Aihe

Rokotusvastaisuus

Anonyymi

R vastaisuudessa ei ole kysymys tiedon puutteesta. Sitä kyllä löytyy... Mutta ne instanssit joiden pitäisi jakaa selvää ja ymmärrettävää tietoa eivät niin tee.. Ja jos rokotteista koituu pientä tai suurta haittaa, terveydenhuolto pakenee vastautuutaan. Ei edes tutkita silloinkaan vaikka haitat olisivat todella suuria. Rokotettu jätetään yksin. Suomessa satoja jotka ovat sairastuneen rokotteista vakavisti. Kansalaisella on todistus vastuu siitä onko rokotus aiheuttunut sairauksien.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Näin on, yksin jäät ja sairautesi ei koskaan voi olla lääkärin mukaan rokottamisesta!
   Koska olet saanut rokottamista ennen tietoa mistä lääke tulee, mitä se on ja miten se on tehty, kuka on todellinen valmistaja?
   Kaikesta muustakin ostamastasi lääkkeestäkin saat paperilla tiedot, ne ovatkin paremmin kontrolloituja kuin rokotteet, joista ei ota tietoa. Jos netistä katsoin, niin ensimmäinen sana oli "turvallinen" ...eli aivopesua...ei mitään haluamaani tietoa annettu. Raha ja vallanhimo on lääketeollisuudessakin tärkeä ja rokotteet tämän päivän hulluus ja bisness---kuinkahan paljon tuleekaan kuolemia noitten rokotekehittelijöitten toimesta? Ei varmasti anneta tietoa - eläimiähän ainakin tuhansittain uhrataan näille Mengeleille.

  • Anonyymi

   Höpö höpö!

  • Anonyymi

   Lähtökohtavastaisuutta ei olisi pitänyt unohtaa. Osaatteko aakkoset takaperoisesti?

  • Anonyymi

   Keino, jota nyt jo väläytellään on, että rokottamattomat eivät saisi matkustella. On se aikamoista kiristystä, mutta kun on keksitty hyvä keino rahastaa ilman mitään riskiä, että siitä joutuisi edes koskaan tilille, tämäkin näyttää olevan ihan laillista niin sanoaksemme.

   "Me emme myy rokotetta, jos vaaditte, että joudumme vastuuseen mahdollisista tulevista haitoista" Näin sanovat rokotteen valmistajat ja vastuu jää loppujen lopuksi ottajalle. Tuskin Suomi-valtio mitään korvaa. Jäämme yksin vaivoinemme, jos otamme. Näin on käynyt polion kanssa, näin on käynyt narkolepsian kanssa sikapiikin kanssa.
   Eikä ole mainostettu otsikoissa, että 1984 kuoli polioon 5 kertaa siihen rokotettu. Kuitenkin rokottamaton selvisi poliosta.
   Lisää olisi esimerkkejä, mutta kukin nähköön vaivaa jos haluaa terveenä pysyä. Tietoa on, mutta vanhuksia säälittää. Heitä voidaan manipuloida ja pakottaa vaikka mihin.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   434
   5205
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4270
  3. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   55
   3293
  4. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2528