Aihe

Minulla on 7 kg kinkku

Anonyymi

Ilmaiseksi sain ja paistoin sitten koska muuten se olis mennyt roskiin ja emme me sitä kaikkea jaksa syödä, vien kaverille ison palan ja syömme minkä jaksamme ja silleen. Muuten en ole jouluun panostanut, silliä ja kalaa ostin, graavi lohta pitää olla mutta ei muuten mitään ihmeellistä.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   meillä nyt 5kg kinkku, kun saatiin ostettua lahjakorteilla. kalaa on ja laatikot vielä uunissa paistumassa. laitettiin loput "hevosen" porkkanat porkkanalaatikoihin, kun makeaa porkkanaa. hyvät ja edulliset laatikot tuli. kellarista löytyi v. 2002 punaviiniä, joten näillä mennään. joulupukki kävi juuri, kohta mennään joulusaunaan!

  • Anonyymi

   Me ostimme vain 1.5kg paahtopaistipalan. Riittää ihan hyvin eikä mene palaakaan roskiin!

   • Anonyymi

    Ei mene roskiin meiltäkään mitään, vaikka nyt tuo 5kg kinkku tulikin hankittua jouluksi. Lapset tulivat kotosalle ja syödään nuo jouluksi varatut emmeet ennen uutta vuotta. Ihan mahdottomasti ei maksanut tämä joulu ja ihan mukava tässä nyt kirjoitella. Punaviini vuodelta 2002 oli ihan hyvää tuon jouluaterian kanssa.


  • Anonyymi

   Ostin lohta ja savustin. Sitten tein itse laatikoita, silliä, juustoja, salaattia ja kaikkea. Työttömyysrahoilla ostin

   • Anonyymi

    Kyllähän työttömyyspäivärahoilla varaa ostaa ruokaa on.


   • Anonyymi

    Suvin tarina on kuin mun tarina. Itse jouduimme veljen kanssa asunnottomaksi koska äitimme ryyppäsi ja ei maksanut vuokriaa ja sitten äiti ja sen juoppo mies kaveri häipyi jonnekkin Asuimme yhden kesän autiotalossa, varastimme ruuat kaupasta ja vaatteet myös. Joka päivä kävimme eri kaupassa varastamassa jotain. Sitte sossutädit vei meidät lastenkotiin joskus talvella.


  • Anonyymi

   Ihan kivaa että annatte kaverillekin kun saitte ilmaisen kinkun, mutta eikö teillä ole pakastinta? Minulla on reippaasti pienempi kinkku, mutta laitan siitä osan kohta paistamisen jälkeen pakastimeen ja sen lopun voi syödä sitten joskus myöhemmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   7693
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   118
   7583
  3. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   512
   5984