Aihe

Haavisto ja Al hol porukka

Anonyymi

Pitäisi Haavisto ja Alhol naiset saattaa yhdessä rikostotkintaan koska asiat liittyvät toisiinsa.
Erityisen vaarallisia ovat Suomelle molemmat, yhdessä ja erikseen.

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Otappa nyt nukahtamislääkkeesi ja mene tuutimaan, alkaa nuo sinun juttusi jo olla enempi houretta kuin asiaa.

   • Anonyymi

    Älähän kehtaa! Minä ymmärrän asian.


   • Anonyymi

    Ei viherpiipertäjä ymmärrä, mutta jos sattuisi omalle kohalle niin mitäs sitten??? Lähtee sukulaiselta henki ym. ym. NIIN MITÄS SITTEN??????


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei viherpiipertäjä ymmärrä, mutta jos sattuisi omalle kohalle niin mitäs sitten??? Lähtee sukulaiselta henki ym. ym. NIIN MITÄS SITTEN??????

    Routa porsaan kotiin ajaa. Kaikki porsaat suoraan tutkintavankeuteen ja mahdollisimman nopea ”natsi” oikeudenkäynti. Lapset erotettava heti äideistään ja lasten saama aivopesu purettava nopeasti asian osaavassa laitoksessa.


  • Anonyymi

   Terroristien uhreja löytyy joukkohaudoista, uskoisin että olisivat valinneet al Holin joukkohaudan sijasta. Haudoissa on myös pikkulapsia ja naisia poikien ja miesten lisäksi, he olivat täysin syyttömiä.

  • Anonyymi

   Pekan porukat on ainakin nopeita liikkeissään. Lauantaina Peksi kertoi, ettei ole tiedossa että al-holista ketään enää olisi tulossa. No sunnuntai aamuna Pekka-Lines charter laskeutui Helsinki-Vantaalle tuoden alholisteja maahan. Harva ministeri on noin noheva, että hänen lakeijansa tuolleen muutamassa tunnissa pistää tuulemaan ja muuttaa mustan valkoiseksi. Tehkääpä muut perässä :D

   Sillä Peksi ei valehtele.

  • Anonyymi

   Pekka voisi muuttaa Ruotsiin ja viedä koko puolueen kannattajat mukanaan!
   Vihreät pilaavat teoillaan koko Suomen muutamassa vuodessa.

  • Anonyymi

   Pohjanoteeraus vihreiltä tämä keissi. Ei unohdu, eikä luottamusta saa takaisin. Niin huonosti on toimittu. Ja valehdeltu enemmän kuin vuosi. Mutta eipä saa pisteitä demaritkaan.

   • Anonyymi

    Halla-aholle äänet,saa nähdä kuinka paljon tämäkin uutinen tuo lisää äänestäjiä.Olipa ykkös uutisissa kaikkien suvakeiden äiti tänä aamuna,aivan selvästi Peten jengiä.


  • Anonyymi

   Pekka ei ole koskaan valehdellut. Ihana ihminen.

  • Anonyymi

   Pekka valehtelee ja rikkoo lakia, koska ”tarkoitukseni on hyvä”.

   Niin no.... Hitlerkin oli mielestään oikealla asialla ja hyvillä tarkoitusperillä. Että eihän tuossa logiikassa toki mitään riskejä ole. Ehei.

  • Anonyymi

   Puolueen johto on syvästi korruptoitunut. Tarkoitus pyhittää keinot ja poliittiset virkanimitykset ovat oiva keino saada puolueen aatteen toteuttajia virkakoneistoon. Lisäksi he voivat toimia "puolueettomina" lausunnon antajina vaikkapa uutisissa, kun sellaista sopivasti tarvitaan.

  • Anonyymi

   Valtamedia uutisoi että äidit saatiin suomeen todellisuus on eri:Nämä äidit lähtivät luomaan kalifaattia, surmaamaan maailman vääräuskoisia, tukemaan rikoksia ihmisyyttä vastaan. 99% somali taustaisia äitejä.

  • Anonyymi

   "..Pitäisi Haavisto ja Alhol naiset saattaa yhdessä rikostutkintaan.."

   Pitäisi !

   • Anonyymi

    On kumma kun ei rohvessori ymmärrä erota.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4914
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1790