Aihe

Tehdäänpä pieni galluppi JEF-sopimuksesta

Anonyymi

Suomi on valmis taisteluihin Britannian luotsaamissa valmiusjoukoissa.
Suomi osallistuu Britannian johtamiin JEF-valmiusjoukkoihin. Puolustusministeri Jussi Niinistö uskoo Britannian pysyvän sotilasvoimana Euroopassa brexitin jälkeenkin."

Moniko uskoo enää, että koronaisolaatioon ajautunut Britannia taistelisi jossakin päin maapalloa NATO:n johtamassa kriisinhallintaoperaatiossa suomalaisten aseveljien kanssa ?

52

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    On sanasto kuin venäjän valtiopäivien takahuoneen takaovesta.


   • Anonyymi

    JEF on kahden maan puolustussopimus eikä mikään muu.


  • Anonyymi

   Jussin Niinistön isänmaallisuus on todellakin liian pitkälle Natoyhteensopivaksi suunniteltu.

   Tuossa paukkuu kaikki maanpetoksen tunnusmerkit ja rajat jo aivan alkumatkasta.

   • Anonyymi

    Jussi joutui vursti-& perunapitäjän peränpitäjäksi. Ei tullut seuraavaa Stoltenperiä.


  • Anonyymi

   Kummallista että nämä meidän johtajat arkailematta tunnustavat että itsenäinen maa emme enää ole.
   Presidenttimme kysyi sanojensa mukaan kaikilta EU mailta että voiko hän jättää Venäjän edustajan kutsumatta Suomessa pidettävään " rauhan tilaisuuteen"
   Jätti kutsumatta ja osoitti oman suhtautumisensa asiaan vaikka joskus sanoi; Rauhaahan tässä vain. Moni Eu maa moitti.
   Jussi Niinistö sanoi että olisi mielellensä käynyt Venäjällä mutta Eu esti.
   Kyllä nämä ytimien pöytiin pyrkijät PLja SN Suomen pettivät.

  • Anonyymi

   Suomen pitää pysyä erossa kaikista sopimuksista NATOmaiden kanssa ku ei ne muuta halua kuin joukkoja sotiinsa ja Suomella on kaksi joukkoa kahdessa USAn sodassa.

  • Anonyymi

   Jussi Niinistö on Suomen yksi parhaista puolustusministereistä joka sai paljon hyvää aikaan. Puolustusvoimat kehitti osaamista monella alalla ja sen tekninen ja taktinen osaaminen kehittyi ja varustus ym. JEF oli vain yksi kehittämisala joka vahvistaa meidän kykyä ja osaamista puolustaa omaa maatamme. idän aggression torjunta yhteistyössä Läntisten kumppanien kanssa vituttaa itä vinkujaa niin paljon erityisesti sitä vituttaa lukuisat kahdenväliset sopimukset jotka tuo paljon lisää tukea puolustukseen. Erityisesti Pohjoismainen ja Nato yhteistyön lisääminen on erittäin tärkeää myös jatkossa.

  • Anonyymi

   itä vinkujan trollaukset on surkeita. JEF vahvistaa monikansallisesti kykyä ja osaamista ja koska mukana on useita maita.

   • Anonyymi

    Ei Britannia pysty sotimaan kun musta surma surmaa armeijan.


  • Anonyymi

   Poison Putin ei maksa tiltuille noin avuttomista jutuista.

  • Anonyymi

   itä vinkujalle tiedoksi ja faktana että Suomi ja Ruotsi on sopineet kahdenväliset puolustus sopimukset mm Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, Ranskan, Saksan, Viron, Norjan, Ruotsin, Puolan kanssa. Lisäksi Pohjoismainen puolustus vahvistuu koko ajan ja EU/Naton puolustus syvenee jatkuvasti. Siinä itä vinkujalle muutama fakta. Suomen oma puolustus on hyvällä tasolla jota kansainvälinen yhteistyö tukee

   • Anonyymi

    Suomen kesä on Brittien talvi.

    Yksi Suomalainen hetero sotilas vastaa 10 000 Brittien homosotilasta.


   • Anonyymi

    Suomi ei ole liittymässä Natoon ja kaikenlaisia löysiä sopimuksia voi tehdä, ihan vaan hölmöä vastapuolta koijatakseen.


   • Anonyymi

    Sauli totesi jossain haastattelussa että Suomella on kahdenvälisiä turvallisuusyhteistyösopimuksia länsimaiden kanssa vaikka kuinka paljon mutta ne ei suomen puolustuskykyä mitenkään lisää


   • Anonyymi

    Itse en ole koskaan käynyt ulkomailla, mutta kansainvälisyyteni puolesta todistaa se, että olen syönyt Ranskanleipää ja Italiansalaattia. :)


   • Anonyymi

    Ain liukkaampi lähtö.


  • Anonyymi

   Tekö Natottajat riemuitsette siitä ettei Suomella itsellään ole mitään sanottavaa siihen olemmeko aiheuttaneet sodan johon näillä sopimuksilla meidät on velvoitettu.
   Nämä osapuolet ovat kieltäneet meiltä oman diplomatiankin , mutta heidän päättämiään julistuksia ja vaatimuksia meidän johtajamme tuntuu riemumielin jakelevan heidän vihollisilleen. Presidentin valinnasta alkaen.
   Kaikista pöyristyttävintä näissä sopimuksissa on maaperämme luovuttaminen heidän sotiensa taistelukentäksi.
   Tämän kaiken on saanut aikaan toimiminen Länsimaisten arvojen opastamana.
   Oli aika jolloin Suomella oli kunniakkaat tavoitteet mutta se aika on mennut.

   • Anonyymi

    Juu, eipä tuohon liene lisättävää.


  • Anonyymi

   Niinistön Sauli tietää realiteetit ja sen etteivät ulkopuoliset tahot voi taata Suomen olemassaoloa asein.

   Suomen on tässä geopoliittisessa asemassa oltava vastakin diplomaattisesti vähintäin Sveitsin tasoa ja parempikin.

   Suksikaas Nato Tiltut lietsomaan sotaanne jonnekin mualle. Ruotsi on nyt kuulemma teille otollisessa tilassa. Suomessa teille ei anneta elintilaa.

  • Anonyymi

   "Sääsket ja punkit tosin olivat heille uusi ja melko raskas tuttavuus. Molempiin he pääsivät tutustumaan laavuissaan viettämänsä yön aikana."

   Ei paljo homookaa paneta ku on punkki kasseissa? :D

  • Anonyymi

   Nämä sopimukset ovat vain symbolisia eleitä, yhtään miestä ei ole liikuteltu jonkun Jefin takia. Jussi Niinistö on voinut käydä syömässä Brysselissä.

  • Anonyymi

   Tehdäänpä pieni koronatesti sanoi Milton Keynes-tutkija,
   Britannian suurimmassa koronatestaukseen keskittyvässä laboratoriossa Milton Keynesissa on havaittu tartuntapesäke, uutiskanava Sky News kertoo. Asiasta kertoo myös brittilehti The Guardian.

   Tartuntoja on todettu kolmessa neljästä tutkijaryhmästä. Tartuntoja on havaittu myös hallinnollisissa tehtävissä ja varastossa työskentelevillä henkilöillä.

   Ei ole varmuutta, kuinka moni on saanut tartunnan, mutta 70 henkilön laboratorioryhmästä 20 on karanteenissa, nimettömänä pysyttelevä laboratorion työntekijä kertoo Sky Newsille.

   Tartuntapesäke on vaikeuttanut testauslaboratorion toimintaa, sillä sitä on pyydetty analysoimaan 70 000 näytettä päivässä. Lähteen mukaan tiistaina tutkittiin 47 000 näytettä, eikä tavoitteen täyttyminen ole näköpiirissä.

   Lähde syyttää tartunnoista puutteellisia turvatoimia, joiden on tarkoitus suojella laboratorion henkilökuntaa. Hänen mukaansa turvatoimista oli joustettu, jotta päiväkohtaiset tavoitteet saavutettaisiin.

   Britannian terveysministeriö myöntää Milton Keynesin testauslaboratorion tartuntapesäkkeen mutta kiistää, että turvamääräyksiä olisi rikottu.

   Ministeriön mukaan laboratorioon lähtetään lisää työvoimaa, jotta testauskapasiteetti pysyy ennallaan läpi joulun.

  • Anonyymi

   Britit eivät selviä koronasta.

   EU:n on nyt lyötävä tahtia BREXITille. EU saa paremman sopimuksen kun Britti homot ovat puolustuskyvyttömiä.

  • Anonyymi

   Koronaviruksen ärhäkämpi ja sitäkin ärhäkämpi mutaatio estää nyt Jef-teatteri mittaamattoman pitkäksi aikaa. Toivottavasta sitten vielä löytyy jokin vihollinen heillekin.

  • Anonyymi

   29.12. klo 19.31 Britanniassa koronatartunnat lisääntyivät päivässä yli 11 000:lla

   Britanniassa on raportoitu 53 135 uutta koronatartuntaa. Määrä on yli 11 000 enemmän verrattuna maanantain tartuntalukuun (41 385).

   Koronakuolemia raportoitiin tiistaina 414 kappaletta. Yhteensä korona on aiheuttanut yli 71 567 kuolemaa Britanniassa.

   BBC:n (siirryt toiseen palveluun) mukaan päivässä suuresti kasvanut tartuntaluku selittyy joulun ajan epäsäännöllisellä raportoinnilla sekä uuden koronavirusmuodon nopealla leviämisellä.

   Aiemmin tiistaina johtava epidemiologi Andrew Hayward varoitti, että Britannia on matkalla "katastrofiin" tulevina viikkoina, ellei se aloita kovempia toimia taudin tarttuvampaa muunnosta vastaan.

   Ei ole nyt Britanniasta taistelukentille.

   • Anonyymi

    Ei ollut sen männäkesäisen hyttyskäsittelynkään jälkeen enää taistelukuntoisia, kun Espoossa Putinin sinne lähettämät tappajahyttyset panivat FEFfin valiojoukot yhdessä yössä siraalakuntoon.


   • Anonyymi

    Boris pitää nyt puheen.


  • Anonyymi

   Putte on maanpaossa koronan takia. Mikään ei toimi Venäjällä.

  • Anonyymi

   Viikon päästä britit ovat jo taistelukuntoisia.

  • Anonyymi

   Olikos tämä JEF-sakki se jonka Putinin lähettämät tappaja hyttyset panivat yhdesssä yössä toimintakyvyttömiksi. :)

   "Special" Forces? :)

   • Anonyymi

    Joint Expeditionary Force (JEF) on Yhdistyneen kuningaskunnan johtama kansainvälinen kriisinhallintaan keskittynyt nopean toiminnan joukko. Valtio aloitti joukkojen perustamisen vuonna 2012. Joukkoihin kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan lisäksi Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Norja ja Alankomaat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Viro ryöpyttää Venäjää: 228 ilmailurikkomusta, täyttä piittaamattomuutta
    KASPERI SUMMANEN | 30.12.2020 | 09:27
    Viron NATO-hävittäjät joutuvat tunnistamaan venäläiskoneita liki viikottain.
    Venäläiset sotilaskoneet ovat rikkoneet tänä vuonna kansainvälisiä ilmailusääntöjä Viron ilmatilan lähellä peräti 228 kertaa, Viron puolustusministeriö kertoo. Ministeriön mukaan lukuun sisältyy myös Viron ilmatilan loukkauksia.

    Ilmavalvontaa Viron Ämäristä suorittavat NATO:n hävittäjät ovat joutuneet nousemaan vuoden aikana taivaalle 48 kertaa, eli keskimäärin noin viikoittain. NATO tiedotti tiistaina, että sen koneiden tämän vuoden aikana suorittamista 400 tunnistuslennosta noin 350 koski venäläiskoneita.

    – Venäjän sotilaskoneiden jatkuva piittaamattomuus yleisistä ilmailunormeista ja -säännöistä on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta suhtautumisesta NATO:a kohtaan, Viron puolustusministeriön laki- ja hallintoasiain alivaltiosihteeri Margus Matt sanoo Viron yleisradiolle.

    Mattin mukaan Venäjä suorastaan halveksuu ilmailuturvallisuutta, eivätkä sen koneet edes yritä toimia asianmukaisesti.

    Venäjän koneet lentävät usein jättämättä lentosuunnitelmia ja ilman niiden sijainnin ja korkeuden ilmavalvonnalle ilmoittavia transpondereita. Venäläispilotit eivät myöskään tapaa viestiä ilmavalvonnan kanssa. Virolaisten mukaan tämä voi vaarantaa siviililentoliikennettä niin Virossa, Suomenlahdella kuin naapurimaissakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viro ryöpyttää Venäjää: 228 ilmailurikkomusta, täyttä piittaamattomuutta
    KASPERI SUMMANEN | 30.12.2020 | 09:27
    Viron NATO-hävittäjät joutuvat tunnistamaan venäläiskoneita liki viikottain.
    Venäläiset sotilaskoneet ovat rikkoneet tänä vuonna kansainvälisiä ilmailusääntöjä Viron ilmatilan lähellä peräti 228 kertaa, Viron puolustusministeriö kertoo. Ministeriön mukaan lukuun sisältyy myös Viron ilmatilan loukkauksia.

    Ilmavalvontaa Viron Ämäristä suorittavat NATO:n hävittäjät ovat joutuneet nousemaan vuoden aikana taivaalle 48 kertaa, eli keskimäärin noin viikoittain. NATO tiedotti tiistaina, että sen koneiden tämän vuoden aikana suorittamista 400 tunnistuslennosta noin 350 koski venäläiskoneita.

    – Venäjän sotilaskoneiden jatkuva piittaamattomuus yleisistä ilmailunormeista ja -säännöistä on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta suhtautumisesta NATO:a kohtaan, Viron puolustusministeriön laki- ja hallintoasiain alivaltiosihteeri Margus Matt sanoo Viron yleisradiolle.

    Mattin mukaan Venäjä suorastaan halveksuu ilmailuturvallisuutta, eivätkä sen koneet edes yritä toimia asianmukaisesti.

    Venäjän koneet lentävät usein jättämättä lentosuunnitelmia ja ilman niiden sijainnin ja korkeuden ilmavalvonnalle ilmoittavia transpondereita. Venäläispilotit eivät myöskään tapaa viestiä ilmavalvonnan kanssa. Virolaisten mukaan tämä voi vaarantaa siviililentoliikennettä niin Virossa, Suomenlahdella kuin naapurimaissakin.

    Onneksi Nato suojaa Viroa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi Nato suojaa Viroa

    Venäjän sotilaskoneiden jatkuva piittaamattomuus yleisistä ilmailunormeista ja -säännöistä on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta suhtautumisesta NATO:a kohtaan, Viron puolustusministeriön laki- ja hallintoasiain alivaltiosihteeri Margus Matt sanoo Viron yleisradiolle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjän sotilaskoneiden jatkuva piittaamattomuus yleisistä ilmailunormeista ja -säännöistä on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta suhtautumisesta NATO:a kohtaan, Viron puolustusministeriön laki- ja hallintoasiain alivaltiosihteeri Margus Matt sanoo Viron yleisradiolle.

    350 kertaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Viro ryöpyttää Venäjää: 228 ilmailurikkomusta, täyttä piittaamattomuutta
    KASPERI SUMMANEN | 30.12.2020 | 09:27
    Viron NATO-hävittäjät joutuvat tunnistamaan venäläiskoneita liki viikottain.
    Venäläiset sotilaskoneet ovat rikkoneet tänä vuonna kansainvälisiä ilmailusääntöjä Viron ilmatilan lähellä peräti 228 kertaa, Viron puolustusministeriö kertoo. Ministeriön mukaan lukuun sisältyy myös Viron ilmatilan loukkauksia.

    Ilmavalvontaa Viron Ämäristä suorittavat NATO:n hävittäjät ovat joutuneet nousemaan vuoden aikana taivaalle 48 kertaa, eli keskimäärin noin viikoittain. NATO tiedotti tiistaina, että sen koneiden tämän vuoden aikana suorittamista 400 tunnistuslennosta noin 350 koski venäläiskoneita.

    – Venäjän sotilaskoneiden jatkuva piittaamattomuus yleisistä ilmailunormeista ja -säännöistä on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta suhtautumisesta NATO:a kohtaan, Viron puolustusministeriön laki- ja hallintoasiain alivaltiosihteeri Margus Matt sanoo Viron yleisradiolle.

    Mattin mukaan Venäjä suorastaan halveksuu ilmailuturvallisuutta, eivätkä sen koneet edes yritä toimia asianmukaisesti.

    Venäjän koneet lentävät usein jättämättä lentosuunnitelmia ja ilman niiden sijainnin ja korkeuden ilmavalvonnalle ilmoittavia transpondereita. Venäläispilotit eivät myöskään tapaa viestiä ilmavalvonnan kanssa. Virolaisten mukaan tämä voi vaarantaa siviililentoliikennettä niin Virossa, Suomenlahdella kuin naapurimaissakin.

    Natoon ja nopeasti


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjän sotilaskoneiden jatkuva piittaamattomuus yleisistä ilmailunormeista ja -säännöistä on vain yksi esimerkki Venäjän aggressiivisesta suhtautumisesta NATO:a kohtaan, Viron puolustusministeriön laki- ja hallintoasiain alivaltiosihteeri Margus Matt sanoo Viron yleisradiolle.

    NATOorja laulaa isäntänsä lauluja


  • Anonyymi

   Mietitäänpä vähän, miksi britit eivät sopeutuneet EU:hun.

  • Anonyymi

   Viro vapisee pelosta Naton suojassa. Nato vapisee pelosta Viroa suojaamassa. :D

  • Anonyymi

   "Ei ollut sen männäkesäisen hyttyskäsittelynkään jälkeen enää taistelukuntoisia, kun Espoossa Putinin sinne lähettämät tappajahyttyset panivat JEFfin valiojoukot yhdessä yössä siraalakuntoon."

   Pieni gallup.

   Kuinka monennen hyttysenpiston jälkeen JEF joukot nostivat tassut taivastakohti ja poistuivat saarelleen?

  • Anonyymi

   itä trollit paniikissa mistään muuusta ei ole kysymys

   • Anonyymi

    Kyllä noi luuserit oli Brittien JEF-parhaimmistoa. :D


  • Anonyymi

   Kyllä maanvyyöry virhevalinnat hoitaa. Jumala rabkaisi Nato Norjaa.

   Mitäs Nato tekee juuri nyt Norjan tilanteen parantamiseksi?

   • Anonyymi

    Nato keskusteleee Rabbille asiasta ja hän saa päättää sitten jatkaako Nato lähi-idässä lasten teurastamista va lähteekö Nato Norjaan vääräuskoisia pelastamaan.


  • Anonyymi

   Suomessa on nyt jo 17 koronatapausta.

  • Anonyymi

   Pieni gallup.

   Siis kuinka monennen hyttysenpiston jälkeen JEF joukot nostivat tassut taivastakohti ja poistuivat saarelleen homostelemaan?

   • Anonyymi

    JEF toimii kuin Nato. Eli ei mitenkään.


  • Anonyymi

   JEFfin valiojoukot nitistettiin TAPPAJAhyttysillä. :D

   Oli poitsujen ikävä köyriä kun hyttyset panivat.

  • Anonyymi

   Britannialla on vielä pitkä taival terveen demokraattisen maan normaalielämän palauttamiseen. Siinä on myös kiusaus lähteä rettelöimään pienempien valtioiden laskuun

  • Anonyymi

   Natoon nopeasti

  • Anonyymi

   JEF toimii Monikansallisella pohjalla

  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   31
   6103
  2. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   472
   5453
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   3277
  4. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   168
   2695
  5. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   61
   2622