Aihe

Oletteko havainneet Diazepam 5mg lääkkeessä tehoeroja, erästä toiseen?

Anonyymi

Hei, minulla on ollut paniikkihäiriöön noin 5 vuoden ajan resepti: 0,5 ... 1 kpl enentään 3:sti vuorokaudessa (paniikkihäiriö on ollut jostain -90 luvulta, mutta vasta noin 5 vuotta sitten sain tämän hyvin vaikuttavan lääkkeen). Annos vaihteee välillä 0,5 ... 4 kpl vuorokaudessa, ja jos menee useita päiviä etten tarvitse, niin voin olla ilman tuota puolikastakin.

Minusta vaikuttaa aivan selvästi että jotkin erät ovat tosi heikkotehoisia ja toiset vaikuttavat hyvin, vahvasti ja nopeasti. Kyseessä on apteekista reseptillä ostetuista lääkkeistä, joissa on ollut EXP aikaa yleensä reilusti yli vuosi.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oletan että yksikään teistä ei ole havainnut...

  • Anonyymi

   Ei lääkkeillä ole mitään eroa. Ovat täysin samanalaisia toistensa kopioita jokainen, sitä vastoin se mitä teet tai miten voimakkaana koet paniikkisi tai mihin kellonaikaan otat, syönnin päälle, tyhjään vatsaan jne saattaa vaikuttaa siihen miten koet lääkkeen voimakkuuden. Jos olet joskus ottanut niitä pidemmän aikaa, myös toleranssisi on voinut nousta, mutta lääkkeessä ei ikinä ole eroa.

  • Anonyymi

   taitaa vaan olla toleranssi ja riippuvuus mikä siellä huutelee. Suosittelen alasajoa asap ellet halua kokea elämäsi hirveintä helvettiä lääkkeiden toimesta siitä mitä ne tekee pitkässä juoksussa.

  • Anonyymi

   Nuo on ensimmäisiä oireita (tehon heikkeneminen) mistä huomaat, kun sulle on kehittynyt lääkkeelle tai tässä tapauksessa huumeelle toleranssi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   202
   12576
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3086
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2173