Aihe

Joulukirkoon vain jälkeen jääneet

Anonyymi

Kirkon oman tutkimuksen mukaan joulukirkossakaan ei käy juuri ketään. Nuoret aikuiset keksii parempaa tekemistä mikä on hienoa. Pappien valta murenee mukavasti ja kirkon. Rahat hupenee kun kukaan ei enää usko heidän satutarinaansa, eikä tanssi heidän pillin mukaan.

Maailma muuttuu taas parempaan suuntaan.

https://yle.fi/uutiset/3-11705775

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jutun mukaan joulukirkon suosio on romahtanut selvästi alle puoleen 20 vuoden aikana.

   Tämä osoittaa, kuinka tärkeää on taistella kirkon aivopesutoimintaa vastaan: "Tutkimuksessa havaittiin, että joulukirkkoon osallistuminen lapsuudenkodissa heijastui suoraviivaisesti omaan joulunviettoon. Niistä, jotka olivat lapsuudenkodissaan osallistuneet joulukirkkoon, 70 prosenttia osallistui ainakin toisinaan joulukirkkoon myös aikuisena. Heistä, jotka eivät olleet käyneet joulukirkossa, 72 prosenttia ei siihen aikuisenakaan osallistunut."

  • Anonyymi

   Koronavuonna jätti kirkko joulutilaisuudet pitämättä. Riskinä on, että kun ei tänä vuonna ollut, niin eipä tule ihmiset ensi joulunakaan. Traditio katkeaa monen kohdalla.

   Viime vuonna oli postilakko juuri ennen joulua. Jätimme silloin joulukorttien lähettämisen tekemättä. Emme lähettäneet tänä joulunakaan.

   • Anonyymi

    Toivottavasti menee noin päin. Tuossa kasteissa vaan tilanne oli aika inhottava: ne joilta jäi kaste tekemättä keväällä koronan vuoksi, kastoivat käytännössä suunnilleen kaikki lapsensa sitten kesän ja syksyn aikana. Toivoin siinäkin samaa. että kun kerran nimi tuli jo annettua, niin miksipä sitä kasteelle enää jaksaa viedä. Toisin vaan kävi. Valitettavasti. Vieläkin nuo kristilliset typeryydet ovat vaan voimissaan: muksuja kastetaan ja rippikoulussa käydään. Valitettavasti. Toki ne tuosta hiljaksiinsa vähenevät, mutta kovin vähän ulkoiset tekijät niihin näyttäisi vaikuttavan.


  • Anonyymi

   Jos oikein kuulin niin radiouutisissa sanottiin, että 200 katsoi tänään nettijpalvelusta

   • Anonyymi

    Joka lähetettiin Helsingin Tuomiokirkosta. Aika kehnoa jos noin tosiaan oli.


  • Anonyymi

   Pappien ja kirkon vallan väheneminen on paras joululahja.
   Liian monta sataa vuotta alistusta ja sortoa sekä papiston elättämistä.
   Tulkoon valkeus ja poistukoon papiston ja kirkon valta.
   Amen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10089
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3549