolainen kuin oikeistolainenkaan liike. Naiseus ei ole myöskään yhteiskuntaluokkaongelma. Naisia on kaikissa yhteiskuntaluokissa. Mikä ongelma se on jos kunkin yhteiskuntaluokan piirissä elävät naiset sitten ajavat naisten asioita siellä omassa itselleen tutussa toimintaympäristössä? Feminismi pitäisi nähdä ihan omana irrallisena yhden asian liikkeenään.

    • Anonyymi

      "Feminismiä ei voida siis ajatella pelkkänä sukupuolikysymyksenä,"

      Naisasialiikettä ei voida ajatella pelkkänä naisasialiikkeenä?

      Anteeksi mitä?

      Sama kuin väittäisi että Suomen sokeat ry:tä, Sokeain ystävät ry:tä ja Näkövammaisten liittoa ei voida ajatella vain sokeiden asiaa ajavina liikkeinä. Ei. Heidän tulee ajaa myös cp- vammaisten, diabeetikoiden ja tehotuotantoeläinten asiaa. Jos sokein yhdistykset eivät koe olevansa cp- vammaisten, diabeetikoiden tai tehotuotantoeläinten asialla he syrjivät cp- vammaisia diabeetikoita ja tehotuotantoeläimiä.

    • Anonyymi

      "Valkoinen feminismi – Tarkoittaa feministisiä teorioita, toimijoita ja henkilöitä jotka ajavat naisten oikeuksia huomioimatta muita syrjinnän muotoja kuin sukupuolen. Käytännössä tällöin ajetaan valkoisten, toimintakykyisten, cishetero naisten asemaa, eivätkä tällaiset toimijat tunnista omia etuoikeuksiaan suhteessa muihin vähemmistöihin."

      Jos feministi näkee naisasialiikkeen vain naisasialiikkeenä, miten valkoinen ihonväri liittyy tähän?

      Tuohon sisältyy hyvin mielikuvituksellinen ajatus että valkoisuudesta seuraa heterous, toimintakyky ja joku ihmeellinen "etuoikeus" johonkin.

      Mihin valkoiset heteronaiset ovat etuoikeutettuja versus ei- valkoiset?

      "Valkoinen pelastaja – Valkoiseksi mielletty henkilö joka omasta mielestään auttaa ei-valkoisia ihmisiä, mutta ei omaa tarvittavaa ymmärrystä, kokemusta tai esimerkiksi koulutusta kyseiseen tehtävään. Ilmiöön usein liittyy oman eettisyyden ja hyvyyden tunteen kohottaminen."

      Höpön löpön. Ilmiöön liittyy valkoisiin kohdistettu syyllistäminen.

      Valkoisia länsimaisia ihmisiä tuntuu todellakin riivaavan pakkomielle maailman pelastamiseen. Ja tämä perustuu perusteettoman syyllisyyden- ja vastuuntunnon kokemiseen asioista joista valkoinen maailma ei ole vastuussa. Onkin ristiriitaista miten esimerkiksi maahanmuuttajataustaiset ryhmät, kuten maahanmuuttajataustaiset feministit eivät itse halua ottaa vastuuta tai syyllisyyttä oman kulttuurinsa piirissä ilmenevistä tasa- arvo- ongelmista ja niiden korjaamisesta.

      Jos ruskea ihonväripakkomielteinen feministi kokee valkoisen pelastajan vastenmielisenä alistajana, miksi maahanmuuttajataustaiset feministit sitten jatkuvasti vaativat valkoista suomalaista (nimenomaan valkoista) yhteiskuntaa korjaamaan heidän oman kulttuurinsa piirissä ilmenevät tasa- arvo- ongelmat? Julkisuudessa esiintyvät mamutaustaiset feministithän syyttävät suomalaista yhteiskuntaa kaikkialla ja koko ajan siitä ettei suomalaiset tee mitään pelastaakseen esim. mamutytöt ympärileikkauksilta. Miksi he eivät itse pelasta heitä?

      Ja sitten kun yritetään pelastaa ruikutetaan valkoisista pelastajista.

