Aihe

Onko rintojen suurennus lihaksen alle kuinka kivulias?

Anonyymi

Minulla kohta leikkaus ja jännittää eniten kipu... 0-10 asteikolla kuinka kipeäksi tulit? Ja herääkö heti leikkauksen jälkeen kauheaan kipuun (tästä olen eniten peloissani).

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllähän toipuminen on kivuliasta kuten missä tahansa leikkauksessa, mutta sitä varten saa kipulääkkeet. Sairaalassa annettiin kipulääke piikkeinä ja pyysin vielä "läksiäiseksi" piikin kankkuun niin selvisin hyvin usean tunnin kotimatkan. Kipujen voimakkuus on henkilökohtainen kokemus, mutta ainakin minä selvisin ihan hyvin niin sairaalassa kuin kotimatkan laivalla. Taksissa kotona tärähtely teki vähän kipeää, mutta sen sietää.

   Minullakin laitettiin implantit kokonaan rintalihaksen alle ja ensimmäinen yllätys tuli kun sairaalassa piti lähteä vessaan. Sitä ei edes huomaa kuinka paljon tulee käsin autettua jo sängystä noustessa ja rintalihakset ovat niin kipeät ettei käsillä pysty kovin paljon tekemään. Kaikki nostaminenkin on kielletty usean viikon leikkauksen jälkeen (maitopurkki on painavin mitä saa nostaa). Lisäksi käsiä ei saa vaakatasoa ylemmäs ilman suuria kipuja, joten ylähyllyille ei sitten kurkotella.

  • Anonyymi

   Kyllä itse olin todella kipeä muutaman ekan päivän. 1,5 h kotimatka auton repsikkana oli kamala kokemus. En muista enää montako päivää olin tosi kipeä.. sängystä ei pystynyt aluksi yksin nousta ilman apua. Viikon päästä oli vielä mahdoton vetää työpaikan ovea auki. Mutta kyllä se siitä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   106
   5086
  2. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   348
   1610