HK:n makkarat ihan paskaa nykyään

Anonyymi

Camping ja HK:n sininen, oletteko huomanneet miten vuosien saatossa laatu heikentynyt?
Kuluttajaa ei arvosteta, mutta raha kelpaa. Älkää ostako.

49

1754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä olen eli HK:n sininen lenkki on mauton jauho/rasvapötkö. HK:n makkarat huonoja Campin mukaanlukien Sinisen lenkin ohella. Joitakin HK:n leikkeleitä olen ostanut joissa lihaprosentti korkea eli ne ovat vastanneet maultaan ja koostumukseltaan vaatimuksiani leikkeleelle.

      • Anonyymi

        Siitä on jo aikaa, kun sininen muuttui vaaleammaksi ja jauhoiseksi.


    • Anonyymi

      HINTA NOUSEE. LAATU LASKEE. SIIS BOIKOTTIIN. :P

      • Anonyymi

        HK:n Poprillimakkaralla huono hinta/laatusuhde.


      • Anonyymi

        Pakkaus pienenee. Hinta ei.

        Muka kuluttajien toive.


    • Anonyymi

      Joopa, Juusto-Sininen on minusta vielä mehevä.

      Ja sitten ne jauhelihapihvit, jotka on tosi halpoja mutta ihan kuvottavaa töhkää jostain lopuista jauhettua...yöks..
      Lindströmin punertavat pyörykät melko hyviä.

    • Anonyymi

      Huonoimmat makkarat ovat tosin Atrian ja Kivikylän.

      • Anonyymi

        Valetta koska ovat suomalaisten makkaroiden parhammistoa.


    • Anonyymi

      Minten niin "nykyään"?

    • Anonyymi

      Kuka on niin juntti vuonna 2020, että syö jotakin makkaranpaskaa?

      • Anonyymi

        Salmonellakanaa sen olla pitää.


    • Anonyymi

      HK-Sininen käytiin kehittämässä mauttomaksi mössöksi Viron Rakeverella. Kun saatiin siitä mauton lötkö, valmistus jatkui suomessa, korkeampaan hintaan tietysti.

      • Anonyymi

        Sulla on varmaan antaa linkki tähän tietoon.


    • Anonyymi

      Jotain mössöä on kun katsoo....ei mikään ihme että on suolistosyöpää nykyään...

    • Anonyymi

      En tiedä kun en ole koskaan ostanut. Ei ole ollut tarvetta. En tupakoi enkä käytä alkoholia ja autoa ei ole niin raha on rittänyt ihan kunnon ruokaan.

      • Anonyymi

        Eikös tuon Jyrki Sukulan pitänyt Hk.n kehitystyötä tehdä ? Todella kuvottavaa on todella HK. SININEN. Ennen vanhaan ruoka oli joka osin parempaa. Esim . ns Halpa makkara tuetenimi oli nykyisiin makkaroihin Luxus tuote !


    • Anonyymi

      En tiedä laadusta,mutta ovat mauttomia nykyään.

    • Anonyymi

      HK:n siniseen (samoin kuin myös Kabanossiin) on ilmaantunut ainesosaluetteloon lihaproteiini. Kysyin sen valmistusaineista ja sain vastauksen, että Suomessa kyseisen tuotteen kriteerit on korkeat ja että kyseinen tuote ei sisällä verta. Hyvä! Esitin jatkokysymyksen, että mistä maasta kyseinen lihaproteiinijauhe on peräisin ja onko siellä samat kriteerit kuin Suomen elintarviketeollisuudessa. Minulle vastattiin, että he eivät vastaa kysymykseeni vedoten liikesalaisuuteen ja että resepti on salainen. Sanoin, että saavat kernaasti pitää reseptin omana tietonaan, mutta haluan tietää kyseisen lihaproteiinin alkuperämaan. Ei vastausta. Jokainen voi siis käyttää mielikuvitustaan mistä maasta aines tulee ja miksi sitä ei haluta kertoa. HK:n makkarat jäävät minulta jatkossa kaupan hyllyyn. Ja luulen, että monelta muultakin.

      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta.


      • Anonyymi

        Hk :n sininen ei ole makkaraa vaan jotain muuta ?


    • Anonyymi

      Sokkotesteissä parhaaksi tuli Lidlin Herran Lenkki.
      Oma kokemus on täysin yhtäpitävä.

      • Anonyymi

        Sama mun kokemus makutuntumalla.


    • Anonyymi

      Korona kuulemma voi heikentää makuaistia.

    • Anonyymi

      Ei saa ruuasta puhua noin rumasti. Onko aloittaja nälkää nähnyt?

      Oletteko muuten maistaneet Snellmanin nauta-nakkeja? Ei parempaa nakkia löydy.

    • Anonyymi

      En osta.

    • Anonyymi

      HK:n sininen oli joskus ennen vanhaan todella hyvää. Maine ja nimi jäi, mutta muuten on ihan sontaa nykyään. Lidlin herran lenkki ja Atrian punainen menettelee.
      Varsinkin saamaristi maustetussa makkarasopassa ihan erinomaista.

      • Anonyymi

        Makkarasoppa jossa kevyesti käristettyjä Herranlenkkimakkarakuutioita ja pippuria.
        Tosi gurmeeeta.


    • Anonyymi

      Joskus aikanaan HK:n sininen tehtiin pääsääntöisesti naudanlihasta. Silloin oli ok mm keittoihin. Nykyään on aivan laadutonta rasvapskaa. Edes koira ei kelpuuta tuota syödäkseen.

    • Anonyymi

      Tapolakin maistuu ihan paskalta nykyään...

      • Anonyymi

        Jos ne jauhavat peräsuolet pesemättöminä makkaroihin? Ennen pystyi hk sinistä jopa kylmänä syömään. Nykyään joku inha väkevä maku jää makkarasta.


    • Anonyymi

      hävetkää tosi huonoa tuotosta laatu suoloja ja jauhoja lisäaineita että pysyy kasassa.
      kaikki moska on tekeleissä
      olkaa tekemättä jos ette parempaan pysty .
      myykää nimellä roskapötköt.

      tehkää lihaisia laadukasta tuotteita ennen ostaa euron kalliimmalla kuin 2e joka
      ei kelpaa kellekkään.

    • Anonyymi

      Eikai kukaan itseään kunnioittava ihminen syö HK:n jauhomakkaroita?

    • Anonyymi

      Totta,sininen ei maistu millekkään.

      • Anonyymi

        Leipomotuote eli jauhoja ja rasvaa.


    • Anonyymi

      Makkarat ovat rääppeitä ja roiskeita. Kai nyt jokainen sen tietää? Ei kai kukaan hyvää lihaa myy makkarana, vaan fileet ja potkat myydään fileinä ja potkina.

      • Anonyymi

        Snellmannin makkaroissa korkea lihapitoisuus ja siksi ostan niitä.


    • Anonyymi

      missä maassa ne tekee hkooon

    • Anonyymi

      Lisää rasvaa liha vähentyy mausteita

    • Anonyymi

      Näinhän on käynyt vähän jokaisen eineksen kohdalla ja omistajan pankkitili vaan paisuu. Se on nääs markkinataloutta.

    • Anonyymi

      Kyllä on heikentynyt. Ostimme HK:n nakkeja ja HK;N sinistä lenkkiä, oli niin huonoa että hyvä että meidän koira söi. En kyllä enää ikinä osta. Olimme kesällä 2022 suomessa ja ostimme makkaraa lihaan erikoistuneeseen liikkeeseen, oli tosi pahaa ja kallista. Parempi ostaa Lidh:iltä makkarat (ainakin täällä ruotsissa) siellä on niin sanotut "Princekorv ihan niinkuin entiset suomalaiset nakit ja sitten sianlihasta tehty paksumpi grillimakkara". Tosi hyvät!

      • Anonyymi

        Ostin monen vuoden tauon jälkeen HK:n Kabanossi grillimakkaraa. Vuosia sitten Kabanossi oli
        grillimakkaroiden aatelia,hyvin kiinteä rakenne ja lihaisa ei liikaa mausteita. Nyt ostamani Kabanossi oli ihan perus käristemakkaran tasolla, rakenne höttöä, runsaasti nestettä ja rasvaa joka syödessä tippuu vaatteille. Ihmetys oli suuri,miten laatu on on voinut mennä näin alas. Herää kysymys miten tämä ennen niin laadukas makkara on kuin HK Camping , itse asiassa tuntuma oli se,että ihan samanlaisia ovat nykyisin molemmat HK:n tuotteet höttö rakenne, paljon nestettä ja rasvaa. Kun Kabanos tuli markkinoille kauan sitten perusajatus oli ihan toinen. Reseptiä on muutettu ... näin väitän.


    • Anonyymi

      halvat ruuvat ovat tervys riski koska niissä on paljon eri kemikaaleja, hyvä tuloiset ostaa kalliinpia ruokia jossa lisä aineita vähenmän, niin elävät keskimäärin 5 vuotta pidenpään,

    • Anonyymi

      Sininen ei maistu nykyään miltään.

    • Anonyymi

      Totta..hk sininen on nykyään syömäkelvotontä sontaa..häpeä hk..oli ennen hyvä lenkki..tuli syötyä yli 40v..ei enää..täytyy etdiä uusi lenkki

    • Anonyymi

      Hk sininen,hk aitonakki,hl lauantai makkara pötkössä,ihan luokatonta paskaa.

      Ennen todellakin oli hyviä,etenkin 90-luvulla oleva hk kabanossi,nyt sekin täyttä paskaa.

    • Anonyymi

      Maku asioista ei voi kiistellä. Tai ainahan voi kiistellä, mutta kyllä makkarat ovat pääsääntöisesti ihan hyvä laatuisia. makumieltymykset muuttuvat ajan myötä ja itse maistelin Kivikylän Huilun Tuhtia ja aluksi se oli ihan paras makkara, mutta äkkiä siihenkin leipääntyi. No se on ainakin siinä mielessä hyvä ettei liikaa jauhoja ole käytetty Huilun Tuhti makkarassa. Voitti kuitenkin Makkaroiden laatu vertailun mennen tullen on se niin hyvä makkara.

    • Anonyymi

      Näistä pitää aina katsoa liha pitoisuus ja onko kamaraa. Pitää olla yli 70. Lihaan verrattavaa aineet ovat kamaraa, jänteitä, rustoja ja muuta paskaa.

    • Anonyymi

      Menneinä vuosina oli niin muotia ilmottaa, ettei tuote sisällä mitää lisäaineita. E mitää aromivahventeita tai kunnon mausteita. Eipä ns. raaka- aine eli liha itessään miltää maistukkaan. Saa sitä nyt sitte ihmetellä. Sitte alko tää tsili- vouhotus ja johan on makua , mutta syömätä jää.

    • Anonyymi

      "Camping ja HK:n sininen, oletteko huomanneet miten vuosien saatossa laatu heikentynyt?"

      No ei ole voinut olla huomaamatta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      66
      3402
    2. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      46
      3212
    3. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      127
      2820
    4. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      45
      2574
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      31
      1963
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      27
      1860
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1646
    8. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      87
      1525
    9. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      39
      1340
    10. Et siis vieläkään

      Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k
      Ikävä
      39
      1291
    Aihe