Jeesus Nazaretilainen, ISCHGL, Ilmastonmuutos ! Eli kuka Uskoo ja ...

Anonyymi

... Mihin uskoo ? Persut ei usko Ilmastonmuutokseen mutta uskovat (monet) Jeesukseen. Miksi he uskovat taruolentoon mutta ei tieteeseen. Siksi, että heillä on omat yksilölliset tavoitteet (haans.sea). Tästä jatketaan kohta...

15

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      >>Miksi he uskovat taruolentoon mutta ei tieteeseen

      Tästä on hyvä aloittaa. Sillä Persukin voi osaltaan olla oikeassa. Näet TIEDE on on tänään KUSETTAJIEN käsikassara, vai mitä sanotte amerikkalaisen tupakkateollisuuden väitteistä, ettei tupakka aiheuta keuhkosyöpää.

      Ajatukseni pointti on kuitenkin aivan toinen. Pitäisikö olla helpompi uskoa ja ymmärtää TÄMÄN PÄIVÄN tapahtumia kuin historiallisia tai muinaisia (kuvitteelliisia jopa) tapahtumia, joista ei ole sellaista absoluuttista näyttöä kuin tämän päivän tapahtumista.

      Eli aloitetaan helpoimmasta päästä: ILMASTONMUUTOS ihmisen aiheuttamana on kiistaton tosiasia, minkä jokainen voi nähdä nyt lumettomana talvena. Näin siksi että kysymys on ihmisen tuottamasta päästöstä ja lämmöstä joka sulattaa lumet. Ei auta vetoamiset myyttiseen historiaan koska ne tapahtumat on paljon vaikeampi osoittaa todeksi kuin tämän päivän tapahtumat, jotka jokainen voi nähdä ympärillään. Nyt persukin ymmärtää, fakta mika fakta, vaikka olisi millaisia omia juonia (kuten tupakkatehtailla) yrityksenä kiertää faktat.
      Ei, onnistu, persut t Haans.sea.
      Kylmät luvut tai näkevät silmät paljastaa, mitä tapahtuu M.O.T.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14961119/ilmastonmuutoksen-toteamiseen-ei-tarvita-quottutkijoi

      • Anonyymi

        Keskiajan lämmin kausi (tai keskiajan lämpökausi, keskiajan ilmasto-optimi) oli keskiajalla noin vuosien 600–1400 välillä ainakin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa vallinnut verraten lämmin ajanjakso.

        Lämpökauden olemassaolo on todettu geologisesta ja historiallisesta aineistosta. Kauden keskilämpötilaa on kuitenkin vaikea arvioida tarkkaan. On arveltu, että Euroopan lämpötilat olivat silloin 1–2 astetta korkeammat kuin 1900-luvun alussa.

        Jotkin todisteet tukevat sitä käsitystä, että lämmin ilmastojakso ei koskenut vain pohjoista pallonpuoliskoa, vaan että se oli maailmanlaajuinen. Tähän viittaa esimerkiksi australialaisesta tippukiviluolasta löydetty happi-isotooppiaineisto.

        Keskiajan lämpökausi vallitsi eri puolilla pohjoista pallonpuoliskoa hiukan eri aikoina. Jääkairausaineiston perusteella Grönlannissa kausi alkoi jo noin vuonna 600, ja lämpömaksimi saavutettiin siellä noin vuonna 1000. Keski-Euroopassa ja Länsi-Atlantin Bermudalla kauden on ajoitettu vallinneen vuosina 800–1350. Venäjän Euroopan-puoleisissa osissa ilmasto oli lämpimimmillään noin vuosina 950–1200. Muualla Euroopassa lämpimintä oli etenkin vuosina 1150–1300 sekä sitä ennen noin vuonna 900. Uralin alueella ei selviä merkkejä keskiajan lämpövaiheesta ole havaittu.

        Puulustoaineiston perusteella Fennoskandian pohjoisosissa lämmintä oli vuosina 870–1100, kuten myös vuosina 1360–1570. Suomessa lämpökausi ajoitetaan aikavälille 980–1250, jolloin talvet olivat Keski-Suomessa erityisen lauhoja ja lumettomia. Norjassa viljakasvit kasvoivat huomattavasti pohjoisempana kuin nykyisin. Leudot ilmat tekivät mahdolliseksi sen, että Islanti ja Grönlannin lounaisosat asutettiin. Grönlannissa viljeltiin vehnää alueella, joka on nykyisin hyistä arktista aluetta. Islannissa harjoitettiin maanviljelystä alueilla, jotka ovat sittemmin ilmaston kylmettyä jääneet jäätiköiden alle.

        Keskiajan lämmintä kautta seurasi niin sanottu pieni jääkausi, jolloin ilma jälleen viileni Euroopassa.

        Moni ilmastotutkija pitää keskiajan lämpövaihetta paikallisina ilmiöinä. Joidenkin toisten tutkijoiden mukaan kyse oli kuitenkin ilmaston luonnollisesta vaihtelusta kylmien ja lämpimien vaiheiden välillä.


      • Anonyymi

        Palstan persut ja muut pelurit olivat nostaneet otsikkoon Espanjan Pyreneiden vuoristossa mitatun pakkasennätyksen -34 astetta pakkasta. Nämä ilmasto-propagandistit eivät vieläkään ymmärrä, että ILMASTO ja SÄÄ ovat kaksi eri asiaa. Valaistaan heille se nyt:

        - ILMASTO on pitkäaikainen prosessi eli paljon useamman kuin yhden vuorokauden mittaustulos. Se on vuosien ja vuosikymmenten mittausten keskiarvoja jne. jne. koskien kesät ja talvet.

        - SÄÄ on yksittäisten vuorokausien mittaustulos

        Satelliittikuvista on ollut helppo havaita kuinka tällä loppiaisviikolla on jäämereltä purkautunut jopa kolmeen otteeseen kuivaa ja kylmää ilmaa etelään yli espanjan aina afrikan rannikolle asti. Espanjan sisämaassa siitä on ollut talviset seuraukset:
        https://www.straitstimes.com/world/europe/spain-records-lowest-temperature-ever-at-minus-34-deg-c

        Mielenkiintoista olisi myös tietää, mikä on "mittaushistoria" tuola pyreneiden vuoristossa, kuinka pitkä. Onko pidempi kuin suomessa nyt käytettävä 30 vuotta, jolla pelaavat ovelasti niin, että saavat ilmastonmuutoksen näyttämään laimeammalta kun se onkaan.
        t. haans


    • Anonyymi

      Eikös raamatussa kielletä pitämästä muita jumalia. Siksi ei palvota ilmastonmuutojumalia.

    • Anonyymi

      Ennenvanhaan kasvoi tammet lapissa vaikka ei ollut ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta?

    • Anonyymi

      Ateismi on suurin tarujumalauskonto - siitä on jopa jumala poistettu - teot jäävät jäljelle..

    • Anonyymi

      >>Ennenvanhaan kasvoi tammet lapissa vaikka ei ollut ihmisen
      >> aiheuttamaa ilmastonmuutosta?

      Milloin "ennenvanhaan". Sinä et ainakaan ollut näkemässä tapahtumia.
      Mutta olemmeko samaa mieltä siitä, että joskus ennenvanhaan maapallo on ollut pelkkää sulaa laavamassaa, jossa maan pinnan lämpötilakin on ollut vaikka 1000 astetta celsiusta. Jos olemme tästä samaa mieltä, voimme tietysti olla samaa mieltä lapin tammistakin mutta kumpikaan emme ole niitä nähneet ja nämä on niitä "tieteen" sepityksiä tapahtumista joiden aikajänteet on mielikuvituksen tuotosta. Mutta ilmeisesti tammet ovat olleet olemassa - siitä minäkin olen samaa mieltä - aivan kuten dinosaurukset, koska niidenkin luita on löydetty maakerrostomista tammien tapaan.

      Näillä tapahtumilla (esim. maapallo sulaa laavaa alun perin joskus) ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen historian kanssa, jota ihminen itse on ollut kirjoittamassa, siksi otin Jeesuksen yhdeksi aikajanan vertauskohdaksi. Palaamme tähän hemmoon tässä jutuss hieman myöhemmin.

      Ihmisen aiheuttama ilamastonmuutos siis on tosiasia ja se on alkanut noin 100 v sitten kakeasti, tiede havaitsi asia lukuina jo 70 v sitten, kiihtymisvaihe oli 70-90 lukujen välinen alue ja suoranainen eskakoituminen 90-luvulta alkaen !
      Tosiasia, eikö totta, jonka itsekin olet nähnyt, jos et ole aivan tenava !!!!
      t. haans.sea

    • Anonyymi

      Ensinnäkään Jeesus ei ole taruolento vaan historiassa ja aikakirjoissa tunnettu henkilö Sen sijaan ilmastomuutos on tarua ja viherpunikkien luomaa pelolla johtamista. Jotkut vaan uskovat enemmän tietokonepelien ennusteisiin kuin satelliittimittauksiin. Satelliitit eivät 42 vuoden aikana ole havainneet mitään poikkeavaa ilmaston lämpenemistä. Vain jääkaudesta asti tapahtuvaa toipumista n. 0,014 astetta vuodessa, joka on niin pientä että se on vaikeasti havaittavaa ja mitattavaa.

      • Anonyymi

        Että ihan persujen autoilun verottamista varten keksitty koko homma?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Että ihan persujen autoilun verottamista varten keksitty koko homma?

        EU:n ilmastopaketti on 1000 miljardia euroa ja se kerätään niin persuilta kuin teiltä punaperseiltäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EU:n ilmastopaketti on 1000 miljardia euroa ja se kerätään niin persuilta kuin teiltä punaperseiltäkin.

        Joka tapauksessa lasketaa niitä autoilun reaalikustannuksia ja miettikää sitten paljonko ilmasto siitä todella maksoi.


    • Anonyymi

      >>On arveltu, että Euroopan lämpötilat olivat silloin 1–2 astetta
      >>korkeammat kuin 1900-luvun alussa.

      Hyvin tyypillistä muinaisten asioiden arvuuttelua, jotka voi rauhassa jättää omaan arvoonsa. Mutta kuten sanottua, on maapallo ollut aikanaan silkkaa sulaa laavaa, siitä se on alkanut jäähtymään, on syntynyt kuori, ja vasta sitten on vesi voinut tulla kuoren päälle mutta sekin on ollut mahdollista vasta riittävän jäähtymisen vaiheessa.

      Sitten joskus on tullut elämää ja oleellista on havaita, että koko ajan systeemi on ollut JÄÄHTYVÄSSÄ tilassa. Auringon tehon muutosta on tässä vaikea arvioida.
      Puulustot yms jutut jätän omaan arvoosa eikä "ilmaston luonnollista vaihtelua" noilta ajoilta todellakaan voida todistaa. Kunhan keksitään satuja asiayhteyksistä, mistä ei kertakaikkiaan ole mitään näyttöä. Mullistuksia on toki tapahtunut koko ajan, joista mainittakoon tulivuorien synty, maan kuoren jäähtymisen seurauksena. Höpinät siitä, että mannerlaatat olisivat "siirtyneet" tai "uineet" yhteen tai erikseen, ovat nekin hyvää mielikuvituksen tuotetta. Aikajänteet eri vaihdeiden välillä on sellaisia, ettei "ilmastosta" voida missään tapauksessa puhua siinä mielessä kuin se nyt on ollut, ihmisen kyetessä keräämään ITSE tietoja.
      Kaikki muu siis on mutua, jeesuskin, palaamme häneen hieman myöhemmin.
      t haans.sea

    • Anonyymi

      TARKKAAN ottaen, nykyinen "ilmastonmuutos" EI ole maapallon ilmastonmuutos vaan ihmisen SAASTUTTAMISEN TUOTOS !!! Siinä mielessä edellä arvuuttelijat ovat oikeassa, maapallon ILMASTO on muuttunut, ilman ihmisen toimia, nykyinen vain on puhtaasti ihmisen aiheuttamaa, käytännössä siis SAASTUMISTA (saastepäästöjä joka tuutista), eikö totta.
      T. haans.sea

      Asioiden sotkemista RAHASTUS-koneisto tarvitsee, hallitakseen massoja, sopuleita ja kuspiätä, rahastus- ja valtapoliittisissa tarkoituksissa..

      Siirtykäämme seuraavaksi kohtaa ISCHGL.

    • Anonyymi

      Lopputulemana ILMASTONMUUTOKSESTA on todettavissa vain se, että asiasta puhuminen ei ole kapitalistien ja porrrvarin mieleen, koska se on puhtaasti heidän tuotostaan. Siksi asiasta yritetään kinastella, vaikka asia on päivän selvä.

      Sopulille ja kusipäille tarjotaan edelleen vain kapitalistista KASVU-ajattelua, joka jatkaa ympäristön tuhoamista ja saastuttamista.

      Samaan aikaan on uusi riesa VIRUS. Herrliinin sanomat väittää sen saaneen euroopassa alkunsa ISCHGLissä, itävallassa
      https://dynamic.hs.fi/a/2020/ischgl/

      Veikkaan, että et nytkään tajua, mikä on porrrvarin juonena. Kerron huomena.

    • Anonyymi

      >>mikä on porrrvarin juonena. Kerron huomena.

      Lupasin kertoa: Juoni on suunnitelmallinen KUSETUS massojen ohjailemiseksi ja lypsämiseksi, ei muuta. Väliineenä niillä on salajuoni nimeltä "demokratia".
      Ne ovatkin onnistuneet yli odotusten, sopulin vedätyksessä: sopulin rahat on loppuneet ja sinnittelee pelkällä velalla...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe