IDA BOIS, naispuhuja

Anonyymi

Seurakuntalaisen kautta löysin Ida Boisin joka on 3 lapsen kotiäiti, muusikko ja ent skeittaaja. Hänellä on muutama kristitylle naiselle sopiva "saarna". Kuuntele ihmeessä ja yllätyt. Löytyy googlella Ida Bois You tube useampi puhe. Miten pukeutua jne. Nainen on todella kova ja nopea puhumaan ja hän sanoo itseään kiivaaksi ja tunteelliseksi. Hyvin vahva persoona ainakin kun saarnaa. Kiinnostava.

Suurin osa Idan opeista on ihan tavallisia yleisraamatullisia ohjeita, jotka tunnen ja tuntuivat tutuilta entuudestaan, mutta hän on nyt ne löytänyt itselleen ja puhuu niistä uusina. Hyvää on Idan oppien käytännönläheinen toteutus. Ida on esim lopettanut meikkaamisen ja pitää peittäviä vaatteita, että ei olisi kiusaukseksii heikolle, puhtaana pysymään haluavalle veljelle. Ida kaipasi vanhempien suomalaisten uskovien naisten esikuvia- Eikö heitä ole?

Ida on Laurinsa kanssa selättänyt avioriidat, kun hän päästi Laurin perheenpääksi. Vaimo on miehen kyljestä tehty apu. Riidat lähes loppui kun Lauri saa päättää. Vaimo kyllä ohjaa sivusta mutta rukoilee sekä miehen ja itsensä kehittymistä perheen hoidossa. Tämä oli kaikkein kiinnostavin kohta vlogeissa.

Idan varma esiintymistausta Euroviisuista ja muusikkona näkyy vlogeissa. Harvoin saa näin innostavia vlogeja. Parasta jatkoa.

40

3663

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ida sanooo noudattavansa naiset hiljaa seurakunnassa. Mites tämä nettipuhuminen, eikö se ole raamatun naisten puhumisen kieltoa vastaan. Idahan opettaa.

      • Anonyymi

        Nyt pointti olikin se, että mies saa hallita vaimoaan kotona. Jos mies käskee vetämään itsensä kiikkuun niin nainen tottelee.


    • Anonyymi

      Nämä raamatullisesti baiset torjuvat naispapit mutta puhuvat netissä ja saarnaavat tuhansille netissä. Vaikutus suurempi. Synti?

    • Anonyymi

      Ovat melkoisia... nämä miesten alla olevat naiset. Antavat miehille sen verran siimaa, että sanovat miesten olevan päitä ja yläpuolella heitä, kuitenkin ovat itse äänessä opettamassa ties missä.

      Eikö olisi helpompi olla tasavertainen ihminen? Ei tarvitsisi sanoa toista, mutta tehdä toisin.

      LS

      • Anonyymi

        "Ei tarvitsisi sanoa toista, mutta tehdä toisin."

        Tarkoitat varmaankin, että: Ei tarvitsisi sanoa yhtä, mutta tehdä toisin.


      • Anonyymi

        Miehenä ihmettelen tätä Iidaa. Ei saa vaimo mennä töihin. Hoitaa varmaan vielä teineja kotona moka on uutta
        . Pitää toivoa että firma onnistuu.


    • Anonyymi

      Ida Boisilla on kiinnostava blogi. Uudessa hän pohtii 2017 saamaansa näkyä että nainen toimii vain kotiäitinä. Ei voi työskennellä kodin ulkopuolella jos meinaa pelastua. Vai ymmärsinkö oikein. Ida myös kritisoi valtion ottamia tehtäviä hoitaa vanhuksia ja lapsia. Valtio ei saa hoitaa ketään vaan kotona pitää hoitaa kaikki vammaiset vanhukset ja lapset. Kotiäidit hoitais. Valtio Ei saa sekaantua perheasioihin.

      Itsekin olen ajatellut että olisi halvempaa jos kotiäidit tekisivät hoivatyön. Valtio hoitais vaikeat työt esim syöpäleikkaukset mutta kotiäidit hoitais ilmaiseksi kaiken kuten vuosituhansia. Verotkin laskisi.

      Jos kaikki 2 miljoonaa uranaista jäisi kotiinsa, miehille vapautuu 2 miljoonaa työpaikkaa.

      Ida keksi pyörän uudestaan. Perheet hoitamaan. Valtio hoitaa vaan sodat ja yleishallinnon.

      Ottaisiko Iida vammaisia hoitoonsa valtion laitoksista.

      • ". Ida myös kritisoi valtion ottamia tehtäviä hoitaa vanhuksia ja lapsia. Valtio ei saa hoitaa ketään vaan kotona pitää hoitaa kaikki vammaiset vanhukset ja lapset. Kotiäidit hoitais. Valtio Ei saa sekaantua perheasioihin."

        Mites ne, joille ei löydy läheisiä hoitamaan? Kadulle vaan kuolemaan?

        Järkyttävää, jos joku oikeasti vuonna 2021 ehdottaa jotain näin posketonta.


      • Anonyymi
        Tipale kirjoitti:

        ". Ida myös kritisoi valtion ottamia tehtäviä hoitaa vanhuksia ja lapsia. Valtio ei saa hoitaa ketään vaan kotona pitää hoitaa kaikki vammaiset vanhukset ja lapset. Kotiäidit hoitais. Valtio Ei saa sekaantua perheasioihin."

        Mites ne, joille ei löydy läheisiä hoitamaan? Kadulle vaan kuolemaan?

        Järkyttävää, jos joku oikeasti vuonna 2021 ehdottaa jotain näin posketonta.

        sanopa muuta !


      • Anonyymi

        Sitä näkee, mitä haluaa. Kyse ei ole Jumalan antamista näyistä.


    • Anonyymi

      "lopettanut meikkaamisen"

      ja taas huomaa, kuin ULKO - kultaisia ovat !!

    • Anonyymi

      Siteerasi Jordan Petersonia, joten lopetin videoiden kuuntelun.

    • Anonyymi

      Naiset opiskelevat pastoreiksi ja saarnaavat seurakunnassa. Sen lisäksi Jumala on antanut heille myös armolahjoja, kuten kileilläpuhumisen ja profeetallisuuden armolahjan. Itse tiedän parikin tällaista pastorisnaista.

      Raamattu ei kuitenkaan naisten pastoriutta eli paimenen virkaa tunne lainkaan. Miksi Jumala sitten kuitenkin on näitä naispastoreita jopa siunannutkin? Eivätkö he raamatun valossa ole aivan väärällä paikalla, siis totuudesta eksyneitä? Siunaako Jumala siis valhetta ja eksymystä..? Sekään ei tunnu raamatulliselta, että Jumala valhetta ja eksymystä siunaisi. Mistä siis on kysymys?

      Johtuisivatkohan siunaukset siitä, että Jumala on rakkaus ja hän sallii omilleen virheitäkin, jos ne eivät horjuta mitään olennaista, kuten vaikkapa pelastusta?

      Tai jospa nämä naiset ovat niin rakkaudellisia toimissaan seurakunnan kekellä, ettei Jumala halua heitä sen takia "syöstä viralta"?

      Vai onko kysymys siitä, että koska koko paimenvirka on aivan pielessä Jumalan seurakunnassa vähän joka tavala, ei se siitä korjaudu, jos vain naiskysymys ratkaistaisiin? Sillä eihän raamattu tunne naispastoreitten lisäksi myöskään piispoja, paaveja tai monia muitakaan "virkoja", joita nykyään seurakunnissa kuitenkin on. Tai edes pastorikoulutuksia.

      Vai onko jokin parempi selitys, miksi Jumala selvästikin siunaa niitä naisia, jotka raamatun mukaan palvelevat seurakunnan keskellä aivan väärällä paikalla?

      • Anonyymi

        Raamattu tuntee seurakunnan kaitsijan statuksen. Se, joka kaitsee, on paimen. Seurakunnan vanhimmat ovat uskossaoloajaltaan vanhimpia, ja heidän tehtävänsä on olla paimenia. Se ei tarkoita välttämättä kokopäivätoimista ammattia, vaan vain seurakunnassa tapahtuvan kokoontumisen ja muun toiminnan johtamista, opettamista ja pitämistä puhtaana harhaopeista. Tämä tehtävä on annettu vain miehille. Muuhun seurakunnalliseen toimintaan naisilla on pääsy.


    • Anonyymi

      Nimi kertoo olennaisen. Pysykää Boissa tai juoskaa karkuun jos ko. henkilö tulee vastaan.

    • Anonyymi

      Riita Bois, siinä Ida Bois-sanoma.

    • Anonyymi

      Mies näköään tekee töitä.

    • Anonyymi

      Mies tekee jotain turvalaitteita

    • Anonyymi

      Ida kertoi kääntyneensä kalvinistiksi. Miksi nämä uskovat kiertävät niin monta oppisuuntaa. Tämäkin vaimo. Kertoo olevansa nyt oikeassa paikassa. Pelastettu. Osa kun on ennalta määrätty pelastukseen. Irakin.

      • Anonyymi

        >>>"ennalta määrääminen"<<<

        "Herra on säätänyt päivän >> jona hän on tuomitseva ihmisen JEESUKSEN KRISTUKSEN
        KAUTTA" Apt: 17: 31

        huomioitavaa > "Jeesuksen Kristuksen KAUTTA",

        "Kaikki te, jotka olette Kristukseen KASTETUT, olette KRISTUKSEN päällenne pukeneet"
        Gal: 3: 27
        Jeesus Kristus otti meidän syntimme, ja olla "Kristuksessa > Kristukseen KASTETUT",


    • Anonyymi

      Nyt kotivaimo hoitaen isoja koululsisia

    • Anonyymi

      "Ida on esim lopettanut meikkaamisen ja pitää peittäviä vaatteita, että ei olisi kiusaukseksii heikolle, puhtaana pysymään haluavalle veljelle. "

      Nyt vain on niin, että noilla "kiusauksilla" ei ole MITÄÄN tekemistä Jumalan kanssa. Ovat kulttuurisidonnaisia miehen seksuaalisesta heikkoudesta kertovia kuvitelmia. Miesten, jotka pelkäävät naisten seksuaalisuutta.

    • Anonyymi

      NOrvanto kirjoittaa hyvin kalvinismia vastaan
      https://rll.fi/2020/08/ennaltamaaraamisoppi/
      Ajatus sellaisesta kaksinkertaisesta ennalta määräämisestä, että toiset ihmiset olisi valittu kadotukseen ja toiset pelastukseen on Raamatulle vieras. Jumala on valmistanut pelastuksen, jonka hän tahtoisi kaikkien ihmisten ottavan vastaan. Näin oli toimittava, koska ihminen ei voi pelastaa itse itseään. Siihen tarvittiin Jumalan teko. Tähän kokonaisuuteen liittyy myös se, ettei Jumala pakota ketään vastaanottamaan valmistamaansa pelastusta. Hän kyllä kaikin tavoin vetää ja kutsuu meitä luokseen, mutta hän kunnioittaa myös meidän kieltävää vastaustamme

    • Anonyymi

      Saako nainen nykyisin opettaa seurakunnissa.

    • Anonyymi

      Käsittääkseni nuo kalvivaimot ovat varmoja että synnyttävät kalvilapsia siis niitä jotka on ennalta pelastettu. Tämän kuvan saan Iidan saarnoista.

      Olen yrittänyt kysyä mikä motivaation on ennalta kadotukseen määrätyllä elää moraalisesti oikein. Saahan hän vapaasti juoda tappaa kun ei kuitenkaan pelastu

    • Anonyymi

      Vierastan sitä että kalvi Iida saarnaa koska neokalvit on hyvin tarkkoja että nainen vaikenee. Netti siis vapaa puhua?

      • Anonyymi

        Hän"saarnaa" naisille. Kyllä naisilla voi olla omia rukouspiirejä missä lukevat raamattua ja puhuvat ja rukoilevat mutta ei se ole saarnaamista.

        Terve oppinen seurakunta ei kutsu naisia jumalanpalveluksiin saarnaamaan eikä terveoppinen uskovainen mene kuuntelemaan naisten saarnoja eli opetusta.

        Ja jos joku seurakunta on päättänyt kutsua jonkun naisevankelistan julistamaan evankelimia niin olisi hyvä että paikalla olisi myös sen seurakunnan vanhimmat jotta voivat arvioida onko julistus Raamatun mukaista. Esimerkiksi joku laulaja-evankelista Nina Åström voi olla jossain torilla ihan hyvä asia jotta evankeliumilla voidaan tavoittaa ihmisiä.


    • Anonyymi

      Mutta kun Iidan fb blogia kommentoi miehetkin. Idan julistussivuilla Ida keskustelee ja vastaa miehille. Nainen eli Ida ei saa asettaa itseään Miehen yläpuolelle ja hallita tätä. Willhelmssonin pitää vastata miehille. Willhelmsson ei vastaa mielellään naisille koska nää voi kysyä kotona Miehiltä ja jollei tää tiedä voi kysyy Miskalta. Eli Armon SRK saa jossa Miska ja Iita ovat noudatetaan järjestystä. Nainen on apu. Kuuluin siihen.

    • Anonyymi

      Saako naiset laulaa SRK saa. Ei.

      • Anonyymi

        >>Mutta kun Iidan fb blogia kommentoi miehetkin. Idan julistussivuilla Ida keskustelee ja vastaa miehille.<<

        Jeesuskin puhui haudan naisille että menisivät kertomaan Pietarille että hauta on tyhjä. Ja naiset menivät ja ketoivat.

        Mutta ei Juudaksen tilalle valittu apostoliksi haudan naisia.

        >>Saako naiset laulaa SRK saa. Ei.<<
        Kyllä naiset saavat laulaa virisiä seurakunnassa, mutta kukaan uskovainen ei saa laulaa seurakunnassa torontolaista ylistyshumppaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kalvinistinaiset saa opettaa naisia. Vanhat naiset opettaa kotiäitejä palvelemaan miehiä ettei sana tule pilkatuksi..

      Odotan vauvaa. Jos olisin kalvinistinainen jännittää varmaan mihin lapsi on ennalta määrätty.

      • Anonyymi

        Onneksi me voimme vaikuttaa asioihin. Sinäkin voit rukouksella ja oikealla opetuksella olla ohjaamassa tulevaa lastasi taivastielle. Raamatussa kävi jopa niin, että Hanna luovutti Samuelin Herralle jo ennen hänen syntymää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi me voimme vaikuttaa asioihin. Sinäkin voit rukouksella ja oikealla opetuksella olla ohjaamassa tulevaa lastasi taivastielle. Raamatussa kävi jopa niin, että Hanna luovutti Samuelin Herralle jo ennen hänen syntymää.

        Kiitos rakentavasti palautteesta.


      • Anonyymi

        Mutta kalvinistien väite että Kristus on kuollut vain valittujen puolesta on väärä tulkinta. Jeesus on sovittanut kaikkien synnit.

        "Miksi Lunastajamme täytyi olla tosi Jumala? Lunastajamme täytyi olla tosi Jumala, että hän saattoi elämällään ja kuolemallaan maksaa kaikkien ihmisten puolesta täyden lunastushinnan ja sovittaa meidät Jumalan kanssa."
        " Ketkä Kristus on näin lunastanut ja vapahtanut? Herrani Jeesus Kristus on näin lunastanut ja vapahtanut minut ja kaikki muutkin syntiset."


        1 Joh. 2:2: Hän on meidän syntiemme sovitus, eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.
        2 Kor. 5:19: Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille syyksi heidän rikkomuksiaan ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
        2 Piet. 2:1: ...on oleva valheenopettajia, jotka ... kieltävät Herrankin, joka on heidät ostanut, ja tuottavat itselleen äkillisen perikadon.


    • Anonyymi

      Iida on kommentoinut Barbileffaa muttei nähnyt itse. Ikävä lukea tällaistakin

      • Anonyymi

        Sehän voi olla ihan hyvä leffa, saatan jopa käydä sen katsomassa, jos kerkeän.

        Lightning


    • Anonyymi

      Jumala voi näyttää barbileffan vaikkei käy9

    • Anonyymi

      Kyllä Iita saa opettaa netissä. Raamattu kieltoa naisilta srk ssa puhumisen muttei netissa

    • Anonyymi

      Jeesus on kuollut kaikkien syntien puolesta.

      1.Johanneksen kirje:
      2:2 Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      213
      4871
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      63
      1608
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      59
      1598
    4. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      183
      1358
    5. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      69
      1221
    6. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1106
    7. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      63
      1089
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      69
      1012
    9. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      80
      995
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      114
      990
    Aihe