Aihe

Kait noi koronarokotteet testataan kuten maskitkin

Anonyymi

Eli täyttääkö vaatimukset, varmaan joka erästä kokeet kuka ne testaa ja mistä näkee tulokset

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikähän näin jännä aloitus seuraavaksi ?

  • Anonyymi

   Pakkohan on testata joka erä useamman kerran ja tulokset kansalaisille esille muutenhan voivat lähettää suolaliuosta, Tosiaan maskeista nousi kohut kun ei täyttäneetkään mitä oltiin tilattu eli kyllä testata pitää .

  • Anonyymi

   Luuletteko tosiaan, että rokotteen oton jälkeen enempiä tiedotteita tulee ottajilta? Tyyliin video heti rokotuksen jälkeen ja seurantavideot muutaman viikon välein, jossa rokotteen ottanut kertoisi tuntemuksiaan. Esim. randomina 100 tyyppiä päättäisi vaan tehdä videokanavat itsensä seuraamiseen, miten menee.
   Ja esim. voisi verrata tyyppiä ennen rokotteen oton ja sitten kuukausia ja vuosia myöhemmin, varmistus pitäisi olla, mitä on annettu, onko vitamiinia vai rokote.

  • Anonyymi

   Mahtoikohan ne hankkia samat Hankintakeskuksen vesselit, jotka ostivat niitä Jylhän maskeja?

  • Anonyymi

   Miksei käytetä koronaa vastaan mitään viruslääkkeitä? Eikös sellaisia ole joitain? Kuten HI-virukseen jne?

  • Anonyymi

   Eiköhän joku taho ota Ennen piikittämisiä eristä näytteet ,vai luotetaanko sokeastti mitä pulloissa on tuskin ihan niin, Valvotaanhan muitakin tuotteita .

   • Anonyymi

    Veikkaan että valvonta on sen verran tiukkaa, että mikään taho ei saa tippaakaan rokoteliuosta muualle kuin nahkaansa. Tärkeintä on saada ihmiset luottamaan rokotteeseen täysin sokeasti.


  • Anonyymi

   Ai ne paperiset rahastusmaskit, joissa on ihan mainintakin että ei anna mitään suojaa viruksia vastaan? Rokote ei myöskään täytä minkäänlaisia lääketieteellisiä vaatimuksia vuosia kestävineen kokeineen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10049
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3516