Suomalaiset Daugavan poikia

Anonyymi

Tulleet Dnjepriä ja Volgaa pitkin ja tappaneet esigermaanit tieltään.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomalais-ugrilaiset olivat täällä ennen 'germaaneja'. Tyypillisen kampakeramiikan valmistajat n. 6000 vuotta sitten olivat SU-kielisiä. Germaaniset lainat kieleemme ovat tulleet ennen kaikkea germaanisten vaimojen mukana.

    • Anonyymi

      Näin kertoo Valter Langin kirja Homo Fennicus:

      Saavuttuaan Itämeren rannalle kantasuomalaiset omaksuivat kieleen lainoja germaaneilta, jotka olivat asettuneet alueelle jo aiemmin. Germaaneilta kantasuomalaiset oppivat merenkulun ja muun muassa siihen liittyvää sanastoa. Nykysuomessa esigermaaninen alkuperä näkyy muun muassa sanoissa meri, laiva, airo, merta, nuotta ja hylje.

    • Anonyymi

      No entäs sitten nykyään?
      Kaiken maailman muslimit hilluu, ja joikaa, mölinä vaan kuuluu minareetin tolpan nokasta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moskova region eli Volgan mutka oli SU kielten keskipiste ja moskva joki sekä volga joki ovat mustajoki ja valgeajoki.
      Vienan karjalassa oli tämän kulttuurin periferia, ja sinne se jäikin indoeurooppalaisten venäjän invaasion jälkeen. Sieltä on kotoisin bjarmian maan itäsuomen klaani.
      Esi germaanit on väärä sana itämeren suomalaisiin jotka myös puhuivat alkusuomea, joka oli yleis kauppakieli tuolloin itämerelle asti.
      Suomi tarkoittaa ranta-ihmistä eli suomalaista. Tacitus sanoo heitä sithoneiksi germaanien takana asuvaksi kansaksi, toisaalta Tacituksen aestejä ja sveebejä ei kerrota myöskään olevan germaaneja.
      Germaanit ovat pääosin yleisnimitys keskisen itä- euroopan geeneiltään indo-iranilaisista heimoista. Vrt. kermaani kansa koillis-iranissa, joka maahanmuutti Euroopaan muiden kansojen mukana 3000-500 ekr.
      Nämä 3 kansaa ovat itämeren suomalaisia.

    • Anonyymi

      Sopii täydellisesti tarinaan Nooan arkista, Volgaa pitkin sieltä tultiin Aestiin. Maagog, Jahvetin poika. Raamatun Vanhan testamentin mukaan Jafetin poika ja Nooan pojanpoika.

      Hesekiel:
      38:2 "Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan
      39:6 Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.

      • Anonyymi

        Pöty senkun pahenee...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pöty senkun pahenee...

        NOOAN ARKKI löytyi Araratin vuorilta Turkista.


    • Anonyymi

      Suurin osa eurooppalaisista polveutuu eurooppalaisten metsästäjä-keräilijöiden, varhaisen Anatolian maanviljelijöiden ja Steppe-paimenen joukosta. Mutta vain eurooppalaisilla uralilaisten kielten puhujilla, kuten viro ja suomi, on muinaisten siperialaisten DNA. Muinaisten DNA-näytteiden avulla tutkijat, jotka raportoivat Current Biology -lehdessä 9. toukokuuta, viittaavat siihen, että nämä kielet ovat saattaneet saapua Siperiasta rautakauden alkuun, noin 2500 vuotta sitten, sen sijaan, että ne kehittyisivät Pohjois-Euroopassa.

      Tulokset korostavat tapaa, jolla geneettisten, arkeologisten ja kielellisten tietojen yhdistelmä voi lähentyä kertomaan saman tarinan siitä, mitä tapahtui tietyillä alueilla kaukaisessa menneisyydessä.

      "Koska siirtyminen pronssista rautakauteen tapahtuu samanaikaisesti kielitieteilijöiden ehdottaman itäisen itämeren suomen kielten monipuolistumisen ja saapumisajan kanssa, on uskottavaa, että ihmiset, jotka toivat siperian syntyperän alueelle, toivat mukanaan myös uralin kieliä", Lehti kertoo. Tarton yliopiston Saag, Viro.

      Vaikka tutkijat tiesivät, että uralilaista puhuvilla ihmisillä on yhteinen siperian syntyperä, sen saapumisaika Itä-Itämerelle oli pysynyt epävarmana. Saag yhdessä Kristiina Tambetsin ja kollegoidensa kanssa poimi DNA: ta vielä yksilöimättömien kulttuurikerrosten ihmisten geneettisen syntyperän kuvaamiseksi 56 henkilön hampaiden juurista, joista 33 tuotti tarpeeksi DNA: ta sisällyttää analyysiin.

      "Muinaisen DNA: n tutkiminen antaa mahdollisuuden määrittää ajanhetki, jolloin nykyaikaisissa populaatioissa näkemämme geneettiset komponentit saavuttivat alueen, koska nykyisten genomien perusteella ennustettujen menneisyyden ennustamisen sijaan analysoimme yksilöiden DNA: ta, jotka todella asuivat tietyn ajan menneisyydessä ", Saag selittää.

      Heidän tietojensa mukaan siperian syntyperä saavutti Itämeren rannikot viimeistään ensimmäisen vuosituhannen puolivälissä eKr. - länsi-uuralisten / suomalaisten kielten monipuolistumisen aikaan. Se osoittaa myös ihmisten tulvan alueilta, joilla on vahvat länsimaiset metsästäjien ja keräilijöiden ominaisuudet pronssikaudella, mukaan lukien monet piirteet, jotka nyt yhdistämme nykypäivän pohjois-eurooppaisiin, kuten vaaleat nahat, siniset silmät ja laktoositoleranssi.

      "Itämeren itäisen pronssikauden yksilöt osoittavat, että metsästäjien ja keräilijöiden syntyperä on lisääntynyt myöhäis-neoliittisiin ihmisiin verrattuna ja myös vaaleat silmät, hiukset, iho ja laktoosi-suvaitsevaisuus", Tambets toteaa, että nämä ominaisuudet jatkuvat nykyisten joukossa päivän pohhjoiseurooppalaiset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2003
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      54
      1725
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      58
      1629
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe