Aihe

Ihme juttuja nää koronarajoitteet

Anonyymi

Terveysalan immeiset kehottavat pysymään joulun kotosalla. Muttasosiaalusen median aukaisee, niin siellä julkkikset hehkuttavat joulua mökeillä ja matkoilla.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Julkkikset ovat erittäin tärkeitä.

  • Anonyymi

   Niinpä. Suuresti vain ihmettelen, että mikä tarve ihmisillä on seurata näitä tyrkkyjä somessa?? Eihän siellä nää kuin sairaalloisen huomionkipeitä ihmisiä suuremmissa määrin. On toki asiallisesti toimivia artisteja/urheilijoita. Heidöt erottaa siitä, ettei tarvi olla ahteria tai tissivakoa esittelemässä joka kuvassa. Ottavat ihan vaatteet päällä niitä kuvia. Kaikista huvittavinta on se kun sitten loukkaantuvat verisesti siitä, kun joku arvostelee heitä tästä paljastelusta. Eihän siinä mitään, mutta jokainen voi tahollaan miettiä haluaisiko oman lapsen samaan asemaan...

   Olisi kiva havaita, että ihmiset lopettaisivat näiden turhakkeiden seuraamisen ja tulisivat järkiinsä. Siinä monen maailma romahtaisi kun ei saisikaan enää ihailuja paljaasta perseestään.. valitettavasti ei tule tapahtumaan.

  • Anonyymi

   No nyt osuit just asian ytimeen hyvä !

  • Anonyymi

   Saahan sitä kai matkustaa kunhan ei ketään tapaa tai näe,silloin ei virukset tartu. Ja jos menee vain tyhjään toiseen asuinpaikkaan tai hotellihuoneeseen ja pysyy siellä,tartuntaprosentti on todella pieni ja käy kaupasta syötävät kun ei muita näy. Omilla kulkuneuvoillahan voi ajella miten haluaa kunhan vain pysyttelee pääsääntöisesti niiden sisällä. Ja muita majoitusmuotojahan on talvella olla autossa yötä tai kamina teltassa,ei virukset leviä niistäkään.
   Oikeastaan suositus kuuluisi olla noin että ihmiset käy kaupoissa ja samalla vie joka puolelle Suomea kipeästi kaivattua rahaa estämään talousromahdukset.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   361
   4278
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   3188
  3. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1709