Italia: Emme tahdo maksaa koronalainoja takaisin

Anonyymi

Suomalaisten takaama Euroopan unionin ”koronaelvytysrahasto” on ajautumassa karille kriitikoiden ennustamalla tavalla. EU-maiden yhdessä ottaman velkapaketin nettohyötyjiin lukeutuva Italia on alkanut vaatia, ettei sen tarvitse osallistua velan takaisinmaksuun.
Italian pääministeri Giuseppe Conte on nyt odotusten mukaisesti ilmoittanut, ettei maa tahdo maksaa omaa osuuttaan koronavelasta takaisin. Pääministeri ehdotti, että Euroopan keskuspankki (EKP) voisi pyyhkiä velan pois taseestaan eli taikoa Italian vastuut näkymättömiin.

EKP vastusti jyrkästi Italian vaatimusta. Mikäli molemmat osapuolet pitävät vaatimuksistaan kiinni, ei Italian velkoja taiota kadoksiin vaan ne lankeavat esimerkiksi suomalaisten maksettavaksi.

46

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei se mitään, Kreikka maksaa kohta kaiken takaisin korkoineen niin sillä tienataan sen verran että tuo kuittaantuu..

      • Anonyymi

        kreikka maksaa kohta takaisin. kreikkalainen kohta on 100vuotta.


      • Anonyymi

        Kyl täs nyt vissiin kuitenkin tolla joku 14 vuotta vielä menee, ennenkuin maksavat edes lainojensa korkoa penniäkään Suomeen? :/ ”Hei me tienataan tällä!”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyl täs nyt vissiin kuitenkin tolla joku 14 vuotta vielä menee, ennenkuin maksavat edes lainojensa korkoa penniäkään Suomeen? :/ ”Hei me tienataan tällä!”

        paljonko BELGIA on velkaa Suomelle?


      • Anonyymi

        toisinsanoen huippuasintuntija oli väärässä, Korkman, sanoi Kreikka ei tule selviytymään veloistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        paljonko BELGIA on velkaa Suomelle?

        No ainakin itsenäisyytemme


    • Anonyymi

      " Pääministeri ehdotti, että Euroopan keskuspankki (EKP) voisi pyyhkiä velan pois taseestaan eli taikoa Italian vastuut näkymättömiin."

      Mainitsin jo useampi päivä sitten tämän ylenmääräisen velan loppulista seurausta on kaikkien velkojen anteeksi antaminen, on väistämätön tosi jokaisen valtion kohdalle.

      Perustetaan uusi rahayksikkö markkinatalouteen esim 100 kultaa arvokkaampi singeerattu KUUKIVI joka kaikkien velkojen anteeksi antamisen yhteydessä jaetaan sovitusti pankeille kassakaappeihin korvauksena rahallisista menetyksistä mutta huippu arvokas singeerattu kuukivi nollaa pankkijärjestelmien menetykset. 🌛

      Täällä Aarre Kuukivi Washington.

    • Anonyymi

      Suomen hallitus ja rahapolitiikka on täysin tyhjäpäiden kakaroiden käsissä.
      En kestä enää edes niiden kuvia nähdä. tissisannat ja muut , painukoon helv.ttiin.

      • Anonyymi

        Juri näin, kakarat ja tissisannat ajaa pois, painukoot vittuunsa.


    • Anonyymi

      Milloin välimeren valtiot ovat maksaneet velkoja pois?

    • Anonyymi

      Mut eiks italialaisten pitänyt tilata meiltä jotain ja sitte matkustaa lappiin? näin sano jutta urpi ja se euroopan pankkitäti.

      • Anonyymi

        No ei pitänyt. Olet käsittänyt väärin asian.


      • Anonyymi

        italian alpeilta, ja ilman tilausta tuli koronaa.


    • Anonyymi

      Tuohan oli päivänselvää, että Marinin lähettämät miljardit jäävät sille tielleen, kun rahat laitetaan italian mafialle.
      Samoin taisi käydä myös Urpilaisen laittamille rahoille. Ainakaan yksikään SDP-läinen ei ole kehunut, että me olisimme tienanneet niillä.

      Kuinkahan monta kertaa heidän vielä täytyy yrittää tienata sillä tavalla, ennen kun oppivat. Ehkä vasta sitten, kun lainahanat on maailmalla lyöty kiinni lopullisesti.

      • Anonyymi

        sitenhän urppis sai itselleen korkean viran eu.sta, pian marini myös.


    • Anonyymi

      Suomalaiset ovat höynäytettäviä hölmöjä. Kuviteltiin kai italialaisten tilaavan meiltä rantasaunoja tai soutuveneitä, kun annetaan niille rahaa.

    • Anonyymi

      VALTAMEDIA PIMITTÄÄ TRUMPIN JO LÄHES VOITTANEEN AMERIKAN PRESIDENTINVAALIT!

      Marco de Wit lokakuu 30, 2020

      Valtamedia on jo kuukausien ajan toitottanut, että Joe Biden johtaa mielipidemittauksissa murskaavasti jopa yli kymmenellä prosentilla. Suomalaisenkin valtamedian mukaan Bidenin voitto on siis varma.

      Tyhmemmät valtamedian toimittajat eivät vieläkään tajua, ettei Amerikan presidentinvaaleja voita se, joka saa eniten äänestäjien ääniä, vaan se, joka saa eniten osavaltioiden valitsijamiehiä. Saihan Hillary Clinton yli kaksi prosenttia enemmän ääniä, mutta silti hävisi murskaavasti Trumpille valitsijamiehissä.

      Käytännössä Trump voi jopa voittaa, vaikka Biden saisi 3-4% enemmän ääniä. Älykkäämmät valtamedian toimittajat kuitenkin huomauttavat, että Bidenin nykyinen johto on paljon suurempi. Kymmenen prosentin johto on kuulemma niin murskaava, ettei juuri mikään voi estää Bidenin voittoa.

      Kaikkien valtamedian toimittajien mukaan Bidenin voitto on siis käytännössä varma!

      Faktat puhuvat kuitenkin toisin. Koronan takia Amerikassa on nimittäin voimakkaasti lisätty ennakkoäänestystä. Tähän päivään mennessä jo noin puolet äänestäjistä on äänestänyt.

      Päinvastoin kuin Euroopassa, niin Amerikassa on mahdollista arvioida jo ennen vaalipäivää kuka voitti ennakkoäänet. Tämä johtuu siitä, että Amerikassa on kaksipuoluejärjestelmä ja useissa osavaltioissa äänestäjät ovat jo valmiiksi rekisteröityneet joko demokraateiksi tai republikaaneiksi.

      Niinpä on mahdollista arvioida aika tarkkaan, että tähän mennessä monissa vaa’ankieliosavaltioiden ennakkoäänestyksissä on johdossa Joe Biden noin 4-5 prosentilla.

      Jostain syystä valtamedia ei ole kuitenkaan hehkuttanut tätä faktaa. Miksi?

      No, koska valtamediassa on ainakin muutamia päteviä vaalianalyytikkoja ja matemaatikkoja, jotka tajuavat Bidenin todennäköisesti jo hävinneen vaalit!

      Kaikkien mielipidetiedustelujen mukaan enemmistö demokraateista äänestää ennakkoäänestämällä ja enemmistö republikaaneista vaalipäivänä. Vaalipäivänä ero saattaa olla jopa yli kaksinkertainen republikaanien hyväksi. Joka tapauksessa ylivoimainen enemmistö varsinaisen vaalipäivän äänistä tulee siis Trumpin kannattajilta. Niinpä 4-5 prosentin etumatka ennakkoäänissä ei riitä Bidenille, vaan hän tulee vaalipäivänä useimmissa vaa’ankieliosavaltioissa kokemaan murskatappion!

      Tämä vihafakta selviää myös niistä mielipidetiedusteluista, joissa kysytään kuinka innostunut henkilö on äänestämään suosikkiehdokastaan. Trumpilla erittäin innokkaita ovat peräti 64% kaikista niistä, jotka ovat häntä ilmoittaneet äänestävänsä. Eli käytännössä he kaikki tulevat varmasti äänestämään Trumpia.

      Bidenillä erittäin innokkaita on vain 45% kaikista niistä, jotka ovat häntä ilmoittaneet äänestävänsä. Eli vain alle puolet Bidenin kannattajista varmasti äänestää häntä! Tämä on katastrofaalista ja on jo ennakkoäänestyksessäkin vienyt Bideniltä valtavasti ääniä. Tämän takia hän johtaa ennakkoäänissä vain mitättömällä muutaman prosentin erolla.

      Ero äänestyinnokkuudessa selittää pitkälle myös sen miksi Biden johtaa mielipidetiedusteluissa mielettömän suurella 8-10 % erolla. Ehkä Bidenin kannattajat tosiaan selittävät aikovansa äänestää Bideniä, koska se tuntuu heistä sosiaalisesti hyväksytyltä. Nykyäänhän ihmiset ovat suvakkien ja Bidenin puolella. Todellisuudessa he eivät kuitenkaan ole kovin innostuneita Bidenistä varsinkin, kun hänet tunnetaan melko korruptoituneena ja jopa hieman seniilinä miehenä. Kukapa sellaisesta innostuisi. Niinpä puhelimessa mielipidetiedusteluihin vastatessaan moni väittää äänestävänsä Bideniä ja signaloi olevansa poliittisesti korrekti ”hyvä” ihminen, mutta oikeasti monet heistä eivät jaksa raahautua äänestyspaikalle äänestämään Bideniä.

      Kannattaa muistaa, että vain noin puolet amerikkalaisista ylipäätään äänestää presidentinvaaleissa. Amerikassa ei siis ole mikään häpeä jättää äänestämättä.

      Tämän päälle vielä se, että hyvin todennäköisesti mielipidetutkimukset ovat vääristyneet yhdestä yksinkertaisesta syystä: Noin 10% Trumpin kannattajista ei halua kertoa kantaansa tuntemattomalle soittajalle. Tähän on kaksi syytä:

      Osa pelkää sosiaalisen ympäristön kiusaavan Trumpin kannattajia.
      Osa ei halua ylipäätään antaa mitään tietoja vieraille ihmisille.

      Itse asiassa mitä kovempi Trumpin kannattaja, niin sitä todennäköisempää on, ettei hän edes vastaa vieraiden puhelinsoittoihin. Ja jos sattuu vahingossa vastaamaan, niin luultavasti vain haistattelee valemedian/vaalimafian (election mafia) edustajalle.

      Niinpä mielipidetiedustelut saavat vastaajaksi paljon enemmän demokraatteja. Hidden Trump voters eli ns. ”piileskeleviä” Trumpin kannattajia on varmasti niin paljon, että sekin osittain lisää Bidenin johtoa mielipidetiedusteluissa.

      Todellisuudessa Trump, joka johtaa lähes kaikissa vaa’ankieliosavaltioissa.

      Marco de Wit kertoo Suomi24 palstalla totuuden.

      T:hiihtäjä 47 härmästä

      • Anonyymi

        Marco Trump voitti vaalit kun oikeamieliset äänet ainoastaan hyväksytään.


    • Anonyymi

      Italialaisilla veronmaksajilla on niin paljon omaisuutta että se ulosverottamalla pystyisivät helposti maksamaan velkansa. Suomalaiset veronmaksajat ovat paljon köyhempiä.

      • Anonyymi

        Myös suomalaiset äänestäjät ovat tyhmempiä. Marco de Wit vain 300 äätä eduskuntavaaleissa. Jos olisi tre äänestäneet toisin, ei koko korona ongelmaa ois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös suomalaiset äänestäjät ovat tyhmempiä. Marco de Wit vain 300 äätä eduskuntavaaleissa. Jos olisi tre äänestäneet toisin, ei koko korona ongelmaa ois.

        Marco on oikea johtaja! T:hiihtäjä 47 härmästä


      • Anonyymi

        No kunhan nyt nostas ensimmäiseks esim. ALVinsa samalle tasolle kuin Suomessa, niin silläkin Italian verokarhu tienais jo muutaman lisämiljardin? Ettei tää taas menis siihen et köyhyyteen verotetut pohjoismaat joutuu elättämään (meihin nähden) veroalennettuja oliivipuun alla lekottelijoita :/

        Samoten ylivelkaantuneet suuret EU-maat (tai entiset EU-maat :P ) Saksa (19 %), Ranska ja Englanti (20 %) vois korottaa omiaan kun Suomessa vastaava on jo 24 %.


    • Anonyymi

      Suomen hallitus antoi huhtikuussa Italialle 400 000e korona kriisiapua, Haaviston suosituksesta humanitääriseen ja kehitysapuun budjetoiduista varoista.

      Siis tosta noin vaan. Sorry, ettei vanhusten hoitajamitoitukseen tai vappusataseen ei rahat riitä.

      • Anonyymi

        Eli Suomi joka n maailman talouksien tilastossa samalla tasolla jonku prkl Biafran kanssa, ”auttaa” maailman 9 rikkainta taloutta? :/ ... no *ITTU joo! :)

        ”Onko järkee vai ei?”

        PS: Huvittavinta tapauksessa oli se, että toikin raha otettiin kehitysavusta!? :D
        Kehitysapua ITALIAAN!? :/ ... Eläköön EU! Typeryyden multihuipentuma?


    • Anonyymi

      Italialla on maailman neljänneksi eniten kultaa.

      2451,8 tonnia, eikä Italia " tahdo maksaa " koronalainoja takaisin!!!!!!!

      • Anonyymi

        .. ja pölhö suomi antaisi 49 tonnistaan lisää kultaa italialle,, jos eu niin haluaisi,, kun eu on niin "ihana". voi prkl. ;P


    • Anonyymi

      Italia ei tule maksamaan mitään takaisin. Jos katsoo punavihreiden lasien läpi niin luulee jotain muuta.

    • Anonyymi

      Italia ei pysty eikä halua.

      Joka maahan ajetaan kehitysmaalaisia sosiaalitukiettejä.

      EI OLE TÖITÄ
      VÄESTÖ KASVAA
      KOSKA EU PAKOTTAA

      joka jepestä kuoriutuu rikollinen

    • Anonyymi

      Miksi te kuvittelette,
      että EUn perustamiseen lajiutuu
      paskimmat poliitikot
      kaikki kriminaalit
      hommaa pyöritetään lisääntyvällä rikollisuudella
      ihmiskaupalla, valehtelemalla, salaa, kiristämällä,
      hommaa pyöritetään lisäämällä velkaa
      velan tarkoitus on ainoastaan luoda SITOUMUS

      katsokaa esim. saulia, stubbia, jykää, sirpaa..
      kaikki lähinnä lontoon synkimpien sivukatujen taskuvarkata ja
      stiletillä huitojia.

      stubbi pyörittää tällä hetkellä italiassa jotain EU aivopesulaa

    • Anonyymi

      Miksi Italian pitäisi maksaa? Suomi tosin maksoi ”sotavelat”, mutta Italiassa on toisenlainen kyltyyri, mafia kuten Venäjälläkin.

      Suomalaiset hallituksen nuoret vasta opettelevat tätä kyltyyria.

    • Anonyymi

      Tässä teille
      EU alueen yhteishenkeä.

      Italia vihaa brysseliä,
      raha kelpaa.

      saksa brysseli on yksi iso ilotalo.
      criminal mind

    • Anonyymi

      Taitaa olla omavelkainen takaus mihin ovat nimen laittaneet

    • Anonyymi

      Tyhmimmän viinat juodaan ensiksi!

    • Anonyymi

      Yhteistä lainaa saaneet eivät halua maksaa velkojaan pois, vaan vetoavat yhteivastuuseen veloista.
      Tämä on luonnollinen asia, kun ollaan EU:ssa. Kaikkien muidenkin asioiden kohdalla näin on.
      Siksi viisainta on erota EU:sta ja pitää näppinsä irti ja liittyä Kiinaan tai Venäjään, jos halutaan johonkin kuulua.
      Sveitsi ja Norja ovat viisaampia. Puolustusliitto NATO, tottakai, todellakin siihen täytyy kuulua. Saa parempia hävittäjiä. Eivätkä kärpäset lentele silmille.

      • Anonyymi

        aika hyvä, mut Naton kohdalla nilkka nyrjähti.

        nato= rutto, kuppa, EU, nato

        minkä otat?

        EN ota noista mitään.
        EN OTA.


    • Anonyymi

      "Aika monta sairaanhoitajaa lisää voi palkata niillä tuotoilla" lupaili Jutta.
      Yhtä lailla kehui olevansa "Täti Tiukka" - se lösö.
      Muuta tiukkaa ei sillä ole kuin liivinhakaset ja sukkahousujen vyötärökuminauha.

    • Anonyymi

      Eihän niitä tarvitse maksaa takaisin

      • Anonyymi

        Niin että Suomiko ei maksaisi?
        Pääomaako ei maksaisi?
        Vai ei edes korkoja maksaisi?


    • Anonyymi

      Niin mutta onhan se fantsuu, olla ihan Euroopan ytimessä.

      • Anonyymi

        .." eu pöydissä on suomen tärkeää olla, ja vaikutus mahdollisuus suuri".. trsk. . yhtä suuri vaikutus, kuin hyttysen pierulla saharassa.


      • Anonyymi

        ... ja neuvottelupöydissä ”kokoaan suurempi”! :)

        Tyhmä, umpityhmä, suomalainen poliitikko! :/


    • Anonyymi

      Kaikki menee nyt uusiksi kun tuli koronan toinen aalto. Rahanjako on mietittävä uudestaan, kun perusteena on ollut koronasta eniten kärsineet maat. Italialle ei voi antaa enää niin suurta osuutta kuin alunperin oli tarkoitus. Ruotsin osuutta on nostettava huomattavasti, ja taudin edetessä myös Suomi saattaa päästä saamapuolelle. Tai sitten raha jaetaan ihan joillain muulla perusteella kuin korosta johtuvilla.

    • Anonyymi

      Ei tule olemaan laina vaan lahjoitus

    • Anonyymi

      Päämonisteri Marin ajoi suomen vuosikymmenten velkavankeuteen.

      • Anonyymi

        heh,päämonsteri todellakin


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe