Aihe

olisi kiva saada vastaus tähän

Moi

voiko harrastaa menkkojen aikana urheilua? kun oon kuullut että ei saisi harrastaa mitään urheilua menkojen aikana mitä te olette siitä mieltä?

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viesti on nikkiä myöten feikki! Ihmetän, miksi vanhaa isoisää kiinnostaa alvariinsa tyttöjen alapää asiat?...jotenkin...?

   • Anonyymi

    Ilmoita ylläpitoon, jos tiedät käyttäjätunnuksen väärennetyksi. Siihen mennessä viestiin suhtaudutaan kuten se olisi oikea.


  • Anonyymi

   Tuskinpa nykyaikaan tuollaista käsitystä enää viljellään. Entisaikaan makuutettiin sängyssä vähäisenkin vaivan vuoksi, tiedä sitten, montako veritulppaa liikkumattomuudella saatiin aikaiseksi. Esim. synnytyksen jälkeen maattiin vuoteessa. Paitsi jos oltiin maatalonemäntiä. Silloin palattiin heti synnytyksen jälkeen töitä hoitamaan.

   Kuukautiset eivät ole sairaus, niiden aikaan voi elää normaalisti. Sopiva liikunta jopa helpottaa kuukautiskipuja. Jos on jotain erityisen hankalia oireita, niin toki kannattaa silloin kuunnella itseään. Esim. jos pyörryttää helposti. Toki silloinkin kannattaa käydä lääkärissä. Moni nimittäin kärsii tietämättään anemiasta tai kehon rautavarojen vähyydestä, mikä kannattaa hoitaa pois rautalääkityksellä. Sen jälkeen jaksaa paremmin liikkuakin.

  • Anonyymi

   Kai sitä saa harrastaa mitä lystää. Itselläni ei vaan tee mieli, kun useasti on selkäkipuja, niin sitä vaan hautoo selkäänsä lämpötyynyn alla sohvalla, kipulääkkeiden ja inkivääriteen kanssa.

   Kylmä ilma alaselälle tuntuu lisäävän kipuja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   432
   5037
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2087