Miksi Suomessa on Isisin jäseniä ministereinä?

Anonyymi

Haavisto ja Ohisalo kuskaavat Isisin terroristeja Suomeen, sekä järjestävät Isisille tukikohtia ja auttavat kehittämään täällä organisaatiotaan veronmaksajien rahoilla. Mikä sairainta, piti Suomeen järjestää Al-Holin leiriltä Isisin pahin naisterroristi, joka yhdessä miehensä kanssa toimi vuosia Isisin vierastasitelijoiden koko Eurooppaa kattavan värväystoiminnan pääkoordinaattoreina. Juuri tämä Heli-niminen nainen kertoi Al-Holin leirillä helmikuussa 2020 toimittajalle, että "vaikka tämän yhden taistelun muslimit hävisivät, on Allah luvannut hänelle ja taistelijatovereilleen lopulta voiton." Tämä nainen on näin ollen äärimmäisen vaarallinen ja tekee kaikkensa mahdollisimman tuhoisien terroritekojen eteen. Juuri häntä Haavisto ja Ohisalo erityisesti ovat halunneet auttaa toimimaan Suomessa ja organisoimaan Euroopanlaajuisesti terroristeja iskemään missä päin tahansa Eurooppaa, vaikka Helsingissä.

Kansa elää valheessa että Suomi pyrkii estämään terrorismimia, vaikka kaikkein pahimmat terroristit istuvat hallituksessa minstereinä ja rakentavat verovaroilla Suomeen terroristeille verkostoa toimia.

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      He haluavat tehdä juuri pahinta kiusaa perussuomalaisten ajamalle linjalle turvapaikkapolitiikkaa höllentämällä Sdp:n tukemana!

      • Anonyymi

        Isis-naisten ja heidän lastensa tuomisesta Suomeen hyötyy kaikkein eniten Persut.

        Mestari käynnisti kollektiiviset persuaivot ja nyt ne jauhavat yötä päivää hengenvaarallisista terroristiäideistä ja terroristilapsista, joiden kerrotaan terrorisoivan pian suomalaislapsia kouluissa ja päiväkodeissa jopa heidän kaulojaan katkoen.

        Ja luonnollisesti vain perussuomalaiset voivat korjata tämän kammottavan tilanteen.


    • Anonyymi

      Oikeusvaltiossa nuo olisivat jo mullan alla.

      • Anonyymi

        tarkoitatko natsi-saksaa vai pohjois-koreaa?


    • Anonyymi

      Mamujamamujamamuja. Koko palsta täynnä mamusitä mamutätä. Vieläkö joku ihmettelee sitä kun persuja pidetään yhden asian öyhöinä?

      • Anonyymi

        Haittamaahanmuutto lieveilmiöineen vaikuttaaa niin moneen yhteiskunnan alueeseen, että se ei ole yhden asian öyhöttämistä, vaan tärkeään ja ajankohtaiseen asiaan kantaa ottamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haittamaahanmuutto lieveilmiöineen vaikuttaaa niin moneen yhteiskunnan alueeseen, että se ei ole yhden asian öyhöttämistä, vaan tärkeään ja ajankohtaiseen asiaan kantaa ottamista.

        Hölynpölyä. Pistäkää itäraja kiinni, sieltä se haitallisin maahanmuutto tulee. Maan vankilathan ovat täynnä neukkuja ja virolaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölynpölyä. Pistäkää itäraja kiinni, sieltä se haitallisin maahanmuutto tulee. Maan vankilathan ovat täynnä neukkuja ja virolaisia.

        Koivisto toi Suomeen kymmeniä tuhansia inkeriläisiä ns paluumuuttajina vaikka eivät olleet Suomessa ennen käyneetkään.


    • Anonyymi

      Miksi moderaattorilla on valtava kiima poistaa faktakomentteja. Heli-terroistin haastattelusta olen laittanut linkin, josta jutusta kopioinut hänen sanomansa lauseen, mikä kertoo fanaattisesta terroristista. Kommnettini on jo kaksi kertaa poistettu kymmnen minuutin sisällä. Miksi TOTUUTTA PITÄÄ SENSUROIDA?

      • Anonyymi

        Älä sitten katko lauseita, äläkä tulkitse niitä tarkoitushakuisesti.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nämä sitä apua tarvitsisivat eikä Isis?


      • Anonyymi

        Älä nyt valehtele asioista. Mistä tiedät jäsenyydet?


    • Anonyymi

      ISIS naiset pääsi vihreiden auttamana suomeen ja täällä heidän on helppo levittää jihadismia ja myrkyttää varsinkin nuorten mielet länsimaisuutta ja suomea vastaan ja muut kanssasiskot ja aateveljet liittyy mukaan. Hallituksessa vasemmisto ja vihreät on ylittäneet lain rajan koska suojelevat tietoisesti terroristeja kaikin tavoin, se on maanpetturuutta monissa "oikeusvaltioissa" suomihan ei kuulu enää oikeusvaltioihin nykyiselään muuta kuin demareiden mielestä, pahin pyhän lehmän palvoja (EU)Tytti Tuppurainen.

    • Anonyymi

      Pahimmat jotka vannoo ja uskoo kalifaatin voittoon olivat juuri ISIS "sanna ja heli" aivan sekopäitä ja täysin vailla yhteiskunta kelpoisuutta. Heidän ja kaltaitensa paikka on vain vankilamielisairaala jossa eristyksissä muista. Ja miksei tuomita missä olleetkin, piruako suomalaisia rasitetaan hulluilla.

    • Anonyymi

      Puolueen alkuperäiset arvot ilmentyvät luonnollisesti myös politiikkaan.
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkopaunio/220951-kuva-jonka-maailman-vihreat-haluaisivat-havittaa/
      Toinen sakki minne ääriajattelijoita on valunut on ps. Poliiseja jne...

      • Anonyymi

        Nuo ovat vain Paunion omia höpötyksiä. Tulkitsee asioita mielensä mukaan ja siirtää tapahtumia tähän päivään.


    • Anonyymi

      Saako ISIS naiset psykoterapiaa vuoden verran?.

      • Anonyymi

        Vastatkaa rehellisesti persut, jos ei mamu-asiaa olisi Suomessa, mistä te öyhöttäisitte lakkaamatta? Haluaisin todella tietää! Kiitos vastauksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastatkaa rehellisesti persut, jos ei mamu-asiaa olisi Suomessa, mistä te öyhöttäisitte lakkaamatta? Haluaisin todella tietää! Kiitos vastauksesta.

        Miksi joku sairas persu kammoinen vetää kaikkiin keskusteluihin persut syylliseksi,onko hänellä joku neuroosi,eikö hän seuraa uutisia ja mitä Euroopassa tapahtuu,persuilla ei taida olla mitään tekemistä sian kanssa.


    • Anonyymi

      Höpöä, tuulesta temmattua koko avaus!
      Avaus perustuu puoleen lauseeseen, joka on irrotettu asiayhteydestään.
      Lisäksi avaus perustuu valehteluun ja panetteluun.
      Ei ole totuuden häivääkään tuossa.

      • Anonyymi

        Näin, vääruskoiset eli suomalaiset voi orjuuttaa ja raiskata. Tosin näinhän on jo tapahtunut, mutta se on kuulemma ihmisoikeus tai miten se meni Amnestyn mukaan -mielipiteen ilmaisua, Huomatkaa, että Amnesty on vihreiden etujärjestö.


      • Anonyymi

        Avaus kertoo faktaa siitä kuinka Heli niminen terroristi on yksi Isisin vaarallisimmista naisterroristeista. Tuskin on valetta sekään linkin julkaisu, missä Heli haastattelussa vannoo Isisille lopulta Allahin lupaamaa voittoa. Vaarallisten terroiristien rahtaaminen Suomeen ja niiden elämän rahoittaminen täällä on mitä selkeintä terrorismin tukemista, mikä luokitellaan terrorismiksi. Mutta sen kun valehtelet suvakki niin paljon kuin jaksat. Ei teitä suvakkeja kukaan usko. Eivät edes toiset valehtelevat suvakit.


    • Anonyymi

      Jossain vaiheessa Halonen rummutti presidenttikausiensa aikana että raiskaukset on sotarikoksia. Kun ISIS aloitti systemaattiset raiskaukset, tämä jankutus hiljeni.

    • Anonyymi

      Raha riittää vielä, on luvattu ottaa ensivuonna erinnäisinä veroina lisää, että saadaan kaikki muut hoidettua, eu:n tukeminen, suunnitelmissa on myös että tuodaan nyt tällä kertaa ne naiset lapsineen ja sen jälkeen rahoitus löydyttävä perheiden yhdistämiseen. Ellei tähän saada muutosta menetämme kaiken rakennetun.

    • Anonyymi

      hui siirrä vaalit irakiin

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe