Aihe

Vapaa-ajattelun "myönteisyydestä"

Anonyymi

EI päivänavauksia
EI kirkkoon koulun alkaessa
EI kirkkoon koulun päättyessä
EI kirkkoon armeijassa
EI rukoilua paraateissa
EI perinteistä sotilasvalaa
EI kirkon verotusoikeutta
EI valtionkirkkoa
EI uskontoa väestötietoihin
EI Jumalanpalveluksia YLE:n kanavilla
EI... EI... EI.. EI. EI EI EIEIEIEIEJEIEJEIEIIIII..III..III...III

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EIpä ihme, että ovat valinneet järjestönsä niin harhaanjohtavaksi kuin mahdollista.

   Heidän tavoitteenaan on yhteiskunta, jossa uskonto on kuulema täysin henkilökohtainen asia, mikä tietenkin todellisuudessa tarkoittaisi, että mitään uskontoa ei saisi mitenkään harjoittaa tai ilmaista kuin täysin yksin ollessaan tai hyvin suljetussa sisäpiirissä, joista olisi lopulta ulkopuolisten mahdoton tietää ja siten liittyä niihin, joten nekin kuolisivat pian pois.

   Koskisivatko samat säännöt myös ateistisuutta? Olisiko julkisesti kiellettyä sanoa olevansa ateisti, vai saisiko ateismiin käännyttää ihan vapaasti?

   Aivan kuten Neuvostoliitossakin, todelliset tavoitteet, eli uskontojen hävittäminen, naamioidaan kauniisiin sanoihin ja termeihin. Varsinkin toitotetaan ns tasa-arvoa, joka tietenkin neuvostotapaan saavutettaisiin ottamalla kaikilta kaikki pois. Kun kellään ei ole mitään, silloin ei ole eriarvoisuuttakaan.

   • Anonyymi

    Minulla on vielä tähänkin ehdotus
    Minä en pysty tähän mutta kun näytät hyväsanaiselta kaverilta ja Msalo on kumisetä ja vastailee paljon, niin selvittäkääpä kirkon valtionerosta seuraava paradoksi

    Kun USAssa uskonto kaikkialla valtiossa kouluissa ... on kielletty niin sitä on joka paikassa
    Katselin tuossa nopeasti äsken

    Los Angelesin poliisilaitos toivottaa siunausta, suosikkipoliitikkoni Floridan Kuuban-ihme (äiti siivooja isä baarimikko, itse senaattori) latoo raamatunlauseita, kaukaiset suomalaiset Minneapolissa ovat itse perustaneet kirkon ja keräävät valitsemansa papin palkan ... niin uskonnollisuus todella jyllää vaikka se on virallisesti erotettu

    Tulisiko Suomessakin näin että uskonto nousisi jokapäiväiseksi ja kirkot täyttyisivät kunhan vain kirkko erotetaan valtiosta?


  • Anonyymi

   Kysyisin teiltä uskovilta

   Uskottelo, että ateisti on suunnilleen sama kuin Vapariliiton kanssa samaa mieltä oleba?

   Kun noissa teksteissä muualla sanotte ateisti sitä ja tätä ...

   Uskomukset -palstalla kirjoittelu on aivan älytöntä uskonvastaisuutta räävitöntä

   Joskus korjailen uskonnonvastaisten vääriä luonnontiedekäsityksiä

   (Olen ateisti koululaisesta lähtien )

   Eikö uskovaisten kannattaisi poistaa sanat ateisti ja vapaa ajattelu ja puhua Vapaa-ajattelijoiden liitosta tai Msalon liitosta ta Oivan ja Gastropubin bar baarikuppilan porukasta ...

  • Anonyymi

   Päivänavaus on lakisääteinen, ja kyllä sen pitää olla kaikille sopiva. Ja koulun alkaminen: Kyllä kaikille sopivaksi. Kyllä yhteinen sitouttamaton toiminta. Kyllä, Kyllä, Kyllä..

   • Anonyymi

    Millaista on ateismiin sitouttamaton toiminta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Millaista on ateismiin sitouttamaton toiminta?

    Kuinkahan kauan tähän joutuu odottamaan vastausta?


  • Anonyymi

   Kyllä tunnustukaeton, sekulaari valtiovalta, kuntakin. Kyllä kirkon on lupa pärjätä omillaan.

  • Anonyymi

   Kyllä sotilasvakuutus. Kyllä kirkolle vapaus kerätä itse jäsenmaksunsa.

  • Anonyymi

   Kyllä uskonto yksityisasiaksi. Kyllä arkaluontoisen tiedon yksityisyyden suoja.

  • Anonyymi

   Sukupuoli ja uskonto arkaluontoisia tietoja? Suomessa? Siis SUOMESSA arkaluontoisia tietoja nuo? Oletko nyt aivan tosissasi?

   Tämäkö on se hinta, joka maahanmuutosta maksetaan???

   Kuinka järjettömäksi te oikein aiotte tämän maan muuttaa? Muistuttamaan ihailemianne maita, jotka ovat nytkin hukkumassa koronapotilaisiinsa?

   Jonkun olisi tosiaan syytä pysäyttää tuollaiset hullut.

  • Anonyymi

   Joskus tuntuu että uskovaiset eivät oikein ymmärrä edes mistä puhutaan he pelkäävät että lapsensa joutuu omasta tahdostaan riippumatta esimerkiksi harrastamaan muslimiuskontojen rituaaleja kuulemaan rukouskutsuja ja osallistumaan allahin palvontaan vaikka eivät tunne vakaumusta kyseiseen uskontoon tilannehan olisi jotakuinkin aika kauhea.

   Toisaalta ymmärtääkö nämä kyseiset ihmiset että meillä suomessa ihmiset ja heidän lapsensa jotka pitävät kristinuskoa samanlaisena hölynpölynä joutuvat vasten tahtoaan kokemaan kristillistä taikauskoa juuri kuten yllä kirjoitin muslimi hölynpölystä.

   • Anonyymi

    Mutta entäs vaparien hölynpöly? Sitä ei kestä kukaan paitsi se 1200, jotka maksavat hölynpölystä. Va-hölynpölyn kiinnostavuus on onneksi laskussa päätellen maksavien asiakkaiden kadosta. 10 vuotta sitten maksajia oli vielä 2000. Väkeä on siis kaikonnut aikamoista vauhtia. Siksi hölynpölyä rahoitetaanko nykyään pääosin valtion varoin. Tämä on johtanut Vapariliiton puoluepoliittiseen riippuvuuteen vastoin sääntöjä. Mutta rahaa on saatava, kun todellinen kannatus katoaa. Hölynpölyn levityksessäkään ei voi enää tukeutua ihmisten tukeen vaan pyritään aikaansaamaan lainsäädännön muutoksia ihmisten pakottamiseksi va-hölynpölyn orjuuteen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viime vuonna syntyi vain 46 425 lasta Suomessa

   Eläkkeelle siirtyy nyt vuosittain vähintään 74 000 ihmistä. Koska kuolleet (yli 52 000) lähes kaikki kantasuomalaisia mutta syntyneistä tuskin enempää
   Maailman menoa
   193
   2197