Tiedä ja Voita

Anonyymi

Näköjään tuo kusetustulee edelleen tv:stä. Eikö tuohon oikeasti pystytä puuttumaan? Sehän ei ole tietysti tekijöiden vika että ihmiset on niin saatanan tyhmiä et soittelee tonne, mutta se jatkuva suora valehtelu on asia johon pitäisi puuttua.

Miten ihmeessä "kierroksen paras pellaaja" valitaan. Kierroshan kestää välillä 1 h 40 min ja välillä 5 sekuntia. Monesti "kierroksen paras pellaaja" on vastaamassa edelliseen kysymykseen kun ruudulla on vaihtunu jo seuraava peli. Jos kierrokset menisivät rehdisti ei tuollaista tilannetta pääse syntymään.

Sitten esimerkiksi otetaan kaupunkipeli A-kirjaimella. Yhdestä A:sta 4 A:han menee 10 minuuttia jonka jälkeen puheluita ei oteta enää läpi. Juontaja kuitekin uskottelee katsojille että juuri kukaan ei soittele ja haluaa saada pelin nopeasti loppumaan vaikka kaikki tietää että puheluita ei oteta lähetykseen tietoisesti. Sitä 5 A:n kaupunkia sitte venataan se viimeset 1 h 40 min.

Sitte minkä ihmeen takia porukka soittaa siihen automerkki peliin ja ehdottelee näitä, AUDI,MERSU,HONDA,MITSUBISHI,NISSAN,TOYOTA, FORD tai vaikka BMW. Se ratkaisu ei ole ikinä mikään tunnettu tai yleisessä tiedossa oleva merkki vaan se on kaivettu Allcarindex sivustolta ja on sellanen jota ei kukaan ole koskaan kuullutkaan ja kenties sitä on valmistettu 5 vuotta vuosina 1907-1912. Silti juontaja toteaa soittajalle joka ehdotti Hondaa, että "hyvä idea, mutta ei tällä kertaa ollu oikea vastaus".

Asia joka myös laittaa "kierroksen parhaan pellaajan" määritelmän kyseenalaiseksi on se, että suurin osa soittajista on naisia, jotka kuulostaa joltai 70-90 vuotiailta. En usko että ovat nopeimpia käsistään.

Välillä lähetys keskeytetään ennen oikean vastauksen selviämistä. Ihmiset on melkei 2 tuntia soitellu sitten turhaan ku lähetys vaan katkastaan. Luulisi myös että äänentoisto laitettaisiin edes auttavalle tasolle. Juontaja kuuulee välillä ihmisten arvauksetkin ihan miten sattuu ja puhelu katkastaan ennen kun ihminen saa edes mahdollisuutta korjata juontajan virheen.

9

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tiedä ja voita sentään kestää vaan pari tuntia. Aikoinaan maikkarilta tuli eurojahtia ja mitä niitä oli, saatto kestää kahdeksan tuntia. Youtubesta löytyy vanhoja eurojahteja.

      Ketjun innoittamani katsoin 17/3/2014 eurojahtia. Tehtävänä oli keksiä naisten nimiä. Ensimmäiset 4 nimeä otettiin 12 minuutissa tauluun. Sen jälkeen 4 tuntiiin ja 31 minuuttiin ei otettu yhtäkään soittajaa läpi. Juontajat hokee että kannattaa soittaa niin monta kertaa että varmasti on "kierroksen paras pelaaja".

      Mua ainakin hävettäs olla maikkarilla tai nelosella töissä jos omalta kanavalta tulee tollasta skeidaa.

    • Anonyymi

      Uskomatonta. Näitähän löytyy youtubesta vaikka kuinka paljon. Tässä hyvä vuodelta 2017.

      https://www.youtube.com/watch?v=ODugvWMyn0s

      Iida soittaa heti tossa 9 minuutin jälkeen kahdelle äänestä päätellen jo hyvin vanhalle ihmiselle ja kummallakaa ei ole hajuakaa mitä kysytään tai mihin pitäisi vastata. :D Ja sitten pitäs uskoa että vastaamassa on "Kierroksen paras Pellaaja". Ei helv....

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        HeHE luonto ja maanjäristys teki selvää jälkeä tästäkin k,usetuksesta


      • Anonyymi

        Se tulee unkarista siksi, koska suomessa tuo olisi laitonta. Järjestelyllä siis kierretään lakia, ei pelkästään veroja tai työvoimakuluja kuten lähes kaikki näyttää luulevan.


    • Anonyymi

      Joku vuosi sitten soitin lähetykseen. Ei tulosta. Seuraavana päivänä kun olin autolla liikkeellä, niin minulle soitettiin, että olen kierroksen nopein pelaaja . En siis tiennyt mitä pitäisi tietää, kun en ollut telkun lähelläkään.
      Että tällaista. Senjälkeen en ole katsonut koko paskaa.

    • Anonyymi

      Miks ihmeessä samat 5 A kaupunkia kysellään noin joka toinen päivä ja 3 O kaupunkia. Sit ollaan hölmönä et eikö kukaan tiedä. Tyhmät on siellä ruudun sisällä, ei katsojat.

    • Anonyymi

      Tämän huijauksen mahdollistaa lain porsaanreikä. Lähetys tehdään Unkarista joten Suomen lainsäädäntö ei voi siihen vaikuttaa. Käytännössä saavat tehdä tuolla mitä haluavat ja on soittajan vastuu mihin rahansa antaa. Ja tämä systeemi on väärin. Tällaista ohjelmaa kannattaa ylläpitää, tuo ilmaista rahaa yhtiölle. Raha ratkaisee. Jos ohjelma ei toisi yhtään tuottoa kanavalle, se lopetettaisiin heti ja jopa kiellettäisiin.

      Mitään kierroksen parasta pelaajaa ei edes ole. Se on vain tapa saada soittoja lisää
      soittajia. Millään tavalla tämä kierroksen paras pelaaja ei selviä, eikä myöskään se että olisi linjoilla jokin ajallinen kisa. Riittää kuin vain sanotaan näin ettei soittaja ollut kierroksen paras pelaaja. Tämä on vain yllyke soittaa uudestaan ja keino kalastella soittajia/pelaajia lisää. Soittaja joka pääsee vastaamaan tehtävään, vailtaan satunnaisesti.

      Tätä kierroksen ja ”kierroksen paras pelaaja”-aikaa voidaan venyttää ja hallita miten halutaan. Joskus se kestää muutaman minuutin kun potti on pieni ja useita tunteja kun potti on suuri. Sama mitä soittajalle sanotaan , hän uskoo kun sanotaan ja väitetään niin.

      Tämä toimii kuin mikä tahansa muukin markkinointi. Samoja pelejä kannattaa kierrättää koska se on edullisempaa ja helpompaa. Esim. tämä kaupunki-peli pyörii ainakin joka toinen päivä ja oikeana vastauksena loppujen lopuksi on joko Porvoo tai Maarianhamina.

      Jokainen lähetys kulkee samalla kaavalla ja samalla käsikirjoituksella. Ensin laitetaan ruutuun pari helppoa tehtävää joissa rahallinen voitto on muutamia kymppejä. Tätä jatketaan muutaman kymmenen minuuttia jolloin pottia hiljalleen kasvatetaan muutamaan sataseen. Soittoja tulee kuin liukuhihnalta ja niitä yhdistetään lähetykseen asti lähes siinä järjestyksessä kuin niitä tulee. Kierroksen parasta pelaajaa ei ole.

      Nyt markkinointi on avattu ja juontaja tekee työtään eli houkuttelee lisää soittajia. Nyt katsoja ajattelee helposta rahasta ja ihmettelee miten helposti on voittaa rahaa vain soittamalla lähetykseen. Kun peli vaikeutuu hieman (eli kysytään jo kaupunkia jossa KOLME samaa kirjainta), ja pottia nostettu moneen sataan euroon, alkaa juontajan soittajien kalastelu ja monologi pelin vaikeudesta ja ihmettely etteikö kukaan tiedä vastausta. Tässä vaiheessa puhelut lähetykseen asti keskeytetään ja soittajille sanotaan ettei ollut kierroksen paras pelaaja. Nyt alkaa se hienoin vaihe ohjelmassa eli juontajan ulkoa opeteltu mantra pelin vaikeudesta ja soittajien vähyydestä. Menee tunti jolloin lähetykseen otetaan satunnainen soittaja joka pääsee vastaamaan tehtävään. joku onnekas arvottu soittaja saa palkinnon. Peliä vaikeutetaan ja pottia nostetaan taas monilla satasilla ja nyt kysytään jo Maarianhaminaa tai Porvoota ja katsoja ihmettelee miksi näin helppo tehtävä ja noin paljon rahaa ja päättää osallistua. Nyt soittajat lähetykseen asti katkaistaan ja kierroksen parasta pelaajaa mukamas etsitään epätoivoisesti. Vaikka olisi miten nopea, soittajalle ilmoitetaan ettei ollut kierroksen paras pelaaja. Juontaja tekee taas työtään ja ihmettelee pelin vaikeutta ja että peli on tarkoitettu vain huippuälykkäille ja huippuammattilaisille, eikö kukaan tiedä? Mantraa jatketaan ja uskotellaanpelin vaikeutta koska juontaja ihmettelee missä on kaikki soittajat. On niitä ja paljon ja jatkuvasti otetaan puheluita vastaan mutta ilmoitetaan jokaiselle ettei ollut kierroksen paras pelaaja, yritä uudelleen. Nyt ruudulla jo lukee että peli on tarkoitettu vain ammattilaisille ja lähes vain Mensan jäsenille. Kun voittopotti on satoja euroja ja lähentelee jo tuhatta euroa, puhelinlinjat laitetaan lähetykseen asti kiinni ja nyt vain odotellaan lähetyksen loppumiseen asti ja todellisuudessa puheluita tulee jatkuvalla syötöllä. Juontaja käy monologiaan ja opittua käsikirjoitustaan ja kalastelee soittajia lisää. Juontaja antaa ymmärtää ettei kukaan soita ja ihmettelee mihin kaikki soittajat on kadonnut. Loppulähetys kuunnellaan juontajan valitusta ja ihmettelyä ja pottia hieman taas korotetaan.

      Juuri ennen lähetyksen loppumista löytyy AINA se onnekas soittaja joka onkin nyt se kierroksen paras pelaaja joka on kestänyt useita tunteja ja samalla huipputietäjä Mensan jäsen joka tietää vastauksen.

      Tämä tapahtuu joka lähetyksessä. Ja epäilenpä että tuo viime hetken viimeinen lähetyksen ”onnekas” soittaja on talon sisällä työskentelevä työntekijä ja ns. sovittu soittaja.

      Tämä sama konsepti toistuu JOKAISESSA lähetyksessä päivästä toiseen ja kuukusista vuosiin ja samaa käsikirjoitusta noudatetaan samalla kaavalla joka päivä. Jos katsoo vaikkapa youtubesta parin vuoden takaisia lähetyksiä, ne ei eroa tämän päivän lähetyksistä mitenkään.

      Koska lähetys tehdään Unkarista, tämä huijauskeino on mahdollinen. Ja hyvää ja tuottoisaa bisnestä onkin. Jokainen voi laskea miten monta miljoonaa pelin tarjoama yhtiö kuittaa tällä systeemillä joka ikinen vuosi. Teidänkin soittajien rahat loppujen lopuksi päätyy yhtiön hallitusten jäsenten ja omistajien taskuihin.

    • Anonyymi

      Naispuolisilta juontajilta ei vaadita kuin isot rinnat , ei älyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe