Missä viipyy vihanhallinnan tietopaketti kansalaisille?

Anonyymi

Suomessa on saatava kasaan tiivis tietopaketti kansalaisille siitä, että kuinka voi toimia oman vihansa kanssa niin, ettei se käänny sisäänpäin, jolloin se aiheuttaa masennusta ja muita mielenterveyden häiriöitä.

Tietopaketin tulee sisältää myös se, että kuinka omaa vihaa ei kohdisteta syyttömiin kanssaihmisiin, sillä sen seuraukset ovat vahingollisia ja tuhoisia kanssaihmisille.

Tämän tietopaketin kokoajien tulee koostua Suomen parhaista psyykkisen terveyden ammattilaisista ja ehkä myös kansalaisista, joilla on tietotaitoa tästä asiasta.

Lääkärin, terapeuttien, psykologien, jne. on jaettava omaavansa ja opittu tieto ko. asiasta koko Suomen kansan käyttöön.

Tämän elintärkeän tiedon pihistelyn on loputtava. Siitä on tehtävä kansalaisvelvollisuus, että vihan käsittelyn eri tiedot, taidot ja toimet jaetaan eteenpäin joka ikiselle tässä maassa asuvalle ja sen on tapahduttava myös kirjallisessa muodossa. Näiden tietojen on löydyttävä helposti netistä, kirjastoista ja kaikista paikoista, missä kaikenikäiset kansalaiset viettävät aikaansa.


Suomen hallituksen ja eduskunnan toimesta on perustettava työryhmä suunnittelemaan tätä asiaa ja valmistamaan tietopakettia kansalaisten käyttöön mahdollisimman pian.


Ruumiita ja elinikäisiä vaurioita, johtuen kansalaisten vihan käsittelyn taitojen osaamattomuudesta ja puutteesta, tulee koko ajan. Tälle asialle voidaan tehdä paljon, niin että näiden ruumiiden, vammojen ja vaurioiden määrät vähenevät Suomessa.

Kun vihanhallinnan ja –käsittelyn opas on kansalaisten käytössä opittuina ja sisäistettynä tietoina ja taitoina, niin siitä seuraa inhimillisen hyvän lisääntymisen lisäksi suuria taloudellisia säästöjä koko yhteiskunnalle ja etenkin silloin, jos myös valtaeliitit lopultakin ymmärtävät lopettaa kansalaisten erimuotoisen huonon kohtelun, jota he ovat tietoisesti aiheuttaneet, muka pakon edessä, eri toimillaan ja politiikallaan viimeiset 30 vuotta.

Viha eli aggressio on tunne, joka on tarpeellinen monista eri syistä ja ne syyt - sekä myös se, että miten vihaa voidaan käsitellä, hallita, jalostaa, sanoittaa, sietää, säädellä ja purkaa, jne. on saatava koko kansan tietoisuuteen ja jokaisen osaamiksi taidoksi.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käännä tuo arabiaksi kiertolaisille T:hiihtäjä 47 härmästä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe