Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tori.fi - outoja hyypiöitä aivan liikaa siellä

Anonyymi

En ennätä torissa jatkuvasti olla kirjautuneena eikä sellaiseen ole edes itselläni mahdollisuus. Joka ilta kuitenkin katson tilanteen ja viestit. Ihme hyypiöitä, jotka kyselevät jotakin mutta kun heille vastaa, niin sitten eivät ikinä vastaa takaisin.

Viimeksi tiedusteltiin kuntoa ja onko vielä myynnissä. Kun muutaman tunnin kuluttua tästä viestistä vastasin takaisin, niin ei enää kuulunut mitään. Mitä ihmeen hyypiöitä tuolla Tori.fi oikein pyörii?

2

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen jo kauan ihmetellyt miksi siellä voi myydä tuotteita pelkällä nimi merkillä ilman että tarvitsee ilmoittaa rehellisesti oman nimensä tai liikkeen nimeä julkisuuteen.
      On mukava tehdä kauppaa kun näkee heti kuka on myymässä omalla nimellään.
      Nyt siellä on muutamalla vain nimimerkki.
      Ihmettelen miten ylläpito hyväksyy tämän mutta ainahan saa ihmetellä.

    • Anonyymi

      Muihin myyntipaikkoihin verrattuna olen pääasiassa ostan roolissa huomannut muutaman asian Torissa. Myyjät eivät osaa eivätkä halua myydä. Ilmoitukseen ei monesti vaivauduta edes mainitsemaan, että onko toimitustapana postitus vai nouto. Koko ilmoituskin kirjoitettu muutamalla sanalla eikä ole edes pilkkua tai pistettä osattu käyttää, mutta se nyt on toissijaista.

      Sitten kun kyselet, että ostaisin tuotteesi hintaan x ja maksaisin päälle postit, niin joko ei vastata mitään vaikka myyjä on nähnyt viestin tai sitten ilmoitetaan, että vain nouto. Vastauksen saaminen kestää yleensä päiviä noinkin yksinkertaiseen kysymykseen. Toinen juttu on myös se, että kerrankin olin ostamassa tuotetta myyjän tarjoamalla hinnalla ja maksamassa posteja. Myyjä sanoi, että on jossain reissussa ja palataan asiaan ensi viikolla. Kysyin voisiko tuotteen varata kuitenkin. Tähän myyjä ei vastannut mitään ja odottelin ens viikolle. Sitten tuote olikin myyty ja ilmoitus poistettu. Eräs ärsyttävä asia on nämä jotka unohtavat ilmoituksensa kohteen myynnin jälkeen ja ostajan aikaa tuhlaantuu kysellessä jo myydyn tavaran perään. Olen aina ollut ostamassa tuotetta myyjän tarjoamalla hinnalla ja itse tarjoutunut maksamaan postit eli en ole tinkinyt. Osassa ilmoituksissa on ollut maininta, että postitus sopii, mutta vastausta ei kuulu.

      Näiden kokemusten jälkeen nykyisin ostajana spämmin kaikille viestiä kellä olisi tuote josta olen kiinnostunut. Muillakin kauppapaikoilla moista on sattunut, mutta paljon pienemmissä määrin kuin Torissa. Moni nykyään niin laiska ettei jaksa postittaa vaikka eletään Koronaikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe