Aihe

Venäjän tavoitteet Afrikassa

Anonyymi

Eihän me paljon maailman menosta tiedetä:

Jotkut setään tietävät: HS
'Venäjä on tehnyt sopimuksen sotilaallisesta yhteistyöstä kaikkiaan 28 Afrikan maan kanssa. Ranskan vaikutusvallan haastaminen maan entisissä siirtomaissa päiväntasaajan ja Saharan välisessä Afrikassa näyttää kiinnostavan Venäjää erityisesti.'

Mitkä ovat Venäjän päämäärät Afrikassa?

Kiinallahan on siellä jo laajat intressit menossa!

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jotkut pärjäävät ilman lentotukialuksia ja sotilaallista väliintuloa ja tuhoamista - eivät USA-juutlaiset.

   • Anonyymi

    Ai Venäjän juutalaiset pärjää?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai Venäjän juutalaiset pärjää?

    "Ai" :)


  • Anonyymi

   Kukapa muu niiden aseita ostaisi, kuin köyhä Afrikka. Soluttautuvat niiden varjolla sinne, kuten yrittivät Airistolle Suomessa. Tarvitaan paljon helikopteri-ja lentokenttiä ja kasarmeja, jonne on hyvä sitten joskus tehdä maihinnousu, kuten Krimillä tapahtui.

   • Anonyymi

    Siellä Turun-saaristossa on juutalaisyhdyskunta - häätivät venäläiset nurkilta pois.


  • Anonyymi

   Venäjällä on kiire linnoittaa omaa etuvyöhykettään Afrikkaan kun Kiina on pelannut isolla rahalla samaa peliä Afrikassa jo pidemmän aikaa. Venäjä ei ole enää neukkulan hajoamisen jälkeen ollut supervalta, Kiina on kohta supervalta.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Supervalta

   • Anonyymi

    Rahalla on ottajansa - Kiinalle annettiin rahaa lainaksi negatiivisella korolla ja se kertoo sen mietn rahamaailma kunnioittaa Kiinaa.

    IMF kusetti Argentiinaa ja Islantikin oli saada osansa - ja monissa muissa kolmansien maiden kusetuksisssa mukana.


  • Anonyymi

   Sputnik V ei toimikaan. Venäjän rokotteen saaneita sairastunut koronaan. Rokotteen toimivuudesta ei ole todisteita, mutta toimimattomuudesta on.

   Venäjän koronarokotteen saaneita on sairastunut virukseen. Siperian paikallisviranomaisiin viittaavien Venäjän medioiden mukaan tartunta on todettu ainakin kolmella rokotteen saaneella terveydenhoitoalan työntekijällä Altain alueella.

   Venäjä ei ole itse edes kehittänyt koko Sputnik V lääkettä. Lääkkeen tiedot on hakkeroitu Saksalaisen lääkeyhtiöin tiedostoista ja valmistettu niiden tietojen pohjalta. Tutkijoiden mukaan, lääkkeen ei pitäisikään toimia. Hakkeroitu tieto, ei ollut lopullinen versio lääkkeestä. On arvioitu, että kyseessä oli toimimaton syötti.

   Tässä taas nähdään, Venäjän rehellisyys. Venäjän kansa on tyrmistynyt maahansa.

   • Anonyymi

    Nuo rokotteet on ilmeisesti myös lännessä vain sellaisia että ne estää vain pahan sairastumisen jos tartunta on saatu,ei leviämistä. Eli virus tulee leviämään myös jatkossakin kiihtyvää tahtia maailmassa mutta rokotuksien ja tehosterokotuksien jälkeen niihin ei kuole niin paljoa ihmisiä,ei niin paljon keuhkosairauksia ja nuhakuumetta tai ne on lievempiä kuin nyt.
    Vain tämähän on luvattu tai luvataan. Sivuoireitakin tulee mutta ne pitäisi olla hallinnassa muilla mutta ei ehkä kaikkein herkimmillä ja allergisimmilla ihmisillä.


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4976
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1887