Aihe

Tiedä ja Voita

Anonyymi

Näköjään tuo kusetustulee edelleen tv:stä. Eikö tuohon oikeasti pystytä puuttumaan? Sehän ei ole tietysti tekijöiden vika että ihmiset on niin saatanan tyhmiä et soittelee tonne, mutta se jatkuva suora valehtelu on asia johon pitäisi puuttua.

Miten ihmeessä "kierroksen paras pellaaja" valitaan. Kierroshan kestää välillä 1 h 40 min ja välillä 5 sekuntia. Monesti "kierroksen paras pellaaja" on vastaamassa edelliseen kysymykseen kun ruudulla on vaihtunu jo seuraava peli. Jos kierrokset menisivät rehdisti ei tuollaista tilannetta pääse syntymään.

Sitten esimerkiksi otetaan kaupunkipeli A-kirjaimella. Yhdestä A:sta 4 A:han menee 10 minuuttia jonka jälkeen puheluita ei oteta enää läpi. Juontaja kuitekin uskottelee katsojille että juuri kukaan ei soittele ja haluaa saada pelin nopeasti loppumaan vaikka kaikki tietää että puheluita ei oteta lähetykseen tietoisesti. Sitä 5 A:n kaupunkia sitte venataan se viimeset 1 h 40 min.

Sitte minkä ihmeen takia porukka soittaa siihen automerkki peliin ja ehdottelee näitä, AUDI,MERSU,HONDA,MITSUBISHI,NISSAN,TOYOTA, FORD tai vaikka BMW. Se ratkaisu ei ole ikinä mikään tunnettu tai yleisessä tiedossa oleva merkki vaan se on kaivettu Allcarindex sivustolta ja on sellanen jota ei kukaan ole koskaan kuullutkaan ja kenties sitä on valmistettu 5 vuotta vuosina 1907-1912. Silti juontaja toteaa soittajalle joka ehdotti Hondaa, että "hyvä idea, mutta ei tällä kertaa ollu oikea vastaus".

Asia joka myös laittaa "kierroksen parhaan pellaajan" määritelmän kyseenalaiseksi on se, että suurin osa soittajista on naisia, jotka kuulostaa joltai 70-90 vuotiailta. En usko että ovat nopeimpia käsistään.

Välillä lähetys keskeytetään ennen oikean vastauksen selviämistä. Ihmiset on melkei 2 tuntia soitellu sitten turhaan ku lähetys vaan katkastaan. Luulisi myös että äänentoisto laitettaisiin edes auttavalle tasolle. Juontaja kuuulee välillä ihmisten arvauksetkin ihan miten sattuu ja puhelu katkastaan ennen kun ihminen saa edes mahdollisuutta korjata juontajan virheen.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tiedä ja voita sentään kestää vaan pari tuntia. Aikoinaan maikkarilta tuli eurojahtia ja mitä niitä oli, saatto kestää kahdeksan tuntia. Youtubesta löytyy vanhoja eurojahteja.

   Ketjun innoittamani katsoin 17/3/2014 eurojahtia. Tehtävänä oli keksiä naisten nimiä. Ensimmäiset 4 nimeä otettiin 12 minuutissa tauluun. Sen jälkeen 4 tuntiiin ja 31 minuuttiin ei otettu yhtäkään soittajaa läpi. Juontajat hokee että kannattaa soittaa niin monta kertaa että varmasti on "kierroksen paras pelaaja".

   Mua ainakin hävettäs olla maikkarilla tai nelosella töissä jos omalta kanavalta tulee tollasta skeidaa.

  • Anonyymi

   Uskomatonta. Näitähän löytyy youtubesta vaikka kuinka paljon. Tässä hyvä vuodelta 2017.

   https://www.youtube.com/watch?v=ODugvWMyn0s

   Iida soittaa heti tossa 9 minuutin jälkeen kahdelle äänestä päätellen jo hyvin vanhalle ihmiselle ja kummallakaa ei ole hajuakaa mitä kysytään tai mihin pitäisi vastata. :D Ja sitten pitäs uskoa että vastaamassa on "Kierroksen paras Pellaaja". Ei helv....

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    HeHE luonto ja maanjäristys teki selvää jälkeä tästäkin k,usetuksesta


   • Anonyymi

    Se tulee unkarista siksi, koska suomessa tuo olisi laitonta. Järjestelyllä siis kierretään lakia, ei pelkästään veroja tai työvoimakuluja kuten lähes kaikki näyttää luulevan.


  • Anonyymi

   Joku vuosi sitten soitin lähetykseen. Ei tulosta. Seuraavana päivänä kun olin autolla liikkeellä, niin minulle soitettiin, että olen kierroksen nopein pelaaja . En siis tiennyt mitä pitäisi tietää, kun en ollut telkun lähelläkään.
   Että tällaista. Senjälkeen en ole katsonut koko paskaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   120
   5852
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   4135
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   388
   2222