Aihe

Missä viipyy vihanhallinnan tietopaketti kansalaisille?

Anonyymi

Suomessa on saatava kasaan tiivis tietopaketti kansalaisille siitä, että kuinka voi toimia oman vihansa kanssa niin, ettei se käänny sisäänpäin, jolloin se aiheuttaa masennusta ja muita mielenterveyden häiriöitä.

Tietopaketin tulee sisältää myös se, että kuinka omaa vihaa ei kohdisteta syyttömiin kanssaihmisiin, sillä sen seuraukset ovat vahingollisia ja tuhoisia kanssaihmisille.

Tämän tietopaketin kokoajien tulee koostua Suomen parhaista psyykkisen terveyden ammattilaisista ja ehkä myös kansalaisista, joilla on tietotaitoa tästä asiasta.

Lääkärin, terapeuttien, psykologien, jne. on jaettava omaavansa ja opittu tieto ko. asiasta koko Suomen kansan käyttöön.

Tämän elintärkeän tiedon pihistelyn on loputtava. Siitä on tehtävä kansalaisvelvollisuus, että vihan käsittelyn eri tiedot, taidot ja toimet jaetaan eteenpäin joka ikiselle tässä maassa asuvalle ja sen on tapahduttava myös kirjallisessa muodossa. Näiden tietojen on löydyttävä helposti netistä, kirjastoista ja kaikista paikoista, missä kaikenikäiset kansalaiset viettävät aikaansa.

Suomen hallituksen ja eduskunnan toimesta on perustettava työryhmä suunnittelemaan tätä asiaa ja valmistamaan tietopakettia kansalaisten käyttöön mahdollisimman pian.

Ruumiita ja elinikäisiä vaurioita, johtuen kansalaisten vihan käsittelyn taitojen osaamattomuudesta ja puutteesta, tulee koko ajan. Tälle asialle voidaan tehdä paljon, niin että näiden ruumiiden, vammojen ja vaurioiden määrät vähenevät Suomessa.

Kun vihanhallinnan ja –käsittelyn opas on kansalaisten käytössä opittuina ja sisäistettynä tietoina ja taitoina, niin siitä seuraa inhimillisen hyvän lisääntymisen lisäksi suuria taloudellisia säästöjä koko yhteiskunnalle ja etenkin silloin, jos myös valtaeliitit lopultakin ymmärtävät lopettaa kansalaisten erimuotoisen huonon kohtelun, jota he ovat tietoisesti aiheuttaneet, muka pakon edessä, eri toimillaan ja politiikallaan viimeiset 30 vuotta.

Viha eli aggressio on tunne, joka on tarpeellinen monista eri syistä ja ne syyt - sekä myös se, että miten vihaa voidaan käsitellä, hallita, jalostaa, sanoittaa, sietää, säädellä ja purkaa, jne. on saatava koko kansan tietoisuuteen ja jokaisen osaamiksi taidoksi.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Käännä tuo arabiaksi kiertolaisille T:hiihtäjä 47 härmästä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   426
   5011
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   129
   2014