Aihe

Miten olisi työläiset

Anonyymi

Jos nyt tekisitte uudenvuodenlupauksen josta teille tulee hyvä mieli ja hymy kavoille.
Lahjoitatte joka kuukauden tilista 200 e työttömille ja käyhille, se voi olla työttömien yhdistys tai se voi olla joku tuntemanne kyhä tai työtön vaikka naapuri tai joku tuntematon.

Annatte hänelle 200 e rahaa tai käytte joka viiko kaupassa ja viette hänelle ruokakasseja. Se olisi varmasti teistä ihana kun saa auttaa.

Olisi erilaista kun ainanen teidän suullinen mollaaminen ja haukkuminen. Tulisi teillekin hyvä mieli ja hymy naamalle. Ei ole paljon vaadittu.

Kaikki auttaa nykysin, minäkin, käyn laulamassa arvekkeeltani joka kolmas päivä, ja siitäkin tulee hyvä mieli mulle ja kuulijoille. Taputtavat seinään kun eivät jaksa tulla sanomaan että olit ihana.

Auttaminen kannattaa aina.

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kukaan vapaaehtoisesti rahoista luovu, tuo pitäisi laittaa pakolliseksi, 200 käyhyyteen.

  • Anonyymi

   työläiset maksaa veroja, joilla meitö loisia elätetään, joten ollaan kiitollsia siitä mitä saadaan tai ryvetaan vaikka puhelinmyyjiksi, paikkoja tuntuu olevan tarjolla

  • Anonyymi

   Minä tein uuden vuoden lupauksen. Teen kaikkeni sen eteen, että toimeentulotukea lasketaan 200 €/kk. Pitkäaikaisloisista vielä 2.000 €/loinen tapporaha!

   • Anonyymi

    Hyvinvointi suomi pitää huolta kaikista. Työssäolijoiden maksut nousee, verot nousee, bensavero nousee, sähkö, ruoka... palkat pysyy ennallaan.-

    Työttömän korotetut maksut maksaa tt tuki, joka nousee kun elämäkallistuu. Työttömän tulot kompensoi aina tt tuki. Nytkin saatiin 75 e koronalisää, eikä tarvinnut tehdä sille mitään, se vaan tuli itsestään. ;))))) Ilmaiset maksit... ym ym... Kyl kelpaa.


  • Anonyymi

   Hienoa että kaikki saavat elämiseen rahaa. hllua edes puhua että työttömät eivät saisi rahaa. Sama oikeus kuin kellä tahansa.

  • Anonyymi

   Maksan jo veroja ja ayjäsenmaksua yli 200 eur/ kk.

   • Anonyymi

    Sittenhän toiset 200 e tunnu missään. Ja kun tietää että ne menee hyvään tarkoitukseen, toisten auttamiseen, siitä on iloa pitkään ja tulee hyvä mieli.

    Mihin ihminen tarvii enempi rahaa kuin toinen, tuet ja palkat pitää tasoittaa että tukea ja palkkaa saadaan saman vierran. Toiset työllä ja toiset kotitöillä.

    Jos palkk aja tuet olisivat 3 tonnia kk niin ie trvi kukaan lisätukia eikä toisten apua.

    Hyvä idea.


  • Anonyymi

   Aloitus on pelkkää puuhastelua. Minäkin olen maksanut jo 10 vuotta yhteiseen kassaan eläkkeestä 600 €/kk ja olen varma, että kaikki tuo raha ohjautuu sosiaalipummien, loiseläjien ja vätysten sekä ulkomaisten kelaturistien elättämiseen. Itse en saa KELAsta kuin muutaman roposen lääkekorvauksia. Se on vääryys.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   473
   5624
  2. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   93
   5376
  3. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   5057
  4. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4615
  5. Torppa Levillä

   Mites se raskauspahoinvointi ??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   149
   3388