    • Anonyymi

      "Valkoiselle feministille lapsen abortointiin riittää se, ”ettei lapsi ole riittävän vaalea”. "

      Kyllä nyt tulee kuule niin harhaista paskaa sieltä suunnalta että huh huh. Et sä usko tuota itsekään.

      Noin vakaviin syytöksiin pitää sitten olla pätevät selvästi osoitettavissa olevat todisteet. Annapa siis kiireesti esimerkkejä yhdestäkin "elitistisestä valkoisesta feminististä" joka ajaa sellaisten lasten abortointia jotka eivät ole "tarpeeksi vaaleita".

      Sunkin pitäisi opetella olemaan vähän varovaisempi tuollaisten hatusta vedettyjen vakavien syytösten viljelemisessä. Varsinkin kun puhutaan oikeasti vakavista asioista niistä ei pidä puhua huolimattomasti koska tällaiset asiat herättävät voimakkaita tunteita ihmisissä. Vai onko tarkoituskin luoda kaaosta sekasortoa ja lietsoa vihaa tieten tahtoen? Kysymys kuuluukin miksi?

      • Anonyymi

        Tuossa on leipäteksti ja linkki aborttipalstalla parhaillaan käytävään keskusteluun. Lapsi voidaan Suomessa surmata mukavuusabortissa ”rasituksena” ilmoitusasiana. Abortööri avaa abortin taustoja ja kertoo lapsen teilauksen syynä olevan lapsen isän ja sen, ettei lapsi ole riittävän vaalea.

        Voiko olla räikeämpää esimerkkiä valkoisesta feminismistä eli rasismista sekä lapseen kohdistuvasta ikärasismista, joka mahdollistaa esim. ”ei riittävän vaalean” lapsen surmaamisen ”rasituksena”…

        Rakastan lapsia mutta abortti käsillä :-(
        Anonyymi
        04.11.2020 15:38

        Olen joutunut kamalaan tilanteeseen olen kauhukseni raskaana. Kyse on parin viikon tapailusta erääseen toiseen kulttuuriin kuuluvan miehen kanssa. Siinä oli ihan seksistä ja läheisyyden kaipuusta kyse kun olen ollu noin vuoden yksin pidemmän 5 v suhteen jälkeen joka loppui vaan siihen että rakkaus loppui. Tää mies jota tapailin ehkä haluaisi jatkaa tapaamista, olen silti pitäny etäisyyttä nyt muutaman viikon. Minä en ole valmis suhteeseen. Enkä äidiksi ilman miestä jota en tunne. Varsinkaan toisen uskontoon kuuluvan miehen kanssa. Mutta mun on pakko tunnustaa koska saan kirjoittaa anonyyminä, että mua hävettäisi synnyttää lapsi jonka isä on ulkomaalainen ja sen värinen kuin on. En ole rasisti ja hyväksyn kyllä muiden lapset, mutta itsen ja suvun kohdalla asia on liika vaikeata sulattaa. Olisin halunnut kyllä lapsia pitkässä suhteessani mutta miesystäväni ei ollut yhtään lapsirakas. Häpeä vanhempieni tähden on liika suuri sillä vanhempani ovat vanhan kansan ihmisiä. Akateemisista suvuista ja teologeja ja lääkäreitä suvussa eivätkä hyväksyisi asiaa. Kyse ei ole siitä ettenkö pitäisi lapsista, ja haluankin joskus perheen, mut sen oikean miehen kanssa. Vanhemmillakin on oletus että valitsen miehen joka on samasta luokasta kuin minä ettei ole liika jyrkät eroavuudet. Mitä ajattelette? Onko kenties muita kohtalotovereita jotka olette tehneet abortin vain epäsopivan miehen takia. En tiedä millä syyllä abortin saa, mulla ei ole oikein mitään muuta syytä kuin lapsen isä, jota en halua elämääni ja häpeä kun lapsi ei tulis olemaan ihan vaalea. Voiko nämä syyt kertoa suoraan lääkärille? Lääkkeellinen keskeytys on tuttu kun ystäväni kertoi omastaan. Sitä en hermoile, kipua en pelkää koska olen käynyt ison leikkauksen läpi aika vasta, kokemusta on. Ja onhan synnytyksessäkin tietty kivut. Mulla on varattu aika ens viikolle terv keskukseen e-neuvolaan lääkärille joka laittaa lähetteitä sairaalaan. Perhelääkärikin kirjoittaisi lähetteen mutta en tohdi jos se lipsauttaa jotain vanhemmille. Olis kiva jos tulis keskustelua tai kertoisitte omista kokemuksistanne. Pelkkää haukkumista ei ole kiva lukea, niitä tulis joka tapauksessa jos synnyttäisin tämän lapsen ja loppuiän häpeä. Ja olen 25 v just valmistunut ammattiin.

        Anonyymi
        05.11.2020 07:48
        Anonyymi kirjoitti:
        En asu maalla, en tiedä kelle osoitit moraalisaarnas. Jokaisella on ihan ne omat laatuvaatimukset elämän ja miesten suhteen. Ei se lapsi oo se häpeä, vaan mies joka ei oo aviomiesainesta. Lapset on ihania. Haluan ainakin kolme.
        Siis ei se lapsi ole ongelma vaan se mies jonka geenejä en halua, enkä miestä tunkemaan elämääni mitenkään. Koska pelkään ongelmia. Nykyään mies voi vaatia isyyttä niin oli pakko tehdä jotain. Mies voi vaatia jotain tai alkaa loisia luonani tms ongelmaa. Jotkut on saaneet näistä ongelmia. Häpeä on se väri vain vanhemmilleni, kun ovat maahanmuuttokriittisiä ja ajattelen paljon vanhempieni tunteita. He on minulle rakkaimmat. En voisi heitä satuttaa ja saattaa naurunalaisiksi omissa yhteisöissään. Heille se on se häpeä kun ovat konservatiivejä, ei minulle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16640501/rakastan-lapsia-mutta-abortti-kasilla--(


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa on leipäteksti ja linkki aborttipalstalla parhaillaan käytävään keskusteluun. Lapsi voidaan Suomessa surmata mukavuusabortissa ”rasituksena” ilmoitusasiana. Abortööri avaa abortin taustoja ja kertoo lapsen teilauksen syynä olevan lapsen isän ja sen, ettei lapsi ole riittävän vaalea.

        Voiko olla räikeämpää esimerkkiä valkoisesta feminismistä eli rasismista sekä lapseen kohdistuvasta ikärasismista, joka mahdollistaa esim. ”ei riittävän vaalean” lapsen surmaamisen ”rasituksena”…

        Rakastan lapsia mutta abortti käsillä :-(
        Anonyymi
        04.11.2020 15:38

        Olen joutunut kamalaan tilanteeseen olen kauhukseni raskaana. Kyse on parin viikon tapailusta erääseen toiseen kulttuuriin kuuluvan miehen kanssa. Siinä oli ihan seksistä ja läheisyyden kaipuusta kyse kun olen ollu noin vuoden yksin pidemmän 5 v suhteen jälkeen joka loppui vaan siihen että rakkaus loppui. Tää mies jota tapailin ehkä haluaisi jatkaa tapaamista, olen silti pitäny etäisyyttä nyt muutaman viikon. Minä en ole valmis suhteeseen. Enkä äidiksi ilman miestä jota en tunne. Varsinkaan toisen uskontoon kuuluvan miehen kanssa. Mutta mun on pakko tunnustaa koska saan kirjoittaa anonyyminä, että mua hävettäisi synnyttää lapsi jonka isä on ulkomaalainen ja sen värinen kuin on. En ole rasisti ja hyväksyn kyllä muiden lapset, mutta itsen ja suvun kohdalla asia on liika vaikeata sulattaa. Olisin halunnut kyllä lapsia pitkässä suhteessani mutta miesystäväni ei ollut yhtään lapsirakas. Häpeä vanhempieni tähden on liika suuri sillä vanhempani ovat vanhan kansan ihmisiä. Akateemisista suvuista ja teologeja ja lääkäreitä suvussa eivätkä hyväksyisi asiaa. Kyse ei ole siitä ettenkö pitäisi lapsista, ja haluankin joskus perheen, mut sen oikean miehen kanssa. Vanhemmillakin on oletus että valitsen miehen joka on samasta luokasta kuin minä ettei ole liika jyrkät eroavuudet. Mitä ajattelette? Onko kenties muita kohtalotovereita jotka olette tehneet abortin vain epäsopivan miehen takia. En tiedä millä syyllä abortin saa, mulla ei ole oikein mitään muuta syytä kuin lapsen isä, jota en halua elämääni ja häpeä kun lapsi ei tulis olemaan ihan vaalea. Voiko nämä syyt kertoa suoraan lääkärille? Lääkkeellinen keskeytys on tuttu kun ystäväni kertoi omastaan. Sitä en hermoile, kipua en pelkää koska olen käynyt ison leikkauksen läpi aika vasta, kokemusta on. Ja onhan synnytyksessäkin tietty kivut. Mulla on varattu aika ens viikolle terv keskukseen e-neuvolaan lääkärille joka laittaa lähetteitä sairaalaan. Perhelääkärikin kirjoittaisi lähetteen mutta en tohdi jos se lipsauttaa jotain vanhemmille. Olis kiva jos tulis keskustelua tai kertoisitte omista kokemuksistanne. Pelkkää haukkumista ei ole kiva lukea, niitä tulis joka tapauksessa jos synnyttäisin tämän lapsen ja loppuiän häpeä. Ja olen 25 v just valmistunut ammattiin.

        Anonyymi
        05.11.2020 07:48
        Anonyymi kirjoitti:
        En asu maalla, en tiedä kelle osoitit moraalisaarnas. Jokaisella on ihan ne omat laatuvaatimukset elämän ja miesten suhteen. Ei se lapsi oo se häpeä, vaan mies joka ei oo aviomiesainesta. Lapset on ihania. Haluan ainakin kolme.
        Siis ei se lapsi ole ongelma vaan se mies jonka geenejä en halua, enkä miestä tunkemaan elämääni mitenkään. Koska pelkään ongelmia. Nykyään mies voi vaatia isyyttä niin oli pakko tehdä jotain. Mies voi vaatia jotain tai alkaa loisia luonani tms ongelmaa. Jotkut on saaneet näistä ongelmia. Häpeä on se väri vain vanhemmilleni, kun ovat maahanmuuttokriittisiä ja ajattelen paljon vanhempieni tunteita. He on minulle rakkaimmat. En voisi heitä satuttaa ja saattaa naurunalaisiksi omissa yhteisöissään. Heille se on se häpeä kun ovat konservatiivejä, ei minulle.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16640501/rakastan-lapsia-mutta-abortti-kasilla--(

        Niin niin juu joku ruskea rasistityttö tai- poika se siellä esiintyy anonyymisti netissä valkoisena rasistina. Joku Husu Hussein se siellä taas keksinyt tarinoita päästään ko ei osaa kasvaa aikuiseksi.

        Vedät yksittäisen anonyymin henkilön kirjoittaman nettikeskustelun tähän yhteyteen "todisteeksi" siitä että yleinen yhteiskunnallinen aborttikeskustelu pohjautuisi "ei tarpeeksi vaaleiden" lasten abortointiin.

        Tiedät itsekin ettei se pidä paikkaansa. Ketä sä yrität huijata? Opettele puhumaan totta ja lopeta valehtelu.

        Aborttikeskustelu on koko ajan pohjautunut kysymykseen naisen oikeudesta omaan kehoonsa versus isän sananvallasta asiaan, ja syntymättömän lapsen oikeuksiin. Lisäksi tärkeä kysymys on koko ajan ollut terveydenhuollon henkilöiden oikeus päättää haluavatko he osallistua abortin tekemiseen vai ei. Jokainen asiaa seurannut tietää tämän.

        Aloittajalla on myös hassu käsitys että vain feministit tekisivät abortteja. Entä jos ei- feministi tekee abortin? Onko se sitten hyväksyttävämpää?


    • Anonyymi

      Virallisesta tilastosta on luettavissa että Suomessa on surmattu 700 000 lasta lääketieteellisesti tarpeettomissa mukavuusaborteissa. Kyse ei ole provokaatiosta vaan tiedosta - vaikka se ei feministejä imartele.

      Aborttia ei tarvitse käytännössä perustella millään tavalla. Kaikki mahdolliset syyt ja mielipiteet riittävät lapsen surmaamiseen. Tämä on joukkomurha äärimmäistä rasismia lasta ja aborteissa kyykytettäviä äitejä kohtaan.

      Käsite "valkoinen feminismi" osuu kohdalleen j a selittää merkittävän osan mukavuusaborteista. Ne ovat etuoikeutetun vähemmistön legalisoitua väkivaltaa heikompia eli lapsia vastaan. Valkoisen feminismin äärimmäisyys näkyy siinä, ettei lapsen henki ja elämä tai hänen ihmisoikeutensa ole mitättömimmänkään oikun, mielipiteen tai intressin arvoisia kun lapsia massamitiassa teilataan - nykyisin Suomessa 9500 lapsen vuosivauhtia.

      On täysin merkityksentöntä millä verukkeella lapsi surmataan, Liian vähäinen vaaleus on yhtä kelvoton peruste lapsen tappamiseen kuin keskittyminen koiraharrastuksiin tai yksinkertainen lapsen vihaaminen tms.

      • Anonyymi

        Niinpä!

        Ei ihme, että suomalaisten lisääntyminen on loppunut. Kyse on itse tehdystä kansanmurhasta!

        Jenkeissä taas abortin puolustajia syytetään rasismista, koska se koskee eniten mustaa väestönosaa?


      • Anonyymi

        Väität että 700 000 lasta on Suomessa surmattu "mukavuusaborteissa" sikiön "ei tarpeeksi vaalean" ihonvärin vuoksi.

        Aika kova väite.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väität että 700 000 lasta on Suomessa surmattu "mukavuusaborteissa" sikiön "ei tarpeeksi vaalean" ihonvärin vuoksi.

        Aika kova väite.

        Suomessa on todellakin surmattu 0,7 miljoonaa lasta lääketieteellisesti tarpeettomissa mukavuusaborteissa. Heidät on surmattu nk. "sosiaalisin syin" eli vailla mintään todellista syytä, pelkän mielipiteen, intressin kuten lapsivihan perusteella.

        Todelliseksi syyksi lapsen teilauukseen riittää mikä hyvänsä mielipide, olkoon se riittämätön vaaleus, parisuhdesotku, taloudellinen eduntavoittelu, ympäristön asenteet jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väität että 700 000 lasta on Suomessa surmattu "mukavuusaborteissa" sikiön "ei tarpeeksi vaalean" ihonvärin vuoksi.

        Aika kova väite.

        Tosiaan!?

        Nimittäin femakot ja monet muutkin naiset suorastaan metsästävät pikimustia miehiä lastensa isäksi.

        Koska he halveksivat suomalaisuuttaan eivätkä halua meitä lisää. Tekosyynä heillä on se, kuinka ihmeen kaunis on sekarotuinen lapsi...


      • Anonyymi

        odotan sitä hetkeä kun itse alat synnyttämään ja kärsit kaikki raskauden mahdolliset kauhut ja pahimmassa tapauksessa vaarannat oman henkesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        odotan sitä hetkeä kun itse alat synnyttämään ja kärsit kaikki raskauden mahdolliset kauhut ja pahimmassa tapauksessa vaarannat oman henkesi.

        Voisin ajatella synnyttäväni, mutta en voisi tappaa viatonta ja suojatonta lasta.


    • Anonyymi

      Feminismi on möhnää!

    • Anonyymi

      Se on hyvä kun feministit riitaantuu keskenään! Häiritsevät meitä muita vähemmän.

      • Anonyymi

        Feminismiä on monta toisistaan poikkeavaa ja toisilleen vihamielistä aaltoa. 3. aallon femakot vihaavat miesten ohella myös normaaleja eli oikeita naisia.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe