Aihe

Covid-19 huijaus on helpompaa kuin oli noitavaino-huijaus.

Anonyymi

Muutamia satoja vuosia sitten Euroopassa ja Suomessa uskottiin noitiin, ja että ne täytyi surmata roviolla polttamalla. Nyt tuntuu mahdottomalta uskoa tapahutunutta siinä laajuudessa mitä historia kertoo. Ihan kuin noitavainot olisivat keksittyä salaliittohöpinää. Kuinka kaikkialla läntisessä maailmassa voitiin uskoa noitiin, kun eihän sellaisia ole?

Mutta, ketkä huijasivat kansoja noitavainoihin satojen vuosien ajan, ja miksi? ...Yllätys, yllätys, kirkon johtajat ja papit, motiivina valta ja raha. Kun ihmiset uskoivat noitiin, ja että kirkko/papit saattoivat auttaa ja pelastaa noitien valtaan joutumiselta sekä kadotukselta ikuisessa helvetissä, uhrasiva ihmiset kirkolle mitä tahansa se vain vaati. Huijaus noidista pelotevaikutuksineen toimi ympäri maailmaa satoja vuosia, minkä ansiosta papit kaikkialla maailmassa lukeutuivat pahipina kato- ja nälkävuosinakin rikkaimmistoon, jolla ei ollut hädän päivää, kun taas tavallista kansaa kuoli aliravitsemukseen massoittain.

Kun verrataan nykyaikaa noitavainoihin, on tässä ajassa suurten massojen huijaaminen uskomaan haluttuihin asioihin medioiden ja internetin avulla paljon tehokkaampaa ja nopeampaa. Travitsee vain saada omalla kulttuurisella suurtoiminta-alueella vatamediat ja internet haltuun. Tällainen alue on USA ja sen talutusnuoraan alistetut valtiot. Toinen alue on Venäjä ja sen valtaan alistetut valtiot. Kolmas ja suurin on Kiina, joka laajentaa vauhdilla valtaa nk. kolmansissa maissa, sekä myös USA:n ja Venäjän periteisillä valtareviireillä. Juuri Kiinan vallan kasvu ja sen vääjäämätön kiihtyminen sai USA:ssa majailevan globaalia ylivaltaa hamuavan tahon suunnattomaan raivoon ja kehittämään Covid-19 viruksen, jolla se hyökäsi Kiinaan, ja jonka viruksen varaan rakennetiin myös valtaisa globaali roktehuijausbisnes. Tavoitteena kaksi jättimäistä hyötyä yhdellä iskulla. Kiinan vallan heikentämien ja USA:lle alisteisen läntisen maailman kattava rokotebisnes.

Mitätön Suomi kuuluu USA:n ohjausvaltaan. Täällä kansan aivopesu tapahtuu niiden amerikalaismedioiden ja interetin avulla, jotka toimivat USA:ssa Gatesin ja muiden kaltaistensa yhdistetyn maailmanvalloitusbisneksen alaisina. Tämän valtakoalition ohjausessa/osallisina ovat länsimedioiden liskäsi mm. WHO:n, EU:n, sekä suurten Natomaiden johtajat. Puhutaan äärimmäisen suuren vallan keskittämisestä koalitiossa mukana oleville, sekä lähes rajattomat mahdollisuudet rikastua. Motiivia jokaiselle mukaan lähteneelle riittämiin. Ne harvat jotka ovat kieltäytyneet, ovat kuolleet tapaturmaisesti.

Tänä päivänä on ihan sama millaisia todisteita globaalista virushuijauksesta esitetään yksittäisten ihmisten toimesta, koska valtamediat ja internet ohjaavat massoja jatkuvalla totaalisella tehoaivopesulla. Täällä esim. mikä tahansa todennettu tieto, mikä ei tue valltamedioiden aivopesua, leimataan salaliittoteoriaksi. Sinä missä aikanaan eri valtioissa kirkkokunnat yksissä tuumin manipuloivat saroja vuosia ihmisä uksomaan noitiin, yhteisten etujensa vuoksi, manipuloi nyt paljon tehokkaampi aivoesukoneisto kansoja uskomaan asioihin, joihin uskominen parhaiten edesauttaa tuota vallanpitäjien joukkoa lisäämään valtaa ja omisuuksia. Lopullinen tavoite orjuuttaa suuret massat pysvästi orjikseen ja lypsyehmikseen.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hakukoneet sensuroivat jo osittain esim covidia kyseenalaistavia kirjoituksia . Hakukoneitten kautta ohjataan mielipiteenmuokkausta. Siitä edes pitäisi olla tietoinen. Toisinajattelun sensuroiminen alkaa olla globaalia tai on menossa siihen suuntaan. Covidista en tiedä onko se oikea virus vai halutaanko sen varjolla vaikuttaa ihmisiin. Ihan helppoa ei ole siitäkään enää välttämättä löytää asiallista infoa. Rokotusta en ota kuitenkaan.

  • Anonyymi

   Todennetuksi tiedoksi ei lasketa jonkin huuhaa-maakarin sepustuksia YouTubessa.

   Aika pitkään ovat tehneet tuota aivopesusuunnitelmaa, kuin koko maailman lääketiede on jo vuosikausia tukenut tuloksillaan koronauutisointia ja rokotemyönteisyyttä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   331
   21576
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   334
   6139
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   363
   4051