Aihe

Oikeudenkäynnin tulos tuurinkauppaa? Mihin voi enää luottaa?

Anonyymi

Vaikka Aarnio sinänsä on toiminut konnan lailla ja asiaa tietty pahentaa, että on toiminut näin poliisina ymmärrän sen, että tämä koventaa tuomiota/tuomioita, mutta elinkautinen... Aika yllättävää. Lähes varmasti tuomio muuttuu seuraavissa oikeusasteissa kuten niin usein käy.

Pari viikkoa sitten luin iltalehdistä Tamperelaisesta Hevilaulajamiehestä, jonka käräjäoikeus tuomitsi raiskauksesta liki 2 v ehdottomaan vankeuteen ja koviin korvauksiin. Hovioikeus kumosi hevarin käräjäoikeudessa saamansa tuomion ja hylkäsi syytteen kokonaisuudessa.

Alun perinkään väitetyn raiskauksen kohteella eli naisella ei ollut esittää mitään konkreettista todistetta, eikä oikein mitään muutakaan raiskausta tukevaa aineistoa. Kyseessä oli 100 % sana vs. sana.

Eikö tällaiset oikeuden virkamiehet ja tuomarit pitäisi laittaa pätevyysarviointiin tai muihin tutkimuksiin eli vastuuseen, koska tuomio oli räikeän virheellinen.

Miten h***ssa tuomiot voi heilahdella näin totaaliisesti laidasta toiseen? Luottamus menee väkisinkin oikeuslaitokseen/oikeusvaltioon.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Semmoistahan se on.
   Hovioikeus perinteisesti kumoaa lähes kaiken ja tekevät jopa rikoksia mitkä heidän lausumina absurdit jutut ei kuitenkaan ole.
   Outoa on. Hullun paperit monelle eduksi ja niistä eivät puhu. Yleensä alennusta saa jos tekee lisää rikoksia, sikäli aarnion elinkautinen tulee laskemaan varmaan?
   Eihän elinkautista muutenkaan ole ikinä kellää ollut.

   Tämmöstä tääl suomes, lakikirja on AINA uhreja vastaan ja uhreja syyllistävä kun ei ajoissa ehtinyt lotosta voittaa ja siirtyä rikkaiden alueelle asumaan.

  • Anonyymi

   En tunne lakia kovin kummosesti mutta olen ymmärtänyt, että vähän muutakin tarvitaan tuomioon kuin kantajan kertomus, olipa se kuinka uskottava hyvänsä.

   Ja kun puhutaan uskottavuudesta, parhaan ja uskottavimman tarinan säveltää aina paatunut valehtelija.

   Jatkossa kun nämä runnoo läpi sen, että raiskauksesta syytetty joutuu todistamaan, että lupa seksiin oli, homma kyllä karkaa käsistä.

  • Anonyymi

   Raija Toiviainen määrää mikä on rikos ja mikä ei.
   Menossa olevien oikeudenkäyntien määrästä päätellen Raamatun lukeminen on raskain ajateltavissa oleva rikos.

   • Anonyymi

    Päivi Räsänen radiohaastattelussa oli toiveikas.
    Nyt on neljä syytettä käsittelyssä, mutta kuulemma viides tulossa.
    Saavuttamassa kunniakkaan määrän


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   212
   16889
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   340
   6077