Mistä tiedän aidon Jumalan puheen

Anonyymi

Seurakuntalaiset ja netin helluntai jne palstan käyttäjänä olen ymmälläni onko jonkun Jumalan puheeksi kokema ja kertoma aitoa jos viestit esim ovat vastakkaisia. Eräs nettisaarnaaja kertoi saaneensa tiedon Jesuksen tulevan viime keväänä. No. Toinen kertoi olleensa yhteydessä liikenneonnettomuudessa kuolleeseen poikaansa Jumalan luona. Yksi sanoi PP saaneensa Jumalalta suoran todistuksen Trumppia vastaan tehdystä salaliitosta. Yksi sanoi Jumalan sanoneen että ellet kannata Trumpia menet kadotukseen. Samoin jos ottaa koronarokotuksen kun siinä on G5 ja joku pirunmerkki666 jonain ihonalaisena kapselina? Rokotus on tehoton kuulemma tai antaa lisötsuteja. Yksi puhuja Vaasasta sanoo että maskia ei anna Jumala lupaa käyttää ja samoin sanoo joku että koronatesti on ihan huono ja mittaa väärin aikaisempien flunssien RNA jäämiä. Jumala kieltää henkilön mukaan testit ja maskit ja vähennetyt ihmismäärät kokouksissa..Bidenistä ei saa tykätä vain Trumpista kun tämä toteuttaa perhearvoja javihaa aborttia ja rakastaa Israelia.

Mikä näistä on oikeasti saarnaajan Jumalalta saamaa tietoa? Mistä sen tietää?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin helppoa tietää. Yksikään edellä mainituista ei ole oikeasti Jumalalta saatua tietoa. Kaikki on omassa lihassa itse keksittyä. Ihmiset ovat niin huomion kipeitä, että itse keksivät näitä Jumalan sanoja. Sitä tuntuu tapahtuvan erityisesti karismaattisissa piireissä. Ilmeisesti asia on sama kuin ns. kielilläpuhumisen kanssa. Jotkut uskovaiset kuvittelevat, että jos he eivät puhu kielillä, he eivät ole saaneet pyhää henkeä. Näin ei ole. Jumala ei oikeasti puu kenellekään mitään muuta kuin oman työnsä eteenpäin viemiseksi tarvittavia asioita. Tai sellaisia, jotka ovat yksilön omaksi vahvistukseksi ja neuvoksi omassa elämässään. Näitäkin tapahtuu hyvin harvoin. Esimerkiksi minun elämässäni kahtena eri kertana 50 vuoden aikana.

      Ensimmäisen kerran sain pyhän hengen erityislahjan, jonka ansiosta tiesin juuri sen mitä kirjoittaa tekstiviestiin ja kenelle lähettää kaksi tiettyä viestiä. Eri henkilöille, joille Jumala halusi toimittaa viestinsä. En ymmärtänyt viestien merkitystä, vaikka ne suomea olivatkin, ennen kuin viestien saajat kertoivat minulle, miten nämä viestit muuttivat saajiensa elämän. Toisen kerran kuuli äänen, jota muut eivät kuulleet. Neuvon, jonka kuulin kahdesti. Neuvon, jonka noudattaminen muutti emerkittävästi elämäni suuntaa.

      Nämä viestit olivat henkilökohtaisia eikä niitä ollut tarkoitettu julistettavaksi missään suomi24 palstoilla. Jumala ei toimi niin, että yksilö saisi viestinsä viemisestä henkilökohtaista etua tai mainetta. Ne eivät liity mihinkään muuhun kuin Jumalan työn eteenpäin viemiseen. Ei maskeihin, ei rokotuksiin eikä muuhun hömppään. Ja siltikin, tällaisistakin viesteistä jotkut osaavat vääristellä omassa lihassaan itse keksittyjä.

      On parasta unohtaa kaikki sellaiset viestit, joissa joku ihminen väittää jonkun asian tulleen Jumalalta. Käytännössä on lähes aina niin, ettei kyse ole Jumalan viestistä. Silloin kun Jumala todella haluaa toimittaa sinulle viestinsä, hän tekee sen niin, että pystyt olemaan varmasti varma siitä, että tämä viesti on Jumalalta. Siitä ei jää mitään epäselvää, että tämä viesti tuli ylhäältä. Niin yliluonnollisia ovat Jumalan viestit. Kaikki muu on kuvittelua.

    • Anonyymi

      Noissa mainitsemissasi tapauksissa ihminen on tehnyt Jumalasta itsensä kuvan ja tämä kuva sitten "puhuu" ihmiselle.

    • Anonyymi

      Raamatussa Jumalan ääni tarkoittaa ukkosen jylinää. Mikäli yhä hakuat palvoa mystistä hankaussähköä niin ei auta kuin odottaa hellekesää. Pienimuotoisen kotialttarin voit järjestää silittämällä kissaa tai hankkimalla keinokuitupaidan.

    • Anonyymi

      Jumala ei puhu. Hän antaa itsensä ilmi muuta kautta. Joka väittää, että Jumala olisi puhunut hänen kanssaan valehtelee. Jos Jumala oikeasti olisi puhunut hänen kanssaan/hänelle, hän esittäisi asiansa aivan toisella tavalla kuin nämä kerskailijat esittävät.

    • Anonyymi

      Raamattu kehottaa koettelemaan kaikki puheet. Se tarkoittaa, että testataan ovatko ne 1) raamatullisia 2) rakkaudellisia tai 2) rakentavia. Kolmas koetus on toteutuvatko ne. Itse mietin lisäksi myös onko puheissa mitään järkeä. Aloittajan antamat esimerkit eivät oikein täytä mitään noista tunnusmerkeistä.:D

      Henkilökohtainen usko ei voi perustua siihen mitä muut - edes saarnaajat - puhuvat. Se voi perustua yksin Jumalan sanaan. Jumala on myös luonut meille aivot siksi, että osaisimme päätellä kannattaako pandemian aikana käyttää maskia. Saarnaajilta ei pidä hakea ohjeita elämän alueilla, jotka eivät kuulu heidän asiantuntemukseensa.

    • Anonyymi

      Mark.3:17 ja Jaakobin, Sebedeuksen pojan, ja Johanneksen, Jaakobin, veljen, jolle hän antoi nimen Boanergas, se on ukkosenjyrinän pojat. Joh.12:29 Niin kansa, joka seisoi ja kuuli sen, sanoi ukkosen jylisseen. Toiset sanoivat: Häntä puhutteli enkeli. Ilm.4:5 Ja valtaistuimesta lähti salamoita ja ääniä ja ukkosen jylinää; ja valtaistuimen edessä paloi seitsemän tulisoihtua, jotka ovat ne seitsemän Jumalan henkeä.

    • Anonyymi

      1Sam.7:10 Sillä kun Samuelin uhratessa polttouhria filistealaiset lähestyivät käydäkseen taisteluun Israelia vastaan, niin sinä päivänä Herra jylisi kovalla ukkosen jyrinällä filistealaisia vastaan ja saattoi heidät hämminkiin, niin että Israel voitti heidät. 2Moos.19:19

    • Anonyymi

      1Sam.12:17-18 Nythän on nisunleikkuun aika; mutta minä huudan Herraa, että hän antaa ukkosenjylinän ja sateen, että ymmärtäisitte ja näkisitte, kuikka paha Herran silmissä on se, minkä olette tehneet anoessanne itsellenne kuningasta. Ja Samuel huusi Herraa, ja Herra antoi ukkosenjyrinän ja sateen sinä päivänä. Ja kaikki kansa pelkäsi suuresti Herraa ja Samulia. 1Sam.8:6-7

    • Anonyymi

      Jumala yleensä ei nk. suoraan puhu ihmiselle, siten, että todella kulisivat Jumalan äänen sanovan jotain. Hyvin harvinaisissa tilanteissa saattaa ihminen todellakin kuulla Jumalan äänen viereltään, sanomassa jotain.

      Itse olen ilm. kerran kuullut Jeesuksen äänen. Olin todellisessa vaaratilanteessa ja tuo ääni neuvoi minua. Sillä hetkellä en ymmärtänyt kuka puhui, luulin, että joku kuollut tuttuni oli tullut minua auttamaan.

      Kesti neljä päivää, kun olkkarin mattoa kiertäessäni pohdin pää kuumana, että mitä kummaa se oli. Kuka minulle puhui? Yhtäkkiä alitajunnastani alkoi hiipiä kauhu, joka kasvoi... Ei! Ei! ... Se oli Jeesus Itse! Jeesus puhui minulle!

      En tiennyt miten päin olla. Tiedostin, että jostain Taivaan avaruuksista minua nyt suoraan tuijotetaan... Tuli varsin syntinen ja hutera olo. Mumisin "Kiitos..." En kertakaikkiaan ollut kestää totuutta. Ajatelkaa nyt! Jos olisin kokenut saavani turvaa pöydän alta, olisin sinne mennyt.

      Aamen.
      ~

      • Anonyymi

        Ehkei kuitenkaan Jeesus. Ennemminkin joku muu taivaan joukoista. Jeesus ei tule maanpäälle ennen kuin sitten kun kaikki saavat hänet nähdä kerralla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkei kuitenkaan Jeesus. Ennemminkin joku muu taivaan joukoista. Jeesus ei tule maanpäälle ennen kuin sitten kun kaikki saavat hänet nähdä kerralla.

        Ei kukaan muukaan taivaan joukoista puhu ihmiselle niin että ihminen kuulee äänen. Äänien kuulijoilla on jotain vikaa aivoissaan.


    • Anonyymi

      Aitoa maailmassa on ainoastaan ulosottoviraston lähettämä kirje.

      • Anonyymi

        Aamen!


    • Anonyymi

      Paljon tulee vääriä profetioita nykyaikana. Joillakin henkilöillä on suorastaan sairaalloinen tarve päästä esiintymään ja tuottaa "profetioita". Jotkut yrittävät väärien profetioiden avulla vaikuttaa asioihin.

      Oikeitaki profetioita kyllä tulee mutta ne ovat käyneet harvinaisiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      304
      3381
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      52
      1361
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1250
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      158
      1053
    Aihe