"Adventismi" ja foorumipippalot

Kansalaisfoorumi on Suomen lain sallimissa rajoissa; perustuslaki 10-13§, -

Minun jäsenyyteni Adventtikirkossa on päättynyt 2006, olen 1.6.2006 sanonut puhelimitse irti talkoo-tehtäväni, ja noin viiden vuoden jäsenyyteni jälkeen erossa 2006 lukien.

En suinkaan ole Adventtikirkolle protestintekijä täällä, enkä Jumalan palvelua ja työtä häiritä mitenkään tahdo.

Minulle on niin tuttua Adventtikirkon teologia, enkä näe siinä Raamatullisia ristiriitoja.
Adventtikirkon kansainvälinen Raamatuntutkimus ja teologian kirjoitus on globaalia makrotason kärkeä; -vastuullista, tiedollista sekä hengellisyyden vaatimuksetkin täyttävää teologian/Raamatuntutkimuksen jumaluusopin kirjoittamista.

>>> Minä en ole sopinut alaisen taitoihin orientoitumisesta eläkepäivilläni ilman työsopimustani, ja olen elämässäni lukenut 1980 ensimmäiset esimies/johtajuuden kurssini liiketoiminnan osaamisessa, ja sitten 2010 luvulla vielä julkisen johtajuuden osalta lisää.
En ole kenenkään esimies/johtajaksi ryhtynyt koska en ole palkannut ketään työhön, enkä ole työnantajalla työnjohdon vastuutehtäviin palkattuna. Jos on työnjohdon vastuihin palkattu, niin jokaisella alaisella on omat työsopimukset asiaan -perustehtäviin kuuluvina.
Suomessa ei ole alaisina ainuttakaan olevaista jolla ei olisi työsopimusta, josta sitten päätellä mistä osapuolet ovat keskenänsä sopineet.
Salaisiksi esimiehiksi jotka kommentoivat olevaisten kirjoituksia mm. -mikä on oikein ja mikä väärin, -ei ole olemassa. Kansalaisilla on oikeus vapaaseen keskusteluun, ilman että heidät joku nokkisi alaisekseen salaa -jopa ventovieraat perheiden lapset salaisissa esimiestehtävissä setämiehiin.

20

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisäys edelliseeni;

      Esimieheksi on eläkeläisten mahdotonta ottaa teologisen tiedekunnan kouluttamia ihmisiä, tai ikääntyviä käsityöläisiä, tai kokonaisia 1940- ja 1970 lukujen perinteiden perheitä.

      > Suomessa järjestö- yhdistys- toimintoihin kirjoitetaan riittävät säännöt, ja toimielimien sisällä toimielimien alaisuudessa on kaikki talkoo-demokratia-luottamustehtävät. Toimielimet ovat niitä pomoja, ja päätöksentekijöitä.
      Toimielimien jäsenien itsenäinen toimivalta -äänivalta -äänestyslappu- on oltava jokaisella jäsenellä yhtä suuri. Pöydän päähän toimielimeen ei voi istahtaa esimieheksi, jonka äänivalta kaataisi koko pöydän äänivallan.

      Tuppaa niitä esimiehiä olla liikaa, jos niitä sim. kolmekymmentäkin henkilöä on esimieheksi ja/tai jonkun sortin "vanhemmaksi" itsensä nimittänyt suhteessa eläkeläis-setämieheen, niin tuppaa käydä hankalaksi käytännössä elämä, mutta joidenkin elämän ihanuus tuppaa sitten esimies-huumassa lisääntyä.

      Aamen.

    • Lisäys edelliseeni;

      Yhdistystoiminnan -järjestö-organisaation toiminnan normitukset on tietysti oltava, eli kaikki ne normitukset millä on päätetty käytännön juoksevien asioiden hoitotavat, mm. talkootehtävien vaalienkäynti, yms.

      Suomessa maan ylimmässä ja korkeimmassa toimielimessä jäsenet käyttävät äänestysnappuloitaan itsenäisenä toimivaltanaan; "jaa" "ei" "tyhjä."
      Kunnalliselämässä on sama juttu.
      - Yhdistystoiminnassa pitää olla sama juttu- äänivalta se itsenäinen toimivalta. Toista korkiammalle ei voi kukaan kohota. Puheenjohtajan itsenäinen toimivalta on äänestysnappi- äänestyslaput myöskin. Puheenjohtajat puheenjohtajina vastaavat puheen johdosta, ja ovat sitten luonnollisesti kokousasiakirjojen päälläkin paljon istumassa sen vuoksi.

      Joillakin erilaisissa yhdistystoiminnan tasoilla ja kunnalliselämässäkin on hiukan lirahtanut kustakin päähän, kun ovat ryhtyneet siihen hurmioon että ajattelevat pitävänsä valtaa kansalaiseen.

      Suomen hienossa hallintokulttuurissa eduskunta säätää lain, ja valtioneuvosto toimeenpanee virastoille eduskunnan säätämän lain. Viranhaltijatasolla sitten ollaan kansalaiseen yhteydessä, päätöksien muutoksenhakuoikeudella vuorovaikutuksessa, -ja kansalaiset saavat sitten postia viranhaltijatasosta; Kelasta, ja Verohallinnosta, -valtion ja kunnan- toimistoista.
      Viranhaltijalla ei ole esimiesasemaa kansalaiseen-heilläkään.

    • Kansalaisten sananvapaus perustuslaki 12§ -(10-13§,)
      koskee myös kansalaisten web-sivuja. Suomessa on yksityisiä blogeja vaikka kuinka paljon. Jotkut ovat kirjoittaneet blogin yhdestä ainoasta aiheesta; "Isoäidin reseptit." esimerkiksi.
      Yksityisten kotisivujen ylläpito on laillista kansalaisten harrastusta riippumatta järjestöjen jäsenyyksistä.

      >>> Uskonto-järjestöt ylipäätään kaikki ovat jättäneet kirjoittamatta jäsenehtonsa.
      Jäsenehtojen pitää olla täydelliset kattamaan kaiken sellaisen millä määritetään ne ehdot -millä ehdoilla olevaiset voivat saavuttaa- tullaksensa jäseneksi, ja millä ehdoilla jäsenyys säilytetään. - Nämä normit olisivat sekä organisaation että jäsenien hyvinvointia. Normit pitää olla täydelliset, ja niiden käsittely toimielimissä.
      - Mielivallan mieluisuuksien intuitiivisten näkemyksien arvovallan laillista päätöksentekoa ei Suomessa ole. Arvovaltaa syntyy vain ihmisten mielikuvituksissa.
      >>> Jäsenehdot pitää olla täydelliset -joihin vedoten osapuolet turvautuvat ja/tai vetoavat jäsenehtoihin ristiriitatilanteiden ratkaisemiseksi.

      Organisaatioilla on aina arvot- Organisaatioarvot tarkoittavat sellaisia arvoja joiden parissa päätöksiä tehdään ja arvoja joista ei voi poiketa päätöksenteossa. Adventtikirkossa "28- opinkohtaa" ovat sellaisia arvoja, joskin organisaatiot tavallisesti kirjoittavat arvonsa lyhyeen muotoon.

      >>> Kokonaisen organisaation kaikki ohjekirjat -eivät voi olla jäsenehtoja!
      Ovat turhan isoja ja mahdottomia soveltaa jäsenehtoina.

      Organisaatiojohtajien ainoat alaiset ovat aina organisaation palkkatyöläisiä, eli heillä on kerran kuukaudessa tilinauha rintataskussa tai lompsassa työsopimuksensa solmimisen perustehtävien suorittamisen vastikkeena suoritteelleen.

      Ymmärtäkää nämä mitä kolmessa viestissä tässä ketjussa kirjoitin.

      Aamen.

      Jumalan siunausta

      • - Vielä;

        - Harkitsen näillä näkymin uskonto-organisaation mahdollista uusiojäsenyyttä seuraavan kerran 2030 vuosikymmenen aikana, ellei mieli jostakin syystä muutu sitä ennen asialle myönteiseksi.

        Olen armaassa oikeusvaltiossamme lainkuuliainen kansalainen, hyvämoraalinen mies, -joka itse minä jag olen omassa persoonassani henkilökohtaisesti noudattanut monen vuosikymmenen ajan yhtäjaksoisesti oikeusvaltion lainsäädäntöjä.

        Minä olen Piruntorjuntabunkkerini päällikkö.


      • Lisäys;

        Organisaatioarvot kuitenkin uskontojärjestön suhteen kuvaisivat organisaation arvoja hengellisessä globaalissa ja lokaalissa tasossa.
        Perustehtävä- /toiminta-ajatus miksi organisaatio on olemassa.

        Adventtikirkko ei ole maailman syntiin yhtynyt- ja on siksi erinomainen alusta hengelliselle arvo-toiminnalle kansalaisjärjestönä harrastus-arvopohjaisena järjestö-yhdistys-toimintana.

        Kansainvälinen Adventtikirkko on rekisteröity 1863. Suomen Adventtikirkko on rekisteröity 1943.

        1970- luku oli kaikkien protestanttisten uskontojärjestöjen kulta-aikaa jäsenmäärien lisääntymisessä.
        >>> Nyt on tilanne se että ehkä uusien jäsenien on hankalaa olla riittävän miellyttäviä ja itse kullekin mieluisia ihmisiä näille alkuadventtikirkon perheiden perinteiden ihmisille.
        Onnitelkaa huippujohtajia, jos seurakunta ei ole 1970 luvun jälkeen- 50 vuoden aikana vahvistunut, että ei ole ollut ketään kenen usko olisi kelvannut esim. parille tusinalle "vanhemmalle/esimies/johtajiksi/ ihmisten johtajiksi ryhtyneille.

        Olen antanut ongelmaan ratkaisuehdotukseni- tässäkin ketjussa nämä asiat.

        Toivon Adventtikirkolle hyvää!

        Jumalan siunausta


    • Vielä lisäys;

      Adventtikirkko on kasvattanut jäsenmääräänsä 22- miljoonaiseksi hengelliseksi ns. protestanttiseksi kirkoksi.

      Adventtikirkko ei ole suinkaan epäonnistunut, -Suomessa yleensä hengelliseen arvoon järjestöyhdistystoimintoihin hengelliseen vakaumukseen on ollut hankalaa
      jokaisella vastaavalla protestanttisella uusilla perhetraditioiden ulkopuolelta tulleiden osalta -jäsenmäärän kasvattaminen.

      Seurakunnista joistakin on tullut perhekeskeisiä seurakuntia.

    • Vielä yksi lisäys;

      - Uskonto-organisaation jäsenehdot voisivat olla esimerkiksi 10-12 § -riittävän selviä ehtoja millä ehdoilla jäsenyys saavutetaan, ja ne ehdot joilla jäsenyys säilytettäisiin.

      Nykyisiä jäsenehtoja on ymmärtääkseni kaksi;
      1.) Kaste
      2.) Kirkon opin omaksuminen.

      Minulla ei ole ollut koskaan vaikeuksia näiden ehtojen suhteen. Uhrasin niin paljon aikaa kirkon teologian opiskeluun. Minulla oli aikaa- perheellisillä ja työllisillä ei ole aikaa-.

      Itse en ehtinyt perehtyä kirkon normituksiin, -en ole lukenut "Seurakuntakäsikirjaa" eikä kirjaa ollut siihen aikaan netissä, eikä edes myynnissä, sillä vanha painos oli vanha ja oli siirtymävaihe uuteen painokseen, jota ei ollut tai ehtinyt hankkia.
      - En ole tehnyt sopimuksia ko. kirjan noudattamisesta. Olin vanhaa painosta pikkusen sieltä täältä pikalukenut.

      Jäsenehto; "2.) Kirkon opin omaksuminen."
      - On liian huono. Tälle ehdolle on valjastettu sitten mielivallan mieluisuuden asiat, miten itse kukin onnistuu olemaan mieluinen ihminen, lukuisille kierrätysjohtajille, ja lukuisille "vanhemmille."

      Jos sitten rakkaus rakoilee ettei se ulotu perheiden ulkopuolisiin, mielivallan mieluisuuksissa lukuisten ihmisten kesken, niin umpikuja on valmis.

      Puolessa minuutissa , ja viidessä sekunnissa voi tapahtua sellaista millä jäsen lähtee toistaiseksi ja lopullisesti pois, mielivallan mieluisuuksien alaisuudesta.

      Abba Ie kun olisi mieluinen kandidaateille, eikö.

    • Anonyymi

      Jätkällä viiraa taas pahasti päästä.

    • Anonyymi

      Yksinäinen piruntorjuntabunkkerimies viettää paljon aikaa tietokoneensa ääressä. Hänen elämällään ei ole tarkoitusta. Mielenterveysongelma on hänen paras ystävänsä.

      • Elämälläni on suuri tarkoitus.

        Vanhuuseläkepäivieni monet harrastukset, ja usko Jeesukseen Kristukseen -Jumalaan.

        - Ei tuon kummempaa. En usko että moni eläkeläinen panee paremmaksi.

        Mielenterveys on ollut sellainen että olen suorittanut erinomaisia 5, ja kiitettäviä 4, sekä hyviä 3 kurssiarvosanoja ja essee tehtävien arvosanoja yliopiston harrastuspohjaisissa kurssien suorittamisessani 70 opintopisteen edestä, yksi 2 arvosana = tyydyttävä oli myös -asteikolla 1-5. Kokonainen ehjä lukuvuosi nuorten kanssa -vuoden yliopisto-opiskelijan työmäärä keskiarvolla kiitettävä 4 asteikolla 1-5.
        Fyysinen kuntoni sellainen että sydämeni leposyke oli 30/ minuutissa levossa kieppeillä parhaimmillaan.
        - Tee perässä! Kaikki nuo pitää olla täsmälleen vähintään noin.
        Sitten vasta kirjoittelet tuollaisia, jos kehtaat.

        Siellä joku Jeesuksen palvelijako anonyymina pilkkaamassa.


    • Opastan vielä asumisessa. Tämä kirjoitukseni ei koske mitään tiettyä lokaalia aluetta, ei tiettyjä taloja, ei ainuttakaan tiettyä taloyhtiötä, ei ainuttakaan henkilöä, vaan on yleisiä asumisen asioita Suomessa;

      Taloyhtiöiden/taloyhtiöasukkaiden yhteisiä asioita ovat; Vastikkeiden korotukset, yhteisien tilojen käyttöä ja uusimista koskevat asiat, järjestyssääntöjen kirjoittaminen, asukastoiminta, sekä osakkailla lisäksi osakejärjestyksen asiat. -Taloyhtiöiden huoneistot ovat itsenäisessä hallintakäytön asumisoikeudessa yksityiskäytössä. Jokaisen postiluukun takana on ihka omat yksityiset ja henkilökohtaiset asiat uskontoineen, kissoineen ja koirineen. Järjestöjen, yksityisten-, osakeyhtiöiden, osuuskuntien ja kunnallisten henkilöstöjen palkat maksetaan työsopimuksien perustehtävistä, -ei lähiöiden huoneistojen ihmisten yksityis- henkilökohtaisesta asioista. Kaikissa sopimuksissa on sopijaosapuolensa, sopimuksissa aina molemmilla osapuolilla vastuita sekä oikeuksia. Kassakuitit ja kaikki muut maksetut kuitit/suoritteet vastikkeista edustavat myös samoja kahden sopijaosapuolen sopimuksia. Jokaisesta huoneistojen neliöistä maksetaan suoritetta, vapaita oikeuksia ihmisten huoneistoihin ulkopuolisilla ei ole. Omista sopimuksistaan piirongin laatikoistaan ja lompsan kuiteistaan, sekä tiliotteistaan voi aina tarkistaa itselleen kuuluvat asiat. Omista sopimuksistaan voi tarkistaa myös sen huoneiston numeron, josta on tehnyt oman sopimuksensa, missä huoneistossa on oma yksityinen käyttöhallintaoikeus, johon kuuluu omat henkilökohtaiset ja yksityiselämän asiat - ei naapurin ja taloyhtiön muiden huoneistojen haltijoiden tai osakkaiden yksityisasiat. Taloyhtiön nimi ja osoite on myös katsottava aina vain ihka omasta sopimuksestaan. Ei mennä siis toisia ihmisiä koskeviin sopimuksiin toisten ihmisten sopimuksille mistä joku maksaa rahaa. Markettien, urheiluliikkeiden kassoilta ja lähiön yksityisistä taikka kunnallisista- osuuskuntien mm. palveluista- uskontojen kansalaisjärjestöistä, yhdistyksistä, yhdistys-seurakunnista, huoltoyhtiöistä kaikilta seudun henkilöstöiltä, tai yhtiöistä ei voi tiedustella, ja hoitaa sekä vallita ja hallita ihmisten huoneistojen asioita ja yksityiselämää ja huoneistojen haltijoiden henkilökohtaisia asioita. Huoneistojen haltijat vastaavat myös vieraittensa osalta sen toiminnan laillisuudesta mitä huoneisossaan itse sallivat. Uskontojen, parisuhde- ja intiimiasioiden itsehallintaoikeus kuuluvat huoneistojen yksityiselämään. Kuntien omistamiin kiinteistöihin -ja kuntien taloyhtiöiden huoneistoihin ei synny automaattisesti hallintaoikeutta kuntien kaikille henkilöstöille, -esim. mm. lasten päivähoidon, kunnallistekniikan ja koulutuksen henkilöstöille. Super, auto- hypermarkettien henkilöstöille, järjestö-yhdistystoiminnoille ei myöskään synny ko. oikeuksia. Ei myöskään ihmisten sukulaisille ja omaisille kuulu sukulaistensa naapurihuoneistojen hallinta ja vallinta. Asunnon haltijoille kuuluu 100% huoneistonsa ns. vuokralaisen puhevaltaoikeudesta. Ainoa mahdollinen laillisesti toimiva isännöinti on ilmoitettu jokaiselle asuntojen haltijalle taloyhtiöiden toimesta. Huonevuokrasopimukset solmitaan kahden sopijaosapuolen välillä aina. Huonevuokralaki koskee kaikkea huonevuokra-asumista Suomessa. Jokaisen kotirauha on perustuslain 10§ 1 momentin mukaan turvattu. Kunnian loukkaaminen on aina rangaistava teko. Taloyhtiöt omistavat aina asuinhuoneistojen rakennukset poikkeuksetta. Vain asumisoikeuksia myydään joko osakkuuksina tai kuukausi-vastike-suorite-perusteisesti. Rakennuksien ja rakennuksien tilojen korjausmuutostöistä yms. on säädetty laissa.

      Jatkan alla .....

      • Jatkoa edelliseeni....

        Huonevuokrasopimuksien purkamisoikeudesta on säädetty AHVL61§:ssä. Vuokranantajat voivat purkaa vuokrasopimuksia pakottamalla (häätö) laillisesti seuraavilla ehdoilla; Purkamisen perusteet on luoteltu tyhjentävästi laissa; 1.) Vuokralainen ei maksa vuokriaan. ( Usein jo 2-3 kk maksamattomuus pääsääntöisesti riittää-) 2.) Vuokralainen siirtää huoneiston hallinnan luvattomasti toiselle. 3.) Vuokralainen käyttää huoneistoa muuhun tarkoitukseen tai muulla tavalla kuin on sovittu. 4.) Huoneistossa vietetään häiritsevää elämää. Häiriön ei tarvitse olla moitittavaa, riittää kun häiriö on sellaiseen aikaan, ja riittävän suuri meluhaitta, riittävän usein. Vuokralainen vastaa myös vieraittensa aiheuttamasta häiriöstä. (Pääsääntöisesti normaaliin tavalliseen elämänviettoon kuuluvat äänihaitat on siedettävä, musiikkiharrastuksetkin jos on harrastuksesta (vastakohtana asuinkäytössä ei musiikkiammatin harjoittamisesta-) ja
        kohtuullisuudesta oltava kyse) 5.) Huoneistoa hoidetaan huonosti. (Hyvä näyttö on esim. terveystarkastajan lausunto) 6.) Vuokralainen rikkoo järjestysmääräyksiä. Taloyhtiöiden osakkaiden huoneistoja taloyhtiöt voivat ottaa taloyhtiön hallintaan määräajoiksi häiritsevän elämänvieton vuoksi laissa tarkemmin säädetyllä tavalla. Vuokralaiselle on annettava todistettavalla tavalla ensin varoitus vuokrasuhteen purkamisen uhasta. Varoituksen tarkoitus on antaa mahdollisuus korjata virheellinen menettely. Varoitusta ei tarvitse antaa vuokranmaksun laiminlyönnin, vuokraoikeuden luvattoman siirron tai huoneiston hallinnan tahallisen luvattoman luovutuksen kyseenollessa. Ainoastaan jos on erityisen moitittavasta toiminnasta kuten esim. räjähteiden hallussa pidosta huoneistossa ei häätövaroitusta tarvita. Kaikki muu asumisoikeuden pakottava päättäminen mistä ei huonevuokralaissa ole mainittu on laitonta ja perusteetonta häätöä. Laista löytyy kaikessa tarkempaa säädöstä. Hyvän tavan mukaiset vuokrasopimuksen irtisanomisen perusteet irtisanomisaikoja noudattaen ovat myös; Jos asunnon omistaja myy tai tarvitsee huoneiston omaan käyttöönsä, tai suorittaa laajan peruskorjauksen rakennuksessa.

        Vielä jatkan alla .....


      • Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Jatkoa edelliseeni....

        Huonevuokrasopimuksien purkamisoikeudesta on säädetty AHVL61§:ssä. Vuokranantajat voivat purkaa vuokrasopimuksia pakottamalla (häätö) laillisesti seuraavilla ehdoilla; Purkamisen perusteet on luoteltu tyhjentävästi laissa; 1.) Vuokralainen ei maksa vuokriaan. ( Usein jo 2-3 kk maksamattomuus pääsääntöisesti riittää-) 2.) Vuokralainen siirtää huoneiston hallinnan luvattomasti toiselle. 3.) Vuokralainen käyttää huoneistoa muuhun tarkoitukseen tai muulla tavalla kuin on sovittu. 4.) Huoneistossa vietetään häiritsevää elämää. Häiriön ei tarvitse olla moitittavaa, riittää kun häiriö on sellaiseen aikaan, ja riittävän suuri meluhaitta, riittävän usein. Vuokralainen vastaa myös vieraittensa aiheuttamasta häiriöstä. (Pääsääntöisesti normaaliin tavalliseen elämänviettoon kuuluvat äänihaitat on siedettävä, musiikkiharrastuksetkin jos on harrastuksesta (vastakohtana asuinkäytössä ei musiikkiammatin harjoittamisesta-) ja
        kohtuullisuudesta oltava kyse) 5.) Huoneistoa hoidetaan huonosti. (Hyvä näyttö on esim. terveystarkastajan lausunto) 6.) Vuokralainen rikkoo järjestysmääräyksiä. Taloyhtiöiden osakkaiden huoneistoja taloyhtiöt voivat ottaa taloyhtiön hallintaan määräajoiksi häiritsevän elämänvieton vuoksi laissa tarkemmin säädetyllä tavalla. Vuokralaiselle on annettava todistettavalla tavalla ensin varoitus vuokrasuhteen purkamisen uhasta. Varoituksen tarkoitus on antaa mahdollisuus korjata virheellinen menettely. Varoitusta ei tarvitse antaa vuokranmaksun laiminlyönnin, vuokraoikeuden luvattoman siirron tai huoneiston hallinnan tahallisen luvattoman luovutuksen kyseenollessa. Ainoastaan jos on erityisen moitittavasta toiminnasta kuten esim. räjähteiden hallussa pidosta huoneistossa ei häätövaroitusta tarvita. Kaikki muu asumisoikeuden pakottava päättäminen mistä ei huonevuokralaissa ole mainittu on laitonta ja perusteetonta häätöä. Laista löytyy kaikessa tarkempaa säädöstä. Hyvän tavan mukaiset vuokrasopimuksen irtisanomisen perusteet irtisanomisaikoja noudattaen ovat myös; Jos asunnon omistaja myy tai tarvitsee huoneiston omaan käyttöönsä, tai suorittaa laajan peruskorjauksen rakennuksessa.

        Vielä jatkan alla .....

        Jatkoa vielä edelliseeni;

        (Nämä ovat yleisiä integriteetti- legitiimiysasioita Suomessa.) En hoida tai suorita isännöinnin tehtävää koskaan, enkä tarkoita ja kohdista -arvostele yksittäisiä nimitettäviä taloyhtiöitä. Kirjoitukseni ei liity mihinkään tilannekohtaiseen yksittäiseen asiaan, ei yksittäiseen taloyhtiöön eikä yhteenkään yksittäiseen henkilöön -vaan kirjoitukseni on yleistä integriteetti-legitiimiysasiaa kuvaava koskien asumista taloyhtiöissä. En ota vastuuta Suomen taloyhtiöiden isännöinnistä. Kerroin omin sanoin miten itse ymmärrän. (Lähde: Isännöinnin Käsikirja) Laillisesti asumisoikeuksien pakottavia purkaamisia voidaan tehdä vain asuntohuonevuokralain mukaisesti -nojalla AHVL:ään vedoten. Vaikka jostakin ihmisestä ei jokainen oikein tykkäisi vuoden jokaisena kauniina päivänä, niin ihmisiä ei voi kurittaa tekemällä ihmisiä kodittomiksi. Lainsäädäntö AHVL on lopettanut tämän mahtailun. Toivon että asumisen ymmärrys-metodiikkani antaa ymmärrystä jos joku on joutunut elämään jatkuvassa häätöpelossa, tai on joku joka pyrkii kurittamaan ihmisiä, taikka mahtailemaan huonevuokrausta lakkauttamalla. Asumisessa asumisoikeuden haltijat maksavat kallista hintaa euroina jokaisesta m2:stä. Lompsansa kaivajilla on aina vastuiden lisäksi oikeutensa. - Jos jonkun asuminen on häiritty, niin kyse pitää olla oman henkilökohtaisen asumisensa häiriö, -Valittaminen ei voi koskea jonkun toisen ihmisen asumisen asioita. ("Isännöinnin Käsikirja" sisältää kaiken mahdollisen tarpeellisen tiedon suomalaisesta asumisesta. Kiinteistöliitto) (Vuokralaiset.ry on vuokralaisten etujärjestö) AHVL/asuntohuonevuokralaki, laki yhteishallinnosta vuokrataloissa, pelastuslaki, sekä asumisen yhtiömuotolakisäädöksistä löytyvät asumista koskevat lait. Huoneistojen oviliikenteet kuuluvat huoneistojen yksityisyyden asiaan.
        Organisaatioiden ja -yhtiömuotojen toimielimien kokouksiin kuuluvat vain ne toiminnan sääntöjen mukaiset asiat mihin on asialistassa koolle kutsuttu. Kokouskutsut ovat juridisia ja velvoittavat järjestämään asialistan mukaisen kokouksen. Velvollisuutta kuulla juorua yksityiselämästään kokouksissa ei ole. Asialistalle pitää merkitä ne asiat mitä kokouksiin saapuvat tulevat kuulemaan ja päätöksiä tekemään. Oikeusvaltiossa ihminen vastaa vain omista puheistaan ja toimistaan. >>> Huomioikaa mitä mainitsen kirjoitukseni alussa niistä asioista mitkä ovat taloyhtiöiden huoneiston haltijoiden keskinäisiä ja yhteisiä asioita taloyhtiöissä taloyhtiöiden ja asukkaiden kesken! - -- Taloyhtiöissä asuu muitakin ihmisiä, -normaaliin elämänviettoon kuuluvat äänihaitat ovat siedettäväksi tarkoitettuja. - Lasten leikit, riitelyt, sänkyjen orgasmit, lemmikkieläinten äänet kohtuudella, juhlat harvakseltaan kohtuudella, musiikkiharrastus harrastuksena kohtuullisuuden rajoissa naapuri huomioiden, jne, jne, -kaikki mitä ihmiset tyypillisesti kodeissaan puuhastelevat kuuluvat niihin äänihaittoihin joita on siedettävä. Yksityiselämän paljastelu ja kunnianloukkaaminen on rikos. Tietenkin taloyhtiöiden jokaikisen ihmisten on huomioitava koko Suomen lakisäädösmassa. Suomessa perustuslaissa on säädös; "Kaikessa on noudatatettava tarkasti lakia, " -tämä koskee jokaista kansalaista/luonnollista henkilöä, jokaista viranhaltijaa, jokaista valtion toimielintä, ja jokaista ns. julkista oikeushenkilöä= yhtiöt, järjestöt ja yhdistykset. > Olen itse huolehtinut siitä että itse jag minä henkilökohtaisesti ymmärrän ja noudatan ns. hyvät vuokratavat ja laillisuuden rajat asumisen suhteen. Olen lainkuuliainen armaan oikeusvaltiomme kansalainen. (AHVL, Laki yhteishallinnosta vuokrataloissa, pelastuslaki (kiinteistöjen talosuojelua koskien.) Huomioikaa myös että asukaskokouksiin kuuluvat vain ne asiat mitkä ovat taloyhtiöiden asunnon haltijoiden yhteisiä asioita, -ei ihmisten yksityiselämän juoruaminen-.

        Abba Jee kun sais jonkun uuden jäsenen hampaisiinsa. > Nyt osaatte ymmärtää asumisestakin!


        Tv. Piruntorjuntabunkkerin päällikkö

        Hyvää Joulua

        Jumalan siunausta


    • Anonyymi

      Valheesi eivät meitä adventisteja hetkauta.

    • Vanhuuseläkkeen kynnyksellä oleva Piruntorjuntabunkkerin päällikkö, ei voi pitää
      esimies-johtaja-vanhempi- syyttäjä-tuomareita tässä hallintopalvelukulttuurissamme, -"panemassa tai eväämässä henkilökohtaisia ja yksityisluontoisia asioita johonkin tilaan salaisesti kolmisenkymmenen ihmisen johtajaksi ryhtyneen taholta varsinkaan kun ei koskaan mitään sopimuksia ole tehty.

      Viihdyttelevät itsensä perhe-seurapiireissään- ja AbbaJee jos et ole vuosikymmenien perhetraditioihin kuuluva persoona.

      Että niinkin voi käydä.

      • Anonyymi

        Otatko pirupäällikkö koronarokotteen esimiesten suosituksen mukaisesti?


      • Täsmennys;

        - Jokaisella on kernaasti oikeus viihdytellä itsensä perhe-seurapiireissään.
        Tottakai absolut tietysti. - Ei kuitenkaan muodostaa ihmisten johtajuuden -hallitsemisen ja vallitsemisen kehtoa perhepiireistään -seurapiireistään.

        Ei jokainen jolla on punaiset posket ja ainakin joskus ollut pulleat lihakset tai rinnat- ole ihmisten johtaja.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Täsmennys;

        - Jokaisella on kernaasti oikeus viihdytellä itsensä perhe-seurapiireissään.
        Tottakai absolut tietysti. - Ei kuitenkaan muodostaa ihmisten johtajuuden -hallitsemisen ja vallitsemisen kehtoa perhepiireistään -seurapiireistään.

        Ei jokainen jolla on punaiset posket ja ainakin joskus ollut pulleat lihakset tai rinnat- ole ihmisten johtaja.

        Olet tuota jauhanut kuukausi- tai vuosikaupalla.

        Kamala esimiesfobia -kammo.

        Kauhiaa.


    • Anonyymi

      Miksi lähdit adventtikirkosta?

      - Advis

      • "Adviksien" pitää ja täytyy oppia olemaan ihmisiin yhteydessä henkilökohtaisella tavalla henkilökohtaisissa asioissa.
        Kaikilla ei ole perhettä, ja on paljon sinkkuihmisiäkin, jotka eivät ole hyvillään siitä että hengellisessä yhteisössä ole koskaan ketään.
        Organisaatioissa jotka ovat suuria, myös pieniä ihmistä koskettavia lokaaleja ristiriitoja ja vaikeuksia olla siellä täällä täysin rinnoin olevaisilla persoonallisuuksilla monenlaisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe