Aihe

Marin presidenttikö?

Anonyymi

Mielestäni median Suomessa ei kannattaisi innostua Marinin mahdollisesta presidenttiydestä. Annetaan Venäjän kansan itse päättää diktaattoristaan.
Onhan hallitustyö Suomessa toki jokin meriitti, mutta Kremlillä on varmaan muitakin ehdokkaita.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämähän on sitä valtamedian propakantaa vihervasemmiston akitaattorit aivät anna rauhaa näi joulunakaan saisivat hävetä,jos ymmärtäisivät.

  • Anonyymi

   Kauheasti Marin juttuja pyhäpäivien ratoksi. Marinin kannatus nousi koska vasemmistolaiset eivät tiedä ketä äänestäisi Haaviston takia. Pressanvaaleihin ilmestyy toivottavasti todellisia valtiomiehiä eikä kiiluvasilmäisiä fanaatikkoja.

  • Anonyymi

   Minusta Ben Zyskojoku olisi palkittava pitkästä työstään politiikassa ja jatkuvasta päänsärystä yhdellä kaudella presidenttinä. Ei maa siinä mitään menettäisi, mutta olisi se asiallista.

  • Anonyymi

   Marin saattaa kiinnostua jostain seremoniamestarin arvosta kenties 20v päästä mutta sitä ennen hän haluaa olla pääministeri joka on Suomen tärkein poliittinen virka.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   316
   3635
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2508