Aihe

Hallitus vähättelee

Anonyymi

Eihän meillä ole nitään hätää kun on rokote. Kesäkuuhun menessä optisimman arvion mukaan 70% väestöstä on rokotettu. siis koko väestö sen mukaan lokakuuhun mennessä. Tavallinen kansalainen saa optisimman ennusteen mukaan kesällä rokotteen. Entä normaali ennusteen mukaan. Tästä hallitus vaikenee yhtä paljo kuin kasvomaski sotkustaan.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Trumpin hallinto on ollut paljon tehokkaampi.

  • Anonyymi

   Meneekö sinulta käsitteet optimistinen ja pessimistinen sekaisin? Pessimistisimmän arvion mukaan koko kansa pakkorokotetaan, optimistisin vaihtoehto on se, että koko kansa herää ajoissa. Itselleni on muodostunut käsitys, että suomalaiset valitettavasti ovat suurimmaksi osaksi yltiötottelevaisia, ja liian laiskoja ja/tai kielitaidottomia ottamaan asioista selvää ja menevät piikille, koska muuten eivät saisi rokotetodistusta 'etuineen'. Nuo edut ovat tietysti normaalin elämän eri osa-alueita, jotka meiltä on viety pois ja joita ehkä saa osittain takaisin, jos suostuu piikitettäväksi. Minä en suostu. Tiedän asiasta sen verran, että mieluummin otan luodin kuin myrkkypiikin. Jossain vaiheessa terveet järkevät myrkytyksestä kieltäytyjät suljettaneen Suomessakin vankiloihin. Niitä kutsutaan ehkä uudelleenkoulutuskeskuksiksi tai mielisairaaloiksi, mutta vankileirejähän ne todellisuudessa ovat. Geenimuunteluun en silti suostu. Puhun niin kauan kuin vielä puhua voi; sananvapauden rippeetkin varmaan viedään pian.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4505