Aihe

Ihmisoikeuksia rikottu, Elina ja Ted-koira jäivät Britaniaan

Anonyymi

Elina Innaselta kovaa kritiikkiä yhtäkkiseen lentojen lopettamiseen: ”Rikotaanko tässä ihmisoikeuksia?”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007704043.html

Innanen ihmettelee Suomen nopeaa päätöstä lopettaa lennot Briteistä. Hän luuli, että Suomen kansalaiset voivat aina palata kotimaahansa, jos he niin haluavat.

– Rikotaanko tässä ihmisoikeuksia, kun evätään pääsy takaisin kotimaahan tilanteessa, jossa ei ole enää asuntoa eikä työpaikkaa, hän ihmettelee.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaa liittyä äkkiä ISIKSEEN, silloin saa ilmaiset yksityislennot, kotiutusrahan, kela GOLD luottokortin ym. mahtavia etuja.

  • Anonyymi

   Veronmaksu ei kiinnosta Suomeen ja sitten kun työt loppuu on kiire suomen sossutuen piiriin! Pysy nyt siellä maailmalla kun sinne niin kiirellä läksit! Huutonaurua!

   • Anonyymi

    "Suomessa asuvan henkilön ulkomailla työskentelystä saama tulo on lähtökohtaisesti Suomessa veronalaista tuloa."

    "Tuloverolain 11 §:n mukaan henkilö asuu Suomessa, jos hänellä on täällä varsinainen asunto ja koti. Yleisesti verovelvollinen on myös henkilö, joka jatkuvasti oleskelee Suomessa yli kuuden kuukauden ajan."

    Pitäisi tietää Elinan tilanne ennen kuin märittelee hänet veropakolaiseksi.

    Toisaalta en ymmärrä, miksi Suomeen pitäisi maksaa vero ulkomailla työskentelystä (tai yleensä lainkaan), koska Suomessa niitä veroeuroja sitten käytetään ulkomaalaisväestön loiselämän ylläpitoon, ei veroa maksaneiden ihmisten hyvinvointiin.


  • Anonyymi

   Jos Elina räjäyttäisi jonkun pikku pommisen rautatieasemalla niin sen jälkeen ei Marinin hallitus säästelisi vaivoja ja kustannuksia saada Elina Suomeen.
   Myös jonkun sivullisen pään katkaisu voisi auttaa.

   • Anonyymi

    Ja asiaa nopeuttaisi vielä se, jos Elina tai joku hänen läheisistään oli tummaihoinen, silloin kyllä viimeistään hän pääsisi yksityisekoneella Suomeen.


  • Anonyymi

   Terroristit kyllä haetaan kotiin Suomeen

  • Anonyymi

   Kannattaa tehdä työt maailmalla saat rahat itselle ei h... Suomelle

  • Anonyymi

   Mikä v... tun salasana on ihmisoikeuksien loukkaus!!
   Jos vakava virus on kyseessä saa ihmisoikeudet varmasti väistyä!!!!!!

  • Anonyymi

   Ilmeisesti kyseinen henkilö on suvakki? Miten hitossa tuo voisi olla ihmisoikeus kysymys? Oudoksi on mennyt näiden maailmanhalaajien vaatimukset, jos itse sinne menty, on otettava muuttuneet tilanteet huomioon ja korona ei ole enää mikään yllätys.

   Uuden ärhäkän koronamutaation levittämistä Britanniasta esim. Suomeen voisi jo käsitellä ihmisoikeusrikkomuksena, jos siihen syyllistyy, siinä voi olla ihmishenkiä kyseessä.

  • Anonyymi

   Liian vaalea kotiinpalaaja.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   304
   20694
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   6013
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   315
   3654