Patmos-Ahvio siirtyi ihailemaan äärioikeiston Martti Pihkalaa.

Anonyymi

Mikä kumma vaivaa näitä ihmisiä? Ensin kannatetaan henkeen ja vereen Donald Trumpia ja sen päättyessä suomalaista äärioikeistoa. Mainittu Martti Pihkala oli rotufanaatikko ja sotarikollinen, virolaisen Hans Kalmin roistokoplan jäsen. Olisi luullut, että hän olisi ollut Gummerus-sukuun kuuluvana sen verran sivistynyt, että ei olisi innostunut tällaisista. Mutta kyllä vaan innostui. Nykyään vapaussotamyytti on paljastettu kansanmurhaksi.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voiko Raamattuun luottaa? 1Moos.50:24-26 Niin Joosef sanoi veljilleen: Minä kuolen, mutta Jumala pitää huolen teistä ja johdattaa teidät tästä maasta siihen maahan, jonka hän on valalla vannoen on luvannut Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille. Ja Joosef vannotti Israelin poikia sanoen: Kun Jumala pitää huolen teistä, viekää silloin minun luuni täältä. Ja Joosef kuoli sadan kymmenen vuoden vanhana. Ja hänet balsamoitiin ja pantiin arkkuun Egyptissä.

      • Anonyymi

        Aina, vaikkakin aikeet on pahat, mutta ne ratkaistaan joskus. Joillain helluntailaisuudessa ei ole mitään ajanhajua valitettavasti.


    • Anonyymi

      Ap.t.7:36 Hän johdatti heidät sieltä pois, tehden ihmeitä ja tunnustekoja Egyptin maassa ja Punaisessa meressä ja erämaassa neljänäkymmenenä vuotena. Ap.t.7:40 sanoen Aaronille: Tee meille jumalia, jotka käyvät meidän edellämme, sillä me emme tiedä, mitä on tapahtunut Moosekselle, hänelle, joka johdatti meidät Egyptin maasta. 2Moos.32:1-6

    • Anonyymi

      Ps.106:19-20 He tekivät vasikan Hoorebin juurella ja kumarsivat valettua kuvaa; he vaihtoivat Kunniansa ruohoa syövän härän kuvaan. Jer.2:11 Onko mikään pakanakansa vaihtanut jumalia, vaikka ne eivät olekaan jumalia? Mutta minun kansani on vaihtanut kunniansa siihen, josta ei apua ole. Room.1:23

    • Anonyymi

      Ahvio intoilee myös Saksaan menneistä partiopojista, jotka suunnittelivat aloittavansa kapinan Suomessa. Se oli vaarallista ja maanpetoksellista. No, sitä ei loppujenlopuksi olisi tarvittu, mutta he aloittivat palatessaan kansanmurhan, mikä huipentui Tampereen ja Viipurin joukkomurhiin. Ei niin kovin kunniakasta toimintaa siis. Tällaisten asioiden parissa herran aivoitukset liikkuvat.

      • Anonyymi

        Punaisten tavoite oli "kyydittää" puoli kansakuntaa Siperiaan. Onneksi valkoiset voitti.


    • Anonyymi

      2Moos.21:23-25 Mutta jos vahinko tapahtuu, niin annettakoon henki hengestä, silmä silmästä hammas hampaasta, käsi kädestä, jalka jalasta, palovamma palovammasta, haava haavasta, mustelma mustelmasta. 3Moos.24:19-20. 5Moos.19:21 Älä sääli häntä: henki hengestä, silmä silmästä, hammas hampaasta, käsi kädestä, ja jalka jalasta. Matt.5:38 Te olette kuulleet sanotuksi: Silmä silmästä ja hammas hampaasta.

    • Eihän tämä ensimmäinen kerta ole Ahviolla.

      Onhan ahvio paheksunut myös Natsi-saksan häpäisyä ja natsi-johtajien tuomitsemista sodan jälkeen.
      Useissa kirjoituksissaan Ahviolla tulee esiin natsi-mieltymykset ja heidän suomalaisten tukijoiden ylösnosto.
      Pihkala oli kansallissosialisti ja olisi halunnut Suomen olevan Saksan rinnalla loppuun saakka.
      Ahvio vaan ei ymmärrä että Suomelle olisi käynyt vähintään yhtä huonosti kuin Baltian maille ja täällä olisisimme nyt vähemmistönä Venäläisten seassa ja pahimmassa tapauksessa vielä kuuluttaisiin Venäjään ja silloiset ahviolaiset olisi lähetetty Siperiaan ilman paluuta.

    • Anonyymi

      Etnonationalismi syö. Ahvio alkaa muistuttaa kypäräpappeja

      Voihan sitä itsenäistymishistoriaa muistella. Mutta Ahvio puhuu itsenäisen Suomen kansallisvaltioiden perustajien "profeetallisesta sanomasta" tämän päivän suomalaisille. Tarkastellaanpa tätä Pihkala nimistä "profeettaa."

      Martti Pihkalan kirja "Millainen Suomi meidän on luotava" tunnetaan erityisesti rodunjalostuksen vaatimuksistaan. Sitä pidetään Eurooppaan vaikuttaneen rotuhygieenisen liikkeen suomalaisena ääripäänä.

      Pihkala vaati muun muassa pakkosterilisaatioita ei-toivotuille ryhmille. Hänen rotuhygieenisiä oppejaan käytettiin mm. sisällissodan aikaisilla vankileireillä ja ne johtivat muun muassa naiskaartilaisten teloituksiin.

    • Anonyymi

      Matt.15:4 Sillä Jumala on sanonut: Kunnioita isääsi ja äitiäsi, ja: Joka kiroaa isäänsä tai äitiänsä, sen pitää kuolemalla kuoleman. Mark.7:10 Sillä Mooses on sanonut: Kunnioita isääsi ja äitiäsi, ja: Joka kiroaa isäänsä tai äitiänsä, sen pitää kuolemalla kuoleman. Siis asia tuli varmistettua, kahdella suulla.

      • Anonyymi

        Voisko noi raamatunpaikat edes sivuta aihetta? Ahvio ei onneksi ole isäni eikä äitini. Pihkalasta nyt - Luojan kiitos - puhumattakaan.


    • Anonyymi

      5Moos.27:15-26 Kirottu olkoon se, joka ei pidä tämän lain sanoja eikä täytä niitä. Ja kaikki kansa sanokoon Amen. Jer.11:1-3. Dan.9:11

    • Anonyymi

      Hullusta pääsee eroon kun ei ole näkevinään sen touhuja.

      • Anonyymi

        Totta turiset.


    • Anonyymi

      Mellerin postia. On täysin väärin väittää, ettei sinulla ole varaa maksaa kymmenyksiä. Sinulla ei ole varaa olla maksamatta. Kymmenysten maksaminen on sinun tunnutuksesi liiton tehneelle ja liitonsa pitävälle Jumalalle siitä, että sinä uskot Hänen omistavan hopiat ja kullat ja karjan kymmenillä tuhansilla vuorilla. Jos et maksa kymmenyksiä, olet kapinassa Jumalaa vastaan ja pistät rahasi "reikäiseen kukkaroon" Nyt sanon sinulle jota ehkä ole aikaisemmin tullut ajatelletuksi kymmenyksistä puhuttaessa. Jokainen, maksaa kymmenykset! Jokainen, sinäkin joka nauraen väität, ettet maksa etkä tule koskaan maksamaan. Millä vauvat maksaa kymmenykset?

    • Anonyymi

      Melleri kirjoittaa. Jumala ottaa veronsa samalla tavalla kuin yhteiskunta ottaa omansa. Sinä joko tuot ne, ja taivaat aukenevat, tai Hän ottaa ne jälkimmäinen vaihtoehto merkitsee sitä, että Jumala lähettää "voudin" perimään kymmenykset jokaisen palkka-tai eläkepäivän jälkeen. Ero on siinä jos tuot kymmenykset Hänelle vapaaehtoisesti, saat siunauksen osaksesi, mutta jos Jumala tulee hakee ne korkoineen sairauden, onnettomuuden, ylimääräisten menojen, työpaikan menetyksen tai minkä tahansa vastoinkäymisen kautta, sinä jäät Hänen siunausta vaille. Kaikki siis maksavat kymmenykset, mutta kaikki eivät saa siunausta, kirouksen sen sijaan, kun joka tapauksessa maksamme kymmenykset, niin miksi tekisi sitä vapaehtoisesti tullen samalla siunatuksi. Patmos blogi Leo Meller 3.7.2013 "Annatko vai maksatko vai ottaako vouti kymmenykset?" Tämä blogi on poistettu Patmoksen sivulta.

    • Anonyymi

      Donald Trump painostaa Georgian kuvernööriä kumoamaan osavaltion tuloksen presidentinvaaleissa. Tänään klo 2:16 ILTALEHTI.

      • Anonyymi

        Siinähän painostaa. Kuvernöörillä ei ole valtuuksia puuttua asiaan. Trump toki sen tietää, mutta yrittää edelleen kiihottaa. Georgian vaaleista vastaavat ovat jo saaneet tappouhkauksia. Niin myös suomalainen Harri Hursti, jonka firma vastasi Georgian äänten elektronisesta uudelleen laskennasta.


    • Anonyymi

      Trump kaappaa vaalit!

      • Anonyymi

        Vaalit on taputeltu. Vastuuseen ukko kyllä pitäisi panna kiihotuksesta.


    • Anonyymi

      Venäläinen trolli vauhdissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe