Aihe

Alkoholistin lapsen pimeä hetki

Anonyymi

Alkoholistin lapsen pimeä hetki aikuisena.
Alkoholistin lapsi asuu perheessä, jossa hän joutuu jatkuvasti huolehtimaan.
Hän oppii varhain roolin, jolla selviytyä. Hän on pieni vanhempi, pieni aikuinen. ihmiset kiittävät häntä tästä myöhemminkin. Hänestä kasvaa aikuinen, joka ei osaa huolehtia omasta sisimmästään, mutta osaa huolehtia asioista aikuismaisesti tilanteessa kuin tilanteessa. Hän halveksuu helposti muita. Hän huolestuu helposti. Tämä kumpuaa hänen lapsuudestaan ja vääristyneestä suhteesta muihin.
Tämän epärealistisen huolehtimisen erotta aidosta se, että se ei perustu todistettuihin faktoihin. Sokea paikka on tässä.

Tällaisen ihmisen seura on pettävää. Hän vaikuttaa huolehtivalta, mutta todellisessa hätätilanteessa hän on monesti pikkulapsen tasolla.
Häneen ei voi luottaa. Hän ei koskaan kasvanut oikeasti aikuiseksi.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yhteiskunta voi tukea tätä sairautta ihastelemalla tätä suorittamista jossa alkoholistin aikuinen lapsi toistaa omaa perhekuviotaan.

  • Anonyymi

   Pimeän hetken koittaessa aikuinen lakoholistin lapsi voi tarkistaa onko hän menneisyydessä vaiko nykyhetkessä realististen todistettavien faktojen avulla.
   Hän voi kirjoittaa paperille sen, että huolehtiiko hän asiasta faktojen perusteella vaiko siksi, että hän kuvittelee jotain. Toisen alkoholistin aikuisen lapsen taikka samaan perheen jäsenen todistelu ei auta sillä silloin ollaan helposti samassa perhehelvetissä.

   Sinä et ole realiteeteissa jos etä pitäydy tosiasioissa ja faktoissa jotka on todistettu. Olet sokea sille, koska kasvoit olosuhteissa jossa selvisit särkymättä vain sillä keinoin. Levität sairaita lonkeroitasi vain saadaksesi tunteen, että sinut on hyväksytty.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880