Aihe

Tuulivoimarakentaminen alkaa vihdoin

Anonyymi

Tuulivoimaloiden rakentaminen alkaa vihdoin! Olen rukoillut sitä jo kolme vuotta. Vihdoin loppuu saastuttava hiilivoima. Milloinkahan tuo kettujen kidutus oikein loppuu. Toivottavasti pian!

Kiitos niille maanomistajille jotka olette mahdollistaneet tuulivoiman rakentamisen tälle pienelle kylälle! Olette jumalan siunaamia ihmisiä.

13

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei lopu hiilivoima eikä päästöt.Silloin kuin tuuliviipperät eivät pyöri,eli aika usein, on korvaava energia tuotettava muilla keinoin.
   Vai sitoutuvatko tuulivoima uskovaiset pidättäytymään sähkön käytöstä tyynellä ilmalla.
   Tuulivoima onkin täysin ideologista sattumasähkön tuotantoa,jonka varaan teollisuus esim. Raahen ja Tornion terästehtaat eivät voi perustaa toimintaansa.

   • Anonyymi

    myös vesivoimalla ongelma jos vesi loppuu ,ei tule sähkövä


  • Anonyymi

   Nyt kerrankin kunnon aihe. Onneksi kaikki maanomistajat ovat allekirjoittaneet maankäyttösopimukset niin rakentaminen pääsee alkamaan. Ihmettelen suuresti facebookissa kyseisen hankkeen vastustamista kun kerrankin tuo työtä paikkakunnalle ja läjäpäin rahaa maanomistajille. Lähinnä naurattaa kateellisten ja suuriäänisten vastustajien kommentit melusta ja infraäänistä. Takokaahan tämä nyt kalloonne. Voimalat eivät tule olemaan 300m korkeita. YVA tehdään aina ylisuurella voimalalla että saadaan arvioitua maksimivaikutus. todellisuudessa voimalat tulevat olemaan 230m korkeita, joten turhaan poraatte melusta tai infeaäänistä kun ne eivät YVA:n mukaan ylity edes 300m voimalalla.

  • Anonyymi

   Allekirjoitan tuon edellisen kirjoittajan kommentin. YVA tosiaan tehdään noin. Ei voi tehdä YVA:aa pienellä voimalalla ja sitten rakentaa isomman. Aina tosiaan tehdään maksimien laskennat välkynnän ja melun vaikutuksista.

   Miten muka joku lappajärven tuulipuisto vaikuttaa tornion terästehtaisiin? Täysi absurdi väite. kohtahan meillä on ydinvoimaa mielin määrin kun Olkiluoto 3 käynnistyy.

  • Anonyymi

   Tuulivoiman lisääminen tekee koko sähköntuotannon epävarmemmaksi.
   Tuulisilla kielellä on kuitenkin pidettävä valmiudessa myös polttoon perustuvia voimaloita,eli pesässä tuli. Vesivoima ei yksin riitä.
   Koko sähköverkko voi kaatua äkillisen tuuliolosuhteen muutoksesta.
   Tuulivoiman osuus sähköntuotannosta ei saa olla liian suuri.
   Suuri osa tuulivoiman kannattajista ei ymmärrä sähköverkon toiminnasta mitään.

  • Anonyymi

   Ropelleilla on tarkoitus tuulettaa minkinpaskanhaju vipelin suuntaan.

  • Anonyymi

   älä sotke jumalaa tähän asiaan

  • Anonyymi

   Pahimmassa lykyssä ainut hyöty tuulipuistosta on että alueelle rakentuu tiestö joka sekään ei lämmitä kuin muutamaa metsänomistajaa.Onko varmaa että rakennusurakat tiestön osalta saa oman kunnan yrittäjät.Vuoratuloista kunnalle ei heru muuta kuin muutaman maanvuokraajan vuokrien vero osuus.Jos Kauhava kiimaiset saavat kunnan ajettua Kauhavaan niin ne kiinteistöverotkin saa Kauhava ja sen tietää että ne saa siunata sinne kentälle jääneenä.Loppujen lopuksi tuulimyllyistä ei jää kuntaan paljon muuta kuin ihailijoille ropelin vahtaamisen nautinto.

   • Anonyymi

    Kauhavalle nousee uusi pohjoisen Etelä-Pohjanmaan sote-keskus. Kauhavalla on myös rautatieasema ja lyhin tie sekä Seinäjoelle että Vaasaan kulkee Kauhavan kautta, joten Kauhava on luonteva kuntaliitossuunta.


  • Anonyymi

   Mekatuuli Oy:n tuulivoimasopimukset ovat parhaita, siinä maksetaan € 500,-/mylly/vuosi sille jonka metsässä mylly seisoo, sekä € 3300,-/megawatti/vuosi kaikille niille joilla on maanvuokrasopimus tehty.
   Tästä kaikesta menee sitten toki valtiolle verot ja päälle tulee kiinteistöverot sekä myllyille että maalle jossa mylly seisoo ja muuntaja asemat.

  • Anonyymi

   Jessööööööööör, tuulivoimaa Lappikselle! Jippii! T: Vimpelin maisteri

   • Anonyymi

    Jjesss! Rahhooo Lappajärvelle! Jes!


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   12118
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   162
   9521
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   228
   7335
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   16
   4542
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   191
   2951