Aihe

yöllinen riehuminen autoilla ja moottoripyörillä kirkonkylän alueella

Anonyymi

Neljättä vuotta on täällä kirkonkylän alueella ollut vakavana ongelmana yöllinen riehuminen autoilla ja moottoripyörillä sekä viritetyillä mopoilla. Meteli on helevetillinen kun vehkeistä on äänenvaimentajat revitty irti ja sitten raastavat ylikierroksilla ja ajavat korttelin ympäri uudestaan ja uudestaan. Joskus järjetön riehuminen on jatkunut aamuviiteen. Erityisesti mellastavat Mehiläisen hoivakodin ympärillä jossa ovat ohuet seinät ja potilaat siellä joutuvat monta kertaa yössä heräämään.

Välillä keulitaan moottoripyörillä, välillä kaahataan hirvittävillä ylinopeuksilla. Autot seilaavat katujen laidasta laitaan ja välillä suistuvat ojaan. Sällit kömpivät esiin ja työntävät auton ojasta ja taas horjuva matka jatkuu. Väliin käydään tekemässä tarpeet yksityisten talojen seinille tai keskelle katua. Olut- ja viinahylsyjä heitellään auton ikkunoista, jalankulkijoita uhitellaan autoilla ja moottoripyörillä.

Seuraava joka yrittää vielä ajaa päälleni kokee elämänsä suurimman yllätyksen.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Arvatenkin paikallisten mahtisonnien / yksinhuoltajien jälkikasvu asialla ?

  • Anonyymi

   Siellä inisee joku, joka ei päässyt toteuttamaan itseään parikymppisenä. Maailman sivu osa jonneista on räppäillyt moottorihärveleillä ja näin tulee aika pitkään vielä olemaan. Sitten kun käytetytkin auto menevät autonomisesti niin tuo loppuu, eli jossain 2054 vuonna about. Myöhemminhän näistä kasvaa aikuisia veronmaksajia. Tässä aloittajalla vähän sama ongelma, kuin niillä jotka muuttavat maalle, tekevät muksuja ja alkavat vaatia pyörätietä :D, mutta toisin päin. Eli pääset ongelmastaSI muuttamalla pois taajamasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   10836
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   121
   4269