Aihe

Heti kokoontumiset seis

Anonyymi

34

76

  Vastaukset

  • Suomen tlanne on Euroopan paras, mutta kiihtyy nyt jälkijättöisesti kuten keväällä. Kukaan meistä ei halua uutta kevättä, mutta kuitenkaan sovitut toimenpiteet eivät riitä alkuunkaan estämään tautiräjähdystä.

   • "Tuuli Lappalaisen mukaan epidemiatilanne ei kestä nykyistä parveilua.

    – Koronan esiintyvyys on nyt Helsingissä suunnilleen sama kuin New Yorkissa ja kasvaa nopeammin, Yhdysvaltain Columbian yliopiston apulaisprofessori, geenitutkija Tuuli Lappalainen toteaa Twitterissä.

    Helsingin koronaluvut ovat viime aikoina olleet jyrkässä kasvussa. Lauantaina Suomessa todettiin yhteensä 469 uutta koronatartuntaa, joista peräti 341 todettiin Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. New Yorkissa uusia tartuntoja todettiin lauantaina noin 6 000.

    Lappalaisen mukaan ihmisten suhtautuminen koronaan on kaupungeissa kuitenkin täysin erilainen. New Yorkissa esimerkiksi koulujen ovet laitettiin tutkijan mukaan torstaina kiinni, kun koronatesteissä positiivisia oli yli 3 prosenttia testatuista. Helsingissä luku oli Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtosen mukaan perjantain osalta Uudellamaalla peräti 4,6 prosenttia."

    Juottolat kiinni! Elinkeinoelämän ja kepun painostuksesta niitä ei ole uskallettu laittaa vaikka tiedetään että ainakin noin 1/3 tartunnoista tulee niistä. Norjalaisen eilen iltapäivälehdissä kerrotun tutkimisten mukaan tarjoilija ja baarimikko ovat tällä hetkellä ylivoimaisesti koronatartuntavaarallisimmat ammatit. Kun katsoo miten humalaiset ovat ilman maskeja kasassa ravintoloissa ja tupakkapaikoilla niiden ulkopuolella, ei voi kuin ihmetellä miksi tämän annetaan tapahtua. Pyhä bisnes joka menee terveysturvallisuuden edelle. Korostetaan perheiden sisäisiä tartuntoja mutta juottoloista jne. ne tulevat perheisiin.


  • Jo ennen Joulua Koronatilanne on aivan mahdoton. Se tarkoitta sitä, että jokainen suomalainen tulee tietämään sarirastuneen ja silloin vasta turvatoimet aktivoituvat ja epidemia saadaan jälleen vähän hidastettua, kunnes saadaan kolmas aalto maalliskuussa. Aina unohdetaan mitä pitää tehdä ja sitten herätään, kunnes jälleen unohdetaan.

   • Hengitystieinfektiokausi on vasta käynnistynyt, vai montako influenssapotilasta tai kuolemaa on raportoitu? Covid-19 on vastaava hengitystieinfektio joka influenssan tapaan iskee viileään vuodenaikaan, joka on vasta alkanut. 10x influenssaa vakavampana se ei katoa edes kesäkaudeksi ja alkusyksyksi kokonaan, mutta ei silloin ole yleensä niin vakava kuin talvikautena. Nyt bilepaikkaravintolat kiinni ettei tule ruumiita.


   • Minä en ainaskaan ketään koronaan sairastunutta,eikä kukaan viidestäkymmenestä tuttavastani T:hiihtäjä 47 härmästä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä en ainaskaan ketään koronaan sairastunutta,eikä kukaan viidestäkymmenestä tuttavastani T:hiihtäjä 47 härmästä

    Normaali suomalainen tuntee 1000 muuta. Sinä ole poikkeus.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä en ainaskaan ketään koronaan sairastunutta,eikä kukaan viidestäkymmenestä tuttavastani T:hiihtäjä 47 härmästä

    Videolla kerroit olevasi itse??


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minä en ainaskaan ketään koronaan sairastunutta,eikä kukaan viidestäkymmenestä tuttavastani T:hiihtäjä 47 härmästä

    Suuri typeryys viipyy vieläkin Suomessa.


  • Kolmas aalto seuraavana tulossa joka tuhoisin, nyt ei kannata luovuttaa vaan pitää niitä maskeja. Ymmärrystä ei heru yhtään suojaamattomille, rokote ei yllä edes 50%:iin toki nuppi sekoaa, kun työt loppuu muttei ole maskillisten vika vaan kyvyttömän hallituksen.

   FDA on vaatinut, että hyväksyttävä koronarokote antaa vähintään 50 prosentin suojan. Eli tuo koskee ensimmäistä ja toista aaltoa. Kolmas aalto on jo muuntunut eikä nyt tehty rokote anna tarvittavaa suojaa.

   • Kolmas aalto tulee ensi syksynä. Covid-19 on kausi-infektio influenssan tapaan ja sen kausi on talvikausi eli loka-marraskuusta - huhtikuulle. Toukokuussa siirrytään kesäkauteen ja nämä kausitaudit helpottavat, mutta syksyn tulleen säiden viilentyessä alkavat taas. Onneksi alkusyksy on ollut poikeuksellisen lämmin, joten aallon nousu on siirtynyt myöhemmäksi.


   • Sanovat, että jääkiekkoon kuuluvat tappelut. Totta, kuka nyt sellaista ilman tappelukohtausta katsomaan menisikään, kun katsojatkin ovat samanmielisiä.


   • Video näyttää selvästi mitä on jääkiekko, ketkä sitä pelaavat ja ketkä sitä katsovat.  • Minkälaiset tuomiot tulevat pahoinpitelyistä kullekin osalistujat. Mielinkiinnoista odotta oikeuden päätöstä.

   • Ei jääkiekkoon liittyvät tappelut mene oikeuteen, ei tässäkään tapauksessa vaikka ulkopulinenkin meni pahoinpielemään pelaajaa, joka oli pahoinpidellyt toista. Seillä "setämiehet" sopivat asiat kuten Paavi pappien insestitapaukset ja Lestadioalassetämiehet samoin.
    Muualla tuollainen on poliisiasia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei jääkiekkoon liittyvät tappelut mene oikeuteen, ei tässäkään tapauksessa vaikka ulkopulinenkin meni pahoinpielemään pelaajaa, joka oli pahoinpidellyt toista. Seillä "setämiehet" sopivat asiat kuten Paavi pappien insestitapaukset ja Lestadioalassetämiehet samoin.
    Muualla tuollainen on poliisiasia.

    Ainakin poliisi tuli paikalle, Iltalehti:

    Virkavalta tuli myös paikalle. Poliisit tulivat ottamaan raportin pelin jälkeen ja halusivat tietää, mitä tapahtui. Ottavat omaan käsittelyyn, jonkun jutun tekevät siitä. Vaikea kirjoittaa raporttia kun ei ole vastaavaa tapahtunut urallamme, mutta nyt nähtiin liikaa kaikkea muuta kun mitä jääkiekko otteluun kuuluu. Erittäin surullinen fiilis on päivän tapahtumista. Annetaan tuloksen puhua puolestaan ja jätetään asiat poliisin ja jääkiekkoliiton käsittelyyn, seura kirjoitti.

    Poliisi sellaisen pitää tutkia, eikä Jääkiekkoliitto!!!


   • Selvä osoite on ainakin elinkeinoministeri Mika Lintilä. Iltasanomat kirjoitti syyskussa näin:
    Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) kertoo syyt, jotka käänsivät Marinin (sd) hallituksen kelkan, kun tiukkoja matkustusrajoituksia aiemmin ylläpitänyt Suomi päätti höllentää rajoituksia vastoin terveysviranomaisten näkemyksiä. Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) on yrittänyt jo pitkään saada Marinin (sd) hallituksen ministereitä taipumaan matkustusrajoitusten höllennyksiin.
    Lintilän opeilla sairastumme ja menetäme lopputuloksena matkailuelinkeinon Suomesta.


  • Lähettämällä päätöksistä vastaavat poliitikot päiväksi teho- osastolle avustamaan koronapotilaitten hoidossa saisimme satavarmasti epidemian maassamme tukahdutettua.

  • Kyllä pitäisi kyetä jokaisen ihan itsekin välttää tartuntoja, mutta ilmeisesti keskuudessamme on sen verran idiootteja, että ei vaan onnistu ja käy. Saatanan kusipäät.

   • Se tulee, jos on tullakseen kysyttiin maskittomilta mamuilta Itiksessä.


  • Tiukat rajoitukset tulee kyllä Uudellemaalle, kuten Kiuru jo vihjasi. Ens viikon jälkeen on kaikki seis js rajpitukset leviävät vähitellen muualle Suomeen.
   Olen melko vakuuttunut, että Covid-19 ei leviä pelkästään kontaktien yhteydessä, vaan myös ilmassa, jossa viruksen kantaja on oleskellut.

  • Joulun- ja Uudenvuoden ajan matkat kotipuoleen on nyt sitten heti unohdettava. On välittömästi paras selvittää tämä itselleen joka ikinisen suomalaisen. Siinä vaiheessa tätä menoa ovat tehohoitopaikat jo varatut ja ruumiskontit alkavat täyttyä. Näin se on jo muissa maissa juuri nyt.

  • Erikoinen tartunta, tuossa aiemmin tehohoidossa jo olevat ja todettu, ettei auta enää hoidot niin viimeiseen hengenvetoon asti väittivät, ettei heillä mitään koronaa ole. Eihän maskeista välttämättä apua ole muttei miettimiset oliko vai ei, auta enää teholla.

  • Ei koske ulkonatapahtuvia kokoontumisia.

  • Jos nyt ei onnistuta kolmessa viikossa, edessä ovat entistä kovemmat rajoitukset vaikkapa kolmeksi kuukaudeksi. Ja silloin konkursseja todella tulee paljon. Tämän tulee LIntilänkin ymmärtää.

   WHO:n koronaan keskittynyt erikoisedustaja David Nabarro varoitti viikonloppuna Eurooppaa. Hänen mukaansa nyt mannerta koetteleva korona-aalto on seurausta kevään jälkeisistä erehdyksistä. Ensimmäisen aallon jälkeen saatiin hengähtää hetki. Sinä aikana olisi pitänyt luoda järjestelmät, joilla toinen aalto pysäytetään. Sen sijaan Eurooppa lähti lepäämään Välimeren rannoille. Sieltä koronavirus tarttui jälleen. Pohjoisessa se morjesti tovereitaan, jotka olivat jääneet jo keväältä kiertämään väestössä. Yhdessä ne lähtivät laukalle.

   Nyt Euroopan sairaalat ovat taas täynnä, krematoriokapasiteetit ovat loppunnet, vaikka hehkuvat punaisena ja hautuumailla tehdään tilaa uusille leposijoille. Väkiluvultaan Suomea vain kaksi kertaa isommassa Ruotsissa kuoli tuhansia ihmisiä jo keväällä muutamassa kuukaudessa. Taudin torjuntaa ohjaavat viranomaiset olivat liian hyväuskoisia ja valmiisiin teorioihinsa luottavaisia. Nyt Ruotsi on jälleen hädässä. Suomikin voi pian olla, jos se ei seuraa Euroopan opetusta.

   Se kuuluu näin: ei pidä tehdä niin kuin Euroopassa tehtiin.

  • Oikeastaan on sama millaisia rajoituksia tai käytäntöjä tehdään kunhan ne tehdään niin että kaikki on mukana. Jos on tarkoitus että julkisissa tiloissa käytetään maskia niin silloin KAIKKI käyttää vaikka sitten pakolla sakon uhalla ja jos pitää olla metri etäisyyttä niin sitten KAIKKI pitää metrin etäisyyttä vaikka sitten sakon uhalla

  • Tilanne karkaamassa jo käsistä, ainakin Etelä-Suomessa!

  • Nyt on taas lyöty koronapelottelussa iso vaihde silmään.

  • Muistakaa The Great Reset

  • Mamut levittävät kiinan-viirustan koska eivät ota ohjeita kuuleviin korviinsa.

   • Virus ei ole ongelma vaan tekosyy.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   403
   26154
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16454
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15235
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13231
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   58
   3138