Ruotsissa alkaa olla koronapaniikki päällä

Anonyymi

Ruotsalais­sairaalan hätä­huuto täyttyvistä potilas­paikoista – ”Älkää ajako edes autoa, jos se ei ole välttämätöntä”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007678154.html
"Göteborgilaisen Sahlgrenskan sairaalan johtajaylilääkäri vetosi, että kaupungissa ei pitäisi tehdä nyt mitään sellaista, joka voi johtaa loukkaantumiseen ja sairaalahoidon tarpeeseen.
Ruotsissa ilmoitettiin perjantaina 7 370 uutta vahvistettua koronavirustartuntaa ja 160 kuollutta."


Jossain vaiheessa Suomessa puhuttiin että katsotaan kesän jälkeen, kun Ruotsissa on laumasuoja ja täällä taistellaan toisen aallon kanssa. Nyt täytyy skarpata, mitään laumasuojaa ei tule ja toivotaan turnauskestävyyttä, jotta tauti saadaan nujerrettua rokotteella ensi kesään. Rukoillaan ja yritetään rakastaa lähimmäisiä.

43

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luojan kiitos ettei lähdetty mukaan tähän laumasuoja hömppään. Onneksi meillä ei päätökset synny yhden henkilön uskomuksen mukaan.

      • Anonyymi

        Hyvin lähellä oli ettei lähdetty, Niinistön ärähdys pelasti paljon.


      • Anonyymi

        Tilanne pahenee koko ajan myös USA:ssa, Ranskassa, Saksassa, Venäjällä jne. ja talvikauden hengitystieinfektiokausi on vasta alussa. Esim. Venäjän asiantuntijat epäilevät aallon olevan huipussaan vasta maaliskuussa.


    • Anonyymi

      Tosi kyseessä
      Tämä on edessä, jos tiukkoja rajoitustoimia ei tehdä. Sairaalat ylikuormittuvat koronapotilaista, ja kiireelliset hoidot jäävät tekemättä,
      Meillä kaikilla on velvollisuus ja vastuu suojella toisiamme - sen pitäisi olla myös hallituksen ykkösprioriteetti.
      Hallitus, nyt on kovien rajotusten paikka. Tämä tauti vain kiihtyy - joulu ja uusi vuosi varmistavat sen. Absurdeinta on se että samalla kun muualla on 10 henkilön kokoontumisrajoitukset kapakat ovat edelleen auki, ja niissä voi juopotella kymmeniä tai satoja lahopäitä.

    • Anonyymi

      Työskentelen itsekin päivystysklinikalla, siellä ihmetellään vakavina, miksi ei valtion johto ymmärrä vieläkään että rajoitukset on nyt laitettava tappiin!
      Kauhulla odotamme tammi-helmikuuta, kun joulun aikaan tauti räjähtää käsiin.
      Ettäkö hyvin hoidettu? Ei sinne päinkään. Olisi ollut, jos rajoitukset olisi jo alkusyksystä laitettu tiukoiksi, nyt ei menty terveys edellä, vaan vastuuta pallotellaan kun huomataan että metsään meni.
      Ja joulun aikaan hätähuuto, Älkää matkustelko, pysykää kotonanne niin kauan kun rokote on saatu, hoitohenkilökunnallakin on elämä ja voimat rajalliset ja kun koko ajan tuon viruksen keskellä heilutaan.

    • Anonyymi

      Huhhuh. Uskokaa nyt lahden molemmilla puolin, että tämä on vakava tauti.

    • Anonyymi

      Ottasivat Puhoksesta mallia!

    • Anonyymi

      ..hienoa, että ei menty Suomessa vihreidenkin puhumaan; "tämä on vain tavallinen flunssa" visioon. Olisimme Ruotsinkaltaisessa tilanteessa. Maskien kanssa olisi kuolin luvut pienemmät? No ei taida pitää paikkaansa. Nyt on maskit olleet käytössä, silti sairastavuus jo yli 500 per päivä.
      Hallitus ei ole syynä vaan vastuuttomat ihmiset. Kuten myös muualla euroopassa ja amerikassa.
      Hallitus on hoitanut hienosti vastuutaan...

      • Anonyymi

        Kenellä on maskit kapakoissa ja tupakkapaikoilla? Sieltä ne viedään perheisiin ja työpaikoille.


      • Anonyymi

        ”Hallitus on hoitanut hienosti vastuutaan...” ???
        Hallitus ei ole hoitanut mitään vaan politikoinut ja pakoillut vastuutaan.
        Se, että järjestetään ministerien tiedotustilaisuuksia joissa hoetaan asioita joissa hallituksella ei ole päätösvaltaa vaan se on alueilla, ei ole ”hienosti vastuun hoitamista” vaan raukkamaista vastuun pakoilua kuntavaalien lähestyessä.
        Tarttuvuus on nyt kaikkien aikojen ennätyslukemissa ja tartuntojen määrä lisääntyy rajusti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenellä on maskit kapakoissa ja tupakkapaikoilla? Sieltä ne viedään perheisiin ja työpaikoille.

        kuka kunnon kansalainen edes käy kapakoissa saati tupakoi, roskaväen harrastuksia


    • Anonyymi

      PS oli heti oikeassa ja painosti hallituksen tekemään päätöksiä hyvä PS!

      • Anonyymi

        Mutta persut alkoivat lepusilemaan kun huomattiin ettei koronaa saada lyhyessä ajassa kuriin. Itse Halla-aho sanoi ettei Suomea voi pitää kiinni ja joku persu ehdotti kapakkoja auki 24/7, kun ne pitäisi olla nyt kokonaan kiinni, kuten muualla Euroopassa, jossa korona riehuu. Itse THL Mika Salmisen mukaan noin kolmasosa tartunnoista tulee kapakoista ym. menomestoista, joissa ei ole 10 hengen koronarajoituksia tai maskeja humalaisilla käytössä ja röökipaikoilla hönkäillään covid-19 hengityspäästöjä savun ohella.


    • Anonyymi

      ..niin oli, PS osasi heti ottaa epidemian vastuullisesti..

    • Anonyymi

      Kyllä Persut olivat hereillä Koronan suhteen jo tammikuussa eduskunnassa, kun persuedustaja otti asian esille mutta muut lähinnä naureskeli. Tuttu kaava, väärän puolueen ihminen äänessä, joten ei välitetä. Persut ovat yleensä oikeassa, näin voi hyvin taas kerran jälkiviisaasti todeta.

      • Anonyymi

        On se vaan eto piru tuo totuus tulemaan ilmi ennemmin tai myöhemmin.


    • Anonyymi

      No ei ihme, että paniikia on, kun sairastuneita on tullut 41405 ja kuolleita 447
      lisää aikavälillä 7.12 - 11.12. Sairastuneita on jo 320098 ja kuolleita 7514.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole hoitajia ja sairaalapaikkoja omillekaan potilaille ja RKP vaatii meidän nyt auttavan Ruotsia.

      • Anonyymi

        No tuo Unelmahöttöväki, ei elä todellisuudessa koitetaan ymmärtää niitä.


      • Anonyymi

        RKP vaati myös rajaliikenteen täydellistä avaamista Ruotsiin. Tosin tälläkin hetkellä työmaaliikenne on vapaata ja Ruotsinlaivoilla syö ja juo sekä juopottelee ruotsalaisia työ- ja reittimatkailijoita suomalaisen pikkujouluväen seassa sulassa sovussa. On uskomatonta että Suomesta edelleen työporukat lähtee pikkujouluristeilyille Ruotsinlaivoilla, itse asiassa edesvastuutonta.


      • Anonyymi

        Olen ollut aikanani Ruotsissa töissä ja sieltä tullut takaisin Suomeen. Eilen tuli aika houkutteleva sähköposti, jossa houkuteltiin sinne töihin. En ole kuulema ainoa, joka on sähköpostia saanut, siellä on valtava pula sairaanhoitajista. Oikeastaan yllätyin, että siellä on vielä tallessa minunkin tietoni, onhan siitä jo muutamavuosi aikaa, kun siellä olin. Olen kuullut toisilta sairaanhoitajilta, jotka ovat sähköpostia saaneet, että ajatus on se, että mikseipä voisi sinnekin lähteä, raatamaan joutuu täälläkin vain pienemmällä palkalla ja pakosta, jos valmiuslain voimaan laittavat.


    • Anonyymi

      "Mitään laumasuojaa ei tule ja toivotaan turnauskestävyyttä, jotta tauti saadaan nujerrettua rokotteella"

      ..siis mikäli Tanskasta ei tule uusi minkkikanta, johon tämä tuleva RNA-rokote ei tehoa. Kannattaa muistaa noudattaa koronaohjeistuksia ja jättää kapakat väliin.

      • Anonyymi

        Sitä minkeistä lähtenyttä uutta kantaa on todettu jo monessa maassa.


    • Anonyymi

      RUOTSISSA ON MENOSSA JÄRKYTTÄVÄ KANSAN MURHA!!!!

      • Anonyymi

        Tegnell selittelee edelleen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tegnell selittelee edelleen..

        Harmi, ettei "tegnelli" ole saanut itse tappavaa ruttoa.


    • Anonyymi

      Tegnell ihmettelee pohjoismaiden erilaisuutta koronatilanteessa, vaikka ainoa ero on että Norjassa ja Suomessa otettiin tiukat rajoitukset käyttöön, Ruotsissa vapaa liikkuvuus ja näyttäytymisvapaus ihmisillä.

    • Anonyymi

      Honottaja henrikson rkp- rasistinen kansanpuolue on jo sopinut jääpuikko ohisalon kanssa,että svedut voivat tulla suomeen hoitoon,kun täällä on paljon vapaita paikkoja ja paljon hoitajia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei Ruotsissa ole mitään hätää edes hoitajapaon takia. Ohisalo lupasi ruotsille kaikkea mahdollista apua.
      Se tarkoittanee potilaiden hoitoa Suomen sairaaloissa ja ilman koronatukea jääneiden hoitajien siirtämistä Ruotsin sairaaloihin.

    • Anonyymi

      On meillä kiva sisäministeri, kun menee tuollaisia lupailemaan. Onko kysytty hoitajilta mitään? Elämmekö jo diktatuurissa? Siltä nimittäin alkaa vaikuttamaan ja tahtipuikkoa heiluttaa n. 12% äänimäärällä arvon sisäministeri. Media on antanut ymmärtää, että Suomenkin tehohoitopaikat alkavat uhkaavasti täyttymään. Joutuuko tässä venäläisessä ruletissa kantikset jonon hännille, eli ruotsalaiset ensin.

    • Anonyymi

      Kukapa jää ruotsia kaipaamaan, menkööt/kuolkoot pois kun eivät pysyneet muiden pohjoismaiden tasolla koronan ehkäisyssä.

    • Anonyymi

      Ainakin Hussin alueella sairaanhoitajat aikoo"sairastua"jos ruotsalaisia pitää alkaan hoitaan niin kohta on 100 hoitajaa vähemmän.

    • Anonyymi

      Ruotsi ei edelleenkään suosittele kasvomaskia kansalaisille

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä uutinen STM :n Varhila uutisoi jotta suomi EI OLE vapauttamassa yhtään tehohoitopaikkaa ruotsalaisille eli turhaan hurrit apuja pyytää ei tule meiltä koska turvattava oma pesä ensin.Norjassa muuten sama uutinen oli ei suosittele antamaan yhtään paikkaa huonosti koronatilanteen hoitaneelle ruotsille eli yksin ovat nyt ja kaikki Tegnelin vika.

    • Anonyymi

      Ruotsi on rikas maa, ostakoot hengityskoneita ym. tarpeellista itse. Hyvä STM, oman maan kansalaisille tietysti ensisijaisesti hoitoa.

    • Anonyymi

      No kun sulla on paniikki päällä niin kerrotaanpa nyt tuore tilasto Ruotsista...

      Ruotsista tuli juuri kuolemista vuositilastot: keskiarvo kuolleiden määrästä 91000 vuosittain. Viime vuosilta esim. 2018 n. 91000, 2019 88.000 ja 2020 89000.

      Mitä tästä voimme vetää johtopäätöksenä: KAUHIA PLANDEMIA!

    • Anonyymi

      Ruotsissa on jo 389439 virukseen sairastunutta ja kuolleita 8167.
      Lisäystä on tullut 6 vrk aikana sairastuneita 40854 ja kuolleita 365.

    • Anonyymi

      Vahingonilo on rumaa.

    • Anonyymi

      Kannattaako enää Ruotsista ottaa paljoo oppia muuten kuin varoittavana esimerkkinä ???

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe