Aihe

Vuoden 1968 profetia

Anonyymi

NORJALAISEN 90-VUOTIAAN NAISEN PROFETIA VUODELTA 1968

”Minä sain nähdä maailman karttana. Minä näin Euroopan – maasta maahan. Näin Skandinavian ja Norjan. Minä näin asioita, joita tulee tapahtumaan juuri ennen Jeesuksen paluuta, juuri ennen kuin suuri onnettomuus purkautuu ihmisten päälle. Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Tulee rauha ja tämä rauha kestää pitkään. Tänä rauhanaikana tapahtuu sotavarustusten supistamista monissa maissa, myös Norjassa.

Kolmas maailmansota syttyy tavalla, jota kukaan ei ole odottanut ja odottamattomalta suunnalta, ja me olemme yhtä valmistautumattomia kuin olimme 9. huhtikuuta 1940.

Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä. Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta. Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys. Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat tavalla, mitä Jumala ei koskaan ole luvannut.

Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia.

Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme.

Norjaa kohtaa vertaansa vailla oleva moraalin hajoaminen. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin. Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa, ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Sukupuoliyhdyntäkohtauksia tullaan näyttämään. Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä.

Kansaa köyhistä maista virtaa Eurooppaan. He tulevat myös Skandinaviaan ja Norjaan. Kansa ei pidä siitä, että he ovat täällä ja tulevat olemaan kovia heitä kohtaan. Heitä tullaan kohtelemaan yhä enemmän kuin juutalaisia ennen sotaa. Silloin meidän syntimme mitta on täyttynyt. Tämä tapahtuu aivan ennen Jeesuksen paluuta – ja ennen kuin kolmas maailmansota syttyy.

Siitä tulee lyhyt sota. Kaikki, mitä olen sodasta kokenut, on vain lastenleikkiä verrattuna tähän. Se alkaa tavallisena sotana, mutta se tulee leviämään ja se päättyy atomipommeihin. Ilma tulee saastumaan niin, ettei sitä voi hengittää, ja tämä kohtaa monta maanosaa. Amerikka, Japani, Australia – rikkaat maat.

Vesi tulee pilaantumaan. Emme voi viljellä maata siellä. He, jotka ovat jäljellä rikkaissa maissa yrittävät paeta köyhimpiin maihin, jotka eivät ole vahingoittuneet. Siellä heitä kohdellaan niin kuin me kohtelemme heitä täällä, eivätkä ole halukkaita ottamaan meitä vastaan.

Minä olen iloinen siitä, etten tarvitse kokea tätä, mutta kun aika lähestyy, sinun on rohkaistava itsesi ja matkustettava ympäri ja varoitettava ja kerrottava kansalle mitä minä olen nähnyt.”

Emanuel Minos sai vuonna 1968 norjalaiselta luterilaiseen kirkkoon kuuluvalta 90-vuotiaalta naiselta profetian, jonka tämä kertoi saaneensa Jumalalta. Luotettuna ja vakaana kristittynä pidetty nainen oli tullut erääseen Minosin pitämään kokoukseen ja kertonut siellä profetian, jonka Minos oli kirjoittanut muistiin.

Palattuaan kotiin Minos oli keskustellut profetiasta vaimonsa kanssa, mutta molemmat olivat arvioineet profetian sisällön olevan niin uskomaton ja jopa kaukaa haettu, että he eivät olleet kertoneet asiasta sen laajemmin.

Vuonna 1993 eli kaksikymmentäviisi vuotta myöhemmin Minos oli papereitaan järjestäessä löytänyt muistiin merkitsemänsä profetian. Luettuaan tekstin hän oli pelästynyt. Monet siinä mainitut asiat olivat jo alkaneet tapahtua. Hän myös muisti, miten vanha nainen oli vaatinut profetian julkistamista ihmisten va

10

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on kyllä tätä päivää ja toteutuu todella voimakkaasti

  • Anonyymi

   Joku nosti norjalaisen profetian tänne. Tuli merkki: maanvyöry.

  • Anonyymi

   Miksi tämä profetia on nyt vasta julkaistu eikä vuonna 1968. Vaikuttaa huijaukselta. Jälkeenpäin on hyvä kirjoitella asioista jotka ovat jo tapahtuneet. Esim. pakolaisvyöry. Tällaiseen ennustukseen minä en ainakaan usko.

   • Anonyymi

    Mihin sitten uskot? Omiin kykyihisikö? Oletko nostanut tänne profetioita Venäjältä tai Kiinasta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mihin sitten uskot? Omiin kykyihisikö? Oletko nostanut tänne profetioita Venäjältä tai Kiinasta?

    "Mihin sitten uskot? Omiin kykyihisikö?"

    No ilman muuta luotan omiin kykyihini, ja jos ne eivät riitä, pyydän apua ystäviltä tai palkkaan ammatti-ihmisen.

    Ei ihminen edes suunnittelisi mitään, ellei hän luottaisi itseensä sen vertaa, että tuo suunnitelma toteutuu, mikäli se on muuten mahdollisen rajoissa.
    Realismia pitää olla, se on selvää, mutta kyllä elämä opettaa sen rajat ihmiselle melko pian, jos tämä vain haluaa oppia, ja aina voi koettaa puskea noita rajoja kauemmas, jos vain rahkeita riittää.

    Mihin tässä pitäisi sitten turvata, ellei itseensä?
    Johonkin mielikuvitusolentoon, josta kerrotaan tuhansia vuosia sitten laadituissa tarinoissa?
    Älä nyt hassuja puhele.


   • Anonyymi

    Kyllä tämä on ollut esillä jo ennen vuotta 2000.


  • Anonyymi

   Kun miljoonat "profetoivat", löytyy heidän joukostaan aina muutamia, joiden sanat osuvat tiettyyn aikaan ja paikkaan jollain tavalla sopivasti, ja jos heidän sanomansa on riittävän epämääräinen, voi profetian tulkitsija muokata sitä mielensä mukaan.

  • Anonyymi

   Oih nyt minä joudutan Jeesuksen tulemusta ja runkkaan kauniille Jeesukselle. Iih oooh!!!

  • Anonyymi

   "En ole ennustaja, mutta näin kaksi unta viime yönä. Molemmissa sama aihe. Venäjä oli hyökkäämässä Suomeen. Aluksi Venäjä oli laittanut siviilien sekaan Suomeen joukkojaan ilman sotilastunnuksia ja sai aikaan kai jonkun selkkauksen, josta syyttää Suomea. Tuli neuvottelut Venäjän kanssa, että hyökkääkö Venäjä vai ei. Suomalaisille valtio jakoi ruokakasseja ja mietin miksi ihmiset vaan rohmuaa ruokaa kun todennäköisesti Venäjä hyökkää. Unessa sitten mietin, pitääkö tarttua ehkä aseisiin vai ei.....#lentäskö silti Kiinaan? Suomi ei merkkaa minulle juuri mitään."
   https://www.vauva.fi/keskustelu/3999160/uni-venajan-hyokkayksesta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   10089
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3549