Mites ne tunnelilapset voi?

Anonyymi

Hei, haluaisin yleisesti kysyä, että miksei kukaan tee mitään niille tunnelilapsille, joista minua paremmat ja tietoisemmat Q-ihmiset puhuu.
Nyt vaan paasataan vaalivilpistä. Ikään kuin nämä tunnelilapset olisivat kokonaan unohtuneet.

Tyhmiä kysymyksiä, mutta kertokaa minulle totuus;

1. miksei ole näkynyt tarinoita, joissa onnelliset vanhemmat ovat saaneet lapsensa takaisin, tai missä on kertomukset siitä, että lapset ovat päätyneet onnellisesti hyviin adoptioperheisiin?
2. DJT olisi voittanut vaalit tällä asialla ja olisi nyt maailman arvostetuin henkilö. Miksi hän ei puhu tunnelilasten puolesta?
3. Miksi tässä asiassa pitäisi olla mitään muuta näkökulmaa kuin "pelastakaa tunnelilapset"? Mikä voi olla tärkeämpää? Miksi DJT ei puhu siitä asiasta yhtään mitään?

30

4226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei tietenkään ole.
        Sitä olen vaan ihmetellyt noissa q-kuvioissa, että nyt jauhetaan jostain vaalivilpistä ja jonkun saksalaisen firman yhteyksistä siihen. Lillukanvarsia, verrattuna niihin tunnelilapsiin.

        Ei olisi tarvinnut muuta kuin pelastaa ne lapset, todistaa se, ja Trumpista olisi tullut maailman ihailluin henkilö ja hän olisi saanut tyyliin 99 prosenttia äänistä.


    • Anonyymi

      kuuihmisten perusvastaus: Tämä on 5d-shakkia, jota lampaat ei ymmärrä. Hyvä tästä tulee! Ihan kohta, odotellaan vaan vielä vähän ja sitten vielä vähän jne.

      • Anonyymi

        Unohdit että laitetaan sitten kuntoon ”pohjamutia” myöten.


    • Anonyymi

      Trumpin hallinto ja aktivistit jättää lapset tunneliin ja keskittyy tärkeämpään, kuten väitteisiin että rehelliset vaalit joissa kansa kehtasi äänestää heitä vastaan on petosta.

      Se että ne tunnelijutut loppui kuin seinään on yksi osoitus sekä siitä että jutut oli alunperin huuhaata, että myös tää vaalijuttu on huuhaata.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Kyselin tossa aloituksessa vaan sitä, että mihin ne lapset on unohtuneet. Nämä kaikki hommat on hörhoille vaan jotain peliä ja leikkiä. Ainakin jos itse kuulisin vakuuttavasti, että maailmanlaajuisissa tunneleissa elää tuhansia lapsia kidutettavana, niin oikeasti tekisin sille jotain muuta kuin kirjoittaisin netissä erästä yksittäisen valtion presidenttiä ylistäviä kirjoituksia.
        Oikeasti MV? Toisille tunnelilapset oli kuukausi sitten ihan tosiasia, ja nyt heitä ei näytä kiinnostavan se enää yhtään.


    • Anonyymi

      sama on niiden "nanosiruja sisältävien rokotteiden" kanssa. Heti kun Trump alkoi uhota kuinka hänen ansiotaan on se, että montakin rokotetta on kehitetty melkein valmiiksi, niin siihen loppui rokotekriittisyys.

      Ensin korona oli muka hoax, nyt ollaan innoissaan Trump-rokotteista, vaikka alun perin mitään tautia ei ollutkaan. on toi sellaista 5D-shakkia, jota ei pysty tavallinen ihminen käsittämään

      • Anonyymi

        Ihan helppoa tuota on käsittää. Jutun juju on, että madellaan Trumpin edessä ja ja keksitään ylistystarinoita. Jos Trump ei ollut jostain tarinasta samaa mieltä, niin sitten madellaan jollakin toisella tavalla.


    • Anonyymi

      " DJT olisi voittanut vaalit tällä asialla ja olisi nyt maailman arvostetuin henkilö. Miksi hän ei puhu tunnelilasten puolesta?"

      Yleensä tällaisten juttujen suhteen on se, että aika monet niistä salaliittoja levittelevistä henkilöistä ovat aika hörhöjä ja ehkä muutenkin vähän yhteiskunnan marginaalissa. Heillä ei ole uskottavuutta

      Nyt olisi kuitenkin tilaisuus, että ehkä maailman vaikutusvaltaisin ja tunnetuin henkilö voisi puhua tunnelilapsista ja niiden pelastusoperaatiosta.
      Jos hän pitäisi yhden puheen tästä aiheesta ja esittäisi todisteet, niin se muuttaisi kaikki asiat. Diipparit olisi saman tien pihalla, ja kaikki kääntyisivät pahaa cabal-eliittiä vastaan. Ei tarttisi salassa tehdä operaatioita ja tiputella jotain epämääräisiä vinkkejä asioista nettipalstoille salanimen takaa.

      • Anonyymi

        Niin, onko Donald kertaakaan maininnut että tunnelilapsia ja niihin liittyviä operaatioita on edes olemassa?

        Vai onko lapset ylipäätään hänelle yhdentekeviä samalla tapaa kuin ne tämän päivän Amerikan keskitysleireillä olevat lapset jotka erotettini vanhemmistaan, ja joiden kohtalosta ei ole kenelläkään tarkkaa tietoa.

        Donaldia kiinnostaa vain hän itse; vitut muista.

        Eli kuka tässä onkaan se paha?


    • Anonyymi

      Kohta kuukausi mennyt avauksesta ja kaikki puhuu vain jostain vaalivilpistä parissa osavaltiossa.
      tunnelilapset kärvistelee edelleen jossain maan alla. Ketään ei enää kiinnosta. Onko tämä tunnelisota nyt vähän stand by -vaiheessa? kiva niille lapsille, jotka kärsii siellä koko ajan.

      Onneksi kohta tulee ne Trumpin kehuskelemat koronarokotteet. Eipä ole enää nanohiukkasista mitään huolta rokotekriitikoilla, kyseessähän on maailman parhaan ihmisen greatest ever rokote.

      • Anonyymi

        Biden voitti, joten tunnelilasten kohtalo on sinetöity.


    • Anonyymi

      Missä on edelleen uutiset tunnelilapsista?

      Tänäänkin uutisoitiin jostain parista sadasta lapsesta ties missä pimeimmässä Afrikassa jotka saatiin turvaan.

      Mutta siitä että valoisassa länsimaassa pelastetaan väitteiden mukaan tuhansia ja taas tuhansia lapsia ei koskaan kerrota missään.

      Taitaa kaasuvalotus vaaleista olla tärkeämpää kuin ne lapset?

      • Anonyymi

        Keväällä korona-aikoina tää oli tosi pinnalla. Sitten tuli mukaan juttuja maailmanlaajuisista tunneliverkostoista ja kaiken maailman alien-roduista.
        Hullumpaa ja hullumpaa juttua pakko kehitellä syyksi sille, miksi mitään ei tapahdu ja aina vaan odotellaan. Hyvä tästä tulee, varmasti joo.

        eikös toi q periaatteessa alkanut siitä ennen viime vaaleja, että Killary on joku hirviörikollinen ja pidätetään ihan kohta. Lock her up. Suo kuivatetaan jne, mutta aika hyvin toi q on onnistunut kannattajia vedättämään yhä syvemmälle suohon ja ihan henkisestikin varmaan aika pahaan paikkaan, kun joka puolella on vaan pedosatanisteja ja alieneita. Tietty voi selittää omat ongelmat sillä, että kabaalin vika


    • Anonyymi

      Nostan edelleen tätä aloitusta ylös, ainakin kuukauden välein: miksi ketään ei kiinnosta tunnelilapset?

      Nyt on mennyt jo puolitoista kuukautta ainakin aloituksesta. Ketään ei kiinnosta tunnelilapset, vaikka he kärsivät siellä koko ajan. Vain Trumpin vaalivilppiepäilyt ovat pinnalla, jotain vaaliteknisiä asioita ja oikeusjuttuja varapresidenttiä kohtaan. Lapset eivät kiinnosta ketään. Kuulemma Epstein on nyt elossa ja kertoo kohta kaikki. En tiedä oliko hän suuri elostelija ja ehkä vähän ihmiskauppias, mutta tällaisen törkyäijän paljastusten varaan lasketaan paljon. Onko häneen luottamista?
      Harmittaa vaan itseäni, että DJT:n selvän vaalitappion sijaan pitäisi keskittyä tunnelilapsiin. Onko heitä olemassa, en tiedä, mutta näin nämä asiat koetaan.

      • Anonyymi

        Tunnelilapsia ei koskaan ollut olemassa.

        Mutta se yksi iso lapsi on vieläkin pahasti umpitunnelissa vaalitappionsa jälkeen.


    • Anonyymi

      Nostan ketjun ylös. Missä tunnelilapset?
      Trump lähti YMCA:n ja My Wayn tahdissa golfaamaan Floridaan.
      Ei ollut puhetta tunnelilapsista, ei yhtään sanaa. Voisiko joku kuuano selittää, että mistä on kyse ja mikä suunnitelma on meneillään lasten pelastamiseksi. Vai onko hiljainen moodi nyt päällä, koska ihan juuri jotain tapahtuu ja operaatiot ovat käynnissä?

      • Anonyymi

        Trump meni Floridaan päästäkseen lähelle tunnelilapsia; kyllä ne hänellä aina on mielessä.

        Siellähän se Epsteinin tukikohtakin on.


    • Anonyymi

      No, mites tää homma etenee? Nostetaan ketjua ylös. Siellä ne lapset on taas muka kärsineet kuukausikaupalla, eikä kukaan tee mitään.

      Paremmat, minua paljon tietoisemmat ja henkisemmät ihmiset varmasti tietää, mitä tapahtuu. Kertokaa, mikä on tilanne. Vai kiinnostaako enää ketään? Ei tunnu kiinnostavan. Mikäs nykyään on qanon-piireissä pinnalla? Jotain uutta taas, vai oletteko jo luovuttaneet ja päässeet todellisuuteen käsiksi? Onko 5d-shakki vielä menossa vai onko se jopa 6d-shakkia nykyään?

      • Anonyymi

        Miksei Trump koskaan maininnut tunnelilapsia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksei Trump koskaan maininnut tunnelilapsia?

        jaa ei vai varmaan oot lukenu vaan iltistä ei siellä ole mitää


      • Anonyymi

        ei ne varmaan täällä informoi


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei taida Tampesteriin mahtua 800000 lasta vuosittain?


    • Anonyymi

      Vapan veljeksistä toinen jossain ysin uutisissa oli sitä mieltä, että taitavat olla kuolleet niissä taisteluissa, joita tunneleissa on käyty ja tunnelien räjäyttämisissä.

    • Anonyymi

      Missähän ne maamassat näiden satoja kilometrejä pitkien tunneleiden kaivuusta on laitettu? Tietääkö Jarmo Ekman?

      • Anonyymi

        Rakentaisiko Kiina niillä niitä kuuluisia tekosaariaan?

        Myös Dubaissa taisi olla vastaavaa projektia menossa.


    • Anonyymi

      Hipit rokkaa asematunnelissa.

    • Anonyymi

      Hui. Ja kaiken lisäksi liskoihmisiä ja lapsia tunnelit täynnä. Eivätkö valkohatut voi tehdä mitään?

    • Anonyymi

      Kumpi on enemmän tunnelissa?

      Ne lapset vai ne jotka niistä puhuu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe