Aihe

Vapaamuurarit ja kristinusko

Anonyymi

Onko nyt menneillään kristinuskon ja vapaamuurareitten välinen liittosuhde?
Vapaamuurareilla on jopa oma Raamattu jota käytetään heidän kokouksissaan ja uhrimenoissaan.
Kysessä on uuden Maailman Uskonnon askelmerkeistä jota kohti mennään rytinällä joka kelpaa myös karismaatikoille.

Adventtikirkon perustajien valokuvassa näkyy että useat olivat vapaamuurareita.
Miten helluntailaisuuden perustajat?

12

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä,helluntailaisissa vaikuttaa sama henki.Minulla on lähellä henkilö,jonka isä oli vapaamuurari,hänessä itsessä vaikuttaa sama henki,on teatteri uskossa,mutta on täynnä oveluutta,on tehnyt mitä vain,tuhotakseen minut.

   • Anonyymi

    Vielä haluan lisätä,kun olin eräässä kokouksessa,viereeni istui vieras rouva,joka ei tiennyt taisteluistani,varoitti minua vapaamuurareista!!!!!!Hän oli Jumalan käytössä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vielä haluan lisätä,kun olin eräässä kokouksessa,viereeni istui vieras rouva,joka ei tiennyt taisteluistani,varoitti minua vapaamuurareista!!!!!!Hän oli Jumalan käytössä.

    en yhtään epäile, etteikö helluntailaisuudessa myöskin olisi ?
    koko lahkon "perustuksetkin, vähän ??


  • Anonyymi

   Vapaamuurareilla ei ole mitään omaa erikseen kirjoitettua raamattua.

   Vapaamuurarit käyttävät ihan tavallista raamattua. Jos vapaamurari on muslimi käyttää hän koraania ja jos juutalainen niin tooraa. Hinduilla on Bhagvad ghita.

   Pyhän lain kirjalla on symboolinen merkitys vapaamuurariudessa. Vapaamuurarius ei ole uskonto vaan sallii eri uskontojen miesten olevan veljiä keskenään.

   • Anonyymi

    Useissa maissa on myös naisvapaamuurarien ja yhteisvapaamuurareiden toimintaryhmiä.


  • Anonyymi

   😀😂😂😂 Vai "kristinusko ja vapaamuurarit"? Hellarit jaksaa yrittää, uskovat valheen voimaan!

   Vapaamuurarit eivät ole kristittyjä, kuten eivät helluntailaisetkaan, johan heidän oma, avoin, kristinuskon vastainen aktivisminsakin jo tämän todistaa!

   Mutta helluntailaisilla ja vapaamuurareilla, Ku klux klanilla, sen sijaan on suora yhteys, sillä tämäkin "vapaasuunta", on "vapaa"-muurareiden ja Ku klux klanin perustama, on heidän oma uskontonsa (vapaamuurareista juontaa tuo nimitys "vapaa-suunta")!

   Helluntailaisuus on Vapaamuurari-Ku klux klanin oma uskonto! Kristinuskon kuten Katolisen kirkon, mustien ja todellisuudessa myös juutalaistenkin vihaajia. Nk, Israel- ystävyyshän on heillä myöskin bluffi, todellisuudessahan he pyrkivät omimaan itselleen Israelin valtion, ajamaan "väärät juutalaiset" sieltä ulos! Lukekaa heidän omia kirjoituksiaan täällä! Ja katsokaa vaikka youtube-videoita, esim. hakusanoilla "Ku klux klan"! Helluntailaisia, valkoiset huput päissään!
   ~
   ~

   • Anonyymi

    Vapaamuurariudella ei ole dogmeja eikä se ole uskonto, vaikka istunnoissa onkin esillä Raamattu tai muu pyhä kirja. Pyhä kirja edustaa uskonnollisia ja eettisiä arvoja, joihin vapaamuurarit ovat sitoutuneet. Vapaamuurarius ohjaa jäseniään ajattelemaan elämän perimmäisiä kysymyksiä sekä elämään totuudellisuuden, avuliaisuuden ja lähimmäisenrakkauden hengessä. Järjestön mallina olivat keskiajan kirkonrakentajien killat. Siitä järjestön tunnuskin tulee. Euroopassa ja Pohjoismaissa sen perusta oli alunperin kristillinen. Nykyään riittää usko korkeampaan olentoon, jonka jokainen voi määritellä omalla tavallaan.


   • Anonyymi

    "Helluntailaisuus on Vapaamuurari-Ku klux klanin oma uskonto!"

    Helluntailaisuus syntyi yli 40 vuotta myöhemmin kuin KKK. Kaikki USA:n kristilliset kirkkokunnat ovat tuominneet KKK:n. KKK oli järjestymätön poliittinen liike, johon kuului epävirallisesti monenlaista väkeä, joilla ei ollut yhtenäistä ideologiaa. Aluksi se keskittyi pohjoisvaltioiden vastustamiseen, myöhemmin rasistisiin hyökkäyksiin, jotka kohdistuivat myös kirkkoihin.


  • Anonyymi

   Kun vapaamuurari kuolee, ja arkku on jo kirkossa , tulevat muurariveljet avaamaan arkun ennen hautajaisvieraita. Heillä on oma rituaali ja vainajalle annetaan jotain esineitä jota en nyt muista. Näin tehtiin sukulaiseni isälle vuosi sitten. En tiedä onko tästä internettietoa. Kuitenkin tuntuu oudolta.

  • Anonyymi

   Kirkon ovet aukeaa vain henkilökunnalle. Eli papit samassa juonessa mukana.

  • Anonyymi

   Oli siellä jo joku omainen.Omaiset olivat antaneet luvan vapaamuurarirituaalille.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   252
   19538
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   376
   7242
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   2386