Aihe

Totutelkaa ajatukseen että ette kohta omista mitään.

Anonyymi

55

155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Omistus on yliarvostettua ja vuokraus huuhaata. Olennaista on tarve. Kaikilla on tarve saada asua ja elää, mieluummin lämpimästi, ei kosteuden vaan terveyden takia.

   • Anonyymi

    Rahalla sain maksettua aivokasvaimeni hoidon, räjähtäneen sappirakko leikkauksen, rintapatit ja virtsa rakko tulehduksen , sillä julkisella ei koskaan ollut muuta tarjota, sadistisin naamoin tulivat pilkaten jo odotus huoneeseen ivaamaan oireita psyykkiseksi ja tekemään valtion aloitteesta niiden oireista poliittisia hullun papruja. Virtsanäytteet pirullisin ilmein kaatoivat lavuaariin, koskaan he ei laskeneet erikois lääkärille, , mutta yksityiselle kelpasi minunkin pissini
    Ja makselin itse niin välilevy tyrien, aivokasvaimet en ja räjähtäneet sappirakot,
    Julkiselta sain traumoja ja kollektiivksta sadismia ainoastaan, pilkkaa, ivaa ja poliittisia hullun papruja.
    Moni antisosialisti on minun tilassa tässä demari paratiisissa.
    Heille tulee järkyttävät traumat, ilman rahaa kuolet hyvin pian, jos et ole virkamiesten suosiossa tai olet vaatinut kantelujen kautta laillisia oikeuksia, tasa arvoa jne, silloin olet mustalla listalla, koska kilpailuton julkinen on samanlainen kuin Stalin, et voi mitään mieli alla, eikä kukaan käsittele valituksia siä, oikeutta saat jos on korkea arvoinen tuttu virkamies joka hankkii sinulle oikeuden.
    Pysy pois Julkiselta, jos näet em. Sadismin, sillä sen julmuuksia suomi ei tuo esiin suomen aikana, kuten ei Stalinin julmuuksia Stalinin aikana, tämä sosialismi on vain Stalinin järjestämän muunnos provinssi. Pelkää ja vapise julkisen julmuutta, jos olet tohtorien sadismin tikkataulu, sinun elämästä tulee helvetti ilman vakuutusta ja ilman omaa rahaa, valtio suojelee ja antaa käskyjä tohtoreille harjoittaa sadismia kehon kivuillasi, koska et sovi suomen yksiputki järjestelmiin poliittisilta näkemyksiltäsi, ja silloin sinun elämästä ilman oikeutta terveyden hoitoon tai sairaspäivörahoihinn tai työeläkkeeseen tehdään helvetti, vaikka maksat veroja sitä varten, sosialisti ei anna maksamistasi veroista pennin latia sinun hoidettaviksi, ellet laula samaa kiitos virttä: julkinen paratiisi, kaikki muut pahoja. Kun vanhenet huomaat ainoastaan rahalla saat hoitoa, ellet ole virkamies, Ay jäsen tai et ole virkamiesten suosiossa, elämästäsi tehdään helvetti ja sua käsitellään kuin juutalaista.. Vain omalla rahalla ja vakuutuksella jonka itse maksat saat terveyden hoitoa, ei Suomessa mikään poikkea Stalin järjestelmästä, mutta sen huomaa vain antisosialisti, kriitikot ja veikamiesten epäsoöuosiossa olevat, johon joudut ellet kannata julkista, olen jo vanha ja puhun elämän kokemuksella, osta vakuutus, säästä vaikka kaurapuuroa syömällä, älä luota valtion lupauksiin, ne ovat yhtä luotettavia kuin Stalinin lupaukset.


  • Anonyymi

   Emme totuttele.

  • Anonyymi

   Tulevia lampaita.

  • Anonyymi

   Moni luulee ostavansa talon "omalla tontilla"...jos kerran on oma,niin miksi maksatte siitä joka vuosi jotain veroa?

   • Anonyymi

    Emme maksa.


   • Anonyymi

    NÄI n on palvelut heikkenee ja kaiki mene pieleen vain verot nousee maksan eläkkeestä enmmän veroa kui hyvästä palkata työikäisenä


   • Anonyymi

    Sehän on politikoide määräys kun eivät tajua


   • Anonyymi

    Raamattu sanoo, kaikki mikä maan piirin päällä on on jumalan:talosi, autosi, jakasi ja kehosi, kaikkiin näihin meillä on laina aika, virallinen oikeus hallita niitä mahdollisimman hyvin.

    Sosialisti sanoo kaikki velat ja varat on yhteisiä ja minä hallinnoin sitä yhteistä kukkaroa yksin.


  • Anonyymi

   Elämäkin on vain lainaa. Miksi pitäisi omistaa mitään?

   • Anonyymi

    Ellen olisi omistanut rahaa, en olisi pystynyt tutkituttamaan että minulla on aivokasvain 1 mm. Päässä näköhermosta.
    Enkä olisi pystynyt hoidattamaan sitä ulkomailla, lentoineen, hotelleineen, jälkiatrkasruksineen, ja olisin kenties sokea nyt, koska julkinen kilsi maksumääräyksen aivokirurgin arvioon, ja oireita valitellessa latjasi kuin saksan psykiatrit juutalaisille silmäväristä
    Hullun papruja, ja minulle päänsärystä, että rasismia, sortoa ja syrjintää joudut hyväksymään ilman rahaa, ellet ole valtion poliittisessa suosiossa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ollaan nyt kiltisti vaan sosialisteja. Kaikki on yhteistä meillä demareilla.

  • Anonyymi

   Eliitti 3% omistaa kaiken.

  • Anonyymi

   Kuta kuin näin menee:
   Ne, jotka kannattavat koronarokotetta ja ottavat sen,
   alkavat vainoamaan rokottamattomia.
   Rokotettu myöskin täysillä kannattaa omaisuuden pois antamista ja orjatouhuja sekä sitä, että rokottamattomat viedään leirille ja heiltä riistetään kaikki omaisuus. Eikä anneta ruokaa, vettä kuitenkin. Kannattavat samaa juutalaisvainoa, mikä on jo historiassa ollut. Piikkiaidatut leirit, jossa taudit levisivät eikä sairaanhoitoa heille toimitettu. Jotkut tyypit kuitenkin nakkasivat aidan yli heille ruokaa, mutta monet menehtyivät sinne.

   Olkaa varuillaan pahoin puhuvien ja vainoavien suhteen.
   Loppusuoralla maailma.

   • Anonyymi

    Pfizerin ja moderna rokotteet ei ole rokotteita lainkaan, vaan sisältävät mobiili GPS paikannus muunnos koodin, joka on individuaalinen kussakin RNA ketjussa jota rokote sisältää lisäksi keino DNA ta ja nanoja eli Nano hiukkasia, ja lusiferase geeliä, jonka avulla modernan rokotteesta jäävä väritön statuointi näkyy määrätyssä valossa, ja statuinnin saatuaan he näkevät kannoista IDsi.
    Nämä rokotteet siis sisältävät mobiili liikenteen kemikaaleja sinun paikannukseksi.
    Astra zeneca ja Oxford rokote on tehty apinan adeno viruksesta, joka ei muka tartu ihmiseen koska sen proteiinit ovat erilaiset, niin on korona proteiinit myös e erilaiset, mutta tarttuu ihmiseen, niissä on myös koodattu RNA (ei keino DNA, ta)

    Sputnik rokote on ihmisen jo sairastetusta flunssa adeno viruksista tehty, joten riski saada uusia tauteja on olematon. Se ei sisällä mobiili tiedon siirrossa tarvittavia kemikaaleja lainkaan.
    Ja estää koronan tartunnan, eli venäläisyydestä huolimatta on ainoa hyväksyttävä rokote.
    Ja takaan että Venäjällä korona katoaa, muualla lisääntyy, koska mobiili liikenteen siirto kemikaaleja sisältävät Suomeen tilatut rokotteet eivät estä korona tartuntoja lainkaan, kuten venäjän rokote estää koronan tartunnan ja ainoastaan venäjästä tulee korona vapaa maaa ja he sulkee rajat muilta, koska näin käy kun rokotteen nimellä pannaan seurantaan käytetty koodattu RNA ja nanoilla 5G verkko paikantaa sinut, kyse ei ole rokotus-vaan paikannus tekniikan injektoimis kampanjasta sinuun.


  • Anonyymi

   Uusi sosialismi on tulossa. Kaikilla mukavaa. Eläkkeelle jäädessä et enää tarvi mitään ja kun oletkin vuokralla voit mennä asumaan pieneen koppiin.

   • Anonyymi

    Afrikan ja Lähi-idän kansalaiset voittaa aina.


  • Anonyymi

   Hulluahan se on, että kapitalistit ajavat meitä kommunismiin?

   • Anonyymi

    Ei ole ne on sen jälkeen ainoat jotka määrää.


   • Anonyymi

    Kyse on megakorporaatioiden vallankaappauksesta, kansallisvaltio on viimeinen linnake näitä hulluja vastaan, siksi niiden alasajo on agenda nro.1. USA:ssa median omistaa neljä jättiyhtiötä, yksi näistä on Disney, mielestäni tälläinen kehitys on erittäin vaarallista.


   • Anonyymi

    Sosialidemokraatit ovat joskus Stalin kommunisteja, mutta suurin osa heistä on kiinalaistyypin kommunisteja, markiinatalous taivan saa olla tuottamassa heille mobiileja ja tekniikkaa ja veroja, mutta taivan eli markkinatalous ei saa osallistua päätöksen tekoon omissa asioissaan, sen tekee stalinistinen manner kiina, jossa kristityt on vankilassa, koska heillä on omat laulut, eivätkä laula kommunisti lauluja.
    Puolueiltojen sijaan heillä on omat kokoukset,
    Jota sosialismi ei siedä.

    Kaikki sosialismi on tyranniaa.
    Toki rahaa pitää jakaa ja tulonsiirtoja tehdä,
    Mutta se että virkamiehistö päättää kaikesta ja tuottaa itse kilpailuttomia terveyden hoitoja, johtaa aina syrjintään, ja niin suureen byrokratiaan ja potilas kierrätykseen, että päästäkseen samaan tehokkuuteen kuin yksityinen julkisella pitää olla 20 tohtoria yhtä yksityistohtoria vastaan koska 19 menee byrokratian pyöritykseen ja 1 tekee töitä.


  • Anonyymi

   Hulluja paskapäitä ei ole mikään pakko totella. Menkööt hoitoon!

   • Anonyymi

    Vasemmisto,Vihreet ja SDP on juuri niitä jotka kannattaa niitä paskapäitä eli ne on hyödyllisiä idiootteja 😂😂🤣


  • Anonyymi

   No, ei omistaminen itsessään ole niin tärkeää. Ei sekään, että omistaako talon tai vuokraako sitä paljon merkitse, jos elämä vain muuten sujuu. Tai vastaavasti omistettu ja vuokrattu auto tekee saman asian. Lainattu, vuokrattu tai omistettu asia hoitavat täysin saman asian eikä sillä ole mitään eroa arjessa. Erot omistamisen ja vuokraamisen välillä on pitkälti psykologisia.

   Toki usein omistaminen on halvempaa, mutta ei läheskään aina. Jos esimerkiksi käyttää jotain työkalua vain kerran vuodessa, on järkevämpää vuokrata se.

   Ja jos pilkuntarkkoja ollaan, on kaikki mitä ihmisillä on aina ollut vuokralla, koska elämäkin päättyy aikanaan ja sitten kaiken omistus siirtyy muille. Tai ainakin

   • Anonyymi

    Kyse on todellisuudessa siitä että megakorporaatioiden agenda on luoda vuokrayhteiskunta jossa kuluttaja jatkaa kuluttamistaan/maksamistaan näille megakorporaatioille lähes jokaisella tekemisellään. Ei kyse ole mistään muusta kuin luoda ehtymätön lypsylehmä näille korporaatioille. Suoratoistopalvelut varsinkin musiikin suhteen ovat hyvä esimerkki tästä jossa kermat poimii palveluntarjoaja jättäen vain murusia jos niitäkään itse sisällöntuottajalle, mutta onhan se kiva kun saa kuunnella toisten elämäntyötä "ilmaiseksi" ylihintaisessa itsemurha yksiössä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyse on todellisuudessa siitä että megakorporaatioiden agenda on luoda vuokrayhteiskunta jossa kuluttaja jatkaa kuluttamistaan/maksamistaan näille megakorporaatioille lähes jokaisella tekemisellään. Ei kyse ole mistään muusta kuin luoda ehtymätön lypsylehmä näille korporaatioille. Suoratoistopalvelut varsinkin musiikin suhteen ovat hyvä esimerkki tästä jossa kermat poimii palveluntarjoaja jättäen vain murusia jos niitäkään itse sisällöntuottajalle, mutta onhan se kiva kun saa kuunnella toisten elämäntyötä "ilmaiseksi" ylihintaisessa itsemurha yksiössä.

    Ei suoratoistopalvelujen käyttö ole mitenkään pakollista, musiikkia voi kuunnella muutakin kautta. Ja itse en ole kuunnellut oikeastaan yhtään musiikkia kuukausiin. Lopetin CD:ittenkin ostamisen jo 15 vuotta sitten. En ostaisi CD:itä vaikka suoratoistopalveluja ei olisi olemassa.

    Ja muuten, useimmat suoratoistopalvelut ovat maksullisia, ne eivät ole ilmaisia. Esimerkiksi Netflix, HBO Nordic ovat maksullisia eikä niistä ole edes ilmaista versiota olemassa (eikä noissa ole myöskään yhtään mainoksia).


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyse on todellisuudessa siitä että megakorporaatioiden agenda on luoda vuokrayhteiskunta jossa kuluttaja jatkaa kuluttamistaan/maksamistaan näille megakorporaatioille lähes jokaisella tekemisellään. Ei kyse ole mistään muusta kuin luoda ehtymätön lypsylehmä näille korporaatioille. Suoratoistopalvelut varsinkin musiikin suhteen ovat hyvä esimerkki tästä jossa kermat poimii palveluntarjoaja jättäen vain murusia jos niitäkään itse sisällöntuottajalle, mutta onhan se kiva kun saa kuunnella toisten elämäntyötä "ilmaiseksi" ylihintaisessa itsemurha yksiössä.

    Lisään... On kummallista, että jotkut edelleen idioottimaisesti rääkyvät tällaisesta. Mikä ihmeen vuokrayhteiskunta? Yksikään näistä palveluista ei ole sellainen, etteikö sen voi vain lopettaa parilla klikkauksella ilman ongelmia. Ei nuo palvelut ole sen tarpeellisempia elämälle kuin pään hakkaaminen seinään. Suuri osa suomalaisista ei ole koskaan tilannut mitään suoratoistopalvelua, itse asiassa monilla ei ole edes tietokonetta. Ja hyvin pärjätään edelleen.

    Ihmiselle riittää että on lämmin suoja, ruokaa ja vettä ja vaatteita. Kaikki muu on ekstraa eikä pakollisia.


  • Anonyymi

   Velaton asunnon omistaja päätyy vuokralaiseksi maksamaansa asuntoon. Reilua? Kun pääsee eläkkeelle joutuu muuttamaan kun rahat ei riitä vuokraan.

   • Anonyymi

    Vlaton asunnon omistaja ei pysty maksamaan 3 krt. ylihintaisia taloyhtiö remontteja.
    Jos isännöinti palkkaus muutetaan kuin hotellihuoneen hinta laskemaan liki 0 llaan jos hän tekee ylihintaisia remontti sopimuksia, tai asumiskulut ylittää keskihinnan.

    Ja isännöijän palkka nousee kuin korona käyrä ylös jos teettää hyvin kilpalutettuja alle keskihinnan olevia remonnteja ja talohuoltoja. Silloin hän kilpailuttaa ja saa liki 10 000 e palkkaa, mutta se tulee paljon halvemmaksi per nuppi, kuin 6000 € per nuppi ylihintainen katto tai muu remontti, jolloin puhutaan miljoonien ylihinnasta, ja siihen verrattuna muutama tonni rajusta kilpailutuksesta isännälle extraa ei ole mitään.

    Se että joku sanoo että maksetaan kk palkkaa ja sillä toimii, ei ole realismia ja siksi mummot joutuu ylihinta remonttien takia vuokralle, jos isännöijän palkka nousisi hyvän kilpailutuksen ansiosta (tilastot on hypoteekilla) mummot sais asua asunnossaan, vaikka maksavatkin isännöijälle enemmän palkkaa 18 € kk, mutta ei 6000 € ylihintaa remontista, sitä mummon eläke ei kestä.


  • Anonyymi

   Uutta neukkulaa rakennetaan.

  • Anonyymi

   Kiinalainen kova politikointi vyöryy pohjolaankin tulevina milluniumeina. Onneksi me vanhat katselemma tätä jo kvarkkipuuromaailmasta.

  • Anonyymi

   Jos kukaan ei omista mitään niin miten silloin kukaan voi vuokrata kenellekään mitään?

   • Anonyymi

    Sauli Niinistökin on onnellinen kun ei omista mitään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sauli Niinistökin on onnellinen kun ei omista mitään.

    Sepä onkin kommunisti. Elää valtion ja toisten siivellä, lakimies kun on.


  • Anonyymi

   Eli ottavat ihmisiltä ilman pois tavarat ja sitten tarjoavat niitä vuokralle. Jos vaikka omistat pianon, vievät sen pois ja saat vuokralle sitä, esim. kuukaudeksi kerrallaan. Vuokrahintaan kuuluu esineiden ja tavaroiden kuskaus. Jos vain vähän kuskausta tiettyyn suuntaan, niin hinta korkeampi. Vuokralle kullekkin lautanen, kuppi, lusikka, haarukka, veitsi, kattila, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Jos tarvii vain vähän vuokralle, niin halvemmaksi tulee. Mutta tosiaan ottaja tienaa rahaa, kun kerää ensin kaikilta tavarat pois ja vuokraa niitä eteen päin myöhemmin.

   • Anonyymi

    Entäs jos en suostu enää maksamaan vuokraa alushousuistani, tullaanko ne hakemaan pois vai joudunko vankilaan?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Entäs jos en suostu enää maksamaan vuokraa alushousuistani, tullaanko ne hakemaan pois vai joudunko vankilaan?

    Ei tulla vangitsemaan, jos teet alushousuihisi tarpeeksi reikiä, ettei ne Kelpaa kenellekään vuokralle, kuten uudet sosialismissa.


  • Anonyymi

   Tiesitkö, lainojen yhdistämine Rahalaitoksella on helppoa ja nopeaa. voit saada merkittäviä säästöjä kuluissasi. kokeile nyt

  • Anonyymi

   Eliitti omistaa kaiken ja vuokraa niitä asukkaille

  • Anonyymi

   Milloinka tämä alkaa

   • Anonyymi

    Eikö resetoinnin ole tarkoitus ensi vuonna alkaa rullaamaan vauhdilla eteen päin, niin että heinäkuussa on jo armeija kadulla? Ehkä siinä vaiheessa monilla on jo rokotetodistus tatuoitu käteen tai päähän? Me muut juostaan metsissä ja otetaan sieltä ruoka, mitä meille kuitenkin tullaan antamaan? Näinkö käy?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö resetoinnin ole tarkoitus ensi vuonna alkaa rullaamaan vauhdilla eteen päin, niin että heinäkuussa on jo armeija kadulla? Ehkä siinä vaiheessa monilla on jo rokotetodistus tatuoitu käteen tai päähän? Me muut juostaan metsissä ja otetaan sieltä ruoka, mitä meille kuitenkin tullaan antamaan? Näinkö käy?

    Aika karua


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aika karua

    Todella karua


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö resetoinnin ole tarkoitus ensi vuonna alkaa rullaamaan vauhdilla eteen päin, niin että heinäkuussa on jo armeija kadulla? Ehkä siinä vaiheessa monilla on jo rokotetodistus tatuoitu käteen tai päähän? Me muut juostaan metsissä ja otetaan sieltä ruoka, mitä meille kuitenkin tullaan antamaan? Näinkö käy?

    Onneksi ruski tulee apuun aina kun naapurissa on ongelma, eli jos meillä on armeija kadulla rokottamattomia metsistä etsimässä, niin welcome a ruski army, sanoo omat ja ja tilanne rauhoituu venäjän panssareilla ja lippu tietysti on sama mutta erivärinen Salossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö resetoinnin ole tarkoitus ensi vuonna alkaa rullaamaan vauhdilla eteen päin, niin että heinäkuussa on jo armeija kadulla? Ehkä siinä vaiheessa monilla on jo rokotetodistus tatuoitu käteen tai päähän? Me muut juostaan metsissä ja otetaan sieltä ruoka, mitä meille kuitenkin tullaan antamaan? Näinkö käy?

    Älä puhu rokottamattomista vaan puhu niistä jotka eivät ole ottaneet GPS paikannus injektiota nahkaansa.
    Kuulin jo 20 vuotta sitten profetioita, että Suomi saa lisä-aikaa pedon merkistä eli ihmiseen injektoitavasta paikannus GPS sirusta, joka on EU sta määrätty.
    Mutta kas kummaa juuri ennen pakko sirutusta venäjä miehittää suomen.
    Ja EU sanoo:voi, voi, Suomi, (se suomalainen joka kuvittelee että ranskan viinitilallinen jättää viinipeltonsa ja tulee suomen korpeen eturintamaan puolustamaan Suomea, on naurettava lapsi)

    Suomalaisten ei ole pakko ottaa paikannus siruja nahkaansa eli pedon merkkiä, jos se heti eroaa EU, sta ja siirtyy markkaan,
    Silloin venäjä ei miehitä suomea.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö resetoinnin ole tarkoitus ensi vuonna alkaa rullaamaan vauhdilla eteen päin, niin että heinäkuussa on jo armeija kadulla? Ehkä siinä vaiheessa monilla on jo rokotetodistus tatuoitu käteen tai päähän? Me muut juostaan metsissä ja otetaan sieltä ruoka, mitä meille kuitenkin tullaan antamaan? Näinkö käy?

    Suomalainen100 v. Vanha pakko malli on tehdä keino poliittiset hullun paprut julkistohtoreilla ja sitä kautta pidättää kuin Stalin mielisairaalaan ne jotka itse ajattelevat valtion linjan vastaisesti, eli ihmiset pidätetään terveys keskuksista ilkeiden valtion psykiatrien kidutettavaksi mkielisairaalohin, josta tulet ulos ainoastaan GPS paikannus injektion otettuasi ja Yle niminen Pravda ilmoittaa että mielisairaudet on räjähtäneet nousuun koronan takia, että Suomeen on pian saatava lisää mielisairaaloita, eli vankiloita niitä tervejärkisiä ihmisiä varten jotka ei ota GPS paikannus injektiota nahkaansa, joka ei ole rokote, mutta valtio käyttää siitä rokote sanaa.

    Tätä varten valtio vaatii yhteistä tietokantaa yksityisen ja julkisen potilas kortiston yhdistämistä siis, että ne jotka ei ota GPS paikannus sirua, tietysti kävisivät ja saisivat hoitoa yksityiseltä, ja tämä halutaan estää yhteisellä tietokannalla jolloin valtio näkee että siruttamaton Liisa on yksityiselle varannut ajan ja ulko ovella vahtii valtion terveys ja pidättää Liisan mielisairaalaan pakko GPS paikannus injektion ottoon.

    Tämä on EU formi GPS paikannus pedon merkki.
    Josta on 2 tietä ulos, ero EU sta tai Russian army


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ihmiskunnan historiassa kaikki tähänastiset yritykset jakaa omaisuus uudelleen "vinoumien korjaamiseksi", ovat olleet lähtölaukauksia ihmisoikeusrikoksille ja vainoille. Ne ovat johtaneet aina myös omaisuuden keskittymiseen jakoa suorittavien pienelle piirille.

   • Anonyymi

    Näihän se meni, natsitkin piilotteli arvotauluja ties minne luoliin ja poisti jopa köyhiltä kultahampaat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näihän se meni, natsitkin piilotteli arvotauluja ties minne luoliin ja poisti jopa köyhiltä kultahampaat.

    Ja mistä natsien touhu pohjimmiltaan alkoi?

    Ei ensimmäisen maailmansodan nöyryytyksistä tai saksalaisten halusta vallata eurooppaa. Suurin osa saksan kansasta ei välittänyt tällaisista asioista.

    Vaan juuri siitä, että kansalle propagoitiin että "ne" pääasiassa juutalaiset, omistavat ihan liikaa. Luvattiin että NYT omaisuus jaetaan kansalle oikeudenmukaisesti. Natsien kanssa samoin lupauksin kilpailivat myös kommunistit, mutta natsit osasivat luvata enemmän.

    Yhtäläisyyksiä nykyajan "omaisuudenjakajiin" on enemmän kuin tarpeeksi.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   SANNA MARIN RAKENTAA KOMMUNISTISTA HALLINTOOA.
   Vappusatasella ja viinaryypyllä on pärjättävä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vuokrassa on se hyvä puoli, että sen voi maksaa luonnossa, jos työn orjan osa ei nimittäin maistu.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   41
   7600
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   476
   5541
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   4089
  4. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   86
   3944
  5. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   173
   2757