Aihe

Ensimmäiset rokotteet saapuneet Suomeen

Anonyymi

Eikö olekin ikävää?

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Jättäkää vatipäät ihmeessä rokote ottamatta, että fiksummille riittää paremmin.


  • Anonyymi

   No, kaikkien (vapaaehtoisten) rokottamiseen menee koko ensi vuosi. Optimistisesti riskiryhmät saataisiin rokotettua kesään mennessä ja riskiryhmät on vain 30% suomalaisista. Joten luultavasti vielä vuoden päästäkään ei kaikki ole päässyt rokotukseen, vaikka olisi halunnut. Ja siihen mennessä rokotteen teho on jo ehtinyt laskea ja osaa joudutaan kenties jopa rokottamaan uudestaan...

   • Anonyymi

    Lisään... Eli toisin sanoen, kaikkia ei ehditä edes rokottaa ensimmäistä kertaa ennen kuin pitää rokottaa ihmisiä uudestaan.

    Ja todennäköisesti into rokotuksiin laantuu todella paljon vuoden päästä ja monet jättävät seuraavan rokotuksen ottamatta. En usko, että koronarokotukseen saadaan ihmisiä yhtä kertaa enempää, vaikka rokotuksen teho katoaisi vuodessa.

    Aivan sama kuin sikainfluenssan kohdalla, monille kerran otettu sikainfluenssarokotus on ollut ainoa influenssarokotus mitä he ovat koskaan ottaneet (ja silti vain 50% suomalaisista otti sikainfluenssarokotteen). Sikainfluenssarokotus ei saanut ihmisiä ottamaan influenssarokotuksia sen jälkeen.


  • Anonyymi

   Hienoa

   Milloinka saan rokotteen , jotta päästää taas bilettää.

   Alkaa tympimään kun raflat menee kiinni niin aikaisin

  • Anonyymi

   Pfizerin ja modernan rokote ei estä taudin tarttumista koska ne sisältävät lähinnä tietokoneissa ja mobiili yhteyksissä käytettyjä kemikaaleja: nanoja.
   Kemian tehtaassa tehtyä patentoitavaa DNA ta ja RNA ta
   Ja erityisiä valoissa käytettyä lusiferase kemikaalia, että rokote joka on väritön tatuointi näkyy tullissa määrätyssä valossa, että olet tietokone ja mobiili kemikaaleja saanut et rokotetta, sillä kyseiset kemikaalit ei estä tautia tarttumasta sinuun, mutta tehtaat väittää että tauti muuttuu lievemmäksi sinussa näiden tuntemattomien uusien kemikaalien ansiosta jotka eläimille ovat tehneet keuhkotulejduksia ja autoimmuuni tauteja.

   Ainostaan venäläinen Sputnik on tehty vanhalla rokote kaavalla ihmisen omista kuolleista yleisistä flunssa adenoviruksista jotka olet jo sairastanut
   Ja ainoastaan Sputnik rokote estää taudin tarttumisen, eikä sisällä tietokone ja mobiili kemikaaleja joita melinda ja Bill Gate on myynyt rokote firmoille, kuten nanoja.

   En tule ottamaan nahkaani Bill Gaten tietokone kemikaali romuja.
   Sputnikin tai muun turvallisen perinteisin menetelmin tehdyn rokotteen ottaisin kyllä heti.

  • Anonyymi

   Ei ole sattumaa että G5 verkko tehtiin ensin, ja sitten tehtiin corona ja siihen rokote joka sisältää nanohiukkasia, ja olemisesi tiedetään 24/7 EU n kautta tulevat pfizerin ja modernan rokotteet ei ole rokotteita vaan seuranta ja paikannus laitteita rokotteen nimellä.

   • Anonyymi

    5G verkko ei ole toiminnassa kuin harvoissa paikoissa.


   • Anonyymi

    Useimmissa ei ole mitään 5G-verkkoa. 5G:tä ei ole kuin joidenkin isojen kaupunkien keskustoissa, muualla sitä ei ole. Ei ole olemassa valmista 5G-verkkoa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Useimmissa ei ole mitään 5G-verkkoa. 5G:tä ei ole kuin joidenkin isojen kaupunkien keskustoissa, muualla sitä ei ole. Ei ole olemassa valmista 5G-verkkoa.

    Lisään... Valtaosa on sairastunut ilman että mitään 5G-verkkoa on lähelläkään. Joten se siitä naurettavien idioottien kehittelemästä 5G-sontateoriasta.


  • Anonyymi

   No voihan perkele jos injektoivat 5G mokkulan perseeseeni.

  • Anonyymi

   Lentokoneisiin pääsy kielletään rokottaamttomilta, ja siksi pfizerin ja moderna rokote sisältää luseferase kemikaali valo aineen että tietyllä valolla rokotteesta jäävä väritön statuointi jää nahkasi ja näkyy erityis valossa kun saat kehoosi samalla luseferase kemikaalia,.
   Jos matkustus kielletään muilta kuin rokotetuilla niin maapallo ajautuu ennen näkemättömään lamaan, ja pankit sulkeutuu,
   Koska useimmat tietävät jo että pfizerin ja modernan rokotteet eivät estä koronan tartuntaa lainkaan, koska sisältävät mobiili G5 verkon rakentamisessa käytettyjä nanoja, ja muuta kemian tehtaan uusia RNA DNA keinokemikaaleja joita ihmisessä tai yhdessäkään eläimessä ei ole koskaan ollut luonostaan,
   Joten iso osa ei usko valtamedian valheita että nämä mobiili ja valo teknologiassa käytetyt uudet rokote kemikaalit aiheuttaa mitään muuta kuin keuhkotulehduksia ja autoimmuuni tauteja, joten matkustus kieltoon joudumme, joten rahamme eivät mene Espanjaan eikä kreikkaan, eikä kieliäkään enää tartte opiskella kuin ulkomaisten sanomalehtien lukemista varten, eli kielten opiskelu motivaatio säilyy vain tiedon haluisilla.
   Minä olen jo vanha, maailmaa nähnyt ja en ota Bill Gate yksilön paikantamiseen tehtyjä valhe rokotteita.
   Sputnik rokotetta en saa joka on tehty kuolleista ihmisen yleisimmistä flunssa adenoviruksista, eikä sisällä nanoja, lusifrase, a kamian tehtaan patentoima RNA ta ja DNA ta, joten venäläinen Sputnik on ainoa rokote ja Intiasta tulee toinen, mutta ei Suomeen, koska suomi kuuluu EU hun joka on tilannut rokotteen nimellä vain mobiili kemikaaleja sisältäviä kemikaaleja rokotteen nimellä kuten nanoja, joilla tiedetään 24/7 missä olet.

   • Anonyymi

    Se olisi aivain oikein, että lentokentille tulisi portsarit, jotka tarkastaisivat kaikkien kentälle pyrkivien rokotetodistuksen. Salaliittohörhöt ovat vaarallisia monella tapaa. Ei tuollaista ääriainesta pitäisi päästää lentokoneisiin.


  • Anonyymi

   Luulevatko ihmiset todellakin että jokin rokote pelastaa jos on lukuisia perussairauksia jo valmiina, ei todellakaan auta kun virus muuntuu sitä mukaa kun yhden epämääräisen, hätäisesti kyhätyn rokotteen saa kalliisti markkinoille. Menee vuosia ennenkuin ollaan edes löydetty mistä oikeasti tuo lähti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   8062
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   140
   6249
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   395
   2542
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1738