Aihe

koronasta viis, Oittaan ladulle siis!

Anonyymi

WHO:n Eurooppa-johtaja pyytää ihmisiä eristäytymään jouluksi – povaa vielä vaikeita epidemia­kuukausia... muttei Espoon Oittaan hiihtoladulle, jossa massahiihtotapahtuma jatkuu päivästä toiseen.

koronasta viis, ladulle siis!

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   MassaULKOilmatapahtumia ei ole todettu yhdenkään tartunnan syyksi. Paitsi sitä Amerikassa, joissa viheriäiset nudistina parittelivat sikin sokin keskenään kuin apinat.

   • Anonyymi

    Ei ole todettu, koska niitä ei ole järjestetty! Ennen kuin nyt sitten nää Oittaan ruudinkeksijät ovat alkaneet hiihtää.

    Samalla koronanyrkki suosittelee vahvasti, että ihmiset esim pidättäytyisivät uudenvuoden ilotulituksista kokonaan! Eli 15 minuutin pamauttelu perhepiirissä on koronariski, mutta tunnin hiihto huohottavien, köhivien ja räkivien tuntemattomien perässä ei!

    On päivänselvää että hiihto Oittaan tupeteen täynnä olevalla ladulla on merkittävä riski sairastua koronaan.


  • Anonyymi

   Juuri niin. Antaa HUS:sin mäkivärvien, Lehtosien ja ruotsalaisten itkupotkuraivaroida vetää toisiaan turpaan riehumisen tiimellyksessä kun kukaan ei tanssi niiden pillin mukaan nehän kuvittelee olevansa jotain jumalia jotka johtaa maskistien uskontoa...

   maskistisaarnaa maskismia ja rokotetta... tietyt asiantuntijoiden kirjoitukset edustaa pyhää kirjaa ja HUS tyypit palvonta kohdetta. Jos sieltä julistetaan teidän pitää ostaa ämpäri ja käyttä ämpäriä mäskin päällä niin kyllä siellä ensimmäiset on jo samanpäivän iltana ämpär kaupassa.

  • Anonyymi

   Nuorten urheilu pitäisi nyt vapauttaa nopeasti.

   Aikuisten hiihto ym jutut ovat selvästi toissijaisia.

   • Anonyymi

    Australian authorities extended a lockdown for Sydney’s Northern Beaches until at least Dec. 30 and urged the rest of the city to avoid crowds as a cluster of Covid-19 infections continues to grow.

    Juu, Oittaalla ei leviä mutta esim uimarannalla maatessa kyllä.

    haloo Suomi! uhraatte nuoret, mutta aikuiset lärväillä miten tahtovat Lappia myöten!


  • Anonyymi

   Husin ylilääkäri kehottaa uudenvuoden juhlijoita välttämään ihmismassoja ulkonakin – Oman kuplan kesken ”parin raketin” ampumisessa pieni tartuntariski

   Oittaalla voi kuitenkin hiihtää ruuhkassa tunnin verran toisten huohotuksessa ja köhiessä? Tai Lapissa jonottaa 20 minuuttia hissijonossa tai istua kome tuntia kaljalla?

   Nää koronaohjeistajat ovat mun silmissä pellejä, joilla ei ole uskottavaa linjaa. Ovat tekevinään jotain ansaitakseen palkkansa.

   Kuka tahansa talousmies olisi pystynyt organisoimaan koronan hoidon paremmin kuin nää lääkärit ja polii

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